2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim ben oglumda evden oyle tiksinmistimki tasindim.
Dogumdan sonra geciyor Allahtan .
Ama bazen hic gecmeyecek gb geliyor
Evet canım inanki eşime temizlik yaptirdim halıları da yikattim mutfak dolaplarini buz dolabini temizledim, şu an mantıklı bakınca temiz bir ev ama içim hiç rahat etmiyor. Parkeler karolar beyaz bir tane toz düşse belli oluyor stres oluyorum.normalde hiç umrumda olmazdı böyle değildim. Inşallah duzelirim bir sürü de insan gelcek kalcak doğumda. Her hareketleri batacak kesin ya

Günaydın iyi haberlerle gel inşallah saat kaçta randevun. Almıştır canım seni sömürmüştür bir güzel hem de merak etme
Amin cnm inşallah. Randevun 1 de. Yaa sendin dmi central hospital a giden ? Yanlismi hatırlıyorum yoksa. Bende central a gidiyorum. Oyle kalmış aklimda

Kalanlar icin kesin stres olursun.
Napalim basa gelen cekilir ya sabir diyelim .
Bende aile binasindayim .
Haber verip gelme diye birsey yok onlarda kim girdi kim cikti belli etmez bizim eve
Birde lafcilar hep laf sokan dedikodu yapan insanlar .
Sabir cekiyorum yapcak birsey yok .
Buda gececek

Kiyamam canım senin işin daha zor valla. Dayancaz bakalım hayırlısıyla atlatalım inşallah bu süreci de. Hedefim artik bayramdan sonra yavrumla başbaşa kalmak kendi başımın çaresine bakmak valla

Canım bnce hiç utanma ya bnm başına gelmedi ama çok takın arkadaşım da rüya görürjen yapmış çişini hemde baya . Bende bazen hapşırırken kaçırıyorum

LastMadOnEarth okadarmi bıktın kız :) saka Maka bende cok zorlanıyorum artık eşim bide 3.yu istiyor o nasıl olur bilmem artık :)

Bugün sürünüyorum ama bende 3.yu istiyorum ama o zaman en iyi ihtimal 39 olurum. Yaş o kadar sorun değil bana ama doktorlar çok sorun yapıp beni geriyorlar

Canım rezene ve anason çayına birde çekilmemiş kimyon atıp demlersen gaz sancısı falan olmaz.
Hatta gaz yapan yemeklere mesela mercimek çorbasına fasulye nohut yemegine biraz kimyon atarak yaparsan bebise sütünden gaz geçmez. Hani bu yemekler gaz yapar ya o yüzden dedim bilginiz olsun

Oh oh maşallah boy da önde. Kafa da öndeyse senin doğumu ondan öne çekmiştir :) benim de koca göbüş ama popo da büyüdü. 14 çok iyi ben gibi 20 lere yaklaşanlar var burda

gunaydin.kizlar nasilsiniz.miniklrr nasil? pek yazamiyorum ama hic.kacirmiyorum yazilanlari.. ben 1haftadir cok.kotyyum surekli kasilmalarim var 37+0 olduk bugun dogsa solunum.sikintisi yasarmi acaba? dogum yakin hissediyorum.yuruyemiyorum bide sol.kalcam inanilmaz aciyor hatta topalliyorum.yuruyunce kendimi sikisik hissediyorum bunaldim.artik.dogurmak istiyorum.kizlar

Bugün sürünüyorum ama bende 3.yu istiyorum ama o zaman en iyi ihtimal 39 olurum. Yaş o kadar sorun değil bana ama doktorlar çok sorun yapıp beni geriyorlar
Bişey diyimmi bizim komşumuz şuanda hamile kadın 40 yaşında 4. Çocuğu bide istedikten sonra bence olur doktorlara ne yani :) ben şuan 29 yaşındayım olursa 3 ancak 35 te olur kısmet tabi

bide ben Azerbaycandayim.burada normal.dogum yapanlar 4gun 3gece.sezaryan olanlar ise 7gun 6gece hastanede tutuluyor.Tyrkiyede 1gun cok.azmis ama :/
7 gün mü çokmuş canım senin normal olacak gibi neyseki. 3 gece yine bir nebze iyi. Hastaanede de dinlenirsin hem ne güzel

Ben de sıfır belirti var şuanda. Hiç niyeti yok sanırım gelmeye. Sen dinlen bence bir hafta daha dursun 38+ dan sonra en güzel zaman zaten

Canım ne güzel işte doğum yaklaştı demek ki :) biraz çekeceğiz mecbur ama yakında inşallah alacaksın kuzunu kucağına.o zaman bu sıkıntıları unutacaksın.

Bende can sıkıntısından dolayı sabaha kadar annemin yaptığını düşündüm
Bir anne de bende var öyle ben gelemem sen gel diyor 7 saatlik yol bende bu haftada ve suyum fazla Dr kesinlikle izin vermedi ilk kızım sezaryendi bunda normal denemek istiyorum ama sezaryen olma ihtimalim yüksek tabi sen bilirsin belki ölmem sürünürüm dedim yapacak birşey yok

Uff gece ikiyi geçiyordu yattığımda sabah beşte kalktım hala uyuyamıyorum
Aynı bende öyleydim şuan gözlerinden alev fışkırıyor nice hala uyuyamıyorum zombi gibi oldum

ben de hem gülüyorum kendime hem utanıyorum
eşim inşallah dalga geçmez oturur ağlarım valla, adamın yanında gaz çıkarcam diye ödüm kopar senelerdir ben naptım gittim işedim ahahahaa
Bakalım daha ne hallere sokacak bizi bu yaramazlar :))

Maşallah peki bebeğin gelişi nasıl beslenme olarak özellikle dikkat ettiğin birşey var mı ? Sat aynıymış ben en son 31+4 gittim 1750 gibi birşeydi kilosu

Günaydın 35+6 dan selamlar. Kaldı 3.5 hafta.
Nasılsın @EvBoregi canım. Gelen giden var mı :)

Darısı başımıza ya hayırlısıyla bizde o haftaları görseydik

Yok canim kolik bi bebekti hic uyumazdi.ikigecede bir acildeydik..
Bitek otomobille gezdirince uyurdu ama arabamiz yoktu iste milletten istiorduk
Hiç vicdan yapmayayım o zaman bunda da uyuyamıyorum çünkü :))

bide ben Azerbaycandayim.burada normal.dogum yapanlar 4gun 3gece.sezaryan olanlar ise 7gun 6gece hastanede tutuluyor.Tyrkiyede 1gun cok.azmis ama :/
Ooo ne çokmuş yaaa ben bunalım kaçardım sanırım hastaneden hele 2 bebeği hiç düşünemiyorum :)

evet canim.ama bu isler belli olmuyor pek.ilk dogumda sifir belirtiyle aniden basladi sancilar dogum basladi sonrasinsa.simdi nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…