2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu arada kızlar telefondaki gebelik uygulamasında forumda takılırken bir arkadaşla yazıştım bikaç hafta önce benim hastanede benim doktoruma sezaryen olmuş...Doktor 3900gr demiş bebek 3290gr doğmuş yaa inanabiliyor musunuz farka bakın devlet hastanesi de değil ultrasonu aynı zamanda renkli 4 boyutlu gösteriyor...şeker var...e bebek önden gidiyor illa diyet yürüyüş diye bu kadın ne zamandır yedi bitirdi beni...ben napıcam böyle az büyüdüyse iyi beslenmediye Al işte önden gidiyor önden gidiyor al sana

Başka bir Dr daha görünsen için rahat eder artı eksi yanılma payı oluyor ama fark baya varmış yani sezaryen yanlısı bir Dr mu ondan olabilir mi? Bu arada depend 1 paket yeter değil mi?

Anladim canim, tabi nasil rahat edeceksen oyle olmali. Her sekilde Allah hayirli, saglikli,kolay dogumlar nasip etsin hepimize 've carcabuk toparlanalim ki yavrularimiza bakabilelim insallah

Başka bir Dr daha görünsen için rahat eder artı eksi yanılma payı oluyor ama fark baya varmış yani sezaryen yanlısı bir Dr mu ondan olabilir mi? Bu arada depend 1 paket yeter değil mi?
Yok canım daha millet normal doğum diye diretmesinden şikayet etmiş benim 2.zaten zorunlu sezaryen olacak...1 defa devlet hastanesinin ultrasonuna gittim orda da öndeydi...detaylı ultrasona başka yere gittim yine orda da öndeydi ama bilemiyorum...yani bu önde iri falan gibi şeylere çok da inanmamak lazım aslında demek ki...ilk oğlumda ama doktorum 4 kilo bu bebek dedi ve 4 kiloydu...Depend 1 paket yeterli ben 67 kiloyum orta boy aldım

Bence cok normal canim ben 37. Haftadayim 36. 3300 dedi doktor 430 gr yanilma payi var dedi bu yanilma payi da hafta ilerledikce artiyor 32. Haftada 200 gr yanilma payi yaziyodu ultrasonda. Sonucta bebegi tartmiyolar kafa govde bacak boyuna gore kilo tahmini yapiyor cihaz ki her cihaz da farkli olcuyor. Ben 30. Haftada bir hastanede 1700 gr cikti 15 gun sonra baska hastanede gene 1700 gr cikti ikisi Dr ozel 3 boyutluydu simdi aradaki fark kapandi nasil olduysa bisey anlamadm

Canim by onden giden bebeklerin cogu doguma yakin haftalarda dengeleyip normal haftalarinda seyrediyolarmis doktorum hizlanacak gunde 30 gr aliyo son ay ve 10-15 gun kala bebek Dr sen Dr kilo alimin duracak dedi. Ins benimki durur da. Belki onden degildir dengelemistir senin bebis de. Ki ben basindan beri sen de seker olduguna asla inanmiyorum ha o vesileyle be guzel saglikli beslendin o iyi oldu da gebelik sekeri olan arkadaslarim ne yapsa 200 den asagi dusmuyodu seni gerdiler durduk yere tedbir almak iyi de sabretmek zor

tired benim ilk kızım hep önden giden bir bebekti nerdeyse gramı gramına aynı doğdu kafa ölçümleri bile aynıydı perinetolog takip ediyordu o zaman şimdi yine karnım büyük ama Dr suyu fazla bebek minik diyor bazen bende acaba oluyorum ilki sezaryen 5 yıl geçti normal denemek istiyorum çünkü seninde sezaryen ama o kadar diyet yapıp dikkat ediyorsun başka Dr gitmişsin zaten inşallah yanlışlık yoktur

Cok guzel anlatmissin cok tesekkurler. Bi cirpida okudum. Boyle pozitif dogum hikayelerine ihtiyacimiz var. Yalniz anladigim hersey 10 cm olana kdr. 10 cmden sonra 3 ikinmada cikiyo cocuk. Herkes ayninseyi soyluyo

Benimkiler lazerli en son 5. Ayda agdaya gitmistim. Daha yeni ciktilar o yuzden benimkiler cikmaz erken degil canim. Ama o ucgen bolge cok hassas el dokunmuyo

Hangi hastane kuzum. Merak ettm. 4d heryerde yok cunku. Cok farkli cikmis arkadasinin. Doktorlar herseyin en kotusunu soyluyolar biliyosun ona ragman arti eksi 500 deniliyo. 500den bile fazla fark cikmis.

Rica ederm kuzm faydam olursa ne mutlu bana
Evet 3. Ikinmada cikar ama ikinmayi dogru yaparsan cikar
Acilman 7 8 cm olunca drun ikin dicek sana bebek iyice asagiya insin diye
Ozamani cok iyi degerlendr ve tum gucunle afedersn ama.kakani yapıyomus gbi ikin
Zaten kakan var gbi hiseedeceksn ama o bebegin basi makatada baski oldg için oyle hiasediyosun
Kaka yaparm diye korkma lavman yapıyolar en başta hastaneye girince
Drum bana ikin dedgnde tum gücümle ikindm surekli sanci geldiğinde ve yarm saat surdu sürmedi bebegin basi gorundu direk dogumhaneye gittik
Ama yanmda başka kisilerdr vardi onlar ikinmayi bilemedi daha uzun sürdü
Dedigim gbi nefessiz kalana kadar son gücünle ikin
Dogum anindada oyle ikin Allah'n izniyle 1 2 ikinmada cikar insaAllah
Rabb'im saglikla kucağına almayi nasip etsin inşaAllah canm benm

Aminnnn hepimize insallah. Peki bebegin kafasi asagi indikce aci oluyomu. Sanci harici aci vs. Bisey hisseliyomu

Kizlar merhaba,ben yeditepe univ hast nesine gidiyorum. Doktorum beni gecen hafta nst ye baslatti,bir sorun yoktu. Bu haftaki nst randevumda sancim oldugunu soylediler; apar topar igneler vuruldum. Yarin tekrar gelmem soylendi,tekrar nst ye girecekmişim. Bana bu nst olayi cok gereksiz geliyor. Bir de her seferinde 150tl oduyorum ki bu muazam yuksek bir ucret nst icin!! Sizlerin yahut yakinlarinizda duyduğunuz boyle bir hikaye var mi? Doktoruma guveniyorum ama nst nin bana ne gibi bir faydasi olacak anlamis degilim.. Cidden dogum sancim gelince anlayacagim ve doguracagim neticede, ne diye zirt pirt bakip igneler vurup bizi geriyorlar..

Aminnnn hepimize insallah. Peki bebegin kafasi asagi indikce aci oluyomu. Sanci harici aci vs. Bisey hisseliyomu
Hayir canm hicbise hissetmiyosun sadece kakan gelmiş gbi hissediyosun okadar yani biraz baski oluyo
Sancidanda korkma 1 2 saat agriyi cekecem sonrasinda yavruma kavuşacam diye dusun♡
Epidural alcanmi canm.ozeldemi dogrucan devlettemi?

Canim.kimi insan sancisini hissetmiyo ve acilmasi cogaliyo sende bilemezsin diye drun onlem aliyodur sanci cokmu azmi diye ama 150.cok fazla devlet hastanesinde bedava isttesigin kadar cektr
Bu arada acilma vs varmi hic kontrol ettimi?

Canım kimyon tohumundan demleyip içtin mi. Oda gaz sancısı için

hayırlı sabahlar kızlar :) kaç gün oldu gelemedim, okumaya baslıycam hemen kim neler yasamıs diye. izne ayrıldım bu arada, ne rahatlıkmıs yaa evde olmak, hazırlıklarım bitmişti zaten çalılırken halletmiştim, temizlkle ugrastım dün, arındım resmen :) bende gelişmeler şöyle: hatırlarsanız doktorum suyumun azaldıgını 36. haftada alacagını, 37yi görürsek sanslı oldugumuzu söylemişti. bende epey bi endise yapmıstım haliyle, üzülmüştüm. neyse bu gittiğim doktor özeldi, en basından beri bu bayanla devam etmiştik. her hafta görmek istediğni söyledi, konttroller için yakın bir hastaneye de gidebilirsin demişti cünkü doktor bana 1,5 saat kadar uzaklıkta. bende bu hafta devlet hastanesine gittim. bu doktorda evet suyun az ama şu hafta alınmalı diye bi tarih vermek doğru olmaz dedi. sezaryen istediğimi söyledim kesinlikle yanasmadı, devlette de nasıl olacak normal ondan endise ediyorum. yasadıgım yer küçük ve güvenmiyorum açıkcası. diğer özeldeki doktora ön yargılı bakmıstım sırf sezaren içinmi erken doğum yaptrmak istiyor diye ama belki ön görüsü doğrudur,yani ancak dayanır belki suyum o haftaya kadar. şimdi ise devletmi yoksa özelmi olsun diye çok çok kararsızım. eşim en basından beri özele gittik onunla tamamlayalım aynı doktorla yani diyor. ne yapsam fikri olan var mı?

canım hayırlı olsun tebrik ederim, bir ömür sağlıkla huzurla hep birlikte olun inşallah. bahtı güzel olsun yavrumuzun.

Buna tamemen kendin karar vermelisin bence. Belki bir başka doktora daha görünebilirsin. Emin olmak adına. Kendi fikrim dereyi geçerken at degistirmezdim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…