- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.121
Sen gittin mi hastaneye valla yazacaktım ben de
Ah ah işte herşey erteleniyor ama annelik ertelenmiyor. Ama sen kendini de doyur karnındaki de acıkır annesi. Kaça kadar kahvaltı etmemiştin. Senin ekstra özenli olman şart. İşi gücü ertelemeye çalışacağız artık. Yemek yapıp ye iç sonra topla ve yat kızınla oyna benim modum bu valla. Haftada bir silip süpürüyorum pis miyim neyimMalesef gitmek nasip olmadi bana esim aksam onda eve geldi babamda yatiya kaynanam derken nasip olmadi ama ben hazirlikliyim bin sukur bu gun iyi bi dinlenmis oldum ikkez evde bu kadar bos kaldim ama yine kizimi baktim yemekleri pisirdim. Ama anladimki evde bu aralar hic iyi beslenmiyorum
Ayy aşk olsun canım benimben inceleyerek çok begenmiştim zaten ama benimki bu kadar etmez falan demişti, ediyormuş demek ki biraz daha bunaltayım da alsın
Merak ettim peki ilk bebeğin iyi uyuyor muydu benim kızım hiç uyumazdı ama bende 9 ay hiç uyumadım neredeyse hep ondan diyorlar bence Alakası yokta işte :))Kiz ne guzel iste yat uyu .
Ben ilk gebeligimde ikindide4 te uyanirdim.bebiste hareket etmezdi kolayda dogurdum vaktinde de geldi.seninde oyle olur ins
Kızlar doğumdan önceki günler enerjik hissedermişiz kendimizi. Ama asla o enerjiyi boşa harcayıp kendimizi yormayacakmışız. Yoksa lohusalık çook yorgun geçermiş. Hiç enerjiğim diyeniniz yok bence daha doğurmayız biz. Hepimiz öldük bittik modundayız :))
Senin hastanedeki stresinin yorgunluğudur canım benim. Sanırım baya üzüldün endişelendin. Bir iki gün dinlensen geçer inşallah vücudun da sana dinlenmen gerektiğini söylüyorInanirmisin enerjiden cok hamilelin basindaki gibi surekli yorgunluk hali var bende bu hafta yada hersey ust uste geldigi icindir belki
Al benden de o kadar. Hatta üstüne bir de aşırı derecede mide yanması ve ekşimesi ekleyelimEvet yine nefes darlığı, kuyruksokumu ve vajina kemigimdeki ağrılar, ellerimin uyusmasindan dolayi cok yorgun ama uykusuz gececek bir geceye daha merhaba
Eyvahlar olsun korkutma beni ya :)) ben ilk kızda paso uyudum benim kız da gaz sancıları dışında güzel uyurdu allah var. Anam bunda hiç uyuyamıyorum yoksaaaaaaaaAynen
Merak ettim peki ilk bebeğin iyi uyuyor muydu benim kızım hiç uyumazdı ama bende 9 ay hiç uyumadım neredeyse hep ondan diyorlar bence Alakası yokta işte :))
Ah ah işte herşey erteleniyor ama annelik ertelenmiyor. Ama sen kendini de doyur karnındaki de acıkır annesi. Kaça kadar kahvaltı etmemiştin. Senin ekstra özenli olman şart. İşi gücü ertelemeye çalışacağız artık. Yemek yapıp ye iç sonra topla ve yat kızınla oyna benim modum bu valla. Haftada bir silip süpürüyorum pis miyim neyim
Maşallah canım miden yanmıyorsa harika birşey bu. Benim niye bu kadar yanıyor ekşiyor anlamadim. Uykuya o kadar ihtiyacım var ki. Oğlum geç yatıp erken kalkıyor . Tabi bu durumda ben uykuya hasretValla canım benim ilk kız 32 de döndğ aşağı bir daha da çıkmamştı ama midem hep yanmıştı inan. Bu da sabah yukarıdaydı şimdi aşağıdan hıçkırıyor ama hiç midem yanmıyor diyebilirim. Sadece salata yiyince yanıyır farkettim. Ben kafa aşağıdayken nefessiz kalıyorum yukardayken daha rahatım. Bir cinslik var bende cidden herkesin tam tersi oluyor
Maşallah bak kızın da uyuyormuş uyusuna 11 e kadar :)) benim kız en geç 8.30 da ayakta. Ben hiç sevmem zaten el işi falan ama evi topla yenek yap kaldır yıka zaten bisürü yoruluyor insanBende haftada bir bazen iki kere siliyorum. Bence temizliginde kotasi var ev les goturmucek ama temizlikden sebebde hayayin bitmicek o yuzden az esya kolay temizlik ve diger aktivitelere zamanncok onemli bende normalde gece 4 uyurum sabah 7 esime sofra kur kizim 11leree kadar uyuyo o zamana kadar ev isi sonra kizim yedir degistir derken gene cikiyor birseyler artik otururkenn bile duramiyorum aliyorum elime igne oyasi
Alakası var mı bilmiyorum 5 yaşında hala geceler niye var ben uykuyu sevmiyorum diyor yatırırken kendi kendine bu yaşına kadar 2-3 kere ancak sızmıştır 2. bebeği sırf bu yüzden istemiyordum düşün o derece kaç Dr gittik sonuç bazı çocuklar uyukuyu sevmEz oldu :/ inşallah gayet uykucu olur bebeklerimiz karınları acıkınca uyanıp doyunca uyurlar :))Eyvahlar olsun korkutma beni ya :)) ben ilk kızda paso uyudum benim kız da gaz sancıları dışında güzel uyurdu allah var. Anam bunda hiç uyuyamıyorum yoksaaaaaaaa
Valla uyku konusunda ben de öyleyim canım kızım yine bu ara düzeni bozuldu, dışarı çıkınca onun da şaşıyor dengesi geç yatıyor. E sabah 8.30 da kalkar hemen.Maşallah canım miden yanmıyorsa harika birşey bu. Benim niye bu kadar yanıyor ekşiyor anlamadim. Uykuya o kadar ihtiyacım var ki. Oğlum geç yatıp erken kalkıyor . Tabi bu durumda ben uykuya hasret
Senin hastanedeki stresinin yorgunluğudur canım benim. Sanırım baya üzüldün endişelendin. Bir iki gün dinlensen geçer inşallah vücudun da sana dinlenmen gerektiğini söylüyor
Benimki de emmeyi bırakınca uykuya düşman oldu. Dediğingibi uykusu gelince sızmaz sapıtır ağlar tribe girer. Biz uykusu geldi yine deriz :) ama bebekken emer emmez uyurdu rahattım inşallah yine öyle olur. Rahat gazsız bebişler bol uykulu amin yarabbim :)Alakası var mı bilmiyorum 5 yaşında hala geceler niye var ben uykuyu sevmiyorum diyor yatırırken kendi kendine bu yaşına kadar 2-3 kere ancak sızmıştır 2. bebeği sırf bu yüzden istemiyordum düşün o derece kaç Dr gittik sonuç bazı çocuklar uyukuyu sevmEz oldu :/ inşallah gayet uykucu olur bebeklerimiz karınları acıkınca uyanıp doyunca uyurlar :))
Herşey üst üste gelmiş gerçekten allahtan geçti gitti. Beni de en çok ben doğumdayken 2 gece olmayacağım kızım napacak düşüncesi yoruyor ama herkes aşmış bir şekilde biz de aşacağız.Aslinda cok seyi birden yasadim aniden esimin kardesi geldi ona dukkan acilcak diye malzeme alindi derken esimi memlekete goturdu. Derken aile buyukleri arasi baya agir tartisma olduki bu tartisma esimin burdaki isine son memelkete yerlesme gibi birseyler cikti derkende hastanede acil yattisim yapildi esim yok yanimda cantam yok kizima son sarilamadim anidn ameliyat kiyafetleri derken iki gun hastane kaldim kizim hasta oldu. Zamaninda yedirilip degisilmedi. Derken evde kavgalar cikti ve ben hastaneden ciktimdan beri hem ev isi hem kavga sitres iste bi bu gun biraz daha dinlendim ama agrim kasilmalarim var. Biyandan persembe randevu o gunu beklim diyorum diger yanim gidim diyo bizdede boyle
Maşallah bak kızın da uyuyormuş uyusuna 11 e kadar :)) benim kız en geç 8.30 da ayakta. Ben hiç sevmem zaten el işi falan ama evi topla yenek yap kaldır yıka zaten bisürü yoruluyor insan
Benimki de emmeyi bırakınca uykuya düşman oldu. Dediğingibi uykusu gelince sızmaz sapıtır ağlar tribe girer. Biz uykusu geldi yine deriz :) ama bebekken emer emmez uyurdu rahattım inşallah yine öyle olur. Rahat gazsız bol uykulu amin yarabbim :)
Çok güzel olmuş canım terapi gibi olmuş sana da iyi yapmışsın. Beni bıraksalar bütün gün izlemediğim dizileri izlerim okadar birikmiş ki ama nerde :)Bende kendimi igne oyasina bu kadar ilerletemezdim normalde ama bebegimde sıkintilar evde sitres olunca kendimi bu islereede verdim. Yani kendimi bu kadar ilerletebildim surekli sitresden kafa dagitmak icin
Herşey üst üste gelmiş gerçekten allahtan geçti gitti. Beni de en çok ben doğumdayken 2 gece olmayacağım kızım napacak düşüncesi yoruyor ama herkes aşmış bir şekilde biz de aşacağız.
Çok güzel olmuş canım terapi gibi olmuş sana da iyi yapmışsın. Beni bıraksalar bütün gün izlemediğim dizileri izlerim okadar birikmiş ki ama nerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?