- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.861
Oyle yapiyim bende napiyim. Cok da tereddutluydum kullanmaya basladigimda ama dedigim gibi camasir dayanmayinca artik mecbur hissettim.Canım günlük pedi kullanmayı bırak hemen o naylon ya ben de zamanında kullanıyordum rahim ağzı yarasını tetiklemisti
Eski atletlerden kes kes koy. Ben öyle yapıyorum bazen de 3 kat havlu peçete koyuyorum normal peçete nemli bırakıyor havlu kupkuru oluyor
Ben oldum bittim hic sevmem gunluk pedi. Kendimi sadece bu ara akintidan dolayi mecbur hissettim kullanmaya. Gunluk 3-4 camasir degistirince 3 gun sonraya camasir kalmiyor. Ben esimin ve benim ic camasirlarimi diger kiyafetlerden ayri yikiyorum yuksek derecede o yuzden birikmesi gerekiyordu biraz makina dolsun diye. Baktim bas edemeyecem kullaniyim dedim. Sık degistirirsen bir sey olmaz dedim ama oluyormus. Zaten bu ara uyuz kapmis gibiyim her tarafim kasiniyor. Bir seyim eksikti o da oldu.Canım gebeligimin ilkmbaslarinda bende mantar olmuştum o zaman günlük pet kullaniyodum o yapmıştır muhtemelen normal de sürekli kullanıyorum ama hamilelikte iyi gelmedi malesef mantar çok zor yarın hemen git ne gece uyutur ne gündüz oturtur
Sen icinden geceni al millete bakma :)Ay ne güzel :) ya bnde alayım diye bakıyorum sonra diyorum ki bir sürü zıbın aldın yazın onları kullancak hep . Yeni doğan ve 0-3 aylık takımım toplasan 6-7 tane ancak var
:) Ben de öyle günlük 3 kez değiştiriyorum çamaşır BİM'in sliplerinden kullanıyorum gittim.2 paket daha aldım 4 günde bir yıkıyorum napiyim yetmezse gene alırız :))Oyle yapiyim bende napiyim. Cok da tereddutluydum kullanmaya basladigimda ama dedigim gibi camasir dayanmayinca artik mecbur hissettim.
Ben oldum bittim hic sevmem gunluk pedi. Kendimi sadece bu ara akintidan dolayi mecbur hissettim kullanmaya. Gunluk 3-4 camasir degistirince 3 gun sonraya camasir kalmiyor. Ben esimin ve benim ic camasirlarimi diger kiyafetlerden ayri yikiyorum yuksek derecede o yuzden birikmesi gerekiyordu biraz makina dolsun diye. Baktim bas edemeyecem kullaniyim dedim. Sık degistirirsen bir sey olmaz dedim ama oluyormus. Zaten bu ara uyuz kapmis gibiyim her tarafim kasiniyor. Bir seyim eksikti o da oldu.
Sen icinden geceni al millete bakma :)
Evet ya sanki nefesim boğazıma takılmış gibiderin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ana medem öyle çok derin nefes almayayım bari :) resmen son haftalarda çürüğe çıktım .
Ay evet bi pozisyonda on dakika uzanayım kendimi çevirene kadar neler çekiyorumHepimiz öyleyiz canım sen beni görsen evde eşim hayat bilgisindeki mennan gibisin diye dalga geçiyor topallıyorum sürekliartık son zamanlarımız ya yükümüz ağır vücudumuz nirvanayı yaşıyor herşeyde
Ay evet bi pozisyonda on dakika uzanayım kendimi çevirene kadar neler çekiyorumhele gece tuvalete kalktığımda yaşlı nineler gibi belim bülük seke seke gidiyorum
Neyseki az zamanımız kaldı :) inşallah bu üstümüzdeki yorgunluk kalıcı olmazAy aynı canım çatım ayrılacak gibi oluyor. Bir tuvalete gidiyorum sanki 80 imden yeni gün almışım gibi. Klozetten kalkmak bile işkence helede bu ara tuvalet sıklatı 7,8 kez kalkıyorum.
Zaten gunlukmped almaktan daha hesapliya gelir uzun vadede. Cunku ben gunluk pedin de uzunundan aliyordum.:) Ben de öyle günlük 3 kez değiştiriyorum çamaşır BİM'in sliplerinden kullanıyorum gittim.2 paket daha aldım 4 günde bir yıkıyorum napiyim yetmezse gene alırız :))
İlk defa duydum canim bi bakayim.minikoglan Canım ben oldum olası günlük ped kullanamam her zaman kaşıntı ve mantar yapar bende. Daha öncede tavsiye etmiştim burda amerikan bezleri oluyor kaput bezi diyede geçiyor kumaşcılarda var ben hep ondan toplu alıyorum kesiyorum ikiye katlayabileceğim şekilde günlük ped gibi hep onu kullanıp atıyorum çok rahat hemde sağlıklı yıllardır kullanırım öyle tavsiyede ederim canım. Dene istersen
Bir ordu insan olsun gelir beni bulur ısırirlar o kadar insan içinden
çok sevindim cnm ya....eviniz moral olarak çok daha iyi gelecek..daha hızlı toparlanirsiniz
Benim eşim baya geliştirdi kendini maşallahı var ..bu süreç iyi eğitim oldu
Mayıs başı iyi gibi cnm ya..çok erken olursa batar ..son haftalarda bırakmak cesaret ister..3 hafta fln kala iyi gibi sanki
krem sürmeye başladım cnm.yaklasik bir aydır..doktorum başlattı. Hurma aklıma geldikçe yiyorum açıkçası sezeryan olacak çünkü..şifa niyetine...humana çayını hiç denemedim..rezene kullanmayı düşünüyorum..daha almadım..bu hafta alıp başlasam iyi olacak...pijama gecelik konusunu bende bilmiyorum..durumumuza göre bakarız..dikişleri zararı olmazsa pijama daha derli toplu olur sanki
Maşallah cnm..Bol bol sütleri olsun inşallah..yarasın minnoşa
yerleşmeye çalışıyor olabilir kanala
Bende korktum yaaperi masali ay bilmiyorum ki 37.haftayı bitirecegimi düşündükçe 29 nisanda ya erken gelirse diye telaslaniyorum
Hemen birak canim pedi .isimiz cok zor.Kizlar akintim cok oluyordu. Camasir dayanmamaya basladi. Gunluk 3-4 sefer degisiyordum. Baktim boyle olmayacak gunluk ped alayim dedim. Keske hic baslamasaydim gunluk ped e zaten oldum olasi sevmem. Yaklasik iki haftadir gunluk kullaniyorum. Cok sık degistirmeme ragmen galiba mantar yapti. O kadar kasiniyorki inceden inceden
Oy cok tatlilar masallah canim gule gule kullansin insTeyzesinin oğluma hediyeleri
Tam tersi daha cok agriyo :) benim.oyle olmuştuKızlar bebek kanala inince bu çatı ağrısı geçiyor mu?
Bize dogum tecrubelerini anlat tek ihtiyacimiz o suan hahha :)Tam tersi daha cok agriyo :) benim.oyle olmuştu
Topikleri gezerken bakim dedm hamile deglm :) 7.5 aylik kzm var normal dogm oldu
Sorularinz olursa yanitlarim :)
reflü olmasın canım?Kızlar ya bende iki gündür değişik bişey var . Böyle mide yanması değil bu sanki bi lokmaekmek boğazıma takılmış kalmış gibi nefes alamıyorum sanki ara ara geciyor akşamları daha çok hissediyorum . Nedenki acaba bu bebek artık diyaframa baskı yaptığı için mi
Yaaa canım çok teşekkür ederim cevabın için.Tam tersi daha cok agriyo :) benim.oyle olmuştu
Topikleri gezerken bakim dedm hamile deglm :) 7.5 aylik kzm var normal dogm oldu
Sorularinz olursa yanitlarim :)
Canım ilk bebek değil mi niye doğumu beklemeyip gün verditeyzeleeerrrrrnasılsınız . bizim bugün kontrolumuz vardı. 3080 gr olmus haftasıyla uyumlu. 24 nısana gun verdi dr umuz artık ben de gun saymaya baslayabilirim. resmen bebek geliyoooo anestezi dryla da görüştük tanıştık neler yapılıcanı anlattı baya tırstım ama artık teslim olup dua etmekten başka yapacak bişe yok Allahım hepimizie sağsalim almayı nsip etsin insallah .
Kizlar ben haftaya agdaya gitmeyi dusunuyorum yalniz benim vahinanin ustu ucgen bolge o kdr hassaski dokununca morarik agrisi gibi agriyo. Damarlar portlemis uzerinde sanki kist kadar sismis damarlar. Agdada cart curt cekiyolar. Agda yaptıranlar sizin aci maci yokmuydu kolay mi oldu. Dudak bolgesi zaten kendinden gecmis 5 katina cikmis tuhaf bisey olmus :)
ilk bebek canım.. ama ben vajinismus yaşadım tedavi gördüm. normal dogum yapamam ben cok düşündüm travma yaşarım atlatamam gibi geliyo. o yüzden kendim sezaryen istedim. bi de korktum sıkarım kendimi bebek sıkışır bisey olur ne bilim maalesef benim durumum buCanım ilk bebek değil mi niye doğumu beklemeyip gün verdi
Ben sürekli gidiyorum canım sorun yok...bir seferinde ağda yapan arkadaş yoktu kardeşi girdi hiç hoşlanmadım dediğin gibi çekiştirdi acıttı...bi daha o yapmasın dedim kuaförüme yaptırmadım ona kız hem beceriksiz hem de eli çok yavaştı...zaten ben orda yatarken canım çıkacak gibi oluyor bir an önce işimi bitir gönder di mi ama...benim ağdacım 3 çocuk annesi maşallah süper...Kizlar ben haftaya agdaya gitmeyi dusunuyorum yalniz benim vahinanin ustu ucgen bolge o kdr hassaski dokununca morarik agrisi gibi agriyo. Damarlar portlemis uzerinde sanki kist kadar sismis damarlar. Agdada cart curt cekiyolar. Agda yaptıranlar sizin aci maci yokmuydu kolay mi oldu. Dudak bolgesi zaten kendinden gecmis 5 katina cikmis tuhaf bisey olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?