2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ne yemek yaptiniz? Yapacaksiniz? Saat 11 de kahvalti sofrasindan kalktim ve cok fazla yedim. Zaten kahvaltida her zaman 5 kisilik yiyorum. Ama suan kurt gibi açım. Yalnizim. Ne yiyecem bi fikir verin.
Kabak yicem mevsimi değil canım çekmişti ama üşeniyorum yapmaya

Kesin benim sonum da bir cesit corba olur

Dun gece o kadar gaz sancisi cektim ki dogurana kadar fasulye yapmam heralde
ben de dünden önceki gün infilak etmiştim ama akıllanmıyorum kuru fasülye yaptım deli gibi eşim çok seviyor napayım bir de ay ne yemek yapsam diye düşünmekten filozof oldum aklıma ilk bu geliyo

K.validemin öyle bir kötülüğunu görmedim ufak tefek batan şeyler oldu ama onlarda çok normal geliyor bana. Annem evlendirdim sorumluluğu üzerinden attım modunda. Çıkarcı değildir bir beklentisi yoktur geldiği zaman veya boz annemi ziyarete gittiğimizde elinden geleni yapar ama düşünemiyor mu deyim yani tam anlaniyorum açıkçası ne yaptığını. Söyle örnek vereyim ablamın üç çocuğu var k.validesi aklına n geliyorsa çocukların ihtiyacı sürekli alır eli hiç boş gitmez ablama. Annemler bana gelmişlerdi benden ablama gececeklerdi. Ben söyledm anne çocuklar elinize bakar şimdi dedim. Ablanın kayınvalidesi hicbisrylerini eksik etmiyor kızım diyor ama anne onun aldığı başka seninki başka dedim. Bunuda anneannem aldım derler dedim oda doğru ya dedi. Öyle birşeyler aldı.

Kızlar bu magnezyum kasılmaları yok edip rahimi rahatlatıyormuş benim bebiş ondan rahat sanırım ya. Hergün birtane alıyorum valla. Evde hiç oturamıyorum çünkü malum ilk çocuk hareketli. Normal doğum istiyenlerin son ay içmemesi gerekiyormuş sanırım bilginiz olsun :)

Ben babyes marka sırt çantası aldım canım.Noa idi modeli sanırım. babymallde indirimdeydi. 105 tl. aklında olsun. geceliğimi alırsam ben de yapıcam aslında ama gecelik işi de haftaya kaldı. İzne ayrılayım bi gidip gecelik alcıam. Bebeğin çoğu eşyası yıkandı ütülendi, en son alınanları da haftaya yıkayıp ütülüycem kaldırıcam. Çok bi eksiğimiz kalmadı. Ama doktor erken doğum beklemiyoreum dediğinden 4 haftamız var bakalım.

ben toplam 20 haftadır deliler gibi çatı agrısı çekmeme rağmen kullanmadım canım doktor da vermişti ama ilaç içmeyi hiç sevmiyorum kullanmadım doktora da yalan söyledim kullanıyorum diye eşim de dün kullan bak kötürüm oldun diyordu, yine kullanmamaya devam o zaman

İyi yaptın canım ben de ilk bebişte son aylar kullanmamıştım :)) o kasılmalar ağrılar doğuma hazırlıyormuş kesmek iyi değilmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…