2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynısı aynısı, ben soguk davranınca da sırnaşır.. dengem şaştı ne yapacağımı bilemez hale geldim. Kimse yokken bilgisayar basından kalkmaz, annemin yanında sarılmalar sevmeler.. kendi annesinin yanında elimi tutmaz. Bu ara ben de o kadar çok soğudum ki anlatamam, aklıma hep kötü anılarımız geliyor, ne dese batıyor

İnşallah kanmaz bi daha canım...bizimkiler de hiç yoktu bohça alısverişini bile kendimiz yaptık her şeyimizi kendimiz aldık kimsenin umrunda değildi bu garibim 4 sene yaşadı orda tek başına kimse gelip gitmedi yanına ama evlenince nolduysa beklenti yükseldi kendisi de anlamadı annesi düzgün analık yapmayınca kendini ablasına mecbur hissetti ona güvendi inandı...40 yaşında buyük görümcem öteki de 38...oyuncak ettiler eşimi bizi maddi manevi sömürdüler...söylerdim ağlardım dinlemezdi anlamazdı...o öyle demek istememiştir sen yanlış anlamışsındır...senin suçun...sen soğuksun falan filan...o babasını bana yaptıkları...ya bi de zenginim varlıklıyım diye bizi eze eze mahfetti bi kanser oldu adam ekmeğe muhtaç bir sürü kredi çekilmiş evler yeni karısın üstüne...dükkan devredilmiş ortada para yok...bir sürı rezillik...yani benim için bana yuvamıza yapılanlardan değil de kendisi kişisel olarak zarar gördü anc öylr anladı

Canım kullan sen artık bence . Ben çok düzenli olmasada bi haftadır falan hergün sürmeye çalışıyorum
Heee ya benim göğüslerim uyarılsa nolur ki, şurda kalmış en fazla iki haftam, süreyim de oğlum rahat rahat emsin inşallah aman bu hamilelikte ne zor işmiş yahu, göbeğini yağla, memeni kremle, alışveriş yap, hurma ye Çok yoruldummmm

Ay allahım biri demişti ya lohusalık 10 gün sanıyor herhalde diye ne gülmüştüm:) saf bunlAr cidden ya :))) boşverin kocaları ya olan bize oluyor hamileliğimizin tadını çıkaralım ona bile izin vermiyorlar valla. Onların dengrsizliğiylr yavrumuza yoğunlaşamıyoruz.

Kocanı sıkıştır tenhalarda menhalarda kısmını unutmayalım lütfen

Ayyy bak ben onu soracaktım bugün doktora unuttum gitti, yarın kontrolü olan arkadaşlar vardı onlar sorsun bari :)
Benim Dr um geçen haftaki kontrolde göğüs kremi kullan artık dedi. Ben daha sürmedim ama hiç.. hiç bı işimi yapmadığım gibi hast çantasını bile hazirlamadim sanki çoook var daha hallederim gibi geliyor halilar yıkandı geldi posette bekliyor kadın bulcam daha ev berbat camlar çamur resmen ama ben oturan boğa oturdum bekliyorum resmen

Ayy bohça deyince dayanamadım bak, aklıma getirmesem diyorum ama :) bana bir bohça geldi, saçma sapan kimsenin kullanmayacağı bir şal, örgü çorap, en adisinden bir yazma yani hiç kullanılmayacak şeyler.. yoksul değiller bu arada gayet de varlıklılar.. kimselere gösteremedik annemle gittik normal şeyler alıp koyduk içine.. bizim orda adettir bakarlar.. kaynımın nişanı vardı şubatta, kızın bohçasına neler neler alındı konuldu, kız liste vermiş.. kimse de demedi ki buna yapılmadı ayıp oldu diye

Canım benim açlık çok düşük çıkıyor diye diyetisyen sabahları kayısıya izin vermişti birde kabızlığın olduğu için zeytinyağı kullan demişti yoksa ciddi tatsız tuzsuz olur serie hiç sevmem en son gittiğim doktor günlük 1 çay kaşığı tuz tüket en fazla dedi sanırım ödem olmaması için ama rahmetli ananemin tansiyonu vardı o yüzden evde tuzsuz yemek yapılırdı tuz çok aramıyorum ödem de yok şükür.
Parmak ile damar farkediyor gerçekten dahiliye doktorunda biraz fazla çıkarır demişti parmak için
Hatta ben 13 marta kan vereceğim gün doktora acım açlık ve tokluk kan şekerimde bakalım demiştim oda tamam dedi kan vermeden ben ölçtü. Açlık parmaktan 72 kanda 75 çıkmıştı ama tokluk parmaktan 122 kanda 97 çıkmıştı.
3 aylık şekere ilk gebe takibinde bakilmisti referans değer araligindaydi (referans aralığı 4-6 çıkan sonuç 4.9) ayın 16 sında son gebe takibim var o zaman bende bir isteyeceğim ne durumda diye
Valla hakkımızda hayırlısı be canım bu gece meyvayı biraz kaçırdım şimdi şeker düşsün ki yatayım diye bekliyorum bir daha olceyim ben :)

Kızlar bu sudocrem mene ucu içinde kullanıyormuş bilen varmı bunu benimde süt gelmeye başladı hatta geçen kaldı budefa normalde daha erken gelirdi .... Kocalardan yakınmışsınız ahh ahh şuan karşımda doğurdu doğurcak gibi hasta olmuş çok fenaymış hafif soğuk algınlığı ama görseniz valla acınacak gibi duruyor ama nedense ben acımıyorum hatta sinirden gebertesim geliyor kendine bakıyorum şişmişim balon gibi ona bakıyorum gayet fit..

Ohhh maşallah sana :)) ben duramam ki kaç hafta oldu hazır benim çanta, hadi sen de hazırlan artık yavaştan

Ay düşünme onları kov aklından. Öyle düşündükçe daha kötü oluyor insan. Aylardır kendi kendimi yedim durdum geçmişi düşünerek. Oğullarımıza odaklanalım. Yeni aşkımız onlar. Öpmesinler sarılmasınlar. Oğullarımızı öperiz koklarız doya doya.
Eşime yıllar önce demiştim bi çocuğumuz olduğunda anlayacaksın bugünlerde seni ne kadar sevdiğimi ne kadar ilgi gösterdiğimi. İş işten geçecek o zaman diye. Gerçekten de şimdiden öyleyim sanki. Oğluma odaklanmış durumdayım. bebişler gelince daha iyi anlayacaklar :)
En kötüsü de bu Zaten. Olan kendilerine oluyor. Bizimki de bazen çok düşüyor üstlerine. Aynı ilgi alaka Yok tabi. Zor günde hiçbiri Yok ortada. Biraz silkeleniyor ama sonra yine aynı. Ev taşıcaz benim doğumum var kayınvalide memleketine gidiyor mesela. Eşim de gülerek anlatsa da üzülüyor farkındayım. Benim annem maddi manevi kendini paralıyor oysaki.
Sizin durumlar daha karışık tabi. Anne baba ayrı. Basa bela bi baba. Bizde öyle değil. Düzenli bi aile var ama ilgisiz işte.

Aynen öyle vallahi. Ben yoğunlaşmaya başladım bugünlerde. Çok korkar oldum çünkü bu durumun içinden çıkamıcam lohusalık da daha beter olucam diye. Düşünmüyorum artık :)

Aman sevmiyom ben onu bu aralarhiç canım da istemiyor, ona muhtaç olacağıma pilates topunda zıplarım daha iyi
Hahahaha al benden de okadar:) zaten senin bebek ilerliyor ona hiç ihtyiacın yok şekerim bebiş becerikli kendi işini halletmiş açmış yolları

Canım biz de aldık koyduk görümceler bana dedi ki sana başka süprizlerimiz olur...ikisi de öğretmen kocaları da oranın zengin aile çocuklarından ve her şeyleri markadır bildiğin sosyete...ben neler bekliyorum...benim bohça bi geldi ki kendi aldıklarımızdan ayrı bir adi pembe ruj 2-3 çeşit iğrenç kumaş sanki basmadan etek dikinip giycem ben, çirkin bikaç iç çamaşırı paketsiz falan öylesine...ben şok ben iptal...yıllarca onlara baktım ağladım eşime gösterdim ne varmış ki bunda...ya kadınların giyimlerini görsen inanamazsın...sonra bir gün temizliğe gelen kadına verdim hepsini yoksa çıldıracaktım...ama saklasaymışım diyorum bazen...ya o kadın bile ben bunları napcam dedi...gerçekten kabustu

Hahahaha al benden de okadar:) zaten senin bebek ilerliyor ona hiç ihtyiacın yok şekerim bebiş becerikli kendi işini halletmiş açmış yolları
Agzın bal yesin kuzum. Ogulcugum açsın geçsin yolunu kendiliğinden, anneciğini yormasın inşallah hepimiz yavruları ne olduğunu anlamadan ağrısız acısız kucağımızda bulalım inşallah

Ay benimde aklıma geldi az önce sürmeye gittim kremi . O sırada eşim geldi napıyosun dedi . Beni yılın en bakımlı annesi seçmiş bilmiyo ki en az yağlanan benimdir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…