- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.161
Canım lavman yapıyorlar hem bizim daha rahat hissetmemiz için de önemli. İnşallah lavmana da gerek kalmaz kendimiz tuvalete girersek çok iyi olcakYa kizlar belki sacma gelcek ama su lavman olayinda beni bi aydinlatin. Normal dogum diye deliriyorum ama gecenlerde bisi okudum normal dogum sirasinda afedersiniz kakisini yapmis kadin o sanciyla bi de gerilmis falan. Nasi oluyo o isler yani ikinmayla falab illaki biseler firtlar da kakis yapmayiz insallah ya
Benimkide yeşilmiş kalmamış başka rengi... Olsun be kurbağa gibi yüzer minnaklar yerim ben onlarıCan'ım ben aldım. Çok beğendim. Yani hemen hemen aynı set internette 74 tl. İçinde ekstra file var bi tek. Yeşili kalmıştı bitek. Ondan aldım.
Can'ım benim üzme kendini. Annen de unutmuştur aradan yıllar geçmiş. Onlarda tecrübesiz sayılırlar. Zaten cahildik biz bişey bilmiyorduk derler sorsan.
Annen de haklı. Baban çalışıyormuş. Onun için zor.
Benim ilk hamileliğimde dr yatacaksın düşük tehliken var dedi. Anneme demiştim. Çıkıp gelmemişti kalmaya. Babam gelmiyordu o zaman bize. Kanamam başlayınca geldi şonra da düşük kürtaj oldum Zaten. Çok kırılmıştım ona. Ama inanki benden daha çok üzüldü. Fenalaştı bayıldı kadın beni öyle üzgün görünce.
Bu hamileliğimde o kadar sık geldi ki. Tecrübe etti sonuçta. Ama bu kez babam da çıkıp geliyor akşamları. İşi bizim eve tek vesait. Annemlere 2-3 vesait. O yüzden gelip rahatlıkla kalıyor. Ama yine de diken üstünde. Kendi evine gitmek istiyor. Ben de onu zor duruma sokmak istemiyorum. Ramazanda ben gidip kalacağım mesela.
Bence annenin şimdiden gelmesinde Doğum sonrası uzun kalması daha önemli. Sen hassassın bugünlerde. Mahçup olacak bir seyde Yok İnan ki. Valla erkekler hiç de mahcup hissetmiyor böyle bişey olunca. Yine de ailelerini haklı çıkarıyor. Sen anneni savun. Gelemiyor babam çalışıyor aklı kalıyor o da haklı falan de. Ki kadıncağız zorunda da değil Zaten.
Can'ım Doğum öncesi ishal olunur derler. Bi arkadaşıma dr ü söylemişti.
Keşke yatsaydın Tatlım ya bence sen biran evvel git hastaneye ve bebek hareketlerini takip et sıkça tansiyon gebelikte en tehlikeli olay malesefBugun kontrolum vardi benimde bebek iyiymis ama ben iui degilmisim tansiyonim arka 15 /10 cikinca dogumhaneye sevk edildim yatis yapolicakti ama ben hem bebeklerime bakicak kimsem olmadigi hem hazirligim olmafigi hem kuafore gidemeigim icin hastaneden kactim. Ilaclarimi ictim iyimi oldum bilmiyorum ama kendi doktorumu bekliycem peraembe gunu gun vericek kendi doktorum. Bu arada bugunde kendi doktorumdan almiatim bi vaktim baska bolumde karisiklik oldu heraldehastaneden kacma nedenimin coguda korku. Nereye kadar kacicam acaba allah bana akil fiir versin.
Olumsuz taraflarini sıralamissin sen ama çok sanlisin farkında mısın 3 çocukta arkadaş gibi büyüyecek bir anda buyutmus rahatlamış olacaksın .. ne güzel bişey bu benimkisi 2 yaşında abi olacak ve ben ikinciyi onun için hemen istedim ikisi birlikte olsun anlassin yaşları yakın olunca arkadasliklari daha güzel olur sende oyle üç tane olacak. Ne tedavi uygulasalarda bunlar geçici acı olacak ki hepimiz yaşayacağızBenimkisi keske evham olsa. 1 yasinda oglusum var en.bilmeden hamile kaldim buyk komistum basima geldi ayni acilari gecen sene col siddetlibyasadim bide bu 3. Daha zor olucak cunki gobegomden parca alinicak.dahasi 1 yasindaki oglum bensiz ne yapocak 5 yasindali oglum bensiz ne yapocak . Cocuklarima kaynana adi altinda yasayan insana benzeyen biri balicak ki 9 aydir bi kere arayip sormadilar allahim deli olucam . Borde ameloyattan sonra icini temizleme islwmi yapoyolar aman allahim gidip kendimi asiyim ben .
kızlar dün gece çok utanç verici bişey yaşadım, uzun süre atlatamam ben bunu
gece altıma kaçırdım küçük çocuklar gibi
rüyamda çiş yapıyoken uyandım sonra tuvalete gittim baktım iç çamaşırı ve biraz da pijama ıslak
Allahtan yatağa geçmemiş, çok utandım yahu
hiç başıma gelmemişti böyle şey
Ayyy öyleyse benim doğurmama çooookkk var.Kızlar doğumdan önceki günler enerjik hissedermişiz kendimizi. Ama asla o enerjiyi boşa harcayıp kendimizi yormayacakmışız. Yoksa lohusalık çook yorgun geçermiş. Hiç enerjiğim diyeniniz yok bence daha doğurmayız biz. Hepimiz öldük bittik modundayız :))
ben de hem gülüyorum kendime hem utanıyorumgunun en trajik komik haberi .. bu bebekler daha bize neler yaptıracaklar acaba
Senin bölümün neydi... benim ev arkadaşım da orda okumuştu sınıf öğretmenliğinde... 2004 mezunu falandı galiba devlet yurdunda kalmış
Canım suyun gelmesin de. Hamilelikte her şey olabiliyor bence utanılacak bişey yok ki. ah bu hormonlar..ben de her hapşurduğumda biraz idrar kaçırıyorum.kızlar dün gece çok utanç verici bişey yaşadım, uzun süre atlatamam ben bunu
rüyamda çiş yapıyoken uyandım sonra tuvalete gittim baktım iç çamaşırı ve biraz da pijama ıslak
semabsrn canım rüyamda seni gördüm
Artık birbirimizin rüyalarına girer olduk.
Biraz sıkıntılıydın. Hastane konusunu çok kafana takıyordun. Saçların böyle bal rengi gibi bişeydi :))
Canım 2 kiloyu geçtiyse hiç üzülme bence bende iğne hap kullanıyorum ilk oğlum 2100 doğdu şimdi 16 yaşında küçük oğlum 2600 doğdu şok olduk şişko geldi bize... Sıon bebeğim 470 gram doğdu ömrü yetmedi buda minik bi bebek ama olsun sağlıklı olsunda valla büyüyüp bizi beğenmez bunlar 2100 doğan oğlum ömerim 2600 doğan Burak ım maşallah aslan gibi yüreğiyle... benim elim kolum benim ellerim kollarım herşeylerim bu sıkıntılı gebelikte anamdan kocamdan çokk daha yardım ettiler Allah onlardan razı olsun... Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallahGeç döllenme olduğu için bir hafta fark vardı hep. Şimdi bir hafta da geri düşmüş. Kızımda çok geri kalmıştı fark çok açıldı 2320 37+5 de doğmuştu riskli gebeyim zaten iğne fln kullanıyorum ondan herhalde. Bana kalsa en az 2 3 hafa dursa iyi olur.
bende de kasılma çok var çok 3 aylık bile vardı. Ritmik düzenli gelmesi doğum habercisi.hayırlısıyla doğuralım inş
Yalnız değilsin......kızlar dün gece çok utanç verici bişey yaşadım, uzun süre atlatamam ben bunu
kızlar dün gece çok utanç verici bişey yaşadım, uzun süre atlatamam ben bunu
Bir ay öncesinden kullanmaya başlamak gerekiyor ama Benim ilk doğumunda kullanmama rağmen çatlamıştı garmastan krem geçirmişti görümcemse Doğum öncesi soğan sürmüştü ay kokar falan ben yapmadım ona bişey olmadı bana oldu bu sefer başlamadım bende hala
Bizde tam tersi homeofis çalışan benim,hem ev işini hallet, hem iş yap, hem çocuk bak . Geçen hafta ofise gitmeyi bıraktım iyikide yaptım Anadolu yakasında oturuyorum ,işyeri karşıda gidiş geliş 2 saatten fazla yolda geçiyor böyle daha iyi oldu
Kızlar hayırlı pazarlar.
Dünden beri rahmimden dışarı bişey çıkacak gibi geliyor. Neden anlayamadım. Özellikle ayakta ve yürürken.
Açılmamı oluyor ki acaba ya da bebek mi dayanıyor oraya
Benim de öyle oldu dünden beri canım, 2 defa otururken oldu bi anda yukarda itti aşağıdan çıkıyor gibi oldu. Sonra ayağa kalkınca da ara ara oldu. Açılma olmuyordur heralde ya inşallah yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?