- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.241
bunalip kacma sansin olmuyor canim :) bi suru islem yapiliyor cikis icin.bide 3gun verem.asisi vuruldukdan.sonra cikis izni oluyorBir anne de bende var öyle ben gelemem sen gel diyor 7 saatlik yol bende bu haftada ve suyum fazla Dr kesinlikle izin vermedi ilk kızım sezaryendi bunda normal denemek istiyorum ama sezaryen olma ihtimalim yüksek tabi sen bilirsin belki ölmem sürünürüm dedim yapacak birşey yok
Aynı bende öyleydim şuan gözlerinden alev fışkırıyor nice hala uyuyamıyorum zombi gibi oldum
Bakalım daha ne hallere sokacak bizi bu yaramazlar :))
Maşallah peki bebeğin gelişi nasıl beslenme olarak özellikle dikkat ettiğin birşey var mı ? Sat aynıymış ben en son 31+4 gittim 1750 gibi birşeydi kilosu
Darısı başımıza ya hayırlısıyla bizde o haftaları görseydik
Hiç vicdan yapmayayım o zaman bunda da uyuyamıyorum çünkü :))
Ooo ne çokmuş yaaa ben bunalım kaçardım sanırım hastaneden hele 2 bebeği hiç düşünemiyorum :)
Insallah gerek kalmaz canim ya. Bi de o heyecanla strese girmeyelimCanım lavman yapıyorlar hem bizim daha rahat hissetmemiz için de önemli. İnşallah lavmana da gerek kalmaz kendimiz tuvalete girersek çok iyi olcak
Canım bence uzun kalinmasi iyi ya boşver, güzelce kendini toparlar öyle çıkarsın. Evde bir de gelen gidenle kafan meşgul olmaz. Bence süper bi uygulamabunalip kacma sansin olmuyor canim :) bi suru islem yapiliyor cikis icin.bide 3gun verem.asisi vuruldukdan.sonra cikis izni oluyor
Bir seyler yapmak lazim ama ne
Canım doğum öncesi lavman yapılıyor.bağırsakların tamamen boşalmış oluyor.doğum esnasında bebeğe filan temas edip enfeksiyon riski olmasın diye.ama bazen çok nadir de olsa lavman tam etkili yapılamadığında doğum sırasında ıkınmayla biraz yapan oluyor.onu düşünme ama gerilme.doktorlar alışık zaten öyle bir şey olsa bile tiksinmiyorlar :)Ya kizlar belki sacma gelcek ama su lavman olayinda beni bi aydinlatin. Normal dogum diye deliriyorum ama gecenlerde bisi okudum normal dogum sirasinda afedersiniz kakisini yapmis kadin o sanciyla bi de gerilmis falan. Nasi oluyo o isler yani ikinmayla falab illaki biseler firtlar da kakis yapmayiz insallah ya
Aynen bende öyleyim, ev berbat gibi geliyor, eşyalarım gözüme batıyor sanki, elimden gelse herşeyi değiştirecem,Kızlar benim hamilelikte psikolojim bozuldu heralde ya. Ev hep pis gibi geliyor. Kirli çamaşır sepetine 2 çamaşır olunca ruhum daralıyor bütün çamaşırlar temiz olsun diye uğraşıyorum benim herif de günde 5 defa kirli çamaşır çıkarıyor. Mutfak sanki hep daginikmis gibi geliyor. Normalde hiç böyle değildim. Haftada bir sil toz al supur, camasirlar cok cok olunca makineyi calistir, boyleydi. Gercekten boyle ruhen yoruluyorum bir de yapamayınca ya. Allah sonumu hayretsin
Evet ya dimi canım bi kitaplık var şu an bana öyle batıyor ki şeytan diyor hepsini at gitsin ya kalabalık üstüme üstüme geliyor. Balkonu yikadim dün yağmur yağdı aklım orda manyak gibiAynen bende öyleyim, ev berbat gibi geliyor, eşyalarım gözüme batıyor sanki, elimden gelse herşeyi değiştirecem,
Valla canım bu şey olayına benziyor hani vücut çatlarsa çatlarmış ya o hesap sanırım yırtılırsa yapacak birşey yok estetik yaptırırım kukulitama napim inşallah yırtılmaz da gerek kalmaz çok üzülürüm valla zira şuan kendisinden çok memnunum
Avantajı istediğin saatte çalışıyorsun gündüz işim varsa gece çalışıyorum.birde istediğim zaman hızlı yapabiliyorum ,vereceğim süreyi ben belirliyorum. yetişiyor merak etme ben birkere minimum 2 saat yoldan kazanıyorum memnunumBende gidebildigim kadar ofiste calismaya devam edecem sonrasinda evde calisirim diye dusunuyorum ama cocukla nasil olur bilmiyorum. Tecrubeli anne olarak sen vakit bulabiliyormusun islerini tamamlamak icin canim? Dedigin gibi tamda isler siralandi..
Kuzum geçen gün bende öyle oldum çok şaşırdım aslında iyice oldu ama bilemiyorum.dogumla alakalimidirKızlar çok moktan bir konu ama size sormam lazımnormalde ben 2 günde bir o da çok sansliysam tuvalete cikabiliyordum. Ama 2 gündür günde 2-3 defa çıkıyorum büyük tuvalet için. Doğum belirtisi falan diyorsunuz ciddi mı ya çok tırsıyorum
Maşallah peki bebeğin gelişi nasıl beslenme olarak özellikle dikkat ettiğin birşey var mı ? Sat aynıymış ben en son 31+4 gittim 1750 gibi birşeydi kilosu
Aynen canim bende ogunlerin hayalini kuruyorum.Kiyamam canım senin işin daha zor valla. Dayancaz bakalım hayırlısıyla atlatalım inşallah bu süreci de. Hedefim artik bayramdan sonra yavrumla başbaşa kalmak kendi başımın çaresine bakmak valla
Doguma hazırlıyor belki de vücut canım. Son zamanlarda ishal oluyormuş insan çok duydum bunu ama ishal değilim de ona yakinim ben deKuzum geçen gün bende öyle oldum çok şaşırdım aslında iyice oldu ama bilemiyorum.dogumla alakalimidir
Supermis canim benim masallah masallah ♡Aminnn insallah canimmm
Canim cok sukur pek agirlasmadim benGunluk 40 dk isyerine yuruyerek gidip geliyoruz. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum sayilir. Rahatim yani cogu kisi gorunce karnin hic 8 aylik gibi durmuyor masallah diyor. Insallah boylede devam eder islerimizi rahat rahat yapip sag salim rahatca dogururuz
Aynen isal değil normal zamanda nasılsa öyle hamilelikte malum biraz zor oluyor çıkartmak cokmu  pis konuştum :))Doguma hazırlıyor belki de vücut canım. Son zamanlarda ishal oluyormuş insan çok duydum bunu ama ishal değilim de ona yakinim ben de
Bende oyleyim hatta gunde 5 kere buyuk ciktigim oluyor.vc ile ahbap oldum .Kızlar çok moktan bir konu ama size sormam lazımnormalde ben 2 günde bir o da çok sansliysam tuvalete cikabiliyordum. Ama 2 gündür günde 2-3 defa çıkıyorum büyük tuvalet için. Doğum belirtisi falan diyorsunuz ciddi mı ya çok tırsıyorum
Avantajı istediğin saatte çalışıyorsun gündüz işim varsa gece çalışıyorum.birde istediğim zaman hızlı yapabiliyorum ,vereceğim süreyi ben belirliyorum. yetişiyor merak etme ben birkere minimum 2 saat yoldan kazanıyorum memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?