- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.681
Canım bn yıkanmıyor diye biliyodum ya yanlış mı biliyorum kiBen sormuştum canım @toist in dediği gibi, günde bir tane demişti, süt üretimini bilmiyordum bagırsak hareketleri için sormuştum, bir papatya bir rezene içelim demişti.. şimdi kızlar başka bir sorum var, lansinoh göğüs ucu kremine başladım iki gündür, krem çok yoğunmuş, iki gündür göğüs ucumda kristaller oldu ki kremden diye düşündüm, bebişler emerken bu kremi yıkayacağız herhalde? Silersek geçmez çünkü, nasıl yapıyoruz sabunla falan mı yıkıyoruz
Ayy ne salak bu insanlar ya gıcık olurum böyle şeylere allahtan bizimkinin ilk ve son sevgilisi benim :)yoksakatil olurum
Bnde mart annelerinde gezinirken o haftalar gelir mi ya derdim geliyomuş valla
Ay evde boş boş oturunca böyle oluyor . Biraz daha sıkılırsam haziran annelerine de takılıp ablalık yapıcamBen de aynı şekildeValla düşüncesi bile kötü geliyor eski sevgili
Ya kızlar ben bu sayfaya zor yetişiyorum iş yerinde akşama kadar bilgisayar başında olduğum haldeSiz iyi mart nisan annelerini falan da takip ediyorsunuz
Can'ım o kristaller bende kremden önce de oluyordu. Özellikle sol göğsümde. Hatta kremi kullanmaya başladıktan şonra çok sık olmadı desem yeridir. 1 haftadır falan kullanıyorum.Canım bn yıkanmıyor diye biliyodum ya yanlış mı biliyorum kibi de o kristaller banada oldu iki haftaya yakındır kullanıyorum . Hatta sürerken dökülüyor gibi pütür pütür geliyor elime galiba göğüs ucundaki deriyi yeniliyor yani bnce öyledir
Canım tezeneyi aktardanmı alcaz yoksa milupanın falan var ya granül ondanmı almak lazımKuzular rezene varya mucize içecek. Doğumdan sonra sabah öğle akşam 3 bardak içebiliyorsunuz. Yağ yakıyor
Süt yapıyor
Bebişin ve sizin gazınızı çıkarıyor.
Stok yapın derim ben mümkünse tazesi olsun demleyip için. Kilolar öyle hızlı gidecek ki inşallah. Yeseniz bbile yakacaksınız
Milupanin rezenesini hic gormedim kaldirdilar mi kizlar niye yok hicbiryerdeCanım tezeneyi aktardanmı alcaz yoksa milupanın falan var ya granül ondanmı almak lazım
Fiyatı ne kadarmış canım, ben lcwden çift kişilik aldım 20 liraydı sanırım, ortadan ikiye böldüm beşik içinKızlar englash home dan falan nevresim takımı alan var mı?
Annemlerin evine A101 e gelen beşikten aldık. Ölçüleri 90*67*50
Buna kaç ölçüsünde nevresim almam lazım olur?
Englash home da ebatı 100*150 diyor.
Olur mu dersiniz?
Canım liptonun rezenesi gayet güzel, poşet değil direk tohumu satılıyor, bitki çatı süzgeçleri var ya onunla sıcak suya sallıyorum içiyorum, kolay bulursun neredeyse tüm marketlerde varMilupanin rezenesini hic gormedim kaldirdilar mi kizlar niye yok hicbiryerde
Ben geçen gün migrosta gördüm ama almadım canım yarın kontrolüm var günüm kesinleşirse ona göre içecekleri alayım diyorumMilupanin rezenesini hic gormedim kaldirdilar mi kizlar niye yok hicbiryerde
Can'ım bir model 56 tl diğeri 60 tl.Fiyatı ne kadarmış canım, ben lcwden çift kişilik aldım 20 liraydı sanırım, ortadan ikiye böldüm beşik içinzaten en fazla bi sene kullanırız fazla para vermesem dedim, bebek alışverişinde yaptıgım tek hesap buydu
Alalım kuzum internetten almasına da benimki geçen gün bir daha iade edeceğin bir şeyi almayacaksın diye gözlerini pörtletti banaAyakkabı ben de almadım Can'ım. Gerek olmadı. Doğum sonrası ayakkabı sıkıntı olmaz sanırım. Sonuçta ödem gidecek. Kilo kalacak sadece.
Ben elbise de giyemiyorum
Bi de elbise kalıcı göbekten dolayı iyice hamile gibi gösterir sanki
Artık internetten sipariş vericez gelecek
Tamam canım cok sağol ben humanadan içmiştim rezene icmedim hiç alayım bendeDoğumdan hemen sonra başlayabilirsin.
Humanayı ayrıca içiyordum ben canım. Bu dediğim direk rezene tazesi yani. Tanecikli bişey , Demleme aparatında bardağın içinde bekletiyorsun. Bir dakika sonra sarı yeşilimsi bişey oluyor. Onu sıcak sıcak içiyorsun çay niyetine.
Hıı sen nevresim takımı diyorsun, ben tek çarşaf soruyorsun sandım canım, iki tane uyku setim var benim beşik için ondan şade çarşaf aldım.. bakabilirsen taça da bak, bir alana diğeri yüzde elli indirimliydi, 69 liraydı sanırım tanesiCan'ım bir model 56 tl diğeri 60 tl.
Sen iyi almışsın. Ya öyle kesme işiyle uğraşamam ki
Zaten dediğim gibi bu beşik annemlerde olacak bizden şonra kardeşimin bebeği olacak o kullanır.
Lcw ya da baktım ama orda da fiyatlar aşağı yukarı aynı
Valla nette yine bak ama ben öyle okudum hep tabiki Allah bilir vakit saatiCanım ben boğa burcu olsun istiyorum 18 gibi doğurayım yani. O zaman 15 i gibi yersen dogururmuyum. Benim hep duyduğum manda yoğurdu tuketen gec dogurur diyeydi hatta manda inek sütü karışık kaymak var her sabah yalanarak bakıyorum. Masada benden öteye koyuyorum.
Yani bebegi riske aticak bisey yapcaklarini dusunmuyorum kuzum ya neden yapsinlarkiBana da gyno-max xl yazmış nette pek hamilelikte tavsiye edilmemiş kararsız kaldım 3 tane
Alalım kuzum internetten almasına da benimki geçen gün bir daha iade edeceğin bir şeyi almayacaksın diye gözlerini pörtletti banamalum iadeleri o götürüyor, halbuki şirketin altında kargo şirketi var, utanıyormuş paşam iade için uğraşmaya
Aynen takım olarak kuzum. Benim de beşikle gelecek olan bi uyku seti var ayrıca bi nevresim takımı. Ama onları evde kullanırım dedim. Zaten boyutları daha büyüktür getir götür derdi olmasın oraya. Bakayım Can'ım taç aHıı sen nevresim takımı diyorsun, ben tek çarşaf soruyorsun sandım canım, iki tane uyku setim var benim beşik için ondan şade çarşaf aldım.. bakabilirsen taça da bak, bir alana diğeri yüzde elli indirimliydi, 69 liraydı sanırım tanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?