- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.701
Hic gormedim oyleyse aliyim bn markettenCanım liptonun rezenesi gayet güzel, poşet değil direk tohumu satılıyor, bitki çatı süzgeçleri var ya onunla sıcak suya sallıyorum içiyorum, kolay bulursun neredeyse tüm marketlerde var
Migrosa bakayim bende agirlasip alamam diye korkuyorumBen geçen gün migrosta gördüm ama almadım canım yarın kontrolüm var günüm kesinleşirse ona göre içecekleri alayım diyorum
Sen sanırım işin biraz tadını kaçırmışsın şimdiden. Erkekler öyle yaaa. Ben de alıp iade etseydim aynı tepkiyi gösterir kiiiiii benim bu planlarımdan haberi Yok zaten kurbanın
Ama şimdiye dek iade etmedim hiç. Ama eve kargo taşımaktan bıktı. Onun işyeri adresini verdiğim için.
Evlendiği adama acıdım ya sonuçta 1 ayda karar vermemiştir Allah ım ahlaksız kadınlardan sen koru eşin de en doğrusunu yapmış bu konularda dürüst olmak güven açısından çok önemliBenim olduğumu bilmiyo diye herifi rezil etmiyim dedim iyi niyetle bana teslim etti adam ne yazarsan yaz diye. Yoksa varya bi cirkefimdir benim numaram olaydı çok pis şantaj bile yapardım sevgilinin haberi olunca ne dicek bakalım diyeneyse ki bir daha yazmadı yazarsa boşarım valla onları
Hahaha ne mutlu bize :)))Kızlar az önce miranda kerr in fotosunu gördüm o da hamile ve onun da yüzü bazlama gibi olmuş çok şüküryalnız değiliz
Bnde mart annelerinde gezinirken o haftalar gelir mi ya derdim geliyomuş valla
Canım ben onun yolunu buldum arıyorum kargo firmasını iade kargom var diye gelip evden alıyorlar en rahatı :))
Alalım kuzum internetten almasına da benimki geçen gün bir daha iade edeceğin bir şeyi almayacaksın diye gözlerini pörtletti banamalum iadeleri o götürüyor, halbuki şirketin altında kargo şirketi var, utanıyormuş paşam iade için uğraşmaya
Bilemedim ama bu akşam kullanacağım sanırım c katagoridindeymiş muayene etmeden de verince acaba gerek yok mu diye aklıma takılıyorYani bebegi riske aticak bisey yapcaklarini dusunmuyorum kuzum ya neden yapsinlarki
Amin canım Allah korusun manyak kadın sanane yani dimi. Küssün de bir daha barışmasın hiç :))Ay o zaman çok iyiymiş, sürelim sürelim besleyelim miniklerimizi inşallah
Ay evet ya o konuyu ben de okudum çok da üzüldüm.. bizim aile hekimi takmıştı bi ara benimkini kafaya, 40 yasında bekar kadın, bir de bana mesaj atıyordu seninki geçti arabayla nereye gidiyor falan diyesaçma sapan bir şeye küstü de rahatladık
O iş sıkıntıymış işte benim Dr özellikle sorduk araba kullanmanda bir sakıncan yok dedi ama geçen yolu bir karıştırdım trafikte bir saat dön dur karnım taş gibi oldu artık ben de uzağa gitmeyi istemiyorumEe canım eve kargocu gelsin istemiyor benimki de iş yeri adresi veriyoruz, elemanlar dalga geçiyormuşyine mi kargo diye, napayım arabayı vermiyor kullanma riskli diyor, toplu taşımada zaten beni yerler çünkü koca Ankara’da tek bayan benim.. en basından beri yasak.. ben de habire internetten sipariş veriyorum, veriyordum yani bu aralar korkuyorum valla en son çok fena hönkürdü hamile falan dinlemedi biraz uslu durayım
Ay ne güzel ben geç bile kaldım ozaman süt var mı göğsülerinde peki canım. Bazısının geliyormuş ya korkuyorum ondanDoktorum bana 32. haftada başlamamı önerdi rezeneye. Sütü arttırdığı için günde 1 tane iç dedi. 1 fincandan fazla bitki çayı zararlı olabiliyormuş. Ben de hergün olmasa da 2 gün de 1 içiyorum hurmayla birlikte. İnşallah işe yarar
Ya saçlı gelicek ama kıl yumağı olarak gelmez inşallahbenim baba tarafım doğulu olduğundan kendim tüy problemi çok yaşadım. Kızımın aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. İnşallah babasına benzer o benden daha tüysüz Bununla alakalı doğduğunda karınca yumurtası yağı sürenler var bebeğe tüysüz olsun diye. Ne düşünüyorsunuz deneyen var mı ? Ben riske atmamak için kullanmayı düşünüyorum şahsen bi zararı olmayacaksa
Canım ben de başladım lansinoha. Dediğin gibi çok yoğun bir krem 2 günde 1 kullanıyorum şimdilik. Zaten bu kremin özelliği emzirirken silinmemesi. Bu kremi sürdükten sonra emebiliyor bebeğe hiç bir zararı yok. Kullanan arkadaşlarım da aynı şekilde kullandı hep
Evet adam itiraf etmiş görüşmüşler bile birkaç kez kızlaBen de çok heyecanlanırdım amaaçılmaya bakarız diyince tırstım gidesim Yok bu yüzden.
Ben de okudum Can'ım onu. En son kadın eşinden de şüpheye düşmüştü. Kıza kask falan almış biri. Haftasonu motor gezisine gidecekmiş. Kadının kocası da gidecekmiş o hafta geziye. Sonra ne oldu bilmiyorum. Valla şimdiki kızlarda hiç akıl Yok yaaa
aa o beşikten ben de aldım yatağın yanına koyarım diye yatak odası için,çok minik çok güzel geldi gözüme.hem derin bayaa 1yaşına kadar rahat yatar :) onun içine normal bebek beşiği nevresimleri büyük geliyor maalesef,ben çocuk odasına kurdugumuz beşiğin nevresimlerini denedim büyük geldi çarsaf lastikliydi bide güzel yerleşmiyor. ben diktiricem yaa 2takım içine zaten yaz olacak yeter sık yıkanır çamaşırlarıyla.düz çarşaf bitane de nevresim yeter.Kızlar englash home dan falan nevresim takımı alan var mı?
Annemlerin evine A101 e gelen beşikten aldık. Ölçüleri 90*67*50
Buna kaç ölçüsünde nevresim almam lazım olur?
Englash home da ebatı 100*150 diyor.
Olur mu dersiniz?
Hint kınasi da kimyasal bir boya bence onun yerine bitkisel boya ile boyar zaten 3-4 ay idare ediyor.maalesef 20 yaşından beri ırsi beyazların var cnm...Bir müddet hint kınasıyla idare ettim..ama tam renk olmuyor tabi ..doktorum a 20.haftadan sonra rahatlıkla boyabilirsin demişti.ama yinede boyamamıstım.doğuma 1 hafta kala boyuyacağım Valla
Canim bende aynı o moddayım.. Bugün bebek çamaşır ütü işleri yarın dışarı işleri cuma bir kosu eminonundeki eksikler sonra birgun mutfak dolaplari diger gun kislik yazlik en son da hastane suslemelerinin montesi genel temizlik için şirket çağırma ve kapanış doğum..Kizlar bi yandan kisliklari topluyorum .
Dogumdan once evde yapilcak islerimin listesini yaptim.giyilecemeyecek kalinliktaki giysileri simdiden kaldiriyorum bebekle hic yapamam sanirim.
Oglumun fazla oyuncaklarinida ayirdim.Gelen misafir cocuklarla basedemem diye .yardimcim olmaz diye cabaliyorum sizde bi ayar cekiyormusunuz evinize ozellikle benim gb yanliz olanlar .yada kostekleri olanlar
Cnm 100-150 yi ben 70-120 yatağa kullandım, senin dediğin ölçuler benim sepet beşik icin galiba ben de ek ne alacağım bulamadım. Bulan olursa beni de etiketlesin. @zenderuaa o beşikten ben de aldım yatağın yanına koyarım diye yatak odası için,çok minik çok güzel geldi gözüme.hem derin bayaa 1yaşına kadar rahat yatar :) onun içine normal bebek beşiği nevresimleri büyük geliyor maalesef,ben çocuk odasına kurdugumuz beşiğin nevresimlerini denedim büyük geldi çarsaf lastikliydi bide güzel yerleşmiyor. ben diktiricem yaa 2takım içine zaten yaz olacak yeter sık yıkanır çamaşırlarıyla.düz çarşaf bitane de nevresim yeter.
Gelir öküzün biri sıkıştırır panik olursun diyor ya da bileklerim uyuşuyor ya direksiyonu kaçırırsın diyor, haklı aslında ama yakın yerlere gidebilirim sorun olmaz, aylardır evde adam gelsin saga sola götürsün diye bekliyorum valla, iyice de bunaldım. Neyse az kaldı, çok şükür bugünümüzeO iş sıkıntıymış işte benim Dr özellikle sorduk araba kullanmanda bir sakıncan yok dedi ama geçen yolu bir karıştırdım trafikte bir saat dön dur karnım taş gibi oldu artık ben de uzağa gitmeyi istemiyorum
Ortalık manyak dolu, allah kocişlerimizi de korusunAmin canım Allah korusun manyak kadın sanane yani dimi. Küssün de bir daha barışmasın hiç :))
Mİlupanın pahalıya gelir sanırım canım. Ben direk tazesini aldım aktardan ilk 4 ay içtim. Eşim bile inanamıyordu pırt pırt çıkarıyordu gazları kuzucuk. Bebeğim de çok gazlıydı çünkü. İyi geliyordu inşallah yine fayda görürüzCanım tezeneyi aktardanmı alcaz yoksa milupanın falan var ya granül ondanmı almak lazım
Sen de sağol canım alalım da şifa olsun kuzulara inşllahTamam canım cok sağol ben humanadan içmiştim rezene icmedim hiç alayım bende
Evet ya benim de trafikte direk kasılma başlıyor bel ağrım başlıyor. Yakın yerlere kaçamak yapıyorum ama uzak mesafeyi bıraktım artıkO iş sıkıntıymış işte benim Dr özellikle sorduk araba kullanmanda bir sakıncan yok dedi ama geçen yolu bir karıştırdım trafikte bir saat dön dur karnım taş gibi oldu artık ben de uzağa gitmeyi istemiyorum
Ay ne güzel ben geç bile kaldım ozaman süt var mı göğsülerinde peki canım. Bazısının geliyormuş ya korkuyorum ondan
Evet duydum ben de epilasyona gidene kadar çok çektim kıl tüy işinden. Ama onun da hasını bulmak çok zormuş canım içine bisürü şey katıp kandırıyorlarmış. Orjinalini
Bulp fayda gören vardı ama çocukları için ileride belli olacak sanırım :))
90*60 boy-en ölçüsü bizim aldıgımız beşiğin,benim denediğim çarşaflar lastikliydi bir de o lastikli çarsaflar ölçüsüne göre yatağa takıp gerilmedimmi potluk yapıyor o yüzden de olmadı biraz.belki çarşafı lastiksiz düz olan nevresim takımları olur.direk katlayıp sıkıştırırsın yatağın altına ama bu seeferde nevresimin içine yorgan falan koyunca koca nevresim tıkış tıkış oluyor beşiğin içinde.offf bilemedim ben 100*150 lCW den aldıgım standart takımlarınkini denedim olmadı beğenmedim. ölçüne göre kumaş alıp diktiririm bir çarsaf bir nevresim dedim aama pahalıya mı dikerler dikiş işinden de hiç anlamamCnm 100-150 yi ben 70-120 yatağa kullandım, senin dediğin ölçuler benim sepet beşik icin galiba ben de ek ne alacağım bulamadım. Bulan olursa beni de etiketlesin. @zenderu
Benim çantam hazır değil eşim yoğun avm çok var yakınlarım da 10. Dk mesafede sabahtan beri düşünüyorum gitsem mi diyeEvet ya benim de trafikte direk kasılma başlıyor bel ağrım başlıyor. Yakın yerlere kaçamak yapıyorum ama uzak mesafeyi bıraktım artık
AynenCanim bende aynı o moddayım.. Bugün bebek çamaşır ütü işleri yarın dışarı işleri cuma bir kosu eminonundeki eksikler sonra birgun mutfak dolaplari diger gun kislik yazlik en son da hastane suslemelerinin montesi genel temizlik için şirket çağırma ve kapanış doğum..Plan program yoğun.. Tek yapmak ayrı bir işkence.. Hepimize kolay gelsin.. Tabi bebiş ben geldimmmmm derse süpriz olursa bütün plan alt ust
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?