- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.261
Eki Görüntüle 2134906 kizlar bu ayetler dogumu kolaylastiriyrmus kadinin biri okumus kolay olmus dogumu
Insallah kolay olur buda cnm sezeryandada ise yarar da agrim az olur bu arada ezberlemeye calisma bence surekli oku baka baka farkinda olmadan ezberlemis olursun zatenEvet canım ben oğlumda sadece 20. Ayeti okumuştum ve cok kolag bir dogumum olmustu. Hatta doktorlara söylüyorumki normal bu kolay olur diyorlar bende ilkinize rahat doğurdum suyum geldikten 3 saat sonra diye o zaman bu sefer daha hızlı olur diyorlar inşallah dedikleri gibi olur.
Şimdi ikisini de okuyayım diyorum nedense 19. Ayeti ezberleyemiyorum.
Kızlar ben geldim kızım azda olsa almış şükür dedik napalım haftaya çarşamba görüşelim dedi doktor sezeryan gününü Ogün bana bakıp karar verelim dedi... Hadi hayırlısı ama poliklinike değil yatış servisine çağırdı neden bilmiyorum hiç öyle yapmamış sekreteri şaşırdı ... Hayırlısı olsun inşallah
All bendende okadar kv. Taaa İstanbulda kapı süsüne kadar düşündü herşeyi aldı ben demeden belki 20 tane örgü örmüş battaniyeler nebilyim aklına ne gelirse düşün beşik içi yatağı bile almış mecbur değil Allah razı olsun tamam zamanında burda anlatılan kaynanalar bana hiç bişey geliyor okadar çektirdi ama sabırla mücadeleyle düzelttik şükür .. Kendi annem 15 liraya 1 takım almış onu şimdimi vereyim doğumda mı diye soruyor ... Ya ben elbisesinde maddiyatında değilim ben kendimde alırım çok şükür durumum iyi ama insanın yanında hissetmemesi çok kötü bukadar riskli gebeyim 1 evlat kaybettim bu gebelikte annem 2 defa geldi günlük işi yaptı 1 hafta hastayım dedi gezdi onun yaptığını benim 16 yaşındaki oğlum her 3 günde bir yapıyor oysa ... Annem varmı yokmu belli değil ama onun menfaati söz konusuysa dağı deler gelir oysa aynı şehirdeyiz ama hiççç sanki Almanya da hatta keşke orda olsada bazen gözüm görmese yaptığı haksızlığı şimdi ameliyat günüm yaklaşıyor diye kadın yıllardır kullanmadığı ilacı içmeye başladı çok fena oluyormuş ayağa kalkamıyomuş bende tüh tüh diyorum....Herkes kayınvalidesinden eşinden şikayet ediyordu. Bende annemden dertliyim. Manevi olarak o kadar kotu hissediyorum ki kendimi. Ne tedavi sürecinde doğru dürüst aradı ne gebelik sürecinde doğuma gelirim dedi amenna. K.pederin k.validengille üst üste durmayalim sırayla gelelim dedi doğuma kadar birimiz doğumdan sonra birimiz dursun yanında dedi tamam dedim eşime söyledim oda k.validemlere onlarda memnun oldular. Daha iyi olur diye. Şimdi anneme diyorum tedirginim korkarak duruyorum ne kadar erken gelirsen o kadar iyi diye verdiği cevaplar
1. Doğuma daha çok var baban burda ne yapacak (calisiyor babam)
2 erkek çocukları 9 ay 10 günü tamamlıyor daha çok
3 maaşı bekleyelim elime para geçsin bı alırız bileti sorun etme yok yok ben kimseye borçlu olmak istemem borç değil anne bizim için geliyorsun sonuçta olsun olsun
4 anne tecrübeli olsam kmseyede gerek yok kendim hallederim sanki ben cokmu şey biliyorum 3 kardeşiz nasıl bilmiyor olabilir doğumu
5 anne yabancıya gelmiyorsun sonuçta kendi evladın için geliyorsun babamda idare eder biraz. Bende biliyorum biri kocam biri evladım bende şaşırdım kaldım nasıl yapacağım diyor sanki sürekli herseyimizde basimizdaymista bunda şaşırmış gibi
Daha ilk kez bir şeyde gelecek binbir tane şey üretti. K.validemler surekli soruyor annen ne zaman gelecek diye onlara karşı beni boynu bükük biraktiriyor resmen. Vallahi eşim şu an evde olmasa hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Esimede söylemek istemiyorum. Mahcup olmayım diye.
Maşallah canım senin kuzuya da, bizimki kol bacak çıkarıyor sağdan soldan, çılgın çılgın aktivitelerOh oh maşallah daha takılacak oralarda demekki canım maşallah
Benimki bugün yine hareketlendi şükür iyiyim ben de oyüzden :)
Aynen isal değil normal zamanda nasılsa öyle hamilelikte malum biraz zor oluyor çıkartmak cokmu  pis konuştum :))
Bende oyleyim hatta gunde 5 kere buyuk ciktigim oluyor.vc ile ahbap oldum .
Dogum belirtisi degildir yaa
Dogum yaklasiyor diyelim .
Oyle daha az korkuyorum
Güzel haberlerle gel canım hadi inşallahKizlar selam. Bugun nst +cati muayenesi +ultrason var. 37+3 uz. Cok heyecanliyim. Catidan korkmuyorum alttan daha once kamerali muayene olmustum bir kac kez. Parmak ne kadae acitabilirki? Bebegimin saglik durumu, kilosu, naisl dogum olacagi ve ne zaman kavusacagimiz konusulacagi icin heyecandan cati muayenesini dusunemiyorum bile. Dilerim rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
Belki bir saglik durumu cenazesi vs vardir ya:/ herkes memnun acaba sana neden hoyle yapti?Sipariş verirken kadın gerçekten çok ilgilendi. Beden konusunda falan bana güven, 3 gün içinde de sipariş ulaşır dedi. Şimdi dm den cevap yazmıyor . Anlamadim gitti. Bu arada sen kendini niye suçlu hissediceksin ki canım. Allahtan kapıda ödemeliydi. Pijamaları da çok hoş kullanisli duruyor . Siyah yazılı önden komple düğmeli bi takım vardı baya beğenmiştim . Onu sipariş vermiştim. Sen hangi bedeni almıştın kalıpları nasıl? Bir de kalitesi iyimiydi
Canim benim de tansiyonum 15/11 olmustu bana da yatis verecekti. Ben de erken dogum icin verecek sandim haftam da erkendi. Sagolsun hic aciklama vs yapmadi. Bende kabul etmedim yatisi eve geldim. Ama sonra ogrendim ki tansiyon takibi icin yatis veriliyormus. Yani 24 saat yatacaksin saat basi tansiyonunu olcecekler. Bende devletteydim allaha sukur hic dogru duzgun aciklama yapmaz ki devletin doktorlari.Hepinize ayri ayri tesekkur ederim alinti yaptim silindi beceremedim bide ellerimde karpal olunca yazamadim gitti hepsi.. paradan dolayi degil devlet hastanesine gidiyorum cunku.. kactigima pisman degilim zira psikolojim cok kotu asiri m. Adamlar doguma alicaz dedi ben daha bebege cöp bile almadim ki almaya nezaman niyetlenirim bilmiyorum. Nasil asicam bilmiyorum allah hepimize yardim etsin . Galiba icinizde en cok korkan benim .hem bebek hem kendim icin alisveris yapmam icin bu ayin 15 ini beklemem lazim zira odeme gelicek onu bekliyorim.ama saglik beklermi onu bilmiyorum . Rabbim yardimcimiz olsun cok zor ya
Ay insallah dogumun yaklastiginin belirtisidir cunku bende tek belirti bu :/ ishal gibi degilim de iste gunde en kötü 2 sefer cikiyorum ve cok rahat oluyor valla ozlemisim insallah nazar degmezKızlar çok moktan bir konu ama size sormam lazımnormalde ben 2 günde bir o da çok sansliysam tuvalete cikabiliyordum. Ama 2 gündür günde 2-3 defa çıkıyorum büyük tuvalet için. Doğum belirtisi falan diyorsunuz ciddi mı ya çok tırsıyorum
Ben pek ilgisi oldugunu dusunuyorum dger kizimda kabizdim doguma kadar ve sonrasi cok fenaydim ama bunda en basindan beri hic sikinti cekmedim ve hep ishal gibi agrim var diye sanci sandim :) dr nst ye bagladi sanci felanda yok gelmeye simdilik niyetide yok :)Aynen isal değil normal zamanda nasılsa öyle hamilelikte malum biraz zor oluyor çıkartmak cokmu  pis konuştum :))
Bende ilgisi olduğunu sanmıyorum canim böyle devam eder insallahBen pek ilgisi oldugunu dusunuyorum dger kizimda kabizdim doguma kadar ve sonrasi cok fenaydim ama bunda en basindan beri hic sikinti cekmedim ve hep ishal gibi agrim var diye sanci sandim :) dr nst ye bagladi sanci felanda yok gelmeye simdilik niyetide yok :)
ayy canım zamanında gelir inşallah benimde suyum az bebekte zayıf 1980 grAlaninda cok iyi canm guzelyalida zaten kotu dktor yok. Simdilik iyiyiz canim bizde
Erken dogum tehlikemiz vardi bebis kafayi baya dayamis asagida cunku doktor yuruyusu yasakladi uzan bol bol dedi biraz endiseliyim carsamba kontrolm var bakim kac kilo olmus
Senin nasii gidiyo canm
aynen canım ben de memnun kaldım. kadın adını falan da söylemişti, çok şaşırdım arkadaşa böyle yapmasına. benim de yazasım geldi üzüldüm valla. bir de yardımcı olmustu yani. belki de karışıklık mı ne oldu artık bilemedim. inşallah mağdur etmez arkadaşı daKizlar ya ssu pijama firtinasiyla ilgili yorum yapmak istemedim ama hala devam ediyo konu yapiyim dedim. Bende siyah onden dugmeli takimi aldim. Denildigi gibi siparisde beden konusunda yardimci oldu. Bende kapida odeme almistim. Sonra gelmedi siparis hemen dmden yazdim. Kargo bilgilerini kontrol edip yarin donucem dedi hemen yarimsaat icinde dondu. Telefon numaranizi almamisiz sizde unutmussunuz karginuz subeye geri donmus evde kimse olmadigi icin dedi. Bende kargodan alirim dedim aldim. Cokda ilgiliydi tesekkur mesaji bile attim. Urunude cok kaliteliydi ben cok begendim. Smdi kadina yazasim geldi boyle boyle yapmissiniz ilgilenin diye valla ya.
Ay çok heyecanlı :) güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlar selam. Bugun nst +cati muayenesi +ultrason var. 37+3 uz. Cok heyecanliyim. Catidan korkmuyorum alttan daha once kamerali muayene olmustum bir kac kez. Parmak ne kadae acitabilirki? Bebegimin saglik durumu, kilosu, naisl dogum olacagi ve ne zaman kavusacagimiz konusulacagi icin heyecandan cati muayenesini dusunemiyorum bile. Dilerim rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
Sabah sporu yapıyordur atletik olacakMaşallah canım senin kuzuya da, bizimki kol bacak çıkarıyor sağdan soldan, çılgın çılgın aktivitelerdoğunca neler yapacak bakalım
40 ında gelecek sevmiş yerini maşalah ona kilosu 4 ü geçmesin deKızlar bnde şuan muayeneye geldim nst ye bağlıyım sancı mancı yokbu kız bu hftalarda gelmez bnce benden umudu kesin sıradakiler devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?