- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.201
Canım ben alışveriş yaptım, 3 günde de gelmişti çok iyi ilgilenmisti benimle. Allah allah niye öyle yaptı ki ya? Bak şimdi kendimi suçlu hissettim ben tavsiye etmişimdir mutlakaKızlar ınstagramdan pijamafırtınası diye bisayfadan önden komple düğmeli bir pijama takımı sipariş vermiştim . Kadınla geçen hafta gayet güzel yazıştık . Sözde pijama geçen hafta gelecekti yok gelmedi. Şimdi kadın cevap vermiyor yazdıklarıma. Allahtan kapıda ödemeliydi. Sizden sanki bu sayfadan alışveriş yapan olmuştu diye kalmış aklımda. Hangi arkadaştı acaba
Canım ben de geçen bi doktora gittim, deneme amaçlı. Kadın gayet iyiydi ama 150 tane tahlil istedi resmen para için. Ben de tamam hemen yaptırıp geliyorum deyip kaçtımBugun kontrolum vardi benimde bebek iyiymis ama ben iui degilmisim tansiyonim arka 15 /10 cikinca dogumhaneye sevk edildim yatis yapolicakti ama ben hem bebeklerime bakicak kimsem olmadigi hem hazirligim olmafigi hem kuafore gidemeigim icin hastaneden kactim. Ilaclarimi ictim iyimi oldum bilmiyorum ama kendi doktorumu bekliycem peraembe gunu gun vericek kendi doktorum. Bu arada bugunde kendi doktorumdan almiatim bi vaktim baska bolumde karisiklik oldu heraldehastaneden kacma nedenimin coguda korku. Nereye kadar kacicam acaba allah bana akil fiir versin.
Aynı durum bende de mevcut. Ben her an doğuma gidersem ev temiz olsun diye dusunuyorum galiba bilinç altında yeni farkediyorumKızlar benim hamilelikte psikolojim bozuldu heralde ya. Ev hep pis gibi geliyor. Kirli çamaşır sepetine 2 çamaşır olunca ruhum daralıyor bütün çamaşırlar temiz olsun diye uğraşıyorum benim herif de günde 5 defa kirli çamaşır çıkarıyor. Mutfak sanki hep daginikmis gibi geliyor. Normalde hiç böyle değildim. Haftada bir sil toz al supur, camasirlar cok cok olunca makineyi calistir, boyleydi. Gercekten boyle ruhen yoruluyorum bir de yapamayınca ya. Allah sonumu hayretsin
Anladım cnm 39 haftada 2300 doğdu arkadasimin kızı genetik dedi doktor annede öyle minik doğmuş, sorun olmaz Allah'ın izniyle önemli olan sağlıklı olması.Geç döllenme olduğu için bir hafta fark vardı hep. Şimdi bir hafta da geri düşmüş. Kızımda çok geri kalmıştı fark çok açıldı 2320 37+5 de doğmuştu riskli gebeyim zaten iğne fln kullanıyorum ondan herhalde. Bana kalsa en az 2 3 hafa dursa iyi olur.
bende de kasılma çok var çok 3 aylık bile vardı. Ritmik düzenli gelmesi doğum habercisi.hayırlısıyla doğuralım inş
Birazdan dış çekimim var onuda atlatayim yarın doktora ver coşkuyu dicemNoldu bize böyle canm yabenim bağırsaklar da kötü kasıklarım ve belim hatta bacaklarım ağrıyor ben de paronayak oldum
Kızlar benim hamilelikte psikolojim bozuldu heralde ya. Ev hep pis gibi geliyor. Kirli çamaşır sepetine 2 çamaşır olunca ruhum daralıyor bütün çamaşırlar temiz olsun diye uğraşıyorum benim herif de günde 5 defa kirli çamaşır çıkarıyor. Mutfak sanki hep daginikmis gibi geliyor. Normalde hiç böyle değildim. Haftada bir sil toz al supur, camasirlar cok cok olunca makineyi calistir, boyleydi. Gercekten boyle ruhen yoruluyorum bir de yapamayınca ya. Allah sonumu hayretsin
Valla tosunum 40 haftada neredeyse gelişim olarak on gün önce 3400 52 cmdi bakalım arttı mı yarın göreceğiz. Beni gören burada dogurcan diyor zaten kocaman göbek var popom bile küçük kaldı ki normalde baya genişti 13-14 kilo aldim şükür 20lere gelmedimHaklısınız ya 40 hafta artı bir 10 gün daha mı aman allahım
Hergün sancınız var vs nereye kadar dayanabileceksiniz haklısınız. Senin kilo boy kafa hepsi birden önde mi acaba. Öyle olunca doğumu da öne çekiyorlar. Biz de mesela sadece kilo önde ya da sadece boy. Sizinki komple önde sanırım yanlışsam düzelt :)
Tahmin edebiliyorum çünkü aynı donlar benimde aklımda
Yok canım depend in üzerine çamaşır giyilmiyomuş o yüzden o koca koca lastikli donlara ihtiyacımız olmayacak inşallahşuan zaten eşimin atletlerini giyiyorum adam iyice asker arkadaşı gibi görüyo beni
Asansörde sıkıştırırdı genelde beni dün yine bi atraksyon yapar gibi oldu sonra insan hamileyken karısına o gözle bakamıyo ya dedi
Aynı durum bende de mevcut. Ben her an doğuma gidersem ev temiz olsun diye dusunuyorum galiba bilinç altında yeni farkediyorum
Bende varimmm! Camasiri yinede dolana kadar bekliyorum cunki normalde cocuk odasina camasirimi asip utulerdim simdi salondan baska serecegim biyer yok gozumun onunde duruncada ruhum sıkılıyor. Balkonu temizlesem ora koyacam ama daha balkonda dahil heryer oylece duruyor nezaman basliyacam bilemedim
Bir seyler yapmak lazim ama neAy canım inşallah öyle birşey olmaz, bu masajlar falan varmış onlara bakmak lazım hareket falan yapmak lazım. Ben kendim esnek bir vücut yapısına sahibim ama buna güvenmemem lazım o zaman :/
Aynen oyle :/Gaz
Hamilelik hali olur oyle seyler .bende gazman oldum.odum kopuyor ogluma yakalanicam diye .
Hic sormuyorum hatirlamasin diye
Sen gene hamileyken ve uyku arasi kacirmissin. Ben ilk evlendigimde iki sefer bildigin altima yaptim yetisemedigim icin. İkisinde de kapidaydim kapiyi acip tuvalete kosturanadim. Rezilliktikızlar dün gece çok utanç verici bişey yaşadım, uzun süre atlatamam ben bunu
gece altıma kaçırdım küçük çocuklar gibi
rüyamda çiş yapıyoken uyandım sonra tuvalete gittim baktım iç çamaşırı ve biraz da pijama ıslak
Allahtan yatağa geçmemiş, çok utandım yahu
hiç başıma gelmemişti böyle şey
Ali ekspres te var çok güzeller. Renkleri de çok tatlı. Ama güvenemiyorum işte.
Canım ayrı bi konu aç istersen daha çok kişi görür bilgi verir belki deKirsehir aşık pasa hastanesinde dogumyapan tanidiginjz var mı kızlar ya keşke olsa da bana söyleseniz temiz bir yer mı filan biliyorsunuz araştırma hastanesi bana gun vermiyor
Günaydın kuzucugum
Demekki her an doğum yaparsak evi mok goturmesin korkusundan kaynaklanıyor kızlar, ne tuhaf olduk ya biz
Sipariş verirken kadın gerçekten çok ilgilendi. Beden konusunda falan bana güven, 3 gün içinde de sipariş ulaşır dedi. Şimdi dm den cevap yazmıyor . Anlamadim gitti. Bu arada sen kendini niye suçlu hissediceksin ki canım. Allahtan kapıda ödemeliydi. Pijamaları da çok hoş kullanisli duruyor . Siyah yazılı önden komple düğmeli bi takım vardı baya beğenmiştim . Onu sipariş vermiştim. Sen hangi bedeni almıştın kalıpları nasıl? Bir de kalitesi iyimiydiCanım ben alışveriş yaptım, 3 günde de gelmişti çok iyi ilgilenmisti benimle. Allah allah niye öyle yaptı ki ya? Bak şimdi kendimi suçlu hissettim ben tavsiye etmişimdir mutlaka
Ben kalitesini çok beğendim canım ben de çok anlamam gerçi ama anneme gösterdim annem terzidir, o da bayıldı ona da sipariş vericektik. Dikisleri falan da iyiydi. Ben L beden sipariş etmiştim hatta kilomu söyledim dogumda kac kilo olabileceimi soyledim kadın bana tavsiye etti hangi beden olabileceğini. Cok sasirdim valla normalde ben sanssizimdir böyle konularda. Neyseki kapıda ödeme sipariş etmişsin canım boşa gitmedi paranSipariş verirken kadın gerçekten çok ilgilendi. Beden konusunda falan bana güven, 3 gün içinde de sipariş ulaşır dedi. Şimdi dm den cevap yazmıyor . Anlamadim gitti. Bu arada sen kendini niye suçlu hissediceksin ki canım. Allahtan kapıda ödemeliydi. Pijamaları da çok hoş kullanisli duruyor . Siyah yazılı önden komple düğmeli bi takım vardı baya beğenmiştim . Onu sipariş vermiştim. Sen hangi bedeni almıştın kalıpları nasıl? Bir de kalitesi iyimiydi
Canim ben oglumda evden oyle tiksinmistimki tasindim.Kızlar benim hamilelikte psikolojim bozuldu heralde ya. Ev hep pis gibi geliyor. Kirli çamaşır sepetine 2 çamaşır olunca ruhum daralıyor bütün çamaşırlar temiz olsun diye uğraşıyorum benim herif de günde 5 defa kirli çamaşır çıkarıyor. Mutfak sanki hep daginikmis gibi geliyor. Normalde hiç böyle değildim. Haftada bir sil toz al supur, camasirlar cok cok olunca makineyi calistir, boyleydi. Gercekten boyle ruhen yoruluyorum bir de yapamayınca ya. Allah sonumu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?