- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.281
Kabak yicem mevsimi değil canım çekmişti ama üşeniyorum yapmayaKizlar ne yemek yaptiniz? Yapacaksiniz? Saat 11 de kahvalti sofrasindan kalktim ve cok fazla yedim. Zaten kahvaltida her zaman 5 kisilik yiyorum. Ama suan kurt gibi açım. Yalnizim. Ne yiyecem bi fikir verin.
Kuskuslu süt çorbası ve pırasa yaptımKizlar ne yemek yaptiniz? Yapacaksiniz? Saat 11 de kahvalti sofrasindan kalktim ve cok fazla yedim. Zaten kahvaltida her zaman 5 kisilik yiyorum. Ama suan kurt gibi açım. Yalnizim. Ne yiyecem bi fikir verin.
canım kurufasülye yapıyorum hatta iyi hatırlattın yemek yancak dur bakemKizlar ne yemek yaptiniz? Yapacaksiniz? Saat 11 de kahvalti sofrasindan kalktim ve cok fazla yedim. Zaten kahvaltida her zaman 5 kisilik yiyorum. Ama suan kurt gibi açım. Yalnizim. Ne yiyecem bi fikir verin.
Kabak da hamilelikte tiksindigin yiyecekler arasinda :/Kabak yicem mevsimi değil canım çekmişti ama üşeniyorum yapmaya
Kesin benim sonum da bir cesit corba olurKuskuslu süt çorbası ve pırasa yaptım
Dun gece o kadar gaz sancisi cektim ki dogurana kadar fasulye yapmam heraldecanım kurufasülye yapıyorum hatta iyi hatırlattın yemek yancak dur bakem
ben de dünden önceki gün infilak etmiştim ama akıllanmıyorum kuru fasülye yaptım deli gibiKesin benim sonum da bir cesit corba olur
Dun gece o kadar gaz sancisi cektim ki dogurana kadar fasulye yapmam heralde
Manda yoğurda yedim derken. Benim bildiğim manda yoğurdu geç doğum yaptırır. Sen neden yemiştin canim
Asansör sıkıştırması hepsinde mı olur yavfff. Ama benimki hamile falan dinlemiyorbende asansörden korkuyorum mümkünse buluşmayalım
kız ne kadar güzel top gibiKarnımın indiğini söyleyenler haklimi sizce
Ya çok tatlı bir göbüş bu :) maşallah birazcık inmiş ama çok değil ya olur okadarKarnımın indiğini söyleyenler haklimi sizce
K.validemin öyle bir kötülüğunu görmedim ufak tefek batan şeyler oldu ama onlarda çok normal geliyor bana. Annem evlendirdim sorumluluğu üzerinden attım modunda. Çıkarcı değildir bir beklentisi yoktur geldiği zaman veya boz annemi ziyarete gittiğimizde elinden geleni yapar ama düşünemiyor mu deyim yani tam anlaniyorum açıkçası ne yaptığını. Söyle örnek vereyim ablamın üç çocuğu var k.validesi aklına n geliyorsa çocukların ihtiyacı sürekli alır eli hiç boş gitmez ablama. Annemler bana gelmişlerdi benden ablama gececeklerdi. Ben söyledm anne çocuklar elinize bakar şimdi dedim. Ablanın kayınvalidesi hicbisrylerini eksik etmiyor kızım diyor ama anne onun aldığı başka seninki başka dedim. Bunuda anneannem aldım derler dedim oda doğru ya dedi. Öyle birşeyler aldı.All bendende okadar kv. Taaa İstanbulda kapı süsüne kadar düşündü herşeyi aldı ben demeden belki 20 tane örgü örmüş battaniyeler nebilyim aklına ne gelirse düşün beşik içi yatağı bile almış mecbur değil Allah razı olsun tamam zamanında burda anlatılan kaynanalar bana hiç bişey geliyor okadar çektirdi ama sabırla mücadeleyle düzelttik şükür .. Kendi annem 15 liraya 1 takım almış onu şimdimi vereyim doğumda mı diye soruyor ... Ya ben elbisesinde maddiyatında değilim ben kendimde alırım çok şükür durumum iyi ama insanın yanında hissetmemesi çok kötü bukadar riskli gebeyim 1 evlat kaybettim bu gebelikte annem 2 defa geldi günlük işi yaptı 1 hafta hastayım dedi gezdi onun yaptığını benim 16 yaşındaki oğlum her 3 günde bir yapıyor oysa ... Annem varmı yokmu belli değil ama onun menfaati söz konusuysa dağı deler gelir oysa aynı şehirdeyiz ama hiççç sanki Almanya da hatta keşke orda olsada bazen gözüm görmese yaptığı haksızlığı şimdi ameliyat günüm yaklaşıyor diye kadın yıllardır kullanmadığı ilacı içmeye başladı çok fena oluyormuş ayağa kalkamıyomuş bende tüh tüh diyorum....
Ben babyes marka sırt çantası aldım canım.Noa idi modeli sanırım. babymallde indirimdeydi. 105 tl. aklında olsun. geceliğimi alırsam ben de yapıcam aslında ama gecelik işi de haftaya kaldı. İzne ayrılayım bi gidip gecelik alcıam. Bebeğin çoğu eşyası yıkandı ütülendi, en son alınanları da haftaya yıkayıp ütülüycem kaldırıcam. Çok bi eksiğimiz kalmadı. Ama doktor erken doğum beklemiyoreum dediğinden 4 haftamız var bakalım.İyi yapmışsın acele etmemişsin, hastane çantam neredeyse bir aydır hazır, az önce bakayım dedim, gecelikler buruşmuşütülesem yine buruşur, çok da güzel katlayıp koydum aslında, çeyiz gibi yerleştirdim.. tekrar ütüleyeceğim sanırım hastaneye gitmeden önce
Bana da erkek dimi diyorlar direk benim de sivri ama bukadar değil :)) yanlarım bomboş benim deLastMadOnEarth toist sağolun kızlar bende çok seviyorum top karnımı görenlerin erkek dimi demesine hiç sasirmiyorum o yüzden :)
ben toplam 20 haftadır deliler gibi çatı agrısı çekmeme rağmen kullanmadım canım doktor da vermişti ama ilaç içmeyi hiç sevmiyorum kullanmadım doktora da yalan söyledim kullanıyorum diyeKızlar bu magnezyum kasılmaları yok edip rahimi rahatlatıyormuş benim bebiş ondan rahat sanırım ya. Hergün birtane alıyorum valla. Evde hiç oturamıyorum çünkü malum ilk çocuk hareketli. Normal doğum istiyenlerin son ay içmemesi gerekiyormuş sanırım bilginiz olsun :)
Bide sasirmalari yokmu :))Bana da erkek dimi diyorlar direk benim de sivri ama bukadar değil :)) yanlarım bomboş benim de
Bana da erkek doğarsa şaşırma kesin erkek diyorlarBide sasirmalari yokmu :))
İyi yaptın canım ben de ilk bebişte son aylar kullanmamıştım :)) o kasılmalar ağrılar doğuma hazırlıyormuş kesmek iyi değilmiş sanırımben toplam 20 haftadır deliler gibi çatı agrısı çekmeme rağmen kullanmadım canım doktor da vermişti ama ilaç içmeyi hiç sevmiyorum kullanmadım doktora da yalan söyledim kullanıyorum diyeeşim de dün kullan bak kötürüm oldun diyordu, yine kullanmamaya devam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?