- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.481
Canım kullan sen artık bence . Ben çok düzenli olmasada bi haftadır falan hergün sürmeye çalışıyorumAyyy bak ben onu soracaktım bugün doktora unuttum gitti, yarın kontrolü olan arkadaşlar vardı onlar sorsun bari :)
Bende şeker yok haftalık 200 gr almalı diye biliyorum yani fazla alırsa da korkmaAynen çünkü daha 5 hafta var önümde çom dikakt etmem lazım. Haftalık 125 gramı geçmemeli alacağı kilo.
Aynısı aynısı, ben soguk davranınca da sırnaşır.. dengem şaştı ne yapacağımı bilemez hale geldim. Kimse yokken bilgisayar basından kalkmaz, annemin yanında sarılmalar sevmeler.. kendi annesinin yanında elimi tutmaz. Bu ara ben de o kadar çok soğudum ki anlatamam, aklıma hep kötü anılarımız geliyor, ne dese batıyorAyyy benim de bazen gırtlağına çökesim geliyor vallahi.
Yaaa ben de çok soğuyorum elimde olmadan. Hormonal değil ama bunu biliyorum. Normalde de öyleyim.
Bizimkinde bi de şu var ben öpeyim seveyim gün içinde. Adam sanki daha ruhsuz davranıyorben uzak durunca o geliyor öpüyor sarılıyor.
Dengemi bozdu iyice
İnşallah kanmaz bi daha canım...bizimkiler de hiç yoktu bohça alısverişini bile kendimiz yaptık her şeyimizi kendimiz aldık kimsenin umrunda değildi bu garibim 4 sene yaşadı orda tek başına kimse gelip gitmedi yanına ama evlenince nolduysa beklenti yükseldi kendisi de anlamadı annesi düzgün analık yapmayınca kendini ablasına mecbur hissetti ona güvendi inandı...40 yaşında buyük görümcem öteki de 38...oyuncak ettiler eşimi bizi maddi manevi sömürdüler...söylerdim ağlardım dinlemezdi anlamazdı...o öyle demek istememiştir sen yanlış anlamışsındır...senin suçun...sen soğuksun falan filan...o babasını bana yaptıkları...ya bi de zenginim varlıklıyım diye bizi eze eze mahfetti bi kanser oldu adam ekmeğe muhtaç bir sürü kredi çekilmiş evler yeni karısın üstüne...dükkan devredilmiş ortada para yok...bir sürı rezillik...yani benim için bana yuvamıza yapılanlardan değil de kendisi kişisel olarak zarar gördü anc öylr anladıÇok ince düşünceliler yaaa maşallah. Hele benimki inçe düşünmekten ölecek nerdeyse.
Bizimki bilmiyor birçok şeyi. Araştırmıyor da sanırım. Hiç sormadım ama Doğum sonrası normale dönecek sanıyor sanırım.Önünde daha 70 gün var farkında değil
Ben bugün başladım kullanmaya.
Çok iyi olmuş vallahi. Bir musibet bin nasihatten yeğdir.
İnşallah iyice akıllanmıştır eşin. Bir daha kanmaz kimseye. Aileye tutum noktasında çok benzetiyorum eşlerimizi. Benim şansım ailesinin varlığı ve yokluğunun bir olması. eğer karışan ortalığı karıştıran bi aile olsaydı biz çoktan boşanmıştık. O noktada eşim çok zayıf. Asla yanımda olmazdı.
Ayyy benim de bazen gırtlağına çökesim geliyor vallahi.
Yaaa ben de çok soğuyorum elimde olmadan. Hormonal değil ama bunu biliyorum. Normalde de öyleyim.
Bizimkinde bi de şu var ben öpeyim seveyim gün içinde. Adam sanki daha ruhsuz davranıyorben uzak durunca o geliyor öpüyor sarılıyor.
Dengemi bozdu iyice
Vall haftada 200 alırsa da 4 kiloya ulaşıcak. Mümkün olduğunca az alsın istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolaylıkla doğuralım. Sıkıntısız büyütelim inşallah.Bende şeker yok haftalık 200 gr almalı diye biliyorum yani fazla alırsa da korkma
Heee ya benim göğüslerim uyarılsa nolur ki, şurda kalmış en fazla iki haftam, süreyim de oğlum rahat rahat emsin inşallahCanım kullan sen artık bence . Ben çok düzenli olmasada bi haftadır falan hergün sürmeye çalışıyorum
Ay allahımÇok ince düşünceliler yaaa maşallah. Hele benimki inçe düşünmekten ölecek nerdeyse.
Bizimki bilmiyor birçok şeyi. Araştırmıyor da sanırım. Hiç sormadım ama Doğum sonrası normale dönecek sanıyor sanırım.Önünde daha 70 gün var farkında değil
Ben bugün başladım kullanmaya.
Çok iyi olmuş vallahi. Bir musibet bin nasihatten yeğdir.
İnşallah iyice akıllanmıştır eşin. Bir daha kanmaz kimseye. Aileye tutum noktasında çok benzetiyorum eşlerimizi. Benim şansım ailesinin varlığı ve yokluğunun bir olması. eğer karışan ortalığı karıştıran bi aile olsaydı biz çoktan boşanmıştık. O noktada eşim çok zayıf. Asla yanımda olmazdı.
Ayyy benim de bazen gırtlağına çökesim geliyor vallahi.
Dengemi bozdu iyice
Kocanı sıkıştır tenhalarda menhalardaHeee ya benim göğüslerim uyarılsa nolur ki, şurda kalmış en fazla iki haftam, süreyim de oğlum rahat rahat emsin inşallahaman bu hamilelikte ne zor işmiş yahu, göbeğini yağla, memeni kremle, alışveriş yap, hurma ye Çok yoruldummmm
Amin canım haklısın inşallah gönlünüze göre olsun herşeyVall haftada 200 alırsa da 4 kiloya ulaşıcak. Mümkün olduğunca az alsın istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolaylıkla doğuralım. Sıkıntısız büyütelim inşallah.
Benim Dr um geçen haftaki kontrolde göğüs kremi kullan artık dedi. Ben daha sürmedim ama hiç.. hiç bı işimi yapmadığım gibi hast çantasını bile hazirlamadim sanki çoook var daha hallederim gibi geliyor halilar yıkandı geldi posette bekliyor kadın bulcam daha ev berbat camlar çamur resmen ama ben oturan boğa oturdum bekliyorum resmenAyyy bak ben onu soracaktım bugün doktora unuttum gitti, yarın kontrolü olan arkadaşlar vardı onlar sorsun bari :)
Ayy bohça deyince dayanamadım bak, aklıma getirmesem diyorum ama :) bana bir bohça geldi, saçma sapan kimsenin kullanmayacağı bir şal, örgü çorap, en adisinden bir yazma yani hiç kullanılmayacak şeyler.. yoksul değiller bu arada gayet de varlıklılar.. kimselere gösteremedik annemle gittik normal şeyler alıp koyduk içine.. bizim orda adettir bakarlar.. kaynımın nişanı vardı şubatta, kızın bohçasına neler neler alındı konuldu, kız liste vermiş.. kimse de demedi ki buna yapılmadı ayıp oldu diyeİnşallah kanmaz bi daha canım...bizimkiler de hiç yoktu bohça alısverişini bile kendimiz yaptık her şeyimizi kendimiz aldık kimsenin umrunda değildi bu garibim 4 sene yaşadı orda tek başına kimse gelip gitmedi yanına ama evlenince nolduysa beklenti yükseldi kendisi de anlamadı annesi düzgün analık yapmayınca kendini ablasına mecbur hissetti ona güvendi inandı...40 yaşında buyük görümcem öteki de 38...oyuncak ettiler eşimi bizi maddi manevi sömürdüler...söylerdim ağlardım dinlemezdi anlamazdı...o öyle demek istememiştir sen yanlış anlamışsındır...senin suçun...sen soğuksun falan filan...o babasını bana yaptıkları...ya bi de zenginim varlıklıyım diye bizi eze eze mahfetti bi kanser oldu adam ekmeğe muhtaç bir sürü kredi çekilmiş evler yeni karısın üstüne...dükkan devredilmiş ortada para yok...bir sürı rezillik...yani benim için bana yuvamıza yapılanlardan değil de kendisi kişisel olarak zarar gördü anc öylr anladı
Aman sevmiyom ben onu bu aralarKocanı sıkıştır tenhalarda menhalardakısmını unutmayalım lütfen
Artık ben salataya da yağsız limonsuz alıştım sade yeşil salata yapıyorum her akşam kendi organik elma sirkemiz var 2-3 kaşık ondan döküyorum öyle yiyorum...bebeklerimiz iyi olsun da inşallah...yalnız parmak ölçümü bana yine de biraz şüpheli geliyor canım...evde parmaktan 90larda çıkıyor koldan kan verip bakılınca 85 falan çıkıyor...haftaiçi ben o 3 aylık şekere de bi baktırmak istiyorum gidebilirsem Hba1c ye bi de hemoglobine...aslında cuma aile hekimine gittim yine sinir oldum geldim laboratuvarda sorun varmış...semt poliklinigini deniycem bakalım doğru yolda mıyız
Ohhh maşallah sana :)) ben duramam ki kaç hafta oldu hazır benim çanta, hadi sen de hazırlan artık yavaştanBenim Dr um geçen haftaki kontrolde göğüs kremi kullan artık dedi. Ben daha sürmedim ama hiç.. hiç bı işimi yapmadığım gibi hast çantasını bile hazirlamadim sanki çoook var daha hallederim gibi geliyor halilar yıkandı geldi posette bekliyor kadın bulcam daha ev berbat camlar çamur resmen ama ben oturan boğa oturdum bekliyorum resmen
Ay düşünme onları kov aklından. Öyle düşündükçe daha kötü oluyor insan. Aylardır kendi kendimi yedim durdum geçmişi düşünerek. Oğullarımıza odaklanalım. Yeni aşkımız onlar. Öpmesinler sarılmasınlar. Oğullarımızı öperiz koklarız doya doya.Aynısı aynısı, ben soguk davranınca da sırnaşır.. dengem şaştı ne yapacağımı bilemez hale geldim. Kimse yokken bilgisayar basından kalkmaz, annemin yanında sarılmalar sevmeler.. kendi annesinin yanında elimi tutmaz. Bu ara ben de o kadar çok soğudum ki anlatamam, aklıma hep kötü anılarımız geliyor, ne dese batıyor
En kötüsü de bu Zaten. Olan kendilerine oluyor. Bizimki de bazen çok düşüyor üstlerine. Aynı ilgi alaka Yok tabi. Zor günde hiçbiri Yok ortada. Biraz silkeleniyor ama sonra yine aynı. Ev taşıcaz benim doğumum var kayınvalide memleketine gidiyor mesela. Eşim de gülerek anlatsa da üzülüyor farkındayım. Benim annem maddi manevi kendini paralıyor oysaki.İnşallah kanmaz bi daha canım...bizimkiler de hiç yoktu bohça alısverişini bile kendimiz yaptık her şeyimizi kendimiz aldık kimsenin umrunda değildi bu garibim 4 sene yaşadı orda tek başına kimse gelip gitmedi yanına ama evlenince nolduysa beklenti yükseldi kendisi de anlamadı annesi düzgün analık yapmayınca kendini ablasına mecbur hissetti ona güvendi inandı...40 yaşında buyük görümcem öteki de 38...oyuncak ettiler eşimi bizi maddi manevi sömürdüler...söylerdim ağlardım dinlemezdi anlamazdı...o öyle demek istememiştir sen yanlış anlamışsındır...senin suçun...sen soğuksun falan filan...o babasını bana yaptıkları...ya bi de zenginim varlıklıyım diye bizi eze eze mahfetti bi kanser oldu adam ekmeğe muhtaç bir sürü kredi çekilmiş evler yeni karısın üstüne...dükkan devredilmiş ortada para yok...bir sürı rezillik...yani benim için bana yuvamıza yapılanlardan değil de kendisi kişisel olarak zarar gördü anc öylr anladı
Aynen öyle vallahi. Ben yoğunlaşmaya başladım bugünlerde. Çok korkar oldum çünkü bu durumun içinden çıkamıcam lohusalık da daha beter olucam diye. Düşünmüyorum artık :)Ay allahımbiri demişti ya lohusalık 10 gün sanıyor herhalde diye ne gülmüştüm:) saf bunlAr cidden ya :))) boşverin kocaları ya olan bize oluyor hamileliğimizin tadını çıkaralım ona bile izin vermiyorlar valla. Onların dengrsizliğiylr yavrumuza yoğunlaşamıyoruz.
Hahahaha al benden de okadar:) zaten senin bebek ilerliyor ona hiç ihtyiacın yok şekerim bebiş becerikli kendi işini halletmiş açmış yollarıAman sevmiyom ben onu bu aralarhiç canım da istemiyor, ona muhtaç olacağıma pilates topunda zıplarım daha iyi
Canım biz de aldık koyduk görümceler bana dedi ki sana başka süprizlerimiz olur...ikisi de öğretmen kocaları da oranın zengin aile çocuklarından ve her şeyleri markadır bildiğin sosyete...ben neler bekliyorum...benim bohça bi geldi ki kendi aldıklarımızdan ayrı bir adi pembe ruj 2-3 çeşit iğrenç kumaş sanki basmadan etek dikinip giycem ben, çirkin bikaç iç çamaşırı paketsiz falan öylesine...ben şok ben iptal...yıllarca onlara baktım ağladım eşime gösterdim ne varmış ki bunda...ya kadınların giyimlerini görsen inanamazsın...sonra bir gün temizliğe gelen kadına verdim hepsini yoksa çıldıracaktım...ama saklasaymışım diyorum bazen...ya o kadın bile ben bunları napcam dedi...gerçekten kabustuAyy bohça deyince dayanamadım bak, aklıma getirmesem diyorum ama :) bana bir bohça geldi, saçma sapan kimsenin kullanmayacağı bir şal, örgü çorap, en adisinden bir yazma yani hiç kullanılmayacak şeyler.. yoksul değiller bu arada gayet de varlıklılar.. kimselere gösteremedik annemle gittik normal şeyler alıp koyduk içine.. bizim orda adettir bakarlar.. kaynımın nişanı vardı şubatta, kızın bohçasına neler neler alındı konuldu, kız liste vermiş.. kimse de demedi ki buna yapılmadı ayıp oldu diye
Agzın bal yesin kuzum. Ogulcugum açsın geçsin yolunu kendiliğinden, anneciğini yormasın inşallahHahahaha al benden de okadar:) zaten senin bebek ilerliyor ona hiç ihtyiacın yok şekerim bebiş becerikli kendi işini halletmiş açmış yolları
Ay benimde aklıma geldi az önce sürmeye gittim kremi . O sırada eşim geldi napıyosun dedi . Beni yılın en bakımlı annesi seçmişHeee ya benim göğüslerim uyarılsa nolur ki, şurda kalmış en fazla iki haftam, süreyim de oğlum rahat rahat emsin inşallahaman bu hamilelikte ne zor işmiş yahu, göbeğini yağla, memeni kremle, alışveriş yap, hurma ye Çok yoruldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?