2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

O zaman 38 den sonra başlayabiliriz içmeye doğumu kolaylaştırır hem.. bende sorayım dicem ama malum benim pek bişey sormaya fırsatım olmuyo.. sen sorda beni aydınlat bari yaa :)
Ben sormuştum canım toist in dediği gibi, günde bir tane demişti, süt üretimini bilmiyordum bagırsak hareketleri için sormuştum, bir papatya bir rezene içelim demişti.. şimdi kızlar başka bir sorum var, lansinoh göğüs ucu kremine başladım iki gündür, krem çok yoğunmuş, iki gündür göğüs ucumda kristaller oldu ki kremden diye düşündüm, bebişler emerken bu kremi yıkayacağız herhalde? Silersek geçmez çünkü, nasıl yapıyoruz sabunla falan mı yıkıyoruz

Yok 3 tane değil zaten süt için diyorum hazırladın vucudu sor da beni unutma amaa :)
Tamam canım daha var randevuma ama :))) soracağım ben de başlamak istiyorum aslında ya sütüm keşke hemen inse. Eve gelip yukanıp hoşaflar çaylar rezenelet bir de üstüne sürekli sağ öyle gelmişti. İnşallah bu sefer hepimizin hemencecik gelir sütleri

Bende bu konularda hic taviz veren biri degilim .
Azucuk cadilik var hani .
Belki gercekten bilmiyordur evlendiginizi
Bilmiyordur canım zaten bence. Eşimin instagram var bi tek ama o da bomboş yani uygulama bile yüklü değil adamda. Hiç girmez. Ama sonuçta kendisi nisanliymis ki 1 ay bile geçmeden evlendi. Aldattı resmen adamı işte terbiyesiz

Bebeğe zararı yok canım o kremin. Hatta pamukçuk olmuyor onu sürüp emzirince.

Allah korusun canım amin gerçekten Allah uzak etsin ya. Dün forumda bir derdim var a bakayım dedim. Komşusunun kızkardeşi kadının kocasına takmış kafayı. Ay dedim Allahım koru millet kafayı yemiş

Allah korusun canım amin gerçekten Allah uzak etsin ya. Dün forumda bir derdim var a bakayım dedim. Komşusunun kızkardeşi kadının kocasına takmış kafayı. Ay dedim Allahım koru millet kafayı yemiş
Sanki erkek yok dışarda ya. Ne aşağılık bi durum yani kendilerine nasıl yakistiriyorlarsa elin yuvasını dağıtmayı. Allah esirgesin

Bebeğe zararı yok canım o kremin. Hatta pamukçuk olmuyor onu sürüp emzirince.

Ay o zaman çok iyiymiş, sürelim sürelim besleyelim miniklerimizi inşallah

Ay evet ya o konuyu ben de okudum çok da üzüldüm.. bizim aile hekimi takmıştı bi ara benimkini kafaya, 40 yasında bekar kadın, bir de bana mesaj atıyordu seninki geçti arabayla nereye gidiyor falan diye saçma sapan bir şeye küstü de rahatladık

Oda dogru .
Boyle insanlar uzak olsunlar bizden evli barklilardan ins .

Banada pek gelmez eşimi delik deşik ederler :)

Ayakkabı ben de almadım Can'ım. Gerek olmadı. Doğum sonrası ayakkabı sıkıntı olmaz sanırım. Sonuçta ödem gidecek. Kilo kalacak sadece.
Ben elbise de giyemiyorum
Bi de elbise kalıcı göbekten dolayı iyice hamile gibi gösterir sanki
Artık internetten sipariş vericez gelecek olmazsa geri iade

Olamaaaaaz. Bende öyle sanıyordum. Hatta bayramlık bile almıştım yaaaa. Çocukla çıkamam hazır olsun diye
Kurban bayramına giyersin artık Can'ım
Valla kendime bi alışveriş yapasım var ki. Ama uzun süre hayal sanırım

Doktorum bana 32. haftada başlamamı önerdi rezeneye. Sütü arttırdığı için günde 1 tane iç dedi. 1 fincandan fazla bitki çayı zararlı olabiliyormuş. Ben de hergün olmasa da 2 gün de 1 içiyorum hurmayla birlikte. İnşallah işe yarar

Kapı süsüne hayran olduğum nilda bebek demek saçlı gelecek maşallah benimki belli olmaz diyor valla ben de çok merak ediyorum :)))

Ya saçlı gelicek ama kıl yumağı olarak gelmez inşallah benim baba tarafım doğulu olduğundan kendim tüy problemi çok yaşadım. Kızımın aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. İnşallah babasına benzer o benden daha tüysüz Bununla alakalı doğduğunda karınca yumurtası yağı sürenler var bebeğe tüysüz olsun diye. Ne düşünüyorsunuz deneyen var mı ? Ben riske atmamak için kullanmayı düşünüyorum şahsen bi zararı olmayacaksa

Canım ben de başladım lansinoha. Dediğin gibi çok yoğun bir krem 2 günde 1 kullanıyorum şimdilik. Zaten bu kremin özelliği emzirirken silinmemesi. Bu kremi sürdükten sonra emebiliyor bebeğe hiç bir zararı yok. Kullanan arkadaşlarım da aynı şekilde kullandı hep

Ayy iğrenç gerçekten evlilik arifesinde eski sevgiliye msj atmak nedir bogg güzel cvp vermişsin.

Allahim cok heyecanli haftada bir cagirmasi bile heyecan yapiyor bende

LastMadOnEarth canim masallah ama saklamamis gelmis sana gercekten bende tebrik ediyorum esini
Ben de çok heyecanlanırdım ama açılmaya bakarız diyince tırstım gidesim Yok bu yüzden.
Ben de okudum Can'ım onu. En son kadın eşinden de şüpheye düşmüştü. Kıza kask falan almış biri. Haftasonu motor gezisine gidecekmiş. Kadının kocası da gidecekmiş o hafta geziye. Sonra ne oldu bilmiyorum. Valla şimdiki kızlarda hiç akıl Yok yaaa

Ayy ne salak bu insanlar ya gıcık olurum böyle şeylere allahtan bizimkinin ilk ve son sevgilisi benim :)yoksakatil olurum

Evet ya o biraz korkutuyo ama kasmamak.laxim .
Nekadar rahat olursak okadar kolay geciyormus .

Bnde mart annelerinde gezinirken o haftalar gelir mi ya derdim geliyomuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…