2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bak ya yine aynısı, benim görümcenin biri mimar biri doktor, hiç bir şey beğenmezler.. dediğin gibi tüm markalar onlardan sorulur.. anaları onları bohçaya koyarken kesin onlar da bakmıştır, nasıl yapıyorlar anlamıyorum, insan ayıp bunlar koyulur mu der hadi erkekler anlamaz diyelim.. valla şöyle bir düşünsen yüzlerine bakmayacaksın da ailesidir diyorsun susuyorsun.. kayınvalidem bir yün yorgan diktirdi, çuvalla getirdi içinde paketi açılmış saçma sapan bir nevresim, 25 liralıklardan.. kendine özdilekten, taçtan alır, temizlikçi bayana verdim ayyy benimkiyle ne kavgalar ettik annemden hatıraydı diye bazen çok üzülüyorum ben böyle değersiz olmayı hakediyor muydum diye ama kader böyleymiş diyorum ne diyeyim.. allah görsün

Ay benimde aklıma geldi az önce sürmeye gittim kremi . O sırada eşin geldi napıyosun dedi . Beni yılın en bakımlı annesi seçmiş bilmiyo ki en az yağlanan benimdir herhalde
Bir de sürekli yağlanıp çatlak içinde kalanlar var ki bu yılın oscarı onlara gitsin kıçım, belim,alt karnım, üst vajinam, dizlerimin arkası kedi tırmalamış gibi, bakıp bakıp ağlayasım geliyor

Bana hiç bohça bile yapılmadı beee ayrıca göğüs ucu kremini ben sürmeye başladım ama göğüs uçlarıma dokunmayı pek sevmedim acayip huylandım :) bir de malum çoklu alıntılayamıyorum idare ediverin :)

Bana da yapılmasaymış, adı bohça yaptık hatıra kalsın oldu :)) kremi ben de sürücem şimdi

Gerçekten şu çatlama işi bünyeyle alakalı bnde bi ara tam çatlatmaya baslıyorum galiba dedim ki durdu . Belimin sağında turnak ucu kdar hafif bi kırmızılık çıktı kaldı öyle . Göbeğimi açasın gelmiyor birinin yanında nazar değicek diye

Aman sevmiyom ben onu bu aralarhiç canım da istemiyor, ona muhtaç olacağıma pilates topunda zıplarım daha iyi

Şu buzlar nasıl eriyecek çok merak ediyorum. Hakket nasıl olcek bu.

Bide benim sadece eşim de değil anneme de çok kırgınım ve kırılınca toparlanmam çok uzun seneleri alıyor.

Bana da yapılmasaymış, adı bohça yaptık hatıra kalsın oldu :)) kremi ben de sürücem şimdi
Benim eşimin ailesinin durumu ciddi iyi şuan oturduğum sitede toprak sahibiler düşün.. gerçi ben kendim istemedim onlar aradımgel altın set alalım falan diye bende salak gibi ay ben kullanmam ne yapcam onları dedim.. bak bak salaklığa bak! Şimdi ki aklım olsa o pigme kayınpederime kan kustururdum herhalde..

Maşallah de canım, yapısal sanırım. Çok su içiyorum, neler neler sürdüm.. hem de şişmanım yani daha nerem çatlasın demiştim, demek ki öyle olmuyormuş

Şu buzlar nasıl eriyecek çok merak ediyorum. Hakket nasıl olcek bu.

Bide benim sadece eşim de değil anneme de çok kırgınım ve kırılınca toparlanmam çok uzun seneleri alıyor.
Lohusalıkta biraz daha fena olacak sanırım, iyice sinirlerimiz bozulacak.. sonrasını ben de hiç bilmiyorum( psikoloğa falan gidicez herhalde, ya da bebekle ilgilenmekten bunları görmezden gelicez bilemedim

Senin derdin dertmidir benim derdim yanında şarkısını sizlere armağan ediyorum kızlar. Dertli gelinler boşverin bugünlerin tadını çıkarın. Nice güzel günler görürüz inşallah yavrucaklarimizla.

Ben anlatamadım bir türlü...bunlar gıcıklığına inadına yapılacak şeyler ben ne köylerde çalıştım böyle hediye gelmedi bana öğrencilerim bi kağıt mendil bi tükenmez kalem getirir mutlu olurum butçesi bu kadar ve kullanırım işime yarar...ama o ne iğrenç şeyler öyle resmen dalga geçmek...hem maddi durumun var hem elit pahalı zevklerin var aldıklarına bak sen buna layıksın diyor resmen...geçen yaz burdaki kaynım evlendi canım düğünde kız cıngar çıkardı altınları baba evine götürttü...görümcemin eşimle konusmalarını duydum yerin dibine geçtim bu kadar ahlaksız bir kadın olamaz demek ki benim için de söyledi bunları...ama 2 tane kızı var...bu devran dönecek o da çok acı çekecek...kv ayak parmağını kırdı 8 aylık evliyiz her gün 40km yol gidiyorum köyde çalışıyorum cuma 2 saat yol pazar gece dönüyorum...annesine bakıyorum sefil bir halde...görümcem gitmiş eve bişeyler almış marketten peynir zeytin meyve vs ve yanında bana yine 2 tane iğrenç oje...annesine bakıyorum diye teşekkür...hem kafamıza vuruyor yani gitti market alışverişi yaptı hanfendi...eşime gösterdim Allah aşkına bak dedim ya ben bunu sürer miyim bebek pembesi marketten alıp meyvelerin poşetine atmış...hediye almış işte sana diyor...yıllarca o çocuklarına neler yaptım ne kıyafetler oyuncaklar saatler...ya git Allah bildiği gibi yapsın bunları

Ahhh seninkiler iyiymiş, aldıraydın iyiymiş :)) biz her şeyimizi kendimiz alaraktan, dügünde takacakları bileziği bile ellerine verdik Çünkü onlar evlatlarını okutmuş, meslek sahibi olmalarına yardımcı olmuş ve artık rahat etmeyi hakeden insanlar

EvBoregi tired size yine bohça gelmiş bende oda yok. Gerçi kocam da anada yok baba da yok. Bende kayin çok ama eşime destek olmadıkları için eşim onlarida yok sayıyor biri hariç. O yüzden rahatım demek isterdim amma rahatlık da yok

Yavrum bizi okutanların sucu ne acaba...34 yaşına gelmişim hala peşimden koşuyorlar

İnsanın anlatmaya utandığı şeyleri bunlar yapmaya utanmıyorlar.. ihtiyacımız olduğundan değil elbette ama insan değer gördüğünü bilmek istiyor. Eşim de ne istiyorsun ben sana alayım, kadın konularıyla beni bunaltma, annem hasta yazık bilmiyor anlamıyor falan diyor.. annesi de cin gibi aslında..

Bizim de eşimle aramızda cinsellik namına bişey yok ama valla anam beni kadir gecesi doğurmuş galiba.. geçen annem bize kalmaya geldiğinde oğlum kaldırma sunun biyerlerini bu kadar tepene çıkar falan dedi.. akşam yorgun argın geliyo ben niye yapıyorum demiyo her konuda yardımcı ayaklarım çok şişiyo şu ara tv izlerken bütün akşam ayaklarımı ovuyo, bi bardak su almaya bile kalkmıyorum.. gece kaç kere tuvalete kalksam benle beraber uyanıyo gerçi onun uykusu hafif sabahları ellerim kütük gibi oluyo uyuşuyo iie gitmeden ben uyurken ellerime masaj falan yapıyo doğurunca hepsi bitcek diye çok üzülüyorum :) geçen dedim valla sitenin girişine heykelini diktircem bu performansa devam et diye :))

Bir arkadaş diyordu ya bir daha evlenirsem çöpsüz üzüm alırım, ben de öyle yaparım

Kız yok sevmem etmem ama Allah var şimdi bize ev verdiler araba aldılar düğünü evi falan onlar yaptı eşime hatta bi kaç yerden kira geliri bile verdiler yıllarca amaaa bu kadar malın mülkün içinde hep yok yok yok! Yemeyi bilmiyolar ben üst üste iki kere yurtdışına çıksam bütün ailede problem.. en son deliriverdim hiçbiriyle görüşmüyorum şimdi eşim görüşüyo sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…