2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sen bizim köye gelsen duramazsin o zaman kara sinek kadar sivri sinekler yazın ne çekiyoruz :))

Sen bizim köye gelsen duramazsin o zaman kara sinek kadar sivri sinekler yazın ne çekiyoruz :))
Canım zaten yabancı bi yere ya da böyle agaclikli bi yere gideyim sabah uyanınca top gibi şişmiş oluyorum yazın dışarı çıkarken sinek kovucu sikmazsam mont falan giymem lazım yani uzun kollularin pantolonların bile üstünden isirirlar o derece. Giyinmeden kendimi iyice bularim o sinek kovuculara

Ben sanıyorum ki Doğumdan eve gelirken göbeği hastanede bırakıp gelcez annem altı ayda anca göbeğin gideceğini söyledi, dedim yine hamile kıyafeti mi giyeceğim, eskileri de giyemezsin hemen dedi ben şok
Ben de öyle sanıyordum
Kışı bir şekilde atlattık. Ama yazın napıcaz yaaa havalar sıcak olacak gezmeler daha çok. Boşuna kıyafet almak zorunda kalıcaz sanırım

Kızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz

Canım geçen hafta kontrolde doktorum renklide baktı saçlı bir bebek olucak dedi. Ama benim mide yanmam neredeyse hiç olmadı ( acı biber turşusu yediğim zamanlar hariç )

Kizlar gunaydin .
Kacinci haftadan itibaren haftada 1 gidiyordunuz dr a .

Ben 34. haftamda gittiğimde bir sonraki ranvumu 36. haftaya verdi. Ondan sonra da haftada bir görüşeceğiz dedi doktor

Benimde bir kere o dediğin yerde oldu . Karaciğer enzimlerim yükselmişti . Böbrek daha aşağıda tutuyor . Karaciğer enzimin mi Yükseldi acaba seninde ?

Kan tahlili yapmadı ya keşke yapsaydı bi akciğer filmi çekelim dedi hayır dedim
Bi krem yazdı bide suda eritilen bişey kremi kullanmayacağım ama çünkü reçetede hamileliğin son 3 ayında kullanmayınız yazıyo

Kızlar ben şok geçen ay eşimin eski sevgilisi eşime mesaj attı "seni rüyamda gördüm iyi misin? Napiyosun neler yapıyorsun merak ediyorum" diye klasik bahane.Eşim de mesaj attığında işe yeni gitmisti, yarı yoldan dönmüş eve geldi bana göstermek için. Sonradan problem çıkar diye. Al istediğin cevabı yaz dedi. Ben de "evlendim ben bebek bekliyoruz, iletişim kurmamız çok saçma ve yanlış olur. Allah yolunu açık etsin iyi gunler." Yazdım. Tabi daha neler yazardım da işte neyse. Sonra kız "özür dilerim bilmiyordum. Cok sevindim mutluluklar" yazdı.

Bu olanlar daha 1 ay önce falan oluyor. Şimdi de kız aklıma geldi bi stalklayayim dedim. Anam kız bu ayın başında evlenmiş demek son çırpınışlarıydı, yoklamış eşimi kontrol etmiş.
Yazık kocasına

Haklısın canım, şimdiden buzdolabını stoklatıyor eşime.. diyorum ben yemem o kadar şeyi, Ağız birliği yapmışlar zayıflamak için bebeği aç mı bırakıcan diye, çok geriliyorum şimdiden

Aaa benim kan testinde çıktı karaciğer enzimim normal değerin 2 katından fazla çıkmıştı . 2 tane serum takıldı o gece sabah tekrar aç karnına yapıldı değerim normale döndü ağrımda kesildi . Karaciğer enzimi gebelikte aniden yükselebilir dedi kendi doktorum da

Benim hemşire felaket tellalı. Kilodan giriyor ödemden çıkıyor. Tansiyonuydu şekeriydi sonrasıydı derken çökmüş olarak çıkıyorum ordan. Ne iyi hemşireymiş seninki
Ay sizinkiler yine iyi kızlar.benim hemşire hiç ilgilenmiyor,hiç çağırmıyor kontrole.arada bir telefonla arayıp tansiyonun nasıl kilon kaç bebek nasıl bir sorun var mı deyip kapatıyor.tetanoz aşısı için bile çağırmadı ben kendim gittim.onda da tansiyonumu bile ölçmedi.iş yapmadan maaş alıyor resmen,yazık..

Ben de öyle sanıyordum
Kışı bir şekilde atlattık. Ama yazın napıcaz yaaa havalar sıcak olacak gezmeler daha çok. Boşuna kıyafet almak zorunda kalıcaz sanırım
Elbise falan idare edicez artık ama ben ayakkabı da almamıştım bir spor ayakkabı ile 9 ayı bitirdim, ayaklarım kütük gibi şiş, şimdi yeniden yazlık ayakkabı terlik almak gerekecek, almak neyse de kim gidip gezecek deneyecek

Benimki aramıyor bile, aşı için peşinden koştum daha da koşmam. Ne bebeği soruyor ne beni soruyor, şikayet mi etsem diye düşünüyorum sonra da uğraşmaya üşeniyorum :))

Senin kocayı bir kez daha takdir ettim

Kalın battaniyeler akşam dışarı çıkınca piknikte falan hep işine yarar canım. Belki ağustosta istanbulda sıcak olur ama köylük tatilde ya da esen biryerde hayat kurtarıyor :)

Lavanta kolanyası sürünce gelemiyormuş canım. Hiç sevmezlermiş lavanta kokusunu denesene bir :)

Ben hamileyken giydiğim kıyafet ve ayakkabıları yakıcam! Benim ayaklarım yeni yeni şişmeye başladı gerçekten mayalı poğaça gibi oldu :) ayaklarıma baktıkca aklıma senin gelmen de ayrı bi konu zaten :) yine çoklu alıntılayamadığım için buradan yazıyorum gerçekten göbek hastanede kalmıyo mu yaa?

Senin kocayı bir kez daha takdir ettim
Sağolsun canım korkar huzurumuz bozulur diye. Yanında bi arkadaşı daha varmış ise giderken, o söyleme sakın mahvolursun valla parçalar seni diye baskı yapmış ama eşim dinlememiş dönmüş eve kurban olduğum

Ayyy ben kk da takılırken görürdüm hamilelik takvimlerini, dehşete düşerdim 38 hafta hamile ne geziyo burda diye içim cız ederdi o kadar hamile olacak mıyım ki falan gibi saçma sapan şeyler düşünürdüm bak gün geldi çattı çok heyecanlı

Haklısın canım, şimdiden buzdolabını stoklatıyor eşime.. diyorum ben yemem o kadar şeyi, Ağız birliği yapmışlar zayıflamak için bebeği aç mı bırakıcan diye, çok geriliyorum şimdiden
Kuzular rezene varya mucize içecek. Doğumdan sonra sabah öğle akşam 3 bardak içebiliyorsunuz. Yağ yakıyor
Süt yapıyor
Bebişin ve sizin gazınızı çıkarıyor.
Stok yapın derim ben mümkünse tazesi olsun demleyip için. Kilolar öyle hızlı gidecek ki inşallah. Yeseniz bbile yakacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…