2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bize dogum tecrubelerini anlat tek ihtiyacimiz o suan hahha :)
Anlatayim canim
Hicmi hic korkmayin normal dogurmak okadar guzel biseyki iyiki diyo sonrasinda insan
Dogum yapacagm gune kadar tek belirtm 1 hafta oncesndrn adet agrisi gbi sancilarm basladi tel belirti buydu
Dogum yapacağım gun belim cok agridi ve acayip.sisti karnm demir gbi oldu ve fazla gaz oldu akintim baya bi cogalti durduk yere virk diye birden cok.akinti geliyodu
Oncedende geliyodu ama.okadar yogun degldi

11 civariydi vc gittim minick kahve leke gordm tamam bu gece dogrurum dedm
Yattk tabi ben uyuyamadm heycandan hic sancm.vsde yoktu ama.icime.dogdu resmen
Gece 3 tu saat bi aknti geldi baya geldi ama islatti pecete vardi yanmda bi bakm kan vs varmi dedm yattgm yerde baktm yok
Sonra bi kalkim.hele dedm kalkmamla suyumn gelmesi bi oldu ben bi heycan yaptm ki naslllll kocama kalk dogruyom dedm sefilim neye ugradgni sasrdi napacaz smdi diyo
Neyse drumu aradk napalm diye hic sancim yoktu
Suyun gelmiş o yuzden gidin hastaneye dedi.. hazrlgmi.yaptm dusumu aldm annem yanmdaydi o yardm etti
Bu arada suyum.gelmeye devam ediyodu ara ara altima ped koydm ama bazen cok geliyodu arabaya altima polar koydk
Hemen birden bosalmiyo su hastaneye gittim 1 saat boyunca daha gelmeye devam.etti
Ha bu arada banyoda alirken nisanimda geldi oyle minik bise degil elimkadar seffaf kanli biseydi
Saat 5ti Hastaneye gittik bnde hala sanci yoktu 6 gbi biraz biraz geldi sancm ama cok azdi
Sonra 7.30 gbi suni sanci verdiler 1 saat kadar flan sonra yavas yavas hissettrmeye basladi sanci ama dayanlmicak gbi degldi
Sonra 9 10 gibi yine verdiler suni sanci biraz daha artti
Hic kokrmayin sancida o olacak bisey agricak geçecek oyle dusunun
RABB'İM onun bile kolayligini vermis 1 dk sancin oluyosa 5 dk ağrısız oluyosun

Neyse saat oglen 12 de benm sancilar iyice artti 2 saat siddetli sancılardan cektim ama yine Rabbim yardim ediyo bol bol okuyun Rabbimden yardm.isteyin acilmam 7 cm oldu drum oldugun yerde ikin bebegi it her sancida dedi (dogum degil daha)
Ben her sancimi degerlendirdim ve ikimdim nefessiz kalana kadar (drunuz ikin demeden ikinmayin)
Acilmam 9 cm oldu dogumhaneye gttik
3. Ikinmamda saat 14.00 da kizimi kucagima aldim elhamdulillah
Bitiyo bitmicek gbi hissediyosunz ama bitiyo elhamdulillah
Epidural almadm suni ve kendi sancmla dogrdm

Rabb'im hepinize kolay dogumlar nasip etsin inşaAllah
Sorunuz olursa yanıtlarm
Cok uzun olmus bu arada

Kuzm cogunu altta yazdm
Epizyo oldu hem ic hem dis 9 10 dikisim vardi
15 gunde toparlandi oyle cok bi acisi yok korkma 1 2 gün hassas oluyo onun dışında skntisi.olmuyo
Karnimn sisi 2 3 ayda indi ama hala göbeğim
Kolaycacik.atlatrsinz insaAllah

cnm, dikişin oldu mu, kaç günde toparlandın?

Şu su olayı gerçekten çok düşündürüyor beni . Suyum gelse taksi çağırcaz mecbur arabamız yoknasıl bncem o su gelirken en çok düşündüğüm şeylerden biri o :)

ben de sezaryenden çok korkuyorum, dr normal doğurabilirsin sıkıntı yok dedi, bekleyip gmrücez artık. cevaplar için teşekkürler
Rabb'im hayırlı kolay dogum nasip etsin inşaAllah canım benm bir nefeste saglikla kucağına alirisn yavrunu inşaAllah :)

Şu su olayı gerçekten çok düşündürüyor beni . Suyum gelse taksi çağırcaz mecbur arabamız yoknasıl bncem o su gelirken en çok düşündüğüm şeylerden biri o :)
Herkeste ayni olmuyo ama kuzm
Kimisinin sancilari geliyo once suyu sonradan patliyo
Ama egerki suyun once gelirse taksiye binerken yanina kucuk çarşaf gbi bisede olur al mutlaka en ufak harekette geliyo cunku :) ped koy kulodunun icine buyuk tshrt atlet gbi biseyde koyablrsn o daha mantkli :)

Reflü nasıl bişey ki ? Midemle alakalı değil sanki nefesim boğazıma dizilmiş gibi oluyor sadece
reflü midede degil daha yukarda yemek borusunda sanki bişey tıkanmış gibi yutkunurken tuhaf bi his oluyo. benim reflüm öyle başladı yani. ben de ne olduğunu anlamayıp druma sormustum yutkunamıyorum sanki diye o da reflü demişti. daha ilerleyince yutkunAmamanın yanı sıra yanma da oluyor yemek borusunda. gaviskon varsa bi iç. reflüyse geçiriyo

Hmm bu da olabilir bn bi takip edeyim o zaman çnkü sırtıma da ağrı vuruyor arada üşüttüm mü acaba diye düşündüm . Devam ederse haftaya sorarım doktoruma

Reflü nasıl bişey ki ? Midemle alakalı değil sanki nefesim boğazıma dizilmiş gibi oluyor sadece
Benim de. Öyle yine 2 gündür diyaframa baskı yapıyor kesin dediğin gibi. Zor nefes alıyorum sanki burnum tıkalı

Benim de suyum evde geldi canım. O an sakin kalabilirsen duşa gir çıkınca depend taktım ıslanmadan hastaneye gelebildim

O zamn bu depend ten almak şart oldu ya bn almamıştım lazım olursa alırız diyodum ama alayım en iyisi

Canım sanki ağda için haftaya erken gibi. Ben oğlumda 38. Haftada gitmiştim. 40. Haftada doğum oldu hafif çıkmaya başlamıştı. Görünürde tüy falan yoktu ama hafif pürüzlü olmaya başlamıştı özel bölge. Ben de yapabildiğim kadar aynayla jilet yapıp öyle doğuma gitmiştim.

Yengemin de aynen evde suyu geldi. Hemen deeepend takıp hastaneye gitmiştik. Sanırım deeepend almak şart

O zamn bu depend ten almak şart oldu ya bn almamıştım lazım olursa alırız diyodum ama alayım en iyisi

Yengemin de aynen evde suyu geldi. Hemen deeepend takıp hastaneye gitmiştik. Sanırım deeepend almak şart
Depend hayat kurtarır
Şaka maka ben doğumdan sonra da çok kullandım herkesin 2 günde azalmış ama benim kanamam çoktu hep. Bir de külot da giymiyorsun ya dikişler de rahattı

Depend hayat kurtarır
Şaka maka ben doğumdan sonra da çok kullandım herkesin 2 günde azalmış ama benim kanamam çoktu hep. Bir de külot da giymiyorsun ya dikişler de rahattı
Genelde herkes memnun ama birkaç kişi de sezeryan dikişini kapatıyor ve hava almasını engelliyor falan yazmış. Sen de sıkıntı bir durum oldu mu? Bir de bedeni L alsak daha iyi olmaz mı acaba?

Genelde herkes memnun ama birkaç kişi de sezeryan dikişini kapatıyor ve hava almasını engelliyor falan yazmış. Sen de sıkıntı bir durum oldu mu? Bir de bedeni L alsak daha iyi olmaz mı acaba?
Ben de sezaryenden sonra kullandım çok rahat ettim canım...ilk zamanlar zaten dikişin üstü kapalı ki pansumanla falan...hava alacak zamana kadar da kanama azalmış kısmen iyileşmiş dependi kullanmaz olmuştum heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…