- 20 Kasım 2013
- 219
- 283
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.921
Canım muayene ve nst mi 150 acaba.ben de özel hastaneye gdyrm 30 tl.arkadaşların çoğunun daha ucuz.bu kadar yuksek olmaması lazım.Kizlar merhaba,ben yeditepe univ hast nesine gidiyorum. Doktorum beni gecen hafta nst ye baslatti,bir sorun yoktu. Bu haftaki nst randevumda sancim oldugunu soylediler; apar topar igneler vuruldum. Yarin tekrar gelmem soylendi,tekrar nst ye girecekmişim. Bana bu nst olayi cok gereksiz geliyor. Bir de her seferinde 150tl oduyorum ki bu muazam yuksek bir ucret nst icin!! Sizlerin yahut yakinlarinizda duyduğunuz boyle bir hikaye var mi? Doktoruma guveniyorum ama nst nin bana ne gibi bir faydasi olacak anlamis degilim.. Cidden dogum sancim gelince anlayacagim ve doguracagim neticede, ne diye zirt pirt bakip igneler vurup bizi geriyorlar..
Anlatayim canim
Hicmi hic korkmayin normal dogurmak okadar guzel biseyki iyiki diyo sonrasinda insan
Dogum yapacagm gune kadar tek belirtm 1 hafta oncesndrn adet agrisi gbi sancilarm basladi tel belirti buydu
Dogum yapacağım gun belim cok agridi ve acayip.sisti karnm demir gbi oldu ve fazla gaz olduakintim baya bi cogalti durduk yere virk diye birden cok.akinti geliyodu
Oncedende geliyodu ama.okadar yogun degldi
11 civariydi vc gittim minick kahve leke gordm tamam bu gece dogrurum dedm
Yattk tabi ben uyuyamadm heycandan hic sancm.vsde yoktu ama.icime.dogdu resmen
Gece 3 tu saat bi aknti geldi baya geldi ama islatti pecete vardi yanmda bi bakm kan vs varmi dedm yattgm yerde baktm yok
Sonra bi kalkim.hele dedm kalkmamla suyumn gelmesi bi olduben bi heycan yaptm ki naslllll kocama kalk dogruyom dedm sefilim neye ugradgni sasrdi napacaz smdi diyo
Neyse drumu aradk napalm diye hic sancim yoktu
Suyun gelmiş o yuzden gidin hastaneye dedi.. hazrlgmi.yaptm dusumu aldm annem yanmdaydi o yardm etti
Bu arada suyum.gelmeye devam ediyodu ara ara altima ped koydm ama bazen cok geliyodu arabaya altima polar koydk
Hemen birden bosalmiyo su hastaneye gittim 1 saat boyunca daha gelmeye devam.etti
Ha bu arada banyoda alirken nisanimda geldi oyle minik bise degil elimkadar seffaf kanli biseydi
Saat 5ti Hastaneye gittik bnde hala sanci yoktu 6 gbi biraz biraz geldi sancm ama cok azdi
Sonra 7.30 gbi suni sanci verdiler 1 saat kadar flan sonra yavas yavas hissettrmeye basladi sanci ama dayanlmicak gbi degldi
Sonra 9 10 gibi yine verdiler suni sanci biraz daha artti
Hic kokrmayin sancida o olacak bisey agricak geçecek oyle dusunun
RABB'İM onun bile kolayligini vermis 1 dk sancin oluyosa 5 dk ağrısız oluyosun
Neyse saat oglen 12 de benm sancilar iyice artti 2 saat siddetli sancılardan cektim ama yine Rabbim yardim ediyo bol bol okuyun Rabbimden yardm.isteyinacilmam 7 cm oldu drum oldugun yerde ikin bebegi it her sancida dedi (dogum degil daha)
Ben her sancimi degerlendirdim ve ikimdim nefessiz kalana kadar (drunuz ikin demeden ikinmayin)
Acilmam 9 cm oldu dogumhaneye gttik
3. Ikinmamda saat 14.00 da kizimi kucagima aldim elhamdulillah
Bitiyo bitmicek gbi hissediyosunz ama bitiyo elhamdulillah
Epidural almadm suni ve kendi sancmla dogrdm
Rabb'im hepinize kolay dogumlar nasip etsin inşaAllah
Sorunuz olursa yanıtlarm
Cok uzun olmus bu arada
sanirim bende oyle almamıştım ama alayimO zamn bu depend ten almak şart oldu ya bn almamıştım lazım olursa alırız diyodum ama alayım en iyisi
Canım çok tatlısın ya çok güzel anlatmissin Allah razı olsunAnlatayim canim
Hicmi hic korkmayin normal dogurmak okadar guzel biseyki iyiki diyo sonrasinda insan
Dogum yapacagm gune kadar tek belirtm 1 hafta oncesndrn adet agrisi gbi sancilarm basladi tel belirti buydu
Dogum yapacağım gun belim cok agridi ve acayip.sisti karnm demir gbi oldu ve fazla gaz olduakintim baya bi cogalti durduk yere virk diye birden cok.akinti geliyodu
Oncedende geliyodu ama.okadar yogun degldi
11 civariydi vc gittim minick kahve leke gordm tamam bu gece dogrurum dedm
Yattk tabi ben uyuyamadm heycandan hic sancm.vsde yoktu ama.icime.dogdu resmen
Gece 3 tu saat bi aknti geldi baya geldi ama islatti pecete vardi yanmda bi bakm kan vs varmi dedm yattgm yerde baktm yok
Sonra bi kalkim.hele dedm kalkmamla suyumn gelmesi bi olduben bi heycan yaptm ki naslllll kocama kalk dogruyom dedm sefilim neye ugradgni sasrdi napacaz smdi diyo
Neyse drumu aradk napalm diye hic sancim yoktu
Suyun gelmiş o yuzden gidin hastaneye dedi.. hazrlgmi.yaptm dusumu aldm annem yanmdaydi o yardm etti
Bu arada suyum.gelmeye devam ediyodu ara ara altima ped koydm ama bazen cok geliyodu arabaya altima polar koydk
Hemen birden bosalmiyo su hastaneye gittim 1 saat boyunca daha gelmeye devam.etti
Ha bu arada banyoda alirken nisanimda geldi oyle minik bise degil elimkadar seffaf kanli biseydi
Saat 5ti Hastaneye gittik bnde hala sanci yoktu 6 gbi biraz biraz geldi sancm ama cok azdi
Sonra 7.30 gbi suni sanci verdiler 1 saat kadar flan sonra yavas yavas hissettrmeye basladi sanci ama dayanlmicak gbi degldi
Sonra 9 10 gibi yine verdiler suni sanci biraz daha artti
Hic kokrmayin sancida o olacak bisey agricak geçecek oyle dusunun
RABB'İM onun bile kolayligini vermis 1 dk sancin oluyosa 5 dk ağrısız oluyosun
Neyse saat oglen 12 de benm sancilar iyice artti 2 saat siddetli sancılardan cektim ama yine Rabbim yardim ediyo bol bol okuyun Rabbimden yardm.isteyinacilmam 7 cm oldu drum oldugun yerde ikin bebegi it her sancida dedi (dogum degil daha)
Ben her sancimi degerlendirdim ve ikimdim nefessiz kalana kadar (drunuz ikin demeden ikinmayin)
Acilmam 9 cm oldu dogumhaneye gttik
3. Ikinmamda saat 14.00 da kizimi kucagima aldim elhamdulillah
Bitiyo bitmicek gbi hissediyosunz ama bitiyo elhamdulillah
Epidural almadm suni ve kendi sancmla dogrdm
Rabb'im hepinize kolay dogumlar nasip etsin inşaAllah
Sorunuz olursa yanıtlarm
Cok uzun olmus bu arada
Bende bendesanirim bende oyle almamıştım ama alayim
kizlar ben dun agdaya gittim (ablam kuafor ) cok sukur o iste bitti safak 7 tam bir haftam var
Yok canım şu bi haftada en dazla bir kere içmişimdir . Salı günü kontrolüm vardı suyum normale dönmüş . Suyu arttırdım onla mı alakalı bilmiyorum bi sıkıntımız yok çok şükürC Chivas Regal canım merhaba, durumun nasıl? su konusunda ne diyor doktorun? havuc suyuna devam ediyor musun ?
Ayy inşallah canım çok fark var sonuçya korktum 3000gr der de mesela 2400gr çok küçük değil mi yaa...inşallah dediği gibi olur korkuyorum ben küçük bebekten oğlum kocamandı bakımı çok kolaydı...annem yanımızda olacak o da biraz paniktir sağolsun eşim zaten konuya tamamen fransız...miniminnacık olur da kimse dokunmak istemezse bu çocuğa...tired benim ilk kızım hep önden giden bir bebekti nerdeyse gramı gramına aynı doğdu kafa ölçümleri bile aynıydı perinetolog takip ediyordu o zaman şimdi yine karnım büyük ama Dr suyu fazla bebek minik diyor bazen bende acaba oluyorum ilki sezaryen 5 yıl geçti normal denemek istiyorum çünkü seninde sezaryen ama o kadar diyet yapıp dikkat ediyorsun başka Dr gitmişsin zaten inşallah yanlışlık yoktur
Ahh canım 5 yıl neler çektirdi bi bilsen ahh ahh anlatsam yuh dersin bu hale getirenekadar öldüm öldüm dirildim ama şükür kazandım ben onun madfiyatında değilim düşünmesi çok mutlu ediyorYılın kayınvalidesi ödülünü hak ediyor desene :)
Resmini koysana Can'ım görelim biz de.
Ne kayınvalideler var beee maşallah
Canım kimyon tohumundan demleyip içtin mi. Oda gaz sancısı için
Bunlarda bizim kv'nin marifetleri :)
Benimde bu ay canim yandi baya ama dayandim ve bende atlattim o isi kurtulduk kuzum :)darisi doguma insallaaaaahhkizlar ben dun agdaya gittim (ablam kuafor ) simdiye kadar gikim cikmayan heryerim cok acidi artik dahada hassaslasmisimcok sukur o iste bitti safak 7 tam bir haftam var
Bursa da Aritmi Osmangazi canım...ben bi ara devlete gittim orda da öndeydi detaylıya başka yere gittim orda da öndeydi ama inşallah doğrudur...çünkü diyabet yüzünden bebeğim düzgün beslenemediyse diye vicdan azabı çekiyorumCok guzel anlatmissin cok tesekkurler. Bi cirpida okudum. Boyle pozitif dogum hikayelerine ihtiyacimiz var. Yalniz anladigim hersey 10 cm olana kdr. 10 cmden sonra 3 ikinmada cikiyo cocuk. Herkes ayninseyi soyluyo
Benimkiler lazerli en son 5. Ayda agdaya gitmistim. Daha yeni ciktilar o yuzden benimkiler cikmaz erken degil canim. Ama o ucgen bolge cok hassas el dokunmuyo
Hangi hastane kuzum. Merak ettm. 4d heryerde yok cunku. Cok farkli cikmis arkadasinin. Doktorlar herseyin en kotusunu soyluyolar biliyosun ona ragman arti eksi 500 deniliyo. 500den bile fazla fark cikmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?