- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.221
Evet canım inanki eşime temizlik yaptirdim halıları da yikattim mutfak dolaplarini buz dolabini temizledim, şu an mantıklı bakınca temiz bir ev ama içim hiç rahat etmiyor. Parkeler karolar beyaz bir tane toz düşse belli oluyor stres oluyorum.normalde hiç umrumda olmazdı böyle değildim. Inşallah duzelirim bir sürü de insan gelcek kalcak doğumda. Her hareketleri batacak kesin yaCanim ben oglumda evden oyle tiksinmistimki tasindim.
Dogumdan sonra geciyor Allahtan .
Ama bazen hic gecmeyecek gb geliyor
Amin cnm inşallah. Randevun 1 de. Yaa sendin dmi central hospital a giden ? Yanlismi hatırlıyorum yoksa. Bende central a gidiyorum. Oyle kalmış aklimdaGünaydın iyi haberlerle gel inşallah saat kaçta randevun. Almıştır canım seni sömürmüştür bir güzel hem de merak etme
Kalanlar icin kesin stres olursun.Evet canım inanki eşime temizlik yaptirdim halıları da yikattim mutfak dolaplarini buz dolabini temizledim, şu an mantıklı bakınca temiz bir ev ama içim hiç rahat etmiyor. Parkeler karolar beyaz bir tane toz düşse belli oluyor stres oluyorum.normalde hiç umrumda olmazdı böyle değildim. Inşallah duzelirim bir sürü de insan gelcek kalcak doğumda. Her hareketleri batacak kesin ya
Kiyamam canım senin işin daha zor valla. Dayancaz bakalım hayırlısıyla atlatalım inşallah bu süreci de. Hedefim artik bayramdan sonra yavrumla başbaşa kalmak kendi başımın çaresine bakmak vallaKalanlar icin kesin stres olursun.
Napalim basa gelen cekilir ya sabir diyelim .
Bende aile binasindayim .
Haber verip gelme diye birsey yok onlarda kim girdi kim cikti belli etmez bizim eve
Birde lafcilar hep laf sokan dedikodu yapan insanlar .
Sabir cekiyorum yapcak birsey yok .
Buda gececek
Canım bnce hiç utanma ya bnm başına gelmedi ama çok takın arkadaşım da rüya görürjen yapmış çişini hemde baya . Bende bazen hapşırırken kaçırıyorumkızlar dün gece çok utanç verici bişey yaşadım, uzun süre atlatamam ben bunu
gece altıma kaçırdım küçük çocuklar gibi
rüyamda çiş yapıyoken uyandım sonra tuvalete gittim baktım iç çamaşırı ve biraz da pijama ıslak
Allahtan yatağa geçmemiş, çok utandım yahu
hiç başıma gelmemişti böyle şey
LastMadOnEarth okadarmi bıktın kız :) saka Maka bende cok zorlanıyorum artık eşim bide 3.yu istiyor o nasıl olur bilmem artık :)
Oh oh maşallah daha takılacak oralarda demekki canım maşallahGünaydın kuzucugumgelen giden yok ağrıdan sancıdan başka, 37+1 olduk biz de:) sen nasılsın tatlım?
Kızlar rezene çayı çok güzel süt arttırır.Biraz da anason atıyordum içine.
Şimdi bi de İbrahim s.oğlunun sitesinden soğuk sıkım çörek otu yağı sipariş vereceğim.Süt için çok faydalıymış.Süt dışında da çok faydası var.
evet canım benim. Figen hanıma gidiyorum senin doktorun kimdi? 1 e çok az kalmış hayırlı güzel şeyler duy inşallah :)Amin cnm inşallah. Randevun 1 de. Yaa sendin dmi central hospital a giden ? Yanlismi hatırlıyorum yoksa. Bende central a gidiyorum. Oyle kalmış aklimda
Oh oh maşallah boy da önde. Kafa da öndeyse senin doğumu ondan öne çekmiştir :) benim de koca göbüş ama popo da büyüdü. 14 çok iyi ben gibi 20 lere yaklaşanlar var burdaValla tosunum 40 haftada neredeyse gelişim olarak on gün önce 3400 52 cmdi bakalım arttı mı yarın göreceğiz. Beni gören burada dogurcan diyor zaten kocaman göbek var popom bile küçük kaldı ki normalde baya genişti 13-14 kilo aldim şükür 20lere gelmedim
Bişey diyimmi bizim komşumuz şuanda hamile kadın 40 yaşında 4. Çocuğu bide istedikten sonra bence olur doktorlara ne yani :) ben şuan 29 yaşındayım olursa 3 ancak 35 te olur kısmet tabiBugün sürünüyorum ama bende 3.yu istiyorum ama o zaman en iyi ihtimal 39 olurum. Yaş o kadar sorun değil bana ama doktorlar çok sorun yapıp beni geriyorlar
Ayy bu alır insan o kadar hastanede yaa ilk cocuk neyse de hele.ikincide çok daha fazla.zor olurbide ben Azerbaycandayim.burada normal.dogum yapanlar 4gun 3gece.sezaryan olanlar ise 7gun 6gece hastanede tutuluyor.Tyrkiyede 1gun cok.azmis ama :/
7 gün mübide ben Azerbaycandayim.burada normal.dogum yapanlar 4gun 3gece.sezaryan olanlar ise 7gun 6gece hastanede tutuluyor.Tyrkiyede 1gun cok.azmis ama :/
Canım ne güzel işte doğum yaklaştı demek ki :) biraz çekeceğiz mecbur ama yakında inşallah alacaksın kuzunu kucağına.o zaman bu sıkıntıları unutacaksın.Kizlar bu akşam yine tuttu benim kasılmalar böyle olmuyor neden bu kadar çok oluyor anlamıyorum. Karın etlerim resmen dövülmüş gibi yavrum da hareket edemiyor böyle olunca. Afedersiniz bağırsaklarda sabahtan beri iyi çalışıyor doğuma yakın olurmuş iyice paronayak oldum. Hep kabızlık vardı bugün 3 kez tuvalete çıktım. Ben kalsiyum falan mı istesem dayanamıyorum hiç geçmiyor bu kasılmalar
Bir anne de bende var öyle ben gelemem sen gel diyor 7 saatlik yol bende bu haftada ve suyum fazla Dr kesinlikle izin vermedi ilk kızım sezaryendi bunda normal denemek istiyorum ama sezaryen olma ihtimalim yüksek tabi sen bilirsin belki ölmem sürünürüm dedim yapacak birşey yokBende can sıkıntısından dolayı sabaha kadar annemin yaptığını düşündüm
Aynı bende öyleydim şuan gözlerinden alev fışkırıyor nice hala uyuyamıyorum zombi gibi oldumUff gece ikiyi geçiyordu yattığımda sabah beşte kalktım hala uyuyamıyorum
Bakalım daha ne hallere sokacak bizi bu yaramazlar :))ben de hem gülüyorum kendime hem utanıyorum
eşim inşallah dalga geçmez oturur ağlarım valla, adamın yanında gaz çıkarcam diye ödüm kopar senelerdir ben naptım gittim işedim ahahahaa
Maşallah peki bebeğin gelişi nasıl beslenme olarak özellikle dikkat ettiğin birşey var mı ? Sat aynıymış ben en son 31+4 gittim 1750 gibi birşeydi kilosuAminnn insallah canimmm
Canim cok sukur pek agirlasmadim benGunluk 40 dk isyerine yuruyerek gidip geliyoruz. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum sayilir. Rahatim yani cogu kisi gorunce karnin hic 8 aylik gibi durmuyor masallah diyor. Insallah boylede devam eder islerimizi rahat rahat yapip sag salim rahatca dogururuz
Günaydın 35+6 dan selamlar. Kaldı 3.5 hafta.
Nasılsın @EvBoregi canım. Gelen giden var mı :)
Hiç vicdan yapmayayım o zaman bunda da uyuyamıyorum çünkü :))Yok canim kolik bi bebekti hic uyumazdi.ikigecede bir acildeydik..
Bitek otomobille gezdirince uyurdu ama arabamiz yoktu iste milletten istiorduk
Ooo ne çokmuş yaaa ben bunalım kaçardım sanırım hastaneden hele 2 bebeği hiç düşünemiyorum :)bide ben Azerbaycandayim.burada normal.dogum yapanlar 4gun 3gece.sezaryan olanlar ise 7gun 6gece hastanede tutuluyor.Tyrkiyede 1gun cok.azmis ama :/
evet canim ilk.bebiste neysede.simdi kizimnan nasil.ayri kalacagim o kadar bilmiyorumAyy bu alır insan o kadar hastanede yaa ilk cocuk neyse de hele.ikincide çok daha fazla.zor olur
Ayy oyle miBirsey degim pozisyonda bence pek tutmaya musait degil beni sezeryandan once lahman yapmislardi tuvalet zor yetisiyorsn ama iyiki yapmislar bence o agrilarla nasil buyuk tuvalet cikardim bilemiyorum.
evet canim.ama bu isler belli olmuyor pek.ilk dogumda sifir belirtiyle aniden basladi sancilar dogum basladi sonrasinsa.simdi nolcak bilmiyorum7 gün müçokmuş canım senin normal olacak gibi neyseki. 3 gece yine bir nebze iyi. Hastaanede de dinlenirsin hem ne güzel
Ben de sıfır belirti var şuanda. Hiç niyeti yok sanırım gelmeye. Sen dinlen bence bir hafta daha dursun 38+ dan sonra en güzel zaman zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?