- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.601
Bayıldımmm harika olmuş maşallah canım. Gerçekten çok güzel bir hamiş olmuşsun :)Eki Görüntüle 2135560 kızlar yarın çekim için kullanacağım nasıl duruyor..almayım masraf olmasın dedim ama olmadı..Ne denediysem tuhaf durdu
Ne demek canım sen de sağol. Yapınca sen de at bize :)Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hiç de amatör dikiş olmamış benim performans da bu kadar olsa yeter çok sağol fotograf için
tebeşir boyalar hiç hoş durmuyor cnm..şu renkli saç isteyenlere yapmıştım sürekli eline yüzüne geçiyor rengi..çok mat duruyorAmonyak içermeyen bitkisel boya ile 3 aylikken bı boyattim bir de geçen hafta boyattim çok fazla beyazim olduğu için. Doktora sordum araştırdim ama beyazim olmasa hiç boyatmazdim tebeşir boyalar falan var günlük kullanılıyor zararı yoksa belki onu kullanan olur diplere ama onu da bilmiyorum cnm.UykucuSirine
Tabi herkes kendini bilir canim. Sonradan pişman olup vicdan azabı duyulacaksa tabi hiç boyatılmamali. Ama ben çok önemsemiyorum. Boyamak istesem gider boyatirdim mesela, sonradan aklıma bile gelmezdi yani vicdan azabı falan. Herkesn kendi bileceği iş tabi. Benim bi tek korktuğum kimyasal kokusuna maruz kalmak. Yani açık havada veya kokusunu almayacak şekilde boyanirsa sorun etmem. Çamaşır suyu da kullanmadım hiç hamilelikte mesela ben de bunu çok onemserimmaalesef 20 yaşından beri ırsi beyazların var cnm...Bir müddet hint kınasıyla idare ettim..ama tam renk olmuyor tabi ..doktorum a 20.haftadan sonra rahatlıkla boyabilirsin demişti.ama yinede boyamamıstım.doğuma 1 hafta kala boyuyacağım Valla
Ayy Valla hepinizden olumlu yorumlar aldım..sevindim beğenmenize ..elbise olayı başıma dert olmuştu...ayrıca mersi canım ya. Senin güzel bakışinBayıldımmm harika olmuş maşallah canım. Gerçekten çok güzel bir hamiş olmuşsun :)
Ne demek canım sen de sağol. Yapınca sen de at bize :)
Harikaaaa maşallah canım
Maşallah çok güzel ya :)Bugun tam 37+0 olsamda bi kaç gun öncesinden bu fotoda
Canım yatağın ölçüsünü alıp diktir en garantisi o.Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bu chicco next2me yatağı aldık.. Alanlar var ise icerisine nevresim olarak ne kullanacaksınız? Standart nevresimler büyük geliyor.. Birde baharda bebise yorgan örtmek pisik yapmaz mi.. Üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz beşiği aldım içinde kararsizim
Yorgan ben de sevmiyorum canım. Ben kalın battaniye örterim yine. Gündüz zaten penyeyle uyur. Gece belki kalınla örterimKızlar birşey sormak istiyorum.. Bu chicco next2me yatağı aldık.. Alanlar var ise icerisine nevresim olarak ne kullanacaksınız? Standart nevresimler büyük geliyor.. Birde baharda bebise yorgan örtmek pisik yapmaz mi.. Üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz beşiği aldım içinde kararsizim
Allah guc kuvvet versin de calis daha iyi bosver :)ya evet hala ve hala çalışıyorum,evde de eşim sağolsun kendisinin bana hiç faydası yok,ona kızmıyorum çünkü öyle alıştırdımnon-stop çalışmaya devam. neyse bakalım iş için enazından az kaldı nisan sonu 37 doluyor ben de mecburen ayrılıyorum hahaha yoksa işyerindekiler beni burda bi sedyede dogurturlar onlara kalsa
Ah cnm ben kendim kuaförüm..kendimi uzak tuttum bu süreçte işlem yapmadım kimseye.diger çalışanlara havale ettim..mümkün olduğunca boya işlemleri esnasında ortamda bulunmadım ama yinede koku ister istemez alıyorsun...birde boyayıp temelli maruz kalmak istemedim...benn o kadar çok yaptım ki müşterilere ilk anından son anına kadar boyayanlar oldu..kimsede bir sorun yaşadığını görmedim...dediğin gibi yoksa temizlik malzemeleri de aşırı kimyasal içeriyorTabi herkes kendini bilir canim. Sonradan pişman olup vicdan azabı duyulacaksa tabi hiç boyatılmamali. Ama ben çok önemsemiyorum. Boyamak istesem gider boyatirdim mesela, sonradan aklıma bile gelmezdi yani vicdan azabı falan. Herkesn kendi bileceği iş tabi. Benim bi tek korktuğum kimyasal kokusuna maruz kalmak. Yani açık havada veya kokusunu almayacak şekilde boyanirsa sorun etmem. Çamaşır suyu da kullanmadım hiç hamilelikte mesela ben de bunu çok onemserim
Oyy canım Allah kolaylık versin çok zor meslek ama çok güzel meslek. Iyi ki uzak kalmışsın. Koku cok etkiliyormus bebegi gerçekten. Tuvaleti bile sıvı arapsabunuyla temizliyordum ben sonra kokusuz çamaşır suyu bulunca hazine bulmuş gibi oldumAh cnm ben kendim kuaförüm..kendimi uzak tuttum bu süreçte işlem yapmadım kimseye.diger çalışanlara havale ettim..mümkün olduğunca boya işlemleri esnasında ortamda bulunmadım ama yinede koku ister istemez alıyorsun...birde boyayıp temelli maruz kalmak istemedim...benn o kadar çok yaptım ki müşterilere ilk anından son anına kadar boyayanlar oldu..kimsede bir sorun yaşadığını görmedim...dediğin gibi yoksa temizlik malzemeleri de aşırı kimyasal içeriyor
Bende ikeadan en küçük lastikli çarşaflardan almistim %100 pamuk bakalım şimdi makinede acaba onu geçirsem fazlalığı kivirsam rahatsız eder mi ki.. O değil o kadar çok iş var ki yapılacak nevresim dindirmeye ne vaktim ne de enerjim yok..Canım yatağın ölçüsünü alıp diktir en garantisi o.
Ben bebise penye battaniyelerden örterim diyorum, yorgan kullanmam heralde kışa kadar. Bir de annem terzi benim, kumaştan da çok iyi anlar. Kumaşcıdan terletmeyen yüzde yüz pamuk bi kumaş almış çok çok yumuşak. Ondan battaniyeleri dikti. Tam baharlık onlardan kullanicam. Penye battaniyeleri de var bakalım onları da kullanırız
Benimde kalın battaniyeler var hurclayıp kaldıracaktım kış için hiç kaldırmayım o zaman..Yorgan ben de sevmiyorum canım. Ben kalın battaniye örterim yine. Gündüz zaten penyeyle uyur. Gece belki kalınla örterim
Bi problem olmayınca çağırmıyor galiba benm suyum sonırda olunca haftada bir muayene istiyorum demişti. Suyum normale döndü iükür ama haftam ilerledi . Dur bakim alttta 38. Hafta yazısı çıkıcak mıCanım ben normalde artik haftada 1 gidicektim ama bu cuma gittiğimde doktor herşey gayet normal 2 hafta sonra görüşürüz dedi yine
Banada bi hafta sonra gel dedi gitmedim .kafam karisti randevuyuda cok gece verdi sekreteri .Canım ben normalde artik haftada 1 gidicektim ama bu cuma gittiğimde doktor herşey gayet normal 2 hafta sonra görüşürüz dedi yine
35 yeni giricem bende bundan sonra oyle der ozamangenelde 35 ten sonra çağırıyorlar cnm..Tam 1 hafta olmayabiliyor en son.34+5 te gitmiştim 11 gün sonraya çağırdı...kişiye ve gebeliğin gidişatına göre degışiyor
Günaydın . Hepimizin başına gelicek sanırım. Bu bebegin dedigi. Az kaldı azzzEki Görüntüle 2135621
Canim zaten battaniyeleri olacak.Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bu chicco next2me yatağı aldık.. Alanlar var ise icerisine nevresim olarak ne kullanacaksınız? Standart nevresimler büyük geliyor.. Birde baharda bebise yorgan örtmek pisik yapmaz mi.. Üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz beşiği aldım içinde kararsizim
15 kilo aldım benMaşallah sizin gibi zayıf hamilelere çok özeniyorum , ben yusyuvarlağım
en güzel yanı kendi işlerim bedavaya geliyorOyy canım Allah kolaylık versin çok zor meslek ama çok güzel meslek. Iyi ki uzak kalmışsın. Koku cok etkiliyormus bebegi gerçekten. Tuvaleti bile sıvı arapsabunuyla temizliyordum ben sonra kokusuz çamaşır suyu bulunca hazine bulmuş gibi oldumsivri sinek çıktı evde şimdi sinek kovucu sıkarken bile boğulacak gibi oluyorum. Tek derdim o koku işte benim de. Kokuyu almasam hiç sorun etmem. Iyi ki ara vermissin canım
Canım tam 3 tane raid takılı evde inanki bu bizim sinekler canavar galiba hiç bi işe yaramıyor.2 gündür hala kasiniyorum. Zaten evde 1 sinek varsa beni bulur başka kimseyi yemez sinek savar gibiyim benim yanımda olan rahatsız olmaz sadece bana hücum ettikleri için. Uyuz gibi kasiniyorumen güzel yanı kendi işlerim bedavaya geliyorşu Raid in prize takılanları var bayada gidiyor..kokusuda yok...beni yazın hep yedikleri için onda buldum çözümü. Gece takıyorum odaya..Ne sivrisinek ne bişey ..
Çok tatlısın demekkiCanım tam 3 tane raid takılı evde inanki bu bizim sinekler canavar galiba hiç bi işe yaramıyor.2 gündür hala kasiniyorum. Zaten evde 1 sinek varsa beni bulur başka kimseyi yemez sinek savar gibiyim benim yanımda olan rahatsız olmaz sadece bana hücum ettikleri için. Uyuz gibi kasiniyorum
Yani zaman geçiyor enazından haklısınAllah guc kuvvet versin de calis daha iyi bosver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?