- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.661
Şimdi süt üretimi yapar doğumu başltır diye korkuyorum ben. Hormonlar süt üretmeye başlayınca doğum başladı diye düşünüp kasılmaları arttırıyormuş. Biraz pimpirikliyim de. Üç tane de çok olur muhtemelen. AmaEvBoregi birtane içiyordu. Doktora soracağım ben de , doğumdan bir hafta önce humanayla rezeneye başlasam sütüm daha çabuk gelir mi zararı olur mu diye
Ben sormuştum canımO zaman 38 den sonra başlayabiliriz içmeye doğumu kolaylaştırır hem.. bende sorayım dicem ama malum benim pek bişey sormaya fırsatım olmuyo.. sen sorda beni aydınlat bari yaa :)
Tamam canım daha var randevuma ama :))) soracağım ben de başlamak istiyorum aslında ya sütüm keşke hemen inse. Eve gelip yukanıp hoşaflar çaylar rezenelet bir de üstüne sürekli sağ öyle gelmişti. İnşallah bu sefer hepimizin hemencecik gelir sütleriYok 3 tane değil zaten süt için diyorum hazırladın vucudu sor da beni unutma amaa :)
Bilmiyordur canım zaten bence. Eşimin instagram var bi tek ama o da bomboş yani uygulama bile yüklü değil adamda. Hiç girmez. Ama sonuçta kendisi nisanliymis ki 1 ay bile geçmeden evlendi. Aldattı resmen adamı işte terbiyesizBende bu konularda hic taviz veren biri degilim .
Azucuk cadilik var hani .
Belki gercekten bilmiyordur evlendiginizi
Bebeğe zararı yok canım o kremin. Hatta pamukçuk olmuyor onu sürüp emzirince.Ben sormuştum canımtoist in dediği gibi, günde bir tane demişti, süt üretimini bilmiyordum bagırsak hareketleri için sormuştum, bir papatya bir rezene içelim demişti.. şimdi kızlar başka bir sorum var, lansinoh göğüs ucu kremine başladım iki gündür, krem çok yoğunmuş, iki gündür göğüs ucumda kristaller oldu ki kremden diye düşündüm, bebişler emerken bu kremi yıkayacağız herhalde? Silersek geçmez çünkü, nasıl yapıyoruz sabunla falan mı yıkıyoruz
Allah korusun canım amin gerçekten Allah uzak etsin ya. Dün forumda bir derdim var a bakayım dedim. Komşusunun kızkardeşi kadının kocasına takmış kafayı. Ay dedim Allahım koru millet kafayı yemişÇok sosyal medya kullanmıyor canım eşim hatta hiç kullanmıyor instagrami var ama onda uygulama bile yüklü değil öyle düşün. Haberi olmayabilir ama sonuçta demekki kendisi nisanliymis 1 ay bile geçmeden evlendi. Demekki denemis tekrar dönüş olacak mı diye pislik. Allah uzak etsin böylelerini. Aldatmak işte resmen
Sanki erkek yok dışarda ya. Ne aşağılık bi durum yani kendilerine nasıl yakistiriyorlarsa elin yuvasını dağıtmayı. Allah esirgesinAllah korusun canım amin gerçekten Allah uzak etsin ya. Dün forumda bir derdim var a bakayım dedim. Komşusunun kızkardeşi kadının kocasına takmış kafayı. Ay dedim Allahım koru millet kafayı yemiş
Amin canım ahir zaman. Şeytan çok uğraşıyor. Karakter oturmamış artık gençlerde. Gencecik güzelim kız evli barklı çocuklu adama niye taksın yoksaSanki erkek yok dışarda ya. Ne aşağılık bi durum yani kendilerine nasıl yakistiriyorlarsa elin yuvasını dağıtmayı. Allah esirgesin
Bebeğe zararı yok canım o kremin. Hatta pamukçuk olmuyor onu sürüp emzirince.
Ay evet ya o konuyu ben de okudum çok da üzüldüm.. bizim aile hekimi takmıştı bi ara benimkini kafaya, 40 yasında bekar kadın, bir de bana mesaj atıyordu seninki geçti arabayla nereye gidiyor falan diyeAllah korusun canım amin gerçekten Allah uzak etsin ya. Dün forumda bir derdim var a bakayım dedim. Komşusunun kızkardeşi kadının kocasına takmış kafayı. Ay dedim Allahım koru millet kafayı yemiş
Oda dogru .Bilmiyordur canım zaten bence. Eşimin instagram var bi tek ama o da bomboş yani uygulama bile yüklü değil adamda. Hiç girmez. Ama sonuçta kendisi nisanliymis ki 1 ay bile geçmeden evlendi. Aldattı resmen adamı işte terbiyesiz
Banada pek gelmez eşimi delik deşik ederler :)Canım zaten yabancı bi yere ya da böyle agaclikli bi yere gideyim sabah uyanınca top gibi şişmiş oluyorumyazın dışarı çıkarken sinek kovucu sikmazsam mont falan giymem lazım yani uzun kollularin pantolonların bile üstünden isirirlar o derece. Giyinmeden kendimi iyice bularim o sinek kovuculara
Ayakkabı ben de almadım Can'ım. Gerek olmadı. Doğum sonrası ayakkabı sıkıntı olmaz sanırım. Sonuçta ödem gidecek. Kilo kalacak sadece.Elbise falan idare edicez artık ama ben ayakkabı da almamıştım bir spor ayakkabı ile 9 ayı bitirdim, ayaklarım kütük gibi şiş, şimdi yeniden yazlık ayakkabı terlik almak gerekecek, almak neyse de kim gidip gezecek deneyecek
Kurban bayramına giyersin artık Can'ımOlamaaaaaz. Bende öyle sanıyordum. Hatta bayramlık bile almıştım yaaaa. Çocukla çıkamam hazır olsun diye
Şimdi süt üretimi yapar doğumu başltır diye korkuyorum ben. Hormonlar süt üretmeye başlayınca doğum başladı diye düşünüp kasılmaları arttırıyormuş. Biraz pimpirikliyim de. Üç tane de çok olur muhtemelen. AmaEvBoregi birtane içiyordu. Doktora soracağım ben de , doğumdan bir hafta önce humanayla rezeneye başlasam sütüm daha çabuk gelir mi zararı olur mu diye
Kapı süsüne hayran olduğum nilda bebek demek saçlı gelecek maşallahbenimki belli olmaz diyor valla ben de çok merak ediyorum :)))
Ben sormuştum canımtoist in dediği gibi, günde bir tane demişti, süt üretimini bilmiyordum bagırsak hareketleri için sormuştum, bir papatya bir rezene içelim demişti.. şimdi kızlar başka bir sorum var, lansinoh göğüs ucu kremine başladım iki gündür, krem çok yoğunmuş, iki gündür göğüs ucumda kristaller oldu ki kremden diye düşündüm, bebişler emerken bu kremi yıkayacağız herhalde? Silersek geçmez çünkü, nasıl yapıyoruz sabunla falan mı yıkıyoruz
Ayy iğrenç gerçekten evlilik arifesinde eski sevgiliye msj atmak nedir bogg güzel cvp vermişsin.Kızlar ben şokgeçen ay eşimin eski sevgilisi eşime mesaj attı "seni rüyamda gördüm iyi misin? Napiyosun neler yapıyorsun merak ediyorum" diye klasik bahane.Eşim de mesaj attığında işe yeni gitmisti, yarı yoldan dönmüş eve geldi bana göstermek için. Sonradan problem çıkar diye. Al istediğin cevabı yaz dedi. Ben de "evlendim ben bebek bekliyoruz, iletişim kurmamız çok saçma ve yanlış olur. Allah yolunu açık etsin iyi gunler." Yazdım. Tabi daha neler yazardım da işte neyse. Sonra kız "özür dilerim bilmiyordum. Cok sevindim mutluluklar" yazdı.
Bu olanlar daha 1 ay önce falan oluyor. Şimdi de kız aklıma geldi bi stalklayayim dedim. Anam kız bu ayın başında evlenmişdemek son çırpınışlarıydı, yoklamış eşimi kontrol etmiş.
Yazık kocasına
Ben de düşündüm bi ara şikayet etsem mi diye de aman dedim sonra boşver benden bulmasın :)Benimki aramıyor bile, aşı için peşinden koştum daha da koşmam. Ne bebeği soruyor ne beni soruyor, şikayet mi etsem diye düşünüyorum sonra da uğraşmaya üşeniyorum :))
Ben de çok heyecanlanırdım amaAllahim cok heyecanli haftada bir cagirmasi bile heyecan yapiyor bende
LastMadOnEarth canim masallah ama saklamamis gelmis sana gercekten bende tebrik ediyorum esini
Ben de okudum Can'ım onu. En son kadın eşinden de şüpheye düşmüştü. Kıza kask falan almış biri. Haftasonu motor gezisine gidecekmiş. Kadının kocası da gidecekmiş o hafta geziye. Sonra ne oldu bilmiyorum. Valla şimdiki kızlarda hiç akıl Yok yaaaAllah korusun canım amin gerçekten Allah uzak etsin ya. Dün forumda bir derdim var a bakayım dedim. Komşusunun kızkardeşi kadının kocasına takmış kafayı. Ay dedim Allahım koru millet kafayı yemiş
Ayy ne salak bu insanlar ya gıcık olurum böyle şeylere allahtan bizimkinin ilk ve son sevgilisi benim :)yoksakatil olurumKızlar ben şokgeçen ay eşimin eski sevgilisi eşime mesaj attı "seni rüyamda gördüm iyi misin? Napiyosun neler yapıyorsun merak ediyorum" diye klasik bahane.Eşim de mesaj attığında işe yeni gitmisti, yarı yoldan dönmüş eve geldi bana göstermek için. Sonradan problem çıkar diye. Al istediğin cevabı yaz dedi. Ben de "evlendim ben bebek bekliyoruz, iletişim kurmamız çok saçma ve yanlış olur. Allah yolunu açık etsin iyi gunler." Yazdım. Tabi daha neler yazardım da işte neyse. Sonra kız "özür dilerim bilmiyordum. Cok sevindim mutluluklar" yazdı.
Bu olanlar daha 1 ay önce falan oluyor. Şimdi de kız aklıma geldi bi stalklayayim dedim. Anam kız bu ayın başında evlenmişdemek son çırpınışlarıydı, yoklamış eşimi kontrol etmiş.
Yazık kocasına
Evet ya o biraz korkutuyo ama kasmamak.laxim .Ben de çok heyecanlanırdım amaaçılmaya bakarız diyince tırstım gidesim Yok bu yüzden.
Ben de okudum Can'ım onu. En son kadın eşinden de şüpheye düşmüştü. Kıza kask falan almış biri. Haftasonu motor gezisine gidecekmiş. Kadının kocası da gidecekmiş o hafta geziye. Sonra ne oldu bilmiyorum. Valla şimdiki kızlarda hiç akıl Yok yaaa
Bnde mart annelerinde gezinirken o haftalar gelir mi ya derdim geliyomuş vallaAyyy ben kk da takılırken görürdüm hamilelik takvimlerini, dehşete düşerdim 38 hafta hamile ne geziyo burda diyeiçim cız ederdi o kadar hamile olacak mıyım ki falan gibi saçma sapan şeyler düşünürdüm bak gün geldi çattı çok heyecanlı
Ne sanslisin kuzum valla bizimkinde eski sevgiliden bol bisey yokAyy ne salak bu insanlar ya gıcık olurum böyle şeylere allahtan bizimkinin ilk ve son sevgilisi benim :)yoksakatil olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?