- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.981
Vicks bitkisel bir merhem olduğu için ve ağızdan alınmadığı için ben sakınca görmüyorum, bebeklerin de ayaklarına sürülebiliyor üşüttüklerinde. Antibiyotik veren doktorlar pek önermiyor ama anneanne yöntemi benim için her zaman daha doğru :)Taze zencefil aldım Can'ım. Yarın başlıcam çayını içmeye. Sirkeli suyla da gargara yaparsam geçer diye ümit ediyorum. Ama sen de hamilelikte vicks kullanma bence.
Kızlar günaydın :) size bişey danışmak istiyorun günlük süt kaynatılıyor mu? Ben daha önce kullanmadım günlük süt, kutu süt içmek istemedim açık sütüde kaynatamazmışım gibi geliyor günlük süt alayım dedim
Kızlar günaydın :) size bişey danışmak istiyorun günlük süt kaynatılıyor mu? Ben daha önce kullanmadım günlük süt, kutu süt içmek istemedim açık sütüde kaynatamazmışım gibi geliyor günlük süt alayım dedim
günlük sütü ısıtman yeterliKızlar günaydın :) size bişey danışmak istiyorun günlük süt kaynatılıyor mu? Ben daha önce kullanmadım günlük süt, kutu süt içmek istemedim açık sütüde kaynatamazmışım gibi geliyor günlük süt alayım dedim
Haklısın canım. Nasıl istersen tabi. Geçmiş olsun. Annelik zor zanaat vesselamCan'ım çok sağol. Emin'im çok faydası vardır ama ne olur ne olmaz. Yapmayayım. Bebeğim geç geldi Zaten bizi çok bekletti :)
Dayanıcam artık bir şekilde. Bal limon vs.
Canım ne geldi.aklıma. günde bir diş tane sarımsağı bütün yutabilirsin. Emin ol koku yapmıyor ve antibiyotik niyetine. Ben denemiştim. Zararlı da sayılmazTaze zencefil aldım Can'ım. Yarın başlıcam çayını içmeye. Sirkeli suyla da gargara yaparsam geçer diye ümit ediyorum. Ama sen de hamilelikte vicks kullanma bence.
Tamam Can'ım yaparım onu da. Gece de bir soğanı bölüp başucuma koydumCanım ne geldi.aklıma. günde bir diş tane sarımsağı bütün yutabilirsin. Emin ol koku yapmıyor ve antibiyotik niyetine. Ben denemiştim. Zararlı da sayılmaz
pastörize süt içilebildiği için ben hep günlük süt alıyorumKızlar günaydın :) size bişey danışmak istiyorun günlük süt kaynatılıyor mu? Ben daha önce kullanmadım günlük süt, kutu süt içmek istemedim açık sütüde kaynatamazmışım gibi geliyor günlük süt alayım dedim
Bunu bende merak ediyorum, takipteyim
Hayır canım kaynatılmıyor.
günlük sütü ısıtman yeterli
pastörize süt içilebildiği için ben hep günlük süt alıyorum
kaynatmaya gerek yok bence
Can'ım ben dinleniyorum sürekli. Ağır hareket yapmıyorum. Temizlik yapmıyorum. Doktorum da kesinlikle temizlik yapma dedi. Önceden bir düşüğüm olduğundan olabilir. Tabi benim tüp bebek olduğu için böyle. Normal gebelik seyri bu kadar olmasa da olur. Ama yorulunca kasıklarım ağrıyor.BİDE BİŞEY DAHA MERAK EDİYORUM KIYAFETLERİNİZE DİKKAT EDİYORMUSUNUZ YANİ DAHA COK KUCUKLER AMA PANTOLON GİYMEKTE DÜĞMELİ Bİ SAKINCA VARMIDIR
VEDE CALISTIGIM İÇİN DÜN FARKETMEDEN İŞYERİNDE ÇOK AŞAĞI KATA İNİP ÇIKTIM
STRES DURUMLARINDA KENDIMI COK UNUTURUM KARNIM COK AGRIDI
YANİ KENDİNİZE SÜREKLİ ÖZEN GÖSTERİYOMUSUNUZ NELERE DİKKAT EDİYOSUNUZ
ARADA GELEN MİDE BULANTILARIM DISINDA COK FAZLA BELİRTİM YOK O YÜZDEN HAMILE OLDUGUMU UNUTUYORUM
Inş canım.gunaydin cnm senle hemen hemen ayniyiz benimde hcgm 828 cikti ama kese net gozukmedi cuma gidicem bende kese icin karindan goremezse vajinal bakcak ins goruruz keseyi
Isteyerek mi oldu canım benimde 13 aylık oğlum var kazayla oldu benim. Uç gundur yurumeye basladı. Pesınde koşturmaktan cok yoruluyorum ve belim cok ağrıyor çok zor olacak gibi geliyor bana sen ne hissediyorsun?herkese merhaba pazar günü kan da 170 ti değerim nöbetçi doktor 1 hafta sonra gel bakalımm dedi kese ne zaman görünür ya 15 aylih oğlum var am ilk kez ha0mile olmuş gibiyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?