2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay evet ben de öyle olurum hiç ayrılmadık çünkü ama napalım geçecek bir şekilde. Sağsağlim kavuşalım da herşeye yeteriz inşallah

Ilk bebisteki hiçbiseymiş. Bunda çok fenayım uykumdan uyandırıyor gece. O kadar çok ekşiyor. Şuan da soda içiyorum inşallah faydası olur da uyuyabilirim. Bu arada ilk hamilelik rahatmış ya. En azından istediğin zaman ayağını uzat dinlen. Şimdi 1 numaralar sağolsunlar sürekli oyun ve ilgi istiyorlar dinlenmek yok bize

Ay bilmiyorum canm bugün bi tuhafım. Şimdi de sağ Kasığım ve belim ağrıyor ve aniden istifra ettim bir saat falan önce. Netten baktım doğum yaklaştıkça kaslar gevşer ishal ortaya çıkabilirmiş. Ama henüz leke akıntım falan yok. Belki bundan sonraki süreci de son haftalarımıböyle nazlı geçireceğimdir. sağ mememin altındaki bölgede de uyuşma var karıncalanma gibi.. Doktor kanaman yada su boşalman olursa gel dedi. Geçen cuma kontrol etti beni daha. 4, 5cm kapalı dedi. Bu kadar kısa sürede incelme açılma doğum olmaz heraldetakipte ve tetikteyim açıkçası, hayırlısı

Noldu bize böyle canm ya benim bağırsaklar da kötü kasıklarım ve belim hatta bacaklarım ağrıyor ben de paronayak oldum

Gecenin bu saatinde uyku tutmayanlara selam 11 buçuktan beri uyumaya çalışıyorum. Sanirim arada bi sızdım ama bi türlü uykuya dalamiyorum. Mesaneme baskı bi yandan ateş basması bi yandan... Birde felaket içim yanıyor 2 gündür. Artik su içmek istemiyorum zaten şu geçmeyen idrar hissi yüzünden. Allahım sen yardım et,ne zormuş böyle... Sağ salim doğuralim. Tamam biliyorum doğduktan sonrada rahat etmiycez ama en azından vücudumuz bi rahatlasin. Şu bel agrisi,çatı ağrısı,bebegin bi yerlere toplanıp baskı yapmasi,mide yanmalari,hiç gecmeyen lanet olası çişim var hissi lütfen bitsin artık. O kadar özledim ki şöyle yüz üstü yatıp deliksiz uyumayi. Sabır ver Allahım

Ya kizlar belki sacma gelcek ama su lavman olayinda beni bi aydinlatin. Normal dogum diye deliriyorum ama gecenlerde bisi okudum normal dogum sirasinda afedersiniz kakisini yapmis kadin o sanciyla bi de gerilmis falan. Nasi oluyo o isler yani ikinmayla falab illaki biseler firtlar da kakis yapmayiz insallah ya

Benim 2 hafta geri canım doktor nekadar dursa kar dedi bugun bakalım nasip nolcak

Cnm sırf geç döllenme diye alınmaz ki hatta hiç alınmaz madem geç döllenme sata göre 41.haftayi bile bekleyebilir o zaman. Başka bir neden mi var
Geç döllenme olduğu için bir hafta fark vardı hep. Şimdi bir hafta da geri düşmüş. Kızımda çok geri kalmıştı fark çok açıldı 2320 37+5 de doğmuştu riskli gebeyim zaten iğne fln kullanıyorum ondan herhalde. Bana kalsa en az 2 3 hafa dursa iyi olur.
bende de kasılma çok var çok 3 aylık bile vardı. Ritmik düzenli gelmesi doğum habercisi.hayırlısıyla doğuralım inş

A a bende takip ediyordum o sayfayi. Hemen cikiyim. Takip ettigim sayfalar hep öneri üzerine. Bir gun unutup ben densiparis etmeyim cok guzel urunleri var cunku.

AMinn aninn. Ben kolay bir hamilelik gecirmeme ragmen o kadar zorlandim ki! Gercekten vucudumunun dinlenmeye deli gibi ihtiyaci var.

Ama o yüksek tansiyon bebegine zarar verir eninde sonunda dogum yapıcaksn gt bence tekrardan allah korusun benim yengem 5aylik bebegini kaybetti tansiyondan

Birsey degim pozisyonda bence pek tutmaya musait degil beni sezeryandan once lahman yapmislardi tuvalet zor yetisiyorsn ama iyiki yapmislar bence o agrilarla nasil buyuk tuvalet cikardim bilemiyorum.

Ama doktor seni onemli gormese yatirmaz bebeklerim suanlik iyi olsada sen onlari etkiliyorsn belki orda dogurmak istemiyorsan bile diger ransevunu beklemeden git yuksek tansiyon sakaya gelmez. Sitres yapma sakince hazirliklarini yap be git bu gun bence evde sana birsey olursa ne yapicaksin ya beyin kanamasi gecirirsen kensin once artik cocuklarini dusun sen saglam guclu bi anne olmalisin

Canım gözünaydın kuzucuk az da olsun almış en azından. Kaç kilo olmuş kuzu. Hareketleri nasıldı ya sen de az hissediyordun ay taktım bugün iyice pıt pıt yapıp duruyor.
Nts girdim yine sessiz ebe açmısın dedi hayır dedim çikolata da yemiştim yok nts te yatınca uyuyor bu yaa tamam az zaten ama Hiç mi oynamaz o arada neden öyle oluyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…