2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eki Görüntüle 2134906 kizlar bu ayetler dogumu kolaylastiriyrmus kadinin biri okumus kolay olmus dogumu

Evet canım ben oğlumda sadece 20. Ayeti okumuştum ve cok kolag bir dogumum olmustu. Hatta doktorlara söylüyorumki normal bu kolay olur diyorlar bende ilkinize rahat doğurdum suyum geldikten 3 saat sonra diye o zaman bu sefer daha hızlı olur diyorlar inşallah dedikleri gibi olur.
Şimdi ikisini de okuyayım diyorum nedense 19. Ayeti ezberleyemiyorum.

Insallah kolay olur buda cnm sezeryandada ise yarar da agrim az olur bu arada ezberlemeye calisma bence surekli oku baka baka farkinda olmadan ezberlemis olursun zaten

Gözün aydın canım çok sevindim. 10 gün sonra da ne zaman kucagina alacağın belli olacak. Hadi bakalım o zamana kadar cimcime biraz daha kilo alır inşallah.

Kizlar selam. Bugun nst +cati muayenesi +ultrason var. 37+3 uz. Cok heyecanliyim. Catidan korkmuyorum alttan daha once kamerali muayene olmustum bir kac kez. Parmak ne kadae acitabilirki? Bebegimin saglik durumu, kilosu, naisl dogum olacagi ve ne zaman kavusacagimiz konusulacagi icin heyecandan cati muayenesini dusunemiyorum bile. Dilerim rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

All bendende okadar kv. Taaa İstanbulda kapı süsüne kadar düşündü herşeyi aldı ben demeden belki 20 tane örgü örmüş battaniyeler nebilyim aklına ne gelirse düşün beşik içi yatağı bile almış mecbur değil Allah razı olsun tamam zamanında burda anlatılan kaynanalar bana hiç bişey geliyor okadar çektirdi ama sabırla mücadeleyle düzelttik şükür .. Kendi annem 15 liraya 1 takım almış onu şimdimi vereyim doğumda mı diye soruyor ... Ya ben elbisesinde maddiyatında değilim ben kendimde alırım çok şükür durumum iyi ama insanın yanında hissetmemesi çok kötü bukadar riskli gebeyim 1 evlat kaybettim bu gebelikte annem 2 defa geldi günlük işi yaptı 1 hafta hastayım dedi gezdi onun yaptığını benim 16 yaşındaki oğlum her 3 günde bir yapıyor oysa ... Annem varmı yokmu belli değil ama onun menfaati söz konusuysa dağı deler gelir oysa aynı şehirdeyiz ama hiççç sanki Almanya da hatta keşke orda olsada bazen gözüm görmese yaptığı haksızlığı şimdi ameliyat günüm yaklaşıyor diye kadın yıllardır kullanmadığı ilacı içmeye başladı çok fena oluyormuş ayağa kalkamıyomuş bende tüh tüh diyorum....

Aynen isal değil normal zamanda nasılsa öyle hamilelikte malum biraz zor oluyor çıkartmak cokmu  pis konuştum :))

Bende oyleyim hatta gunde 5 kere buyuk ciktigim oluyor.vc ile ahbap oldum .

Dogum belirtisi degildir yaa
Dogum yaklasiyor diyelim .
Oyle daha az korkuyorum

Tam dediğiniz gibi kızlar hadi bakalım yavaş yavaş degisiyoruz ay çok heyecanlı

Güzel haberlerle gel canım hadi inşallah

Kizlar ya ssu pijama firtinasiyla ilgili yorum yapmak istemedim ama hala devam ediyo konu yapiyim dedim. Bende siyah onden dugmeli takimi aldim. Denildigi gibi siparisde beden konusunda yardimci oldu. Bende kapida odeme almistim. Sonra gelmedi siparis hemen dmden yazdim. Kargo bilgilerini kontrol edip yarin donucem dedi hemen yarimsaat icinde dondu. Telefon numaranizi almamisiz sizde unutmussunuz karginuz subeye geri donmus evde kimse olmadigi icin dedi. Bende kargodan alirim dedim aldim. Cokda ilgiliydi tesekkur mesaji bile attim. Urunude cok kaliteliydi ben cok begendim. Smdi kadina yazasim geldi boyle boyle yapmissiniz ilgilenin diye valla ya.

Belki bir saglik durumu cenazesi vs vardir ya:/ herkes memnun acaba sana neden hoyle yapti?
Canim benim de tansiyonum 15/11 olmustu bana da yatis verecekti. Ben de erken dogum icin verecek sandim haftam da erkendi. Sagolsun hic aciklama vs yapmadi. Bende kabul etmedim yatisi eve geldim. Ama sonra ogrendim ki tansiyon takibi icin yatis veriliyormus. Yani 24 saat yatacaksin saat basi tansiyonunu olcecekler. Bende devletteydim allaha sukur hic dogru duzgun aciklama yapmaz ki devletin doktorlari.
Ay insallah dogumun yaklastiginin belirtisidir cunku bende tek belirti bu :/ ishal gibi degilim de iste gunde en kötü 2 sefer cikiyorum ve cok rahat oluyor valla ozlemisim insallah nazar degmez

Aynen isal değil normal zamanda nasılsa öyle hamilelikte malum biraz zor oluyor çıkartmak cokmu  pis konuştum :))
Ben pek ilgisi oldugunu dusunuyorum dger kizimda kabizdim doguma kadar ve sonrasi cok fenaydim ama bunda en basindan beri hic sikinti cekmedim ve hep ishal gibi agrim var diye sanci sandim :) dr nst ye bagladi sanci felanda yok gelmeye simdilik niyetide yok :)

Bende ilgisi olduğunu sanmıyorum canim böyle devam eder insallah

ayy canım zamanında gelir inşallah benimde suyum az bebekte zayıf 1980 gr bekletiyor dr calısıyorum son haftam

aynen canım ben de memnun kaldım. kadın adını falan da söylemişti, çok şaşırdım arkadaşa böyle yapmasına. benim de yazasım geldi üzüldüm valla. bir de yardımcı olmustu yani. belki de karışıklık mı ne oldu artık bilemedim. inşallah mağdur etmez arkadaşı da

Ay çok heyecanlı :) güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kizlar ne yemek yaptiniz? Yapacaksiniz? Saat 11 de kahvalti sofrasindan kalktim ve cok fazla yedim. Zaten kahvaltida her zaman 5 kisilik yiyorum. Ama suan kurt gibi açım. Yalnizim. Ne yiyecem bi fikir verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…