2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şu an annem teyzemle konuşuyor diyor ki ayakları çam mantarı gibi eee yani biz de hiç olmadı bu kime çekti bilmem diye devam ediyor valla kalmıyormuş,keşke kadın doğumcular estetik yapsa, bebeği alınca şöyle göbeği de toplayıp kaldırsa Ben de yakacaktım bu çirkin elbiseleri ama maalesef şekertom azcık daha kullanıcaz demek ki

Ayy ben rezene bagımlısıyım, üç değil beş on bile içerim içiliyorsa, rezene desteğiyle 10 kilo vermiştim.. ama şimdi 12 aldım, toplamda 25 vermem gerekiyor

Ayyy inşallah inşallah. Allah soyletiyordur.

Canım bu emzirenler icin olan cayı mı diyosun yoksa aktardan rezene alıp mı demlicez

Ne zaman başlıcaz rezene içmeye? Şimdi içebilir miyiz 3 bardak?

Tam bu zamanlar demekki ay cok heyecanli bi ay zor sabrediyordum her hafta gorusecegim kuzumla artik

Canım bu emzirenler icin olan cayı mı diyosun yoksa aktardan rezene alıp mı demlicez
Doğumdan hemen sonra başlayabilirsin.
Humanayı ayrıca içiyordum ben canım. Bu dediğim direk rezene tazesi yani. Tanecikli bişey , Demleme aparatında bardağın içinde bekletiyorsun. Bir dakika sonra sarı yeşilimsi bişey oluyor. Onu sıcak sıcak içiyorsun çay niyetine.

Keske birazdaha ters seyler yazsaydin .
Rezillige bak evlenmek uzere akli nerde

Ne zaman başlıcaz rezene içmeye? Şimdi içebilir miyiz 3 bardak?
Şimdi süt üretimi yapar doğumu başltır diye korkuyorum ben. Hormonlar süt üretmeye başlayınca doğum başladı diye düşünüp kasılmaları arttırıyormuş. Biraz pimpirikliyim de. Üç tane de çok olur muhtemelen. Ama EvBoregi birtane içiyordu. Doktora soracağım ben de , doğumdan bir hafta önce humanayla rezeneye başlasam sütüm daha çabuk gelir mi zararı olur mu diye

O zaman 38 den sonra başlayabiliriz içmeye doğumu kolaylaştırır hem.. bende sorayım dicem ama malum benim pek bişey sormaya fırsatım olmuyo.. sen sorda beni aydınlat bari yaa :)

Ayy ben rezene bagımlısıyım, üç değil beş on bile içerim içiliyorsa, rezene desteğiyle 10 kilo vermiştim.. ama şimdi 12 aldım, toplamda 25 vermem gerekiyor
aslında az almışsın canım 12 çok iyi yani :) ben 20 lere dayandım yine valla. İnşallah emzirebilirsem iradeyle veririm yine

Keske birazdaha ters seyler yazsaydin .
Rezillige bak evlenmek uzere akli nerde
Benim olduğumu bilmiyo diye herifi rezil etmiyim dedim iyi niyetle bana teslim etti adam ne yazarsan yaz diye. Yoksa varya bi cirkefimdir benim numaram olaydı çok pis şantaj bile yapardım sevgilinin haberi olunca ne dicek bakalım diye neyse ki bir daha yazmadı yazarsa boşarım valla onları

Günaydın canımmmm.
Ben bu hafta gittim 36. Haftadayım. Haftaya tekrar çağırdı beni.
Allahim cok heyecanli haftada bir cagirmasi bile heyecan yapiyor bende
LastMadOnEarth canim masallah ama saklamamis gelmis sana gercekten bende tebrik ediyorum esini

O zaman 38 den sonra başlayabiliriz içmeye doğumu kolaylaştırır hem.. bende sorayım dicem ama malum benim pek bişey sormaya fırsatım olmuyo.. sen sorda beni aydınlat bari yaa :)
Ay üçtane içme canım ben doğum öncesi bitki çayları iyi değil diye biliyorum. Hiç içemem doktora sormadan. Ihlamuru bile bir iki içtim sadece. Valla ben çok pimpirikliyim sanırım. Dur ben sorayım sana yazarım öyle başlarsın. Haftaya pzt randevum

Neyi yadırgasam direk başıma geldiği için. Sadece Allah ıslah etsin Allah korusun diyebiliyorum. Tövbe yarabbim ya eşinin evli olduğunu illaki biliyordur

Bende bu konularda hic taviz veren biri degilim .
Azucuk cadilik var hani .
Belki gercekten bilmiyordur evlendiginizi

Yok 3 tane değil zaten süt için diyorum hazırladın vucudu sor da beni unutma amaa :)

Kapı süsüne hayran olduğum nilda bebek demek saçlı gelecek maşallah benimki belli olmaz diyor valla ben de çok merak ediyorum :)))

Neyi yadırgasam direk başıma geldiği için. Sadece Allah ıslah etsin Allah korusun diyebiliyorum. Tövbe yarabbim ya eşinin evli olduğunu illaki biliyordur
Çok sosyal medya kullanmıyor canım eşim hatta hiç kullanmıyor instagrami var ama onda uygulama bile yüklü değil öyle düşün. Haberi olmayabilir ama sonuçta demekki kendisi nisanliymis 1 ay bile geçmeden evlendi. Demekki denemis tekrar dönüş olacak mı diye pislik. Allah uzak etsin böylelerini. Aldatmak işte resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…