2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bunalip kacma sansin olmuyor canim :) bi suru islem yapiliyor cikis icin.bide 3gun verem.asisi vuruldukdan.sonra cikis izni oluyor

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim alinti yaptim silindi beceremedim bide ellerimde karpal olunca yazamadim gitti hepsi.. paradan dolayi degil devlet hastanesine gidiyorum cunku.. kactigima pisman degilim zira psikolojim cok kotu asiri m. Adamlar doguma alicaz dedi ben daha bebege cöp bile almadim ki almaya nezaman niyetlenirim bilmiyorum. Nasil asicam bilmiyorum allah hepimize yardim etsin . Galiba icinizde en cok korkan benim .hem bebek hem kendim icin alisveris yapmam icin bu ayin 15 ini beklemem lazim zira odeme gelicek onu bekliyorim.ama saglik beklermi onu bilmiyorum . Rabbim yardimcimiz olsun cok zor ya

bunalip kacma sansin olmuyor canim :) bi suru islem yapiliyor cikis icin.bide 3gun verem.asisi vuruldukdan.sonra cikis izni oluyor
Canım bence uzun kalinmasi iyi ya boşver, güzelce kendini toparlar öyle çıkarsın. Evde bir de gelen gidenle kafan meşgul olmaz. Bence süper bi uygulama

Bir seyler yapmak lazim ama ne

Valla canım bu şey olayına benziyor hani vücut çatlarsa çatlarmış ya o hesap sanırım yırtılırsa yapacak birşey yok estetik yaptırırım kukulitama napim inşallah yırtılmaz da gerek kalmaz çok üzülürüm valla zira şuan kendisinden çok memnunum

Canım doğum öncesi lavman yapılıyor.bağırsakların tamamen boşalmış oluyor.doğum esnasında bebeğe filan temas edip enfeksiyon riski olmasın diye.ama bazen çok nadir de olsa lavman tam etkili yapılamadığında doğum sırasında ıkınmayla biraz yapan oluyor.onu düşünme ama gerilme.doktorlar alışık zaten öyle bir şey olsa bile tiksinmiyorlar :)

Kizlar bugun saglikocaginda kontrol vardi bebisin kalp atisini dinledik normalmis tahlil verdim idrarda enfeksiyon cikti ilac verdi 1 tane tek kullanimlik digeride 10 gunluk insallah cabuk gecer kan tahlilinide ogleden sonra ogrencem bakalim

Aynen bende öyleyim, ev berbat gibi geliyor, eşyalarım gözüme batıyor sanki, elimden gelse herşeyi değiştirecem,

Aynen bende öyleyim, ev berbat gibi geliyor, eşyalarım gözüme batıyor sanki, elimden gelse herşeyi değiştirecem,
Evet ya dimi canım bi kitaplık var şu an bana öyle batıyor ki şeytan diyor hepsini at gitsin ya kalabalık üstüme üstüme geliyor. Balkonu yikadim dün yağmur yağdı aklım orda manyak gibi yine kirlendi napcam diyorum, Eşime de belli etmek istemiyorum adam da korkacak

insallah gerek kalmaz

Kızlar çok moktan bir konu ama size sormam lazım normalde ben 2 günde bir o da çok sansliysam tuvalete cikabiliyordum. Ama 2 gündür günde 2-3 defa çıkıyorum büyük tuvalet için. Doğum belirtisi falan diyorsunuz ciddi mı ya çok tırsıyorum

Bende gidebildigim kadar ofiste calismaya devam edecem sonrasinda evde calisirim diye dusunuyorum ama cocukla nasil olur bilmiyorum. Tecrubeli anne olarak sen vakit bulabiliyormusun islerini tamamlamak icin canim? Dedigin gibi tamda isler siralandi..
Avantajı istediğin saatte çalışıyorsun gündüz işim varsa gece çalışıyorum.birde istediğim zaman hızlı yapabiliyorum ,vereceğim süreyi ben belirliyorum. yetişiyor merak etme ben birkere minimum 2 saat yoldan kazanıyorum memnunum

Kuzum geçen gün bende öyle oldum çok şaşırdım aslında iyice oldu ama bilemiyorum.dogumla alakalimidir

Maşallah peki bebeğin gelişi nasıl beslenme olarak özellikle dikkat ettiğin birşey var mı ? Sat aynıymış ben en son 31+4 gittim 1750 gibi birşeydi kilosu

En son 29+1 de gitmistim canim 1400 gr. di bu hafta tekrar gidecem bakalim kac olmus ama hareketleri bu ay baya fazlalasti ve guclendi gibi. Beslenme olarak gunluk kahvaltida yumurtami aksatmiyorum. Portakal, limon suyu iciyorum. Zeytinyaginda incir bekletip gunluk bitane yiyorum, 1 dis sarimsak yutuyorum. Mevsimine gore meyve sebze aliyorum. Esim hamileligimin basindan beri mayonezi ve diger zararli seyleri yasakladi Cok fazla ivir zivir yemiyorum zaten. Dedigim gibide yuruyus yapiyorum o cok rahatlatti beni hic zorlanmiyorum yururken. Geceleri rahat uyuyorum cok nadir olsada bazen bacaklarim agriyo agirliktan heralde. Migde yanmasi oluyo tabi onada cok sukur napalim

Kiyamam canım senin işin daha zor valla. Dayancaz bakalım hayırlısıyla atlatalım inşallah bu süreci de. Hedefim artik bayramdan sonra yavrumla başbaşa kalmak kendi başımın çaresine bakmak valla
Aynen canim bende ogunlerin hayalini kuruyorum.
Yaz gelmis olacak alir cikariz insallah bebislerimizi guzel havada

Supermis canim benim masallah masallah ♡

Doguma hazırlıyor belki de vücut canım. Son zamanlarda ishal oluyormuş insan çok duydum bunu ama ishal değilim de ona yakinim ben de
Aynen isal değil normal zamanda nasılsa öyle hamilelikte malum biraz zor oluyor çıkartmak cokmu  pis konuştum :))

Bende oyleyim hatta gunde 5 kere buyuk ciktigim oluyor.vc ile ahbap oldum .

Dogum belirtisi degildir yaa
Dogum yaklasiyor diyelim .
Oyle daha az korkuyorum

Bebek olunca gece calismaya halim kalacakmi bilemiyorum. Erken yatmaya alisik birisiyim
Bazen gece zaten calismak zorunda kaliyorum sabahladigim bile oluyor. Hem bebek, hem is, hem ev ici gorevlerimi insallah eksiksiz bi sekilde tamamliyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…