- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.301
Bende dikişten çok korkuyorum ya acaba şu yağ sürme işini mi yapsak ki nasıl yapılıyordu . Bi de destekte yok arkadaş annem durmuş bana ben normal yapamadım sende yapamazsın hiç kestirme oranı sezeryan yap falan diyor
Perine masajı diye bir şey varmış kızlar.o bölgenin esnemesini sağlıyormuş.yırtık olma ihtimali azalıyormuş düzenli yapıldığında.araştırdım biraz ama denemedim
Ayy oyle miinsallah olmaz ya
Hahahaaa çok alem bu insanımız yaa olursa da olur napalim giyerler pembe pembeBana da erkek doğarsa şaşırma kesin erkek diyorlar
canım bak internette şöyle bişey okudum;Kızlar yeri diil biliyorum ama duanıza ihtiyacım var oğlum 3.5 yaşında ve youtubeda küfürlü argolu videolardan kötü seyler öğrendi ve 2 kelimesinden biri salak mal yada küfür ediyo kızınca ve bu durum cok canımı sıkıyor.aci biber sürüyorum yok ceza veriyorum yok korkutuyorum yok. Bifa demicem annecim inan bana diyo opuyo ama 5 dk geçmeden yanindakilere olsun kim varsa söyleniyor.duydugumuz andan itibaren telefon ve internet yasakladım
Zaten erken doğum riski var bide oglumun bu durumu kardesi gelmeden duzelsin istiyorum.nazar duası bilende okursa sevinirim lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez
Hamilelerin duasi kabul olur derler
Bi fikri olan böyle bi durum yaşayan bilgi vermek isteyen arkadaşları da dinlerim
ALLAH RAZI OLSUN
Karnımın indiğini söyleyenler haklimi sizce
Sağdan soldan çok.duydum bu aralar doğum.yakin heralde karnın inmiş laflarını da size sorayım.dedim :)Masallah canim cok tatliii gobusun nasilda sivriBenimde top gibi ama bukadar degil.
Biraz inmis gibi ama normal bence
Sağdan soldan çok.duydum bu aralar doğum.yakin heralde karnın inmiş laflarını da size sorayım.dedim :)
Benim kaldı 20 günüm ayın 30 zunda alicam insallah kuzumu kucağımaEvet canim az kaldi zaten surda 1 ay dedigin neki demi
Benim kaldı 20 günüm ayın 30 zunda alicam insallah kuzumu kucağıma
Anlattik kötü kelimeyi güzel çocuklar kullanmaz kreşe gitmek istiyorsun ama kötü kelimeler kullanırsan almazlar falan n diil döktük ama faydasız.canım bak internette şöyle bişey okudum;
çocuğunuz bir gün küfürlü bir söz söylerse ani tepkilerden kaçınarak önce anlamını bilip bilmediğini kontrol edin. Büyük olasılıkla bir filmde, televizyonda, bir şarkı sözünde veya bir arkadaşından duymuştur ve anlamını bilmiyordur. Ona sinirli olduğu için bu kelimeyi kullandığını, bunun hoş bir ifade şekli olmadığını ve sinirli olmayı başka şekillerde de ifade edebileceğini anlatmak en doğru yoldur. Sert bir yaklaşımla çocuğu bastırmak, o davranışı engellese bile niçin söylememesi gerektiğini öğrenmediğinden uygun bir yaklaşım değildir.
güzelce anlatmaya çalış, Allah yardımcın olsun ya çok sinir bozucu gerçekten anlayabiliyorum seni
çocuk canım üstünde durmayın bakalım bi süre, belki de unutacak. çünkü böyle ilgi çektiğini düşünüyor olabilir. bir de kardeşi olacak ya onun da etkisi var bence üstüne çekmeyi düşünüyor bütün ilgiyi gibiAnlattik kötü kelimeyi güzel çocuklar kullanmaz kreşe gitmek istiyorsun ama kötü kelimeler kullanırsan almazlar falan n diil döktük ama faydasız.
Üzerine şimdi pipi merakı başladı oynuyo elliyo onu da anlattık sadece tuvalette açılır kasinirsa bana söyle ellemek açmak ayıp.
Olunca üst üste olur derler ya
Maşallah canım n güzel heycan bu böyle dimiBenim kaldı 20 günüm ayın 30 zunda alicam insallah kuzumu kucağıma
hoş geldin canım, sen de hayırlısıyla al kucağına inşallah bebişini. kız mı erkek miMrb kızlar... 5 yıl önce oğluma hamileyken hep takıldığım foruma bir bakayım dedim. Doğum Haziranın 1i gözükse de. 2. ve sezaryen olduğu için mayısta gelir diye düşünüyorum.. herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum...
Suanlik kardeşiyle bi derdi yok gibi seviyo opuyo hediyeler istiyo kıskançlik yaptigini hiç görmedim ama duymamazliktan gelelim bari napimçocuk canım üstünde durmayın bakalım bi süre, belki de unutacak. çünkü böyle ilgi çektiğini düşünüyor olabilir. bir de kardeşi olacak ya onun da etkisi var bence üstüne çekmeyi düşünüyor bütün ilgiyi gibi
Sağol canım sana da hayırlı doğumlar ins sağlıcakla al kucağına insMrb kızlar... 5 yıl önce oğluma hamileyken hep takıldığım foruma bir bakayım dedim. Doğum Haziranın 1i gözükse de. 2. ve sezaryen olduğu için mayısta gelir diye düşünüyorum.. herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum...
Amin canım hepimize inşallahAa ne guzel geri sayim basladi yaniAllah'im sag salim kucagina almak nasip etsin insAllah
Kızdıkça pekişiyor maalesefAnlattik kötü kelimeyi güzel çocuklar kullanmaz kreşe gitmek istiyorsun ama kötü kelimeler kullanırsan almazlar falan n diil döktük ama faydasız.
Üzerine şimdi pipi merakı başladı oynuyo elliyo onu da anlattık sadece tuvalette açılır kasinirsa bana söyle ellemek açmak ayıp.
Olunca üst üste olur derler ya
stres yapma kuzum gelip geçici şeyler inanki. çocuk bu daha neler yapacaklar kim bilir. yavaş yavaş bulacak kendi kişiliğini. kafana takma lütfenSuanlik kardeşiyle bi derdi yok gibi seviyo opuyo hediyeler istiyo kıskançlik yaptigini hiç görmedim ama duymamazliktan gelelim bari napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?