- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.181
Canım sezeryan içindemi açıklığa bakıyor kontrolüm perşembe yaa banada mı bakarki acepBizimkiside öyle dedi 39 beklemeyiz ,38 de alırız dedi. Geçen hafta açıklığa bakalım dedi ultrasondan görse alttan bakmayacaktı ama emin olalım diye baktı açıklık Yok ama sancım çıktı dinlen dedi cuma kontrole çağırdı kesin tarihi ozaman konuşalım dedi
Bende bu hafta halletmem gerek süre azaldı strese girdim muayeneden sonra
Ben mevlüdde Yasin ,tesbihler biraz dandik duruyor pleksi ayet düşünüyorum
Hastaneye çikolata lokum . Kolonya boyalı falan bilemedim
Bende isim yazılacak hiçbirşeyi yaptıramıom Asil isminde hemfikiriz 2. İsimde anlaşamıoz . Tam şu isim olsun diyorum isim analizine bakıorum yok anacım bulamıyorum.
Benimde babam aldı ama markette gördüm iyi işte giderli olması iyi benim ilkinde yoktu suyu boşaltmak çok zordu
Amin canım inşallah kendimi sıkmadığımız sürece sıkıntı olmaz bence. Heyecan yapmayacaksın yoksa insan çok kasıyor kendini. Sonuçta normal doğuracaksan ordan kafa cıkacak kocaman çatı muayanesi neki. İnşallah bir nefeste doğururuz hepimiz
Yok yavrum zorlama kendini cam falan silmeye kalkma esin yapsin. Allah korusun.
Şekeri olan kızlar, bu diyabetik helvalar varya koska nin onu deneyen oldumu acaba? Yükseltiyor mu şekeri? Aksi gibi tatli krizlerine giriyorum. Gozum döndü. Eger şekeri etkilemiyorsa helva yiyim diyorum.
burada normal doğum yapanları sabah yaptılarsa öğlene falan taburcu ediyorlar
Resmen uyuyamamak icin yer ariyoruzBende can sıkıntısından dolayı sabaha kadar annemin yaptığını düşündüm
Ay canım inşallah öyle birşey olmaz, bu masajlar falan varmış onlara bakmak lazım hareket falan yapmak lazım. Ben kendim esnek bir vücut yapısına sahibim ama buna güvenmemem lazım o zaman :/Bence de ya. Kucagimizda olursa icimi daha rahat. Eder :/
Ayy korkutmak istemem ama bazilari asiri yirtikli ve dikisli oluyor. Kuzenim normal dogurmus kizini 3,5 kilo. Ben hep sezeryan yapti zannediyordum iki hafta ayaga kalkamadi dikisi coktu kanamasi coktu. Dikisi cok ayagada kalkamiyor denilince sezeryan yapti zannettim hep. Megersem normal dogurmus. Ama bebeginin elleri yuzunde gelmis o yuzden cok zor olmus dogumu. Hatta en son konustugumuzda gazini tutamiyordu :/ suan duzeldi mi o durumu bilmiyorum.
Ya acaba ikinci dogum icinde gereklimi cati muayenesi .
Ilki normal yaptim bu yetmezmi onlara
Canım ben aldım. Bir ikii çatalda yedim ama tatlandırıcı bebege geçiyormuş, zararlı dedi burdaki kızlar. Bende yemiyorum artık.Bende denemek istiyorum ama almadım. O yüzden de fincan kek yapiyorum ama tatlının yerini tutmuyor tabii ki.
Sen denersen bilgi verirmisin
Geçen hafta başladım evden çalışmaya çok yoruldum Doğum iznine çıkıcam ya işler sıralandı resmen , bebek hazırlıklarını yapmam lazım . Walla bugün salı pazarına gidicem birkaç ekisiğim var onlara bakıcamBende garmestan kullandım kısa bir süre soğan nasıl yapılıyor ki acep
Bayan icin de evde zor. Her ise yetişmeye çalışıyorsun normalde ev işi yemek cacık akşam olurken birde ofis isi. Ama senin için iyi olmuş Allah kolaylıklar versin. Şimdi gözlerini kapat eşini de hep evde düşün.
Bende sancıda çıkınca baktı cuma yine kontrole çağırdı tekrar bakarmı bilmiyorum allahtan hazır gitmiştimCanım sezeryan içindemi açıklığa bakıyor kontrolüm perşembe yaa banada mı bakarki acep
Karabükteyim canım eğitim araştırma eğer sorun yoksa taburcu ediyorlar hemen arkadaşa ziyarete gitcektik sabah doğum yaptı aradık eve gelin öğleden sonra taburcuyum dediNasıl yani yaaaa. Çok kısa bir süre bu. Istanbul da 1 gün tutuluyor normal doğum. Senin dediğin gibi olsaydı sanırım ben ilk doğumda hakkin rahmetine kavuşurdum.
Sen neredesin hangi hastane burası.
Günaydın iyi haberlerle gel inşallah saat kaçta randevun. Almıştır canım seni sömürmüştür bir güzel hem de merak etmeGünaydın kızlar... bugün kontrolum var cok heyecanlıyım. Cok merak ediyorum bebegin gelişimini. .malum oglum hastanede yattı bay bi süre yorgunluk üzüntü stres . Bebek kilo almamışsa diye dusunmuyor değilim. Ayrıca 2 gündür sancim var. Kontrol yakın diye gitmedim. Acaba bugün nst de çıkacakmı merak ediyorum. Yani denk gelmesi lazım sanırım. Çünkü 2 gun önce 3 saat sürdü mesela 10 dakika da bir. Sonra hafifledi. Yani o 3 saat içinde gitsem kesin çıkardı.
O enerji suara gelirse yine kalkar temizlik yaparim daha islerim bitmediKızlar doğumdan önceki günler enerjik hissedermişiz kendimizi. Ama asla o enerjiyi boşa harcayıp kendimizi yormayacakmışız. Yoksa lohusalık çook yorgun geçermiş. Hiç enerjiğim diyeniniz yok bence daha doğurmayız biz. Hepimiz öldük bittik modundayız :))
Canim kacilirmi dr dan kendine guven Allah a birak.Bugun kontrolum vardi benimde bebek iyiymis ama ben iui degilmisim tansiyonim arka 15 /10 cikinca dogumhaneye sevk edildim yatis yapolicakti ama ben hem bebeklerime bakicak kimsem olmadigi hem hazirligim olmafigi hem kuafore gidemeigim icin hastaneden kactim. Ilaclarimi ictim iyimi oldum bilmiyorum ama kendi doktorumu bekliycem peraembe gunu gun vericek kendi doktorum. Bu arada bugunde kendi doktorumdan almiatim bi vaktim baska bolumde karisiklik oldu heraldehastaneden kacma nedenimin coguda korku. Nereye kadar kacicam acaba allah bana akil fiir versin.
Dinlen canim ayni hisleri biliyorum.dinlenince hafifleyip geciyor.Benimki cogu sitresden evden dinlenmem gerek olmadi persembeden beri evdede yoruldum. Bi bu gun daha iyiydi. Ama ritmik boyle dansozlerin karni nasil oymatir asa dogru onum gibi birsey oldu bebek asa inme calisiyorda icinden ikinmak gelir gibi birsey
Yok canim kolik bi bebekti hic uyumazdi.ikigecede bir acildeydik..Aynen
Merak ettim peki ilk bebeğin iyi uyuyor muydu benim kızım hiç uyumazdı ama bende 9 ay hiç uyumadım neredeyse hep ondan diyorlar bence Alakası yokta işte :))
Yok acilma olmamistir ama demek dogum yaklastikca guzellesiyoruz .Ay bilmiyorum canm bugün bi tuhafım. Şimdi de sağ Kasığım ve belim ağrıyor ve aniden istifra ettim bir saat falan önce. Netten baktım doğum yaklaştıkça kaslar gevşer ishal ortaya çıkabilirmiş. Ama henüz leke akıntım falan yok. Belki bundan sonraki süreci de son haftalarımıböyle nazlı geçireceğimdir.sağ mememin altındaki bölgede de uyuşma var karıncalanma gibi.. Doktor kanaman yada su boşalman olursa gel dedi. Geçen cuma kontrol etti beni daha. 4, 5cm kapalı dedi. Bu kadar kısa sürede incelme açılma doğum olmaz heralde takipte ve tetikteyim açıkçası, hayırlısı
Geçen hafta başladım evden çalışmaya çok yoruldum Doğum iznine çıkıcam ya işler sıralandı resmen , bebek hazırlıklarını yapmam lazım . Walla bugün salı pazarına gidicem birkaç ekisiğim var onlara bakıcam
O enerji suara gelirse yine kalkar temizlik yaparim daha islerim bitmedi
Canim kacilirmi dr dan kendine guven Allah a birak.
Dinlen canim ayni hisleri biliyorum.dinlenince hafifleyip geciyor.
manda yoğurdu yemiştim ondan mütevellit
GazSancıdan uyuyamıyorum. Ama bilin bakalım ne sancısı?
Hamilelik hali olur oyle seyler .bende gazman oldum.odum kopuyor ogluma yakalanicam diye .kızlar dün gece çok utanç verici bişey yaşadım, uzun süre atlatamam ben bunu
gece altıma kaçırdım küçük çocuklar gibi
rüyamda çiş yapıyoken uyandım sonra tuvalete gittim baktım iç çamaşırı ve biraz da pijama ıslak
Allahtan yatağa geçmemiş, çok utandım yahu
hiç başıma gelmemişti böyle şey
Hic sormuyorum hatirlamasin diyeBilmiyorum ki canım benim ilk bebeğim o yüzden ikincisi nasıl olur bilmem. Doktoruna bir sor bakalım belkide yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?