2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım liptonun rezenesi gayet güzel, poşet değil direk tohumu satılıyor, bitki çatı süzgeçleri var ya onunla sıcak suya sallıyorum içiyorum, kolay bulursun neredeyse tüm marketlerde var
Hic gormedim oyleyse aliyim bn marketten
Ben geçen gün migrosta gördüm ama almadım canım yarın kontrolüm var günüm kesinleşirse ona göre içecekleri alayım diyorum
Migrosa bakayim bende agirlasip alamam diye korkuyorum

Kizlar bi yandan kisliklari topluyorum .
Dogumdan once evde yapilcak islerimin listesini yaptim.giyilecemeyecek kalinliktaki giysileri simdiden kaldiriyorum bebekle hic yapamam sanirim.
Oglumun fazla oyuncaklarinida ayirdim.Gelen misafir cocuklarla basedemem diye .yardimcim olmaz diye cabaliyorum sizde bi ayar cekiyormusunuz evinize ozellikle benim gb yanliz olanlar .yada kostekleri olanlar

Ee canım eve kargocu gelsin istemiyor benimki de iş yeri adresi veriyoruz, elemanlar dalga geçiyormuş yine mi kargo diye, napayım arabayı vermiyor kullanma riskli diyor, toplu taşımada zaten beni yerler çünkü koca Ankara’da tek bayan benim.. en basından beri yasak.. ben de habire internetten sipariş veriyorum, veriyordum yani bu aralar korkuyorum valla en son çok fena hönkürdü hamile falan dinlemedi biraz uslu durayım

Evlendiği adama acıdım ya sonuçta 1 ayda karar vermemiştir Allah ım ahlaksız kadınlardan sen koru eşin de en doğrusunu yapmış bu konularda dürüst olmak güven açısından çok önemli

Kızlar az önce miranda kerr in fotosunu gördüm o da hamile ve onun da yüzü bazlama gibi olmuş çok şükür yalnız değiliz
Hahaha ne mutlu bize :)))

Bnde mart annelerinde gezinirken o haftalar gelir mi ya derdim geliyomuş valla

Canım ben onun yolunu buldum arıyorum kargo firmasını iade kargom var diye gelip evden alıyorlar en rahatı :))

Yani bebegi riske aticak bisey yapcaklarini dusunmuyorum kuzum ya neden yapsinlarki
Bilemedim ama bu akşam kullanacağım sanırım c katagoridindeymiş muayene etmeden de verince acaba gerek yok mu diye aklıma takılıyor

Amin canım Allah korusun manyak kadın sanane yani dimi. Küssün de bir daha barışmasın hiç :))

O iş sıkıntıymış işte benim Dr özellikle sorduk araba kullanmanda bir sakıncan yok dedi ama geçen yolu bir karıştırdım trafikte bir saat dön dur karnım taş gibi oldu artık ben de uzağa gitmeyi istemiyorum

Ay ne güzel ben geç bile kaldım ozaman süt var mı göğsülerinde peki canım. Bazısının geliyormuş ya korkuyorum ondan

Evet duydum ben de epilasyona gidene kadar çok çektim kıl tüy işinden. Ama onun da hasını bulmak çok zormuş canım içine bisürü şey katıp kandırıyorlarmış. Orjinalini
Bulp fayda gören vardı ama çocukları için ileride belli olacak sanırım :))

Evet adam itiraf etmiş görüşmüşler bile birkaç kez kızla ama adam pişmanım falan demiş eşi dava açıcam yazmıştı

aa o beşikten ben de aldım yatağın yanına koyarım diye yatak odası için,çok minik çok güzel geldi gözüme.hem derin bayaa 1yaşına kadar rahat yatar :) onun içine normal bebek beşiği nevresimleri büyük geliyor maalesef,ben çocuk odasına kurdugumuz beşiğin nevresimlerini denedim büyük geldi çarsaf lastikliydi bide güzel yerleşmiyor. ben diktiricem yaa 2takım içine zaten yaz olacak yeter sık yıkanır çamaşırlarıyla.düz çarşaf bitane de nevresim yeter.

Hint kınasi da kimyasal bir boya bence onun yerine bitkisel boya ile boyar zaten 3-4 ay idare ediyor.

Canim bende aynı o moddayım.. Bugün bebek çamaşır ütü işleri yarın dışarı işleri cuma bir kosu eminonundeki eksikler sonra birgun mutfak dolaplari diger gun kislik yazlik en son da hastane suslemelerinin montesi genel temizlik için şirket çağırma ve kapanış doğum.. Plan program yoğun.. Tek yapmak ayrı bir işkence.. Hepimize kolay gelsin.. Tabi bebiş ben geldimmmmm derse süpriz olursa bütün plan alt ust

Cnm 100-150 yi ben 70-120 yatağa kullandım, senin dediğin ölçuler benim sepet beşik icin galiba ben de ek ne alacağım bulamadım. Bulan olursa beni de etiketlesin. @zenderu

Gelir öküzün biri sıkıştırır panik olursun diyor ya da bileklerim uyuşuyor ya direksiyonu kaçırırsın diyor, haklı aslında ama yakın yerlere gidebilirim sorun olmaz, aylardır evde adam gelsin saga sola götürsün diye bekliyorum valla, iyice de bunaldım. Neyse az kaldı, çok şükür bugünümüze

Canım tezeneyi aktardanmı alcaz yoksa milupanın falan var ya granül ondanmı almak lazım
Mİlupanın pahalıya gelir sanırım canım. Ben direk tazesini aldım aktardan ilk 4 ay içtim. Eşim bile inanamıyordu pırt pırt çıkarıyordu gazları kuzucuk. Bebeğim de çok gazlıydı çünkü. İyi geliyordu inşallah yine fayda görürüz

Tamam canım cok sağol ben humanadan içmiştim rezene icmedim hiç alayım bende
Sen de sağol canım alalım da şifa olsun kuzulara inşllah

Evet ya benim de trafikte direk kasılma başlıyor bel ağrım başlıyor. Yakın yerlere kaçamak yapıyorum ama uzak mesafeyi bıraktım artık

Henüz süt yok göğüslerimde.

Daha önce hamile değilken tüy probleminden dolayı hormon tahlili yaptırdığımda prolaktin im (süt hormonu) yüksek çıkmıştı. Ondan dolayı erken gelir diye düşündüm ama öyle olmadı. Henüz çok erken de olabilir daha 35. haftadayım ama inşallah doğumdan sonra çok bekletmez bizi

Orjinal karınca yumurtası yağı bulabileceğimiz bi yer bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Cnm 100-150 yi ben 70-120 yatağa kullandım, senin dediğin ölçuler benim sepet beşik icin galiba ben de ek ne alacağım bulamadım. Bulan olursa beni de etiketlesin. @zenderu
90*60 boy-en ölçüsü bizim aldıgımız beşiğin,benim denediğim çarşaflar lastikliydi bir de o lastikli çarsaflar ölçüsüne göre yatağa takıp gerilmedimmi potluk yapıyor o yüzden de olmadı biraz.belki çarşafı lastiksiz düz olan nevresim takımları olur.direk katlayıp sıkıştırırsın yatağın altına ama bu seeferde nevresimin içine yorgan falan koyunca koca nevresim tıkış tıkış oluyor beşiğin içinde.offf bilemedim ben 100*150 lCW den aldıgım standart takımlarınkini denedim olmadı beğenmedim. ölçüne göre kumaş alıp diktiririm bir çarsaf bir nevresim dedim aama pahalıya mı dikerler dikiş işinden de hiç anlamam

Evet ya benim de trafikte direk kasılma başlıyor bel ağrım başlıyor. Yakın yerlere kaçamak yapıyorum ama uzak mesafeyi bıraktım artık
Benim çantam hazır değil eşim yoğun avm çok var yakınlarım da 10. Dk mesafede sabahtan beri düşünüyorum gitsem mi diye EvBoregi dediği gibi gelio sıkıştırıyorlar sen ne kadar yavaş dikkatli kullansan da trafik canavarı dolu her yer

Aynen ben geldim derse kiyafetler hazir gerisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…