2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sezeryan içindemi açıklığa bakıyor kontrolüm perşembe yaa banada mı bakarki acep

Aminnn insallah canimmm

Yok yavrum zorlama kendini cam falan silmeye kalkma esin yapsin. Allah korusun.

Canim cok sukur pek agirlasmadim ben Gunluk 40 dk isyerine yuruyerek gidip geliyoruz. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum sayilir. Rahatim yani cogu kisi gorunce karnin hic 8 aylik gibi durmuyor masallah diyor. Insallah boylede devam eder islerimizi rahat rahat yapip sag salim rahatca dogururuz

Şekeri olan kızlar, bu diyabetik helvalar varya koska nin onu deneyen oldumu acaba? Yükseltiyor mu şekeri? Aksi gibi tatli krizlerine giriyorum. Gozum döndü. Eger şekeri etkilemiyorsa helva yiyim diyorum.

Bende denemek istiyorum ama almadım. O yüzden de fincan kek yapiyorum ama tatlının yerini tutmuyor tabii ki.
Sen denersen bilgi verirmisin

burada normal doğum yapanları sabah yaptılarsa öğlene falan taburcu ediyorlar

Nasıl yani yaaaa. Çok kısa bir süre bu. Istanbul da 1 gün tutuluyor normal doğum. Senin dediğin gibi olsaydı sanırım ben ilk doğumda hakkin rahmetine kavuşurdum.
Sen neredesin hangi hastane burası.

Ay canım inşallah öyle birşey olmaz, bu masajlar falan varmış onlara bakmak lazım hareket falan yapmak lazım. Ben kendim esnek bir vücut yapısına sahibim ama buna güvenmemem lazım o zaman :/

Günaydın kızlar... bugün kontrolum var cok heyecanlıyım. Cok merak ediyorum bebegin gelişimini. .malum oglum hastanede yattı bay bi süre yorgunluk üzüntü stres . Bebek kilo almamışsa diye dusunmuyor değilim. Ayrıca 2 gündür sancim var. Kontrol yakın diye gitmedim. Acaba bugün nst de çıkacakmı merak ediyorum. Yani denk gelmesi lazım sanırım. Çünkü 2 gun önce 3 saat sürdü mesela 10 dakika da bir. Sonra hafifledi. Yani o 3 saat içinde gitsem kesin çıkardı.

Geçen hafta başladım evden çalışmaya çok yoruldum Doğum iznine çıkıcam ya işler sıralandı resmen , bebek hazırlıklarını yapmam lazım . Walla bugün salı pazarına gidicem birkaç ekisiğim var onlara bakıcam

Canım sezeryan içindemi açıklığa bakıyor kontrolüm perşembe yaa banada mı bakarki acep
Bende sancıda çıkınca baktı cuma yine kontrole çağırdı tekrar bakarmı bilmiyorum allahtan hazır gitmiştim

Nasıl yani yaaaa. Çok kısa bir süre bu. Istanbul da 1 gün tutuluyor normal doğum. Senin dediğin gibi olsaydı sanırım ben ilk doğumda hakkin rahmetine kavuşurdum.
Sen neredesin hangi hastane burası.
Karabükteyim canım eğitim araştırma eğer sorun yoksa taburcu ediyorlar hemen arkadaşa ziyarete gitcektik sabah doğum yaptı aradık eve gelin öğleden sonra taburcuyum dedi

Günaydın iyi haberlerle gel inşallah saat kaçta randevun. Almıştır canım seni sömürmüştür bir güzel hem de merak etme

O enerji suara gelirse yine kalkar temizlik yaparim daha islerim bitmedi
Canim kacilirmi dr dan kendine guven Allah a birak.
Benimki cogu sitresden evden dinlenmem gerek olmadi persembeden beri evdede yoruldum. Bi bu gun daha iyiydi. Ama ritmik boyle dansozlerin karni nasil oymatir asa dogru onum gibi birsey oldu bebek asa inme calisiyorda icinden ikinmak gelir gibi birsey
Dinlen canim ayni hisleri biliyorum.dinlenince hafifleyip geciyor.

Aynen

Merak ettim peki ilk bebeğin iyi uyuyor muydu benim kızım hiç uyumazdı ama bende 9 ay hiç uyumadım neredeyse hep ondan diyorlar bence Alakası yokta işte :))
Yok canim kolik bi bebekti hic uyumazdi.ikigecede bir acildeydik..
Bitek otomobille gezdirince uyurdu ama arabamiz yoktu iste milletten istiorduk

Yok acilma olmamistir ama demek dogum yaklastikca guzellesiyoruz .

Bende gidebildigim kadar ofiste calismaya devam edecem sonrasinda evde calisirim diye dusunuyorum ama cocukla nasil olur bilmiyorum. Tecrubeli anne olarak sen vakit bulabiliyormusun islerini tamamlamak icin canim? Dedigin gibi tamda isler siralandi..

Sancıdan uyuyamıyorum. Ama bilin bakalım ne sancısı?
Gaz
Hamilelik hali olur oyle seyler .bende gazman oldum.odum kopuyor ogluma yakalanicam diye .
Bilmiyorum ki canım benim ilk bebeğim o yüzden ikincisi nasıl olur bilmem. Doktoruna bir sor bakalım belkide yapmaz.
Hic sormuyorum hatirlamasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…