2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım teyzem sezeryan yapmış iki kuzenimi de ama kızı hiç kesil.eden rahat bir şekilde doğurdu.

Perine masajı diye bir şey varmış kızlar.o bölgenin esnemesini sağlıyormuş.yırtık olma ihtimali azalıyormuş düzenli yapıldığında.araştırdım biraz ama denemedim

Evet canım bende ebeye sormuştum. Asiti çıkarılmış zeytinyağı ile yapabilirsin demişti. Hatta o zeytinyağı mucizedir bebeklerinizde de kullanabilirsiniz dedi. Burada da arkadaşlar belirtmisti nasıl asiti alinicagini falan pisiklerde çok iyi diye

Ayy oyle mi insallah olmaz ya

Sen lahman istemiyormusun. cok utanc verici ama normal dogum yapacaksan zaten bebegi rahat it diye sani ayarlamislar catala ikinmanda gerekicek ben sezeryan oldum mesela ama iyiki yapmslar o acilarla nasil tuvalet gidip basarirdim 4 gun cok rahat ettim ben hemde iyilesmis oldum birazdaha

Kızlar yeri diil biliyorum ama duanıza ihtiyacım var oğlum 3.5 yaşında ve youtubeda küfürlü argolu videolardan kötü seyler öğrendi ve 2 kelimesinden biri salak mal yada küfür ediyo kızınca ve bu durum cok canımı sıkıyor.aci biber sürüyorum yok ceza veriyorum yok korkutuyorum yok. Bifa demicem annecim inan bana diyo opuyo ama 5 dk geçmeden yanindakilere olsun kim varsa söyleniyor.duydugumuz andan itibaren telefon ve internet yasakladım
Zaten erken doğum riski var bide oglumun bu durumu kardesi gelmeden duzelsin istiyorum.nazar duası bilende okursa sevinirim lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez
Hamilelerin duasi kabul olur derler
Bi fikri olan böyle bi durum yaşayan bilgi vermek isteyen arkadaşları da dinlerim
ALLAH RAZI OLSUN

canım bak internette şöyle bişey okudum;
çocuğunuz bir gün küfürlü bir söz söylerse ani tepkilerden kaçınarak önce anlamını bilip bilmediğini kontrol edin. Büyük olasılıkla bir filmde, televizyonda, bir şarkı sözünde veya bir arkadaşından duymuştur ve anlamını bilmiyordur. Ona sinirli olduğu için bu kelimeyi kullandığını, bunun hoş bir ifade şekli olmadığını ve sinirli olmayı başka şekillerde de ifade edebileceğini anlatmak en doğru yoldur. Sert bir yaklaşımla çocuğu bastırmak, o davranışı engellese bile niçin söylememesi gerektiğini öğrenmediğinden uygun bir yaklaşım değildir.

güzelce anlatmaya çalış, Allah yardımcın olsun ya çok sinir bozucu gerçekten anlayabiliyorum seni

Anlattik kötü kelimeyi güzel çocuklar kullanmaz kreşe gitmek istiyorsun ama kötü kelimeler kullanırsan almazlar falan n diil döktük ama faydasız.
Üzerine şimdi pipi merakı başladı oynuyo elliyo onu da anlattık sadece tuvalette açılır kasinirsa bana söyle ellemek açmak ayıp.
Olunca üst üste olur derler ya

çocuk canım üstünde durmayın bakalım bi süre, belki de unutacak. çünkü böyle ilgi çektiğini düşünüyor olabilir. bir de kardeşi olacak ya onun da etkisi var bence üstüne çekmeyi düşünüyor bütün ilgiyi gibi

h
hoş geldin canım, sen de hayırlısıyla al kucağına inşallah bebişini. kız mı erkek mi

Suanlik kardeşiyle bi derdi yok gibi seviyo opuyo hediyeler istiyo kıskançlik yaptigini hiç görmedim ama duymamazliktan gelelim bari napim

Sağol canım sana da hayırlı doğumlar ins sağlıcakla al kucağına ins

Kızdıkça pekişiyor maalesef söylediğin kelimelerin bir anlamı yok maalesef başka kelimelerle anlat derdini diyebilirsin. Sen bilirsin ama anlamsız. BU kelimeler gibi. Ayıp yapma dokunma derseniz üstüne gider malum kardeş etkisi bunlar bence. Bir de tam inat yaşı üzülmeyin geçecektir. Aşırı tepki vermediğimiz sürece karakterine geçmez unuturlar

Suanlik kardeşiyle bi derdi yok gibi seviyo opuyo hediyeler istiyo kıskançlik yaptigini hiç görmedim ama duymamazliktan gelelim bari napim
stres yapma kuzum gelip geçici şeyler inanki. çocuk bu daha neler yapacaklar kim bilir. yavaş yavaş bulacak kendi kişiliğini. kafana takma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…