2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben alışveriş yaptım, 3 günde de gelmişti çok iyi ilgilenmisti benimle. Allah allah niye öyle yaptı ki ya? Bak şimdi kendimi suçlu hissettim ben tavsiye etmişimdir mutlaka

Canım ben de geçen bi doktora gittim, deneme amaçlı. Kadın gayet iyiydi ama 150 tane tahlil istedi resmen para için. Ben de tamam hemen yaptırıp geliyorum deyip kaçtım bisey olmaz ya iyi yapmissin. Ama dikkat et tansiyonuna

Kızlar benim hamilelikte psikolojim bozuldu heralde ya. Ev hep pis gibi geliyor. Kirli çamaşır sepetine 2 çamaşır olunca ruhum daralıyor bütün çamaşırlar temiz olsun diye uğraşıyorum benim herif de günde 5 defa kirli çamaşır çıkarıyor. Mutfak sanki hep daginikmis gibi geliyor. Normalde hiç böyle değildim. Haftada bir sil toz al supur, camasirlar cok cok olunca makineyi calistir, boyleydi. Gercekten boyle ruhen yoruluyorum bir de yapamayınca ya. Allah sonumu hayretsin

Aynı durum bende de mevcut. Ben her an doğuma gidersem ev temiz olsun diye dusunuyorum galiba bilinç altında yeni farkediyorum

Anladım cnm 39 haftada 2300 doğdu arkadasimin kızı genetik dedi doktor annede öyle minik doğmuş, sorun olmaz Allah'ın izniyle önemli olan sağlıklı olması.

Bende varimmm! Camasiri yinede dolana kadar bekliyorum cunki normalde cocuk odasina camasirimi asip utulerdim simdi salondan baska serecegim biyer yok gozumun onunde duruncada ruhum sıkılıyor. Balkonu temizlesem ora koyacam ama daha balkonda dahil heryer oylece duruyor nezaman basliyacam bilemedim

Valla tosunum 40 haftada neredeyse gelişim olarak on gün önce 3400 52 cmdi bakalım arttı mı yarın göreceğiz. Beni gören burada dogurcan diyor zaten kocaman göbek var popom bile küçük kaldı ki normalde baya genişti 13-14 kilo aldim şükür 20lere gelmedim

Asansör sıkıştırması hepsinde mı olur yavfff. Ama benimki hamile falan dinlemiyor bende asansörden korkuyorum mümkünse buluşmayalım

Aynı durum bende de mevcut. Ben her an doğuma gidersem ev temiz olsun diye dusunuyorum galiba bilinç altında yeni farkediyorum

Demekki her an doğum yaparsak evi mok goturmesin korkusundan kaynaklanıyor kızlar, ne tuhaf olduk ya biz

Ay canım inşallah öyle birşey olmaz, bu masajlar falan varmış onlara bakmak lazım hareket falan yapmak lazım. Ben kendim esnek bir vücut yapısına sahibim ama buna güvenmemem lazım o zaman :/
Bir seyler yapmak lazim ama ne
Gaz

Hamilelik hali olur oyle seyler .bende gazman oldum.odum kopuyor ogluma yakalanicam diye .

Hic sormuyorum hatirlamasin diye
Aynen oyle :/

Kirsehir aşık pasa hastanesinde dogumyapan tanidiginjz var mı kızlar ya keşke olsa da bana söyleseniz temiz bir yer mı filan biliyorsunuz araştırma hastanesi bana gun vermiyor

Sen gene hamileyken ve uyku arasi kacirmissin. Ben ilk evlendigimde iki sefer bildigin altima yaptim yetisemedigim icin. İkisinde de kapidaydim kapiyi acip tuvalete kosturanadim. Rezillikti

Ali ekspres te var çok güzeller. Renkleri de çok tatlı. Ama güvenemiyorum işte.

Canım eğer kalitesinden dolayı diyorsan ali esxpress den başka bir topik de arkadaş almıştı memnun kalmıştı istersen linkini de bulurum. Eğer gelmez param kalır mevzusu ise zaten elinize geçtiğinde siteden onay veriyorsun para eline geçiyor satıcının kargo takipten bakabilirsin nerede ürünün diye. Benim keçeler yola çıktı gözüktü sonra iptal gözüktü benden geri ödeme istedim param geri ödendi.

Canım ben alışveriş yaptım, 3 günde de gelmişti çok iyi ilgilenmisti benimle. Allah allah niye öyle yaptı ki ya? Bak şimdi kendimi suçlu hissettim ben tavsiye etmişimdir mutlaka
Sipariş verirken kadın gerçekten çok ilgilendi. Beden konusunda falan bana güven, 3 gün içinde de sipariş ulaşır dedi. Şimdi dm den cevap yazmıyor . Anlamadim gitti. Bu arada sen kendini niye suçlu hissediceksin ki canım. Allahtan kapıda ödemeliydi. Pijamaları da çok hoş kullanisli duruyor . Siyah yazılı önden komple düğmeli bi takım vardı baya beğenmiştim . Onu sipariş vermiştim. Sen hangi bedeni almıştın kalıpları nasıl? Bir de kalitesi iyimiydi

Ben kalitesini çok beğendim canım ben de çok anlamam gerçi ama anneme gösterdim annem terzidir, o da bayıldı ona da sipariş vericektik. Dikisleri falan da iyiydi. Ben L beden sipariş etmiştim hatta kilomu söyledim dogumda kac kilo olabileceimi soyledim kadın bana tavsiye etti hangi beden olabileceğini. Cok sasirdim valla normalde ben sanssizimdir böyle konularda. Neyseki kapıda ödeme sipariş etmişsin canım boşa gitmedi paran

Canim ben oglumda evden oyle tiksinmistimki tasindim.
Dogumdan sonra geciyor Allahtan .
Ama bazen hic gecmeyecek gb geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…