- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.141
Ay evet ben de öyle olurum hiç ayrılmadık çünkü ama napalım geçecek bir şekilde. Sağsağlim kavuşalım da herşeye yeteriz inşallahInan bende orda takikiyorum ikkdefa kizimdan su iki gun hastane icin ayri kaldim cok duygusal geciyo. Herseferinde agladim zeynebimde zeynebim yanimdaki hasta bile yigit artik bi dog kavussun kizina bu diyordu. En ufak sesimi duysa agliyo seni istiyorum diyo hele esim goruntulu aradi kizim beni gorynce o dudak bukmalari beni bitirdi hepden bida nasil dayancam bilmiyorum. Ama dogumdan sonrasida zor hem ameliyat bebek ve kizim Allah bize guc kuvvet sabir versin insallah
Ilk bebisteki hiçbiseymiş. Bunda çok fenayımValla uyku konusunda ben de öyleyim canım kızım yine bu ara düzeni bozuldu, dışarı çıkınca onun da şaşıyor dengesi geç yatıyor. E sabah 8.30 da kalkar hemen.
Mide yanması berbat bişey canım soğan sarımsak bulgur lahana bunlar beni mahvederdi ne yapsam da geçmezdi. Senin ilk bebişte var mıydı peki
Ay bilmiyorum canm bugün bi tuhafım. Şimdi de sağ Kasığım ve belim ağrıyor ve aniden istifra ettim bir saat falan önce. Netten baktım doğum yaklaştıkça kaslar gevşer ishal ortaya çıkabilirmiş. Ama henüz leke akıntım falan yok. Belki bundan sonraki süreci de son haftalarımıböyle nazlı geçireceğimdir.Kamerayi cok istiyorum ben ama kizim icin degilcok merak k.validem geldiginde isiklari kapali sekilde salonun arka tarafinda gezinio saatlerce napiyo diye oluyom merakimdan.gizli cekim yapsam bigun
1hafta gec olunca aliyolar mimis bekletirler diye biliyordum.
Canim niye oyle oldun sen ishal iyi degil devam ederse doktora gozuk mutlaka
Bndede oluyor bazen .yan duruuor dedgin gb sanki
Rabbim sifa versin canim .son gunler tikandik iyice
Ay evet ben de öyle olurum hiç ayrılmadık çünkü ama napalım geçecek bir şekilde. Sağsağlim kavuşalım da herşeye yeteriz inşallah
Noldu bize böyle canm yaKizlar bu akşam yine tuttu benim kasılmalar böyle olmuyor neden bu kadar çok oluyor anlamıyorum. Karın etlerim resmen dövülmüş gibi yavrum da hareket edemiyor böyle olunca. Afedersiniz bağırsaklarda sabahtan beri iyi çalışıyor doğuma yakın olurmuş iyice paronayak oldum. Hep kabızlık vardı bugün 3 kez tuvalete çıktım. Ben kalsiyum falan mı istesem dayanamıyorum hiç geçmiyor bu kasılmalar
Benim 2 hafta geri canım doktor nekadar dursa kar dedi bugun bakalım nasip nolcak
Geç döllenme olduğu için bir hafta fark vardı hep. Şimdi bir hafta da geri düşmüş. Kızımda çok geri kalmıştı fark çok açıldı 2320 37+5 de doğmuştu riskli gebeyim zaten iğne fln kullanıyorum ondan herhalde. Bana kalsa en az 2 3 hafa dursa iyi olur.Cnm sırf geç döllenme diye alınmaz ki hatta hiç alınmaz madem geç döllenme sata göre 41.haftayi bile bekleyebilir o zaman. Başka bir neden mi var
bende de kasılma çok var çok 3 aylık bile vardı. Ritmik düzenli gelmesi doğum habercisi.hayırlısıyla doğuralım inşKizlar bu akşam yine tuttu benim kasılmalar böyle olmuyor neden bu kadar çok oluyor anlamıyorum. Karın etlerim resmen dövülmüş gibi yavrum da hareket edemiyor böyle olunca. Afedersiniz bağırsaklarda sabahtan beri iyi çalışıyor doğuma yakın olurmuş iyice paronayak oldum. Hep kabızlık vardı bugün 3 kez tuvalete çıktım. Ben kalsiyum falan mı istesem dayanamıyorum hiç geçmiyor bu kasılmalar
İner valla iyice bunaldimDahil değil desem kalbine iner değil midahil dahil 280 gün :)
A a bende takip ediyordum o sayfayi. Hemen cikiyim. Takip ettigim sayfalar hep öneri üzerine. Bir gun unutup ben densiparis etmeyim cok guzel urunleri var cunku.Kızlar ınstagramdan pijamafırtınası diye bisayfadan önden komple düğmeli bir pijama takımı sipariş vermiştim . Kadınla geçen hafta gayet güzel yazıştık . Sözde pijama geçen hafta gelecekti yok gelmedi. Şimdi kadın cevap vermiyor yazdıklarıma. Allahtan kapıda ödemeliydi. Sizden sanki bu sayfadan alışveriş yapan olmuştu diye kalmış aklımda. Hangi arkadaştı acaba
Gecenin bu saatinde uyku tutmayanlara selam11 buçuktan beri uyumaya çalışıyorum. Sanirim arada bi sızdım ama bi türlü uykuya dalamiyorum. Mesaneme baskı bi yandan ateş basması bi yandan... Birde felaket içim yanıyor 2 gündür. Artik su içmek istemiyorum zaten şu geçmeyen idrar hissi yüzünden. Allahım sen yardım et,ne zormuş böyle... Sağ salim doğuralim. Tamam biliyorum doğduktan sonrada rahat etmiycez ama en azından vücudumuz bi rahatlasin. Şu bel agrisi,çatı ağrısı,bebegin bi yerlere toplanıp baskı yapmasi,mide yanmalari,hiç gecmeyen lanet olası çişim var hissi lütfen bitsin artık. O kadar özledim ki şöyle yüz üstü yatıp deliksiz uyumayi. Sabır ver Allahım
Bende can sıkıntısından dolayı sabaha kadar annemin yaptığını düşündümSancıdan uyuyamıyorum. Ama bilin bakalım ne sancısı?
Ama o yüksek tansiyon bebegine zarar verir eninde sonunda dogum yapıcaksn gt bence tekrardan allah korusun benim yengem 5aylik bebegini kaybetti tansiyondanBugun kontrolum vardi benimde bebek iyiymis ama ben iui degilmisim tansiyonim arka 15 /10 cikinca dogumhaneye sevk edildim yatis yapolicakti ama ben hem bebeklerime bakicak kimsem olmadigi hem hazirligim olmafigi hem kuafore gidemeigim icin hastaneden kactim. Ilaclarimi ictim iyimi oldum bilmiyorum ama kendi doktorumu bekliycem peraembe gunu gun vericek kendi doktorum. Bu arada bugunde kendi doktorumdan almiatim bi vaktim baska bolumde karisiklik oldu heraldehastaneden kacma nedenimin coguda korku. Nereye kadar kacicam acaba allah bana akil fiir versin.
Ya kizlar belki sacma gelcek ama su lavman olayinda beni bi aydinlatin. Normal dogum diye deliriyorum ama gecenlerde bisi okudum normal dogum sirasinda afedersiniz kakisini yapmis kadin o sanciyla bi de gerilmis falan. Nasi oluyo o isler yani ikinmayla falab illaki biseler firtlar da kakis yapmayiz insallah ya
Bugun kontrolum vardi benimde bebek iyiymis ama ben iui degilmisim tansiyonim arka 15 /10 cikinca dogumhaneye sevk edildim yatis yapolicakti ama ben hem bebeklerime bakicak kimsem olmadigi hem hazirligim olmafigi hem kuafore gidemeigim icin hastaneden kactim. Ilaclarimi ictim iyimi oldum bilmiyorum ama kendi doktorumu bekliycem peraembe gunu gun vericek kendi doktorum. Bu arada bugunde kendi doktorumdan almiatim bi vaktim baska bolumde karisiklik oldu heraldehastaneden kacma nedenimin coguda korku. Nereye kadar kacicam acaba allah bana akil fiir versin.
Nts girdim yine sessiz ebe açmısın dedi hayır dedim çikolata da yemiştim yok nts te yatınca uyuyor bu yaa tamam az zaten ama Hiç mi oynamaz o arada neden öyle oluyo anlamadımCanım gözünaydın kuzucuk az da olsun almış en azından. Kaç kilo olmuş kuzu. Hareketleri nasıldı ya sen de az hissediyordun ay taktım bugün iyice pıt pıt yapıp duruyor.
Evet oğlumun ismiTuğra oğlunun ismimi.Benimde hoşuma gidiyor ama emin olamıyorum işte
Nasipte varsa tuğra olacak zaten
Zeynep Tuğba çok güzel
Rabbim cümlemizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?