2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım muayene ve nst mi 150 acaba.ben de özel hastaneye gdyrm 30 tl.arkadaşların çoğunun daha ucuz.bu kadar yuksek olmaması lazım.

Allah anali babali buyutsun evladina uzun omurler versin insallah musmutlu olun hep

Canım çok tatlısın ya çok güzel anlatmissin Allah razı olsun

kizlar ben dun agdaya gittim (ablam kuafor ) cok sukur o iste bitti safak 7 tam bir haftam var

Tam miss bende kizimda etirdim ama bu sezeryandan sonra korktum ozel bolge icin agda hayat kurtarici resmen iyi sayili gunler icin buda cikmis oldu bakalim ben ne olucam bugun artik gun mu verir yada bu cektim agrilar icin yatirirmi artik bu arada karnim cok asa dustu fazla gunden gune bile fark ediyor her gun gorduklerim soyluyor ben fark etmiyordum bile

weryew canim benimde 2. cocugum hic sezeryan bolgrmle sikintim olmadi sukur .. evet benimkide baya asagi indi biraz yuruyeyim cok yoruluyorum .. dun hasta icin kspi susude almya gittim cok baksmadim hemen alip ciktim ayakta cok kalamiyorum maalesef.. insallh sanada gun verirler artik niye bekletiyorlar seni anlamıyorum

Günaydın kızçeler, kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah.

Önümüzdeki hafta yani 36+6 da kontrolüm var ve sanırım çatı muayenesi yapacak içime doğdu agdayi 36+5te yaptiriyim gitsin mı? Ağda yaptirmazsam kıllı gitmemek için jilet yapcam o da hemen cikmazsa ağda yalan olacak benim. Doğumdan sonra jiletle ugrasicam mahvolcam sonra

C Chivas Regal canım merhaba, durumun nasıl? su konusunda ne diyor doktorun? havuc suyuna devam ediyor musun ?
Yok canım şu bi haftada en dazla bir kere içmişimdir . Salı günü kontrolüm vardı suyum normale dönmüş . Suyu arttırdım onla mı alakalı bilmiyorum bi sıkıntımız yok çok şükür

Ayy inşallah canım çok fark var sonuçya korktum 3000gr der de mesela 2400gr çok küçük değil mi yaa...inşallah dediği gibi olur korkuyorum ben küçük bebekten oğlum kocamandı bakımı çok kolaydı...annem yanımızda olacak o da biraz paniktir sağolsun eşim zaten konuya tamamen fransız...miniminnacık olur da kimse dokunmak istemezse bu çocuğa...

Yılın kayınvalidesi ödülünü hak ediyor desene :)
Resmini koysana Can'ım görelim biz de.
Ne kayınvalideler var beee maşallah
Ahh canım 5 yıl neler çektirdi bi bilsen ahh ahh anlatsam yuh dersin bu hale getirenekadar öldüm öldüm dirildim ama şükür kazandım ben onun madfiyatında değilim düşünmesi çok mutlu ediyor

Eklentiler

• IMG-20180411-WA0012.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 81
kizlar ben dun agdaya gittim (ablam kuafor ) simdiye kadar gikim cikmayan heryerim cok acidi artik dahada hassaslasmisim cok sukur o iste bitti safak 7 tam bir haftam var
Benimde bu ay canim yandi baya ama dayandim ve bende atlattim o isi kurtulduk kuzum :)darisi doguma insallaaaaahh

Bursa da Aritmi Osmangazi canım...ben bi ara devlete gittim orda da öndeydi detaylıya başka yere gittim orda da öndeydi ama inşallah doğrudur...çünkü diyabet yüzünden bebeğim düzgün beslenemediyse diye vicdan azabı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…