- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.501
Bak ya yine aynısı, benim görümcenin biri mimar biri doktor, hiç bir şey beğenmezler.. dediğin gibi tüm markalar onlardan sorulur.. anaları onları bohçaya koyarken kesin onlar da bakmıştır, nasıl yapıyorlar anlamıyorum, insan ayıp bunlar koyulur mu der hadi erkekler anlamaz diyelim.. valla şöyle bir düşünsen yüzlerine bakmayacaksın da ailesidir diyorsun susuyorsun.. kayınvalidem bir yün yorgan diktirdi, çuvalla getirdi içinde paketi açılmış saçma sapan bir nevresim, 25 liralıklardan.. kendine özdilekten, taçtan alır, temizlikçi bayana verdim ayyy benimkiyle ne kavgalar ettik annemden hatıraydı diyeCanım biz de aldık koyduk görümceler bana dedi ki sana başka süprizlerimiz olur...ikisi de öğretmen kocaları da oranın zengin aile çocuklarından ve her şeyleri markadır bildiğin sosyete...ben neler bekliyorum...benim bohça bi geldi ki kendi aldıklarımızdan ayrı bir adi pembe ruj 2-3 çeşit iğrenç kumaş sanki basmadan etek dikinip giycem ben, çirkin bikaç iç çamaşırı paketsiz falan öylesine...ben şok ben iptal...yıllarca onlara baktım ağladım eşime gösterdim ne varmış ki bunda...ya kadınların giyimlerini görsen inanamazsın...sonra bir gün temizliğe gelen kadına verdim hepsini yoksa çıldıracaktım...ama saklasaymışım diyorum bazen...ya o kadın bile ben bunları napcam dedi...gerçekten kabustu
Bir de sürekli yağlanıp çatlak içinde kalanlar var ki bu yılın oscarı onlara gitsinAy benimde aklıma geldi az önce sürmeye gittim kremi . O sırada eşin geldi napıyosun dedi . Beni yılın en bakımlı annesi seçmişbilmiyo ki en az yağlanan benimdir herhalde
Bana da yapılmasaymış, adı bohça yaptık hatıra kalsın oldu :)) kremi ben de sürücem şimdiBana hiç bohça bile yapılmadı beeeayrıca göğüs ucu kremini ben sürmeye başladım ama göğüs uçlarıma dokunmayı pek sevmedim acayip huylandım :) bir de malum çoklu alıntılayamıyorum idare ediverin :)
Gerçekten şu çatlama işi bünyeyle alakalı bnde bi ara tam çatlatmaya baslıyorum galiba dedim ki durdu . Belimin sağında turnak ucu kdar hafif bi kırmızılık çıktı kaldı öyle . Göbeğimi açasın gelmiyor birinin yanında nazar değicek diyeBir de sürekli yağlanıp çatlak içinde kalanlar var ki bu yılın oscarı onlara gitsinkıçım, belim,alt karnım, üst vajinam, dizlerimin arkası kedi tırmalamış gibi, bakıp bakıp ağlayasım geliyor
Aman sevmiyom ben onu bu aralarhiç canım da istemiyor, ona muhtaç olacağıma pilates topunda zıplarım daha iyi
Benim eşimin ailesinin durumu ciddi iyi şuan oturduğum sitede toprak sahibiler düşün.. gerçi ben kendim istemedim onlar aradımgel altın set alalım falan diye bende salak gibi ay ben kullanmam ne yapcam onları dedim.. bak bak salaklığa bak! Şimdi ki aklım olsa o pigme kayınpederime kan kustururdum herhalde..Bana da yapılmasaymış, adı bohça yaptık hatıra kalsın oldu :)) kremi ben de sürücem şimdi
Maşallah de canım, yapısal sanırım. Çok su içiyorum, neler neler sürdüm.. hem de şişmanım yani daha nerem çatlasın demiştim, demek ki öyle olmuyormuşGerçekten şu çatlama işi bünyeyle alakalı bnde bi ara tam çatlatmaya baslıyorum galiba dedim ki durdu . Belimin sağında turnak ucu kdar hafif bi kırmızılık çıktı kaldı öyle . Göbeğimi açasın gelmiyor birinin yanında nazar değicek diye
Lohusalıkta biraz daha fena olacak sanırım, iyice sinirlerimiz bozulacak.. sonrasını ben de hiç bilmiyorumŞu buzlar nasıl eriyecek çok merak ediyorum. Hakket nasıl olcek bu.
Bide benim sadece eşim de değil anneme de çok kırgınım ve kırılınca toparlanmam çok uzun seneleri alıyor.
Ben anlatamadım bir türlü...bunlar gıcıklığına inadına yapılacak şeyler ben ne köylerde çalıştım böyle hediye gelmedi bana öğrencilerim bi kağıt mendil bi tükenmez kalem getirir mutlu olurum butçesi bu kadar ve kullanırım işime yarar...ama o ne iğrenç şeyler öyle resmen dalga geçmek...hem maddi durumun var hem elit pahalı zevklerin var aldıklarına bak sen buna layıksın diyor resmen...geçen yaz burdaki kaynım evlendi canım düğünde kız cıngar çıkardı altınları baba evine götürttü...görümcemin eşimle konusmalarını duydum yerin dibine geçtim bu kadar ahlaksız bir kadın olamaz demek ki benim için de söyledi bunları...ama 2 tane kızı var...bu devran dönecek o da çok acı çekecek...kv ayak parmağını kırdı 8 aylık evliyiz her gün 40km yol gidiyorum köyde çalışıyorum cuma 2 saat yol pazar gece dönüyorum...annesine bakıyorum sefil bir halde...görümcem gitmiş eve bişeyler almış marketten peynir zeytin meyve vs ve yanında bana yine 2 tane iğrenç oje...annesine bakıyorum diye teşekkür...hem kafamıza vuruyor yani gitti market alışverişi yaptı hanfendi...eşime gösterdim Allah aşkına bak dedim ya ben bunu sürer miyim bebek pembesi marketten alıp meyvelerin poşetine atmış...hediye almış işte sana diyor...yıllarca o çocuklarına neler yaptım ne kıyafetler oyuncaklar saatler...ya git Allah bildiği gibi yapsın bunlarıBak ya yine aynısı, benim görümcenin biri mimar biri doktor, hiç bir şey beğenmezler.. dediğin gibi tüm markalar onlardan sorulur.. anaları onları bohçaya koyarken kesin onlar da bakmıştır, nasıl yapıyorlar anlamıyorum, insan ayıp bunlar koyulur mu der hadi erkekler anlamaz diyelim.. valla şöyle bir düşünsen yüzlerine bakmayacaksın da ailesidir diyorsun susuyorsun.. kayınvalidem bir yün yorgan diktirdi, çuvalla getirdi içinde paketi açılmış saçma sapan bir nevresim, 25 liralıklardan.. kendine özdilekten, taçtan alır, temizlikçi bayana verdim ayyy benimkiyle ne kavgalar ettik annemden hatıraydı diyebazen çok üzülüyorum ben böyle değersiz olmayı hakediyor muydum diye ama kader böyleymiş diyorum ne diyeyim.. allah görsün
Ahhh seninkiler iyiymiş, aldıraydın iyiymiş :)) biz her şeyimizi kendimiz alaraktan, dügünde takacakları bileziği bile ellerine verdikBenim eşimin ailesinin durumu ciddi iyi şuan oturduğum sitede toprak sahibiler düşün.. gerçi ben kendim istemedim onlar aradımgel altın set alalım falan diye bende salak gibi ay ben kullanmam ne yapcam onları dedim.. bak bak salaklığa bak! Şimdi ki aklım olsa o pigme kayınpederime kan kustururdum herhalde..
Yavrum bizi okutanların sucu ne acaba...34 yaşına gelmişim hala peşimden koşuyorlarAhhh seninkiler iyiymiş, aldıraydın iyiymiş :)) biz her şeyimizi kendimiz alaraktan, dügünde takacakları bileziği bile ellerine verdikÇünkü onlar evlatlarını okutmuş, meslek sahibi olmalarına yardımcı olmuş ve artık rahat etmeyi hakeden insanlar
İnsanın anlatmaya utandığı şeyleri bunlar yapmaya utanmıyorlar.. ihtiyacımız olduğundan değil elbette ama insan değer gördüğünü bilmek istiyor. Eşim de ne istiyorsun ben sana alayım, kadın konularıyla beni bunaltma, annem hasta yazık bilmiyor anlamıyor falan diyor.. annesi de cin gibi aslında..Ben anlatamadım bir türlü...bunlar gıcıklığına inadına yapılacak şeyler ben ne köylerde çalıştım böyle hediye gelmedi bana öğrencilerim bi kağıt mendil bi tükenmez kalem getirir mutlu olurum butçesi bu kadar ve kullanırım işime yarar...ama o ne iğrenç şeyler öyle resmen dalga geçmek...hem maddi durumun var hem elit pahalı zevklerin var sen buna layıksın diyor resmen...geçen yaz burdaki kaynım evlendi canım düğünde kız cıngar çıkardı altınları baba evine götürttü...görümcemin eşimle konusmalarını duydum yerin dibine geçtim bu kadar ahlaksız bir kadın olamaz demek ki benim için de söyledi bunları...ama 2 tane kızı var...bu devran dönecek o da çok acı çekecek...kv ayak parmağını kırdı 8 aylık evliyiz her gün 40km yol gidiyorum köyde çalışıyorum cuma 2 saat yol pazar gece dönüyorum...annesine bakıyorum sefil bir halde...görümcem gitmiş eve bişeyler almış marketten peynir zeytin meyve vs ve yanında bana yine 2 tane iğrenç oje...annesine bakıyorum diye teşekkür...hem kafamıza vuruyor yani gitti market alışverişi yaptı hanfendi...eşime gösterdim Allah aşkına bak dedim ya ben bunu sürer miyim bebek pembesi marketten alıp meyvelerin poşetine atmış...hediye almış işte sana diyor...yıllarca o çocuklarına neler yaptım ne kıyafetler oyuncaklar saatler...ya git Allah bildiği gibi yapsın bunları
Bir arkadaş diyordu ya bir daha evlenirsem çöpsüz üzüm alırım, ben de öyle yaparım
Kız yok sevmem etmem ama Allah var şimdi bize ev verdiler araba aldılar düğünü evi falan onlar yaptı eşime hatta bi kaç yerden kira geliri bile verdiler yıllarca amaaa bu kadar malın mülkün içinde hep yok yok yok! Yemeyi bilmiyolar ben üst üste iki kere yurtdışına çıksam bütün ailede problem.. en son deliriverdim hiçbiriyle görüşmüyorum şimdi eşim görüşüyo sadece..Ahhh seninkiler iyiymiş, aldıraydın iyiymiş :)) biz her şeyimizi kendimiz alaraktan, dügünde takacakları bileziği bile ellerine verdikÇünkü onlar evlatlarını okutmuş, meslek sahibi olmalarına yardımcı olmuş ve artık rahat etmeyi hakeden insanlar
Atın çöpleri hayatınızda kafalar pırıl pırıl oluyo valla :)Bir arkadaş diyordu ya bir daha evlenirsem çöpsüz üzüm alırım, ben de öyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?