2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bn yıkanmıyor diye biliyodum ya yanlış mı biliyorum ki bi de o kristaller banada oldu iki haftaya yakındır kullanıyorum . Hatta sürerken dökülüyor gibi pütür pütür geliyor elime galiba göğüs ucundaki deriyi yeniliyor yani bnce öyledir

Ayy ne salak bu insanlar ya gıcık olurum böyle şeylere allahtan bizimkinin ilk ve son sevgilisi benim :)yoksakatil olurum

Ben de aynı şekilde Valla düşüncesi bile kötü geliyor eski sevgili

Bnde mart annelerinde gezinirken o haftalar gelir mi ya derdim geliyomuş valla

Ya kızlar ben bu sayfaya zor yetişiyorum iş yerinde akşama kadar bilgisayar başında olduğum halde Siz iyi mart nisan annelerini falan da takip ediyorsunuz

Ay evde boş boş oturunca böyle oluyor . Biraz daha sıkılırsam haziran annelerine de takılıp ablalık yapıcam

Can'ım o kristaller bende kremden önce de oluyordu. Özellikle sol göğsümde. Hatta kremi kullanmaya başladıktan şonra çok sık olmadı desem yeridir. 1 haftadır falan kullanıyorum.

Kızlar englash home dan falan nevresim takımı alan var mı?
Annemlerin evine A101 e gelen beşikten aldık. Ölçüleri 90*67*50
Buna kaç ölçüsünde nevresim almam lazım olur?
Englash home da ebatı 100*150 diyor.
Olur mu dersiniz?

Canım tezeneyi aktardanmı alcaz yoksa milupanın falan var ya granül ondanmı almak lazım

Fiyatı ne kadarmış canım, ben lcwden çift kişilik aldım 20 liraydı sanırım, ortadan ikiye böldüm beşik için zaten en fazla bi sene kullanırız fazla para vermesem dedim, bebek alışverişinde yaptıgım tek hesap buydu

Can'ım bir model 56 tl diğeri 60 tl.
Sen iyi almışsın. Ya öyle kesme işiyle uğraşamam ki
Zaten dediğim gibi bu beşik annemlerde olacak bizden şonra kardeşimin bebeği olacak o kullanır.
Lcw ya da baktım ama orda da fiyatlar aşağı yukarı aynı

Alalım kuzum internetten almasına da benimki geçen gün bir daha iade edeceğin bir şeyi almayacaksın diye gözlerini pörtletti bana malum iadeleri o götürüyor, halbuki şirketin altında kargo şirketi var, utanıyormuş paşam iade için uğraşmaya

Tamam canım cok sağol ben humanadan içmiştim rezene icmedim hiç alayım bende

Hıı sen nevresim takımı diyorsun, ben tek çarşaf soruyorsun sandım canım, iki tane uyku setim var benim beşik için ondan şade çarşaf aldım.. bakabilirsen taça da bak, bir alana diğeri yüzde elli indirimliydi, 69 liraydı sanırım tanesi

Valla nette yine bak ama ben öyle okudum hep tabiki Allah bilir vakit saati

Sen sanırım işin biraz tadını kaçırmışsın şimdiden. Erkekler öyle yaaa. Ben de alıp iade etseydim aynı tepkiyi gösterir kiiiiii benim bu planlarımdan haberi Yok zaten kurbanın
Ama şimdiye dek iade etmedim hiç. Ama eve kargo taşımaktan bıktı. Onun işyeri adresini verdiğim için.

Aynen takım olarak kuzum. Benim de beşikle gelecek olan bi uyku seti var ayrıca bi nevresim takımı. Ama onları evde kullanırım dedim. Zaten boyutları daha büyüktür getir götür derdi olmasın oraya. Bakayım Can'ım taç a

Maşallah göbüşlere çook tatlısınız hepiniz ...benim göbüş aşağıda baya ciddi anlamda ama benim yapımla alakalı biliyorum ..birde çatlaklarım iyice esnedi parlak parlak duruyo karnım... Şu kilo verme listesine benide ekleyin doğumdan sonra İnş vericez yaz modunda olmamız şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…