2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kesinlikle katiliyorum sana canim. Hele bir doktor var Furkan bey eminim.biliyorsundur. adam kadin dogumcu degil bildigin psikolog. Her videolarini izledigimde bu adamla 10 tane dogururum diyorum. Enerjisi bana bile geciyor. Bir de bizim doktorlarimiza bak.. paranin gozunu seveyim ah ahh..

Aynen canım az önce video paylaşmış onu izledim, altına yazdıkları bile insanın içini ferahlatıyor. Istanbulda olsam kesinlikle giderdim. O kadar harika ki. Hamile kalmadan once takip ediyordum ve her doktoru öyle sanıyordum megersem çoğu doktordan bi tebessüm görmek bile lüksmüş

O rahatlığı bende çok yaşadım 38+ alınmasına rağmen 4 kiloya yakını gününü doldurursa 3 kilo doğar dedi beni korkutmuyor değil birde erken olma riski var Alalh korusun inşallah kilo alır

İlk kızımda 4 boyutlu gidiyordum son verdiği resmin aynısı doğdu
weryew canım inşallah güzel haberler al birşey denek istemiyorum ama keşke daha fazla uzatmasalar senin doğumu bekletme sebeplerini sorsana
Dodine yani seni etkilemek istemem ama iri bebek değil çatı müsait senin kafanı niye karıştırıyor anlamadım benim Dr bana diyor sezaryen sonrası 4 kilo çocuk doğurttum normal sende deneyebilirsin hep cesaret veriyor 5 yıl oldu sezaryen olalı

Aynen aynen hayaller hayatlar dedim bende hamile kaldiktan sonra.. birde benim.doktorum asiri ketum tam bi sanssizim yani. 2. Hamileligimde insallah maddiyatim daha iyi olur da daha iyi doktorlara gideriz hepimiz.

ben 32 de yaptırmıştır aslında ağrı esigim yüksektir ama ya o bölgeye hiç ağda yaptirmadigimdan yada kendimi sıktıgımdan baya acıdı.genital bölgenin büyüme konusu bende de aynı bide daha da siyahlasti sanki

Ay kızlar dün kocam birşey söyledi övdümü yerdi mi anlamadım dün düşümü aldım bornozla oturuyordum eşime karnımın hic bukadar büyüyeceğini düşünmemiştim,resmen davul gibiyim,çıplak olunca nekadar büyüdüğünü daha net görüyorum dedim.oda doğursa artik eski seksi haline geri dön dedi.tabi ben kötü kötü bakınca bu karınla hiç seksi gelmiyorsun ne yapayım dedi

Ayyy bi hamileye asla soylenmemesi gereken tehlikelk cumleler bunlar. Bosver takma kuzum nasilsa dogurunca gececek hersey. Suan yasadigin kutsal durumun tadini cikar :*

Doğurup kendini toparlayinca "şimdi de sen bana seksi gelmiyorsun, git kas yap" de

Nts artı muayene ücreti 150 tl benim medikal park kocaeli

Canım çok fazla 150 tl ya. Ben 17 tl veriyorum mesela. Bazı arkadaşlar daha da az veriyor bazıları hiç vermiyor. Bence başka bi hastanede yaptır nstyi sonra doktoruna gösterirsin götürüp

Y
Canım insanlar yaşadıklarına göre yorum yapıyorlar benim mesela ilki sezeryandı çok rahattı allah bin kere razı oldun drumdan bir arkadaşımın üçüncü çocuğu sezeryanla oldu ilk ikisi normal ikisinide yaşamış biri olarak sezeryan rahatlıkmış normal doğum travmaydı diyor başka bir arkadaşım yine üçüncüyü sezeryanla yaptı ilk ikisi normal sezeryan kepazelik diyor çok zor toparlandı yalnız ben şunada inanıyorum doğum şekli konusunda asla kendini şartlandırmayacaksın son bahsettiğim arkadaş hep normale endeksledi kendini dr sezeryana gün verdiğinde kabullenemedi oğlunun 40ı çıkcak hala sorguluyor bence o psikolojide iyileşmeyi zorlaştırıyor biraz sonuç odaklı olmak lazım yavrunu kucağına alınca nasıl doğurduğunun bir önemi kalmıyor bana göre.

Bence oluyor canım kızım koca yanaklı görünüyordu bana benzettiler gerçektende bal yanklı ve büyüdükçe daha çok bana benziyor

Biz keyfimizden koca göbekle dolaşıyoruz zaten bazen eşlerin dilinin ayarı kaçıp pat küt atıyorlar işte boşver

Çok ayıp çok almeline oklavayi giriş hemen benimkide tam tersi motive etmek içinmi gerçekmi bilmiyorum çok seksisin deyip duruyor

Canım bu konuda yazdığın her şeye katiliyorum.bir de herkesin vücudu farklı.o an yaşanılan farklı oluyor.bence tamamen kader yani çekeceğin varsa cekiyosun.bi de biz gerçekten çok kasıyoruz.ben de hep normale odaklandim.şimdi sezaryan deseler psikolojik olarak kötü etkilenirim.çünkü kafamda hep kötü canlandırdım.evlatlarımiz sağlıklı olsun hepsi geçecek insallah

Evet ya sanki nefesim boğazıma takılmış gibi derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ana medem öyle çok derin nefes almayayım bari :) resmen son haftalarda çürüğe çıktım .

Aynen bende resmen perte çıktım , sol kol altı kaburgam çok ağrıyo, kandaki enfeksiyon hala geçmedi balgamlı öksürüğüm var , nefes alamıyorum, aşırı terliyorum sırtım hep buz gibi en geç 1 saatte üst değiştiriyorum ve doğum yaklaştı iyileşmeden bu halde sezeryana girmek istemiyorum
Rabbim yardımcımız olsun şifa versin inşallah

Dodine LastMadOnEarth Z Zynp0606 ANNONA benimki çok açık sözlüdür ama ben bunun intikamını illaki alırım hastane çantasında hazırlayalım dedikce daha erken diyordu.ben erken gelirse dedikce oda ciddi ciddi ben poşete koyup getiririm sana diyordu.ama ben ne yaptım 1nisanda o böyle tam uzanmış keyfine bakarken benim çok ağrım var duramıyorum dedim.hemen doktora gidelim dedi.bende cantayida hazirlatmadin bana dedim.ben sana hazırlayıp getiririm dedi.tabi bende hemen beni hastanede yanlız mi birakacan dedim.kaldı garibim öyle yaşasın intikam

Genelde herkes memnun ama birkaç kişi de sezeryan dikişini kapatıyor ve hava almasını engelliyor falan yazmış. Sen de sıkıntı bir durum oldu mu? Bir de bedeni L alsak daha iyi olmaz mı acaba?
Ben 80 e yaklaştım L aldım canım rahat rahat giyerim.
Aynen aynen hayaller hayatlar dedim bende hamile kaldiktan sonra.. birde benim.doktorum asiri ketum tam bi sanssizim yani. 2. Hamileligimde insallah maddiyatim daha iyi olur da daha iyi doktorlara gideriz hepimiz.
Bence çatın müsaitse hiç korkma derim. Bebek de 3.5 kilo civarı ise en uygunu. Yine sen bilirsin tabi canım ama şartların çok güzel
Göbek değil bebek o. Kucağına alınca görür kocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…