- 19 Eylül 2017
- 90
- 92
- 3
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.001
Sağol cnm iki gündür kalcam in ağrısından uyuyamiyorum ama çok şükür akıntım kesildi progestan hapı da içiyorum ına hepimiz hep güzel şeyler yazarizbu foruma bütün güzel Mayıs annelerine sevgiler dualarGeçmiş olsun canım umarım iyisindir bende 3 hafta önce olmuştum sağ kalcami hissetmedim bikaç saat gece hep ağrı olmuştu çok korkarım da iğneden o yüzden çok kasarim kendimi..kanaman kesilmistir ınsaallah...sevgilerimle...
Arkadaşım günlük süt değil pastörize süt iç pastörize olmayanlar riskli diye okumuştum bi araştır. Günlük sütler kaynamadan geliyor iyice kaynatıp içmen gerekiyor ama o dengeyi nasıl ayarlarsın bilemiyorum. Bence garanti pastorizepastörize süt içilebildiği için ben hep günlük süt alıyorum
kaynatmaya gerek yok bence
Pazar gecesi Karnım aynı adet olucakmis gibi agriyomu sabah kalktım akıntı başladı cnm aynı adet olmadan gelir ya ama kan değildi hemen doktor a gittik ultrasyon ile bakti direk servise yatırdı serum taktı iğne yaptı gece çıkış yaptım hastaneden akıntım kesilinceCnm çok geçmiş olsun... şimdi iyi misin? Düşük tehliken olduğunu nasıl anladın? Kanaman mı oldu?
Cnm yaş 27 trabzon sat 11 ağustos inşallahtahmini doğum 18 Mayıs henüz kalp atışı duymadik keseyi 5+3 du sanırım gördükM Minikmucizem61 @moonish Bilgilerini yazarsaniz listeye eklerim kizlar
Bilgilerinde eksiklik olanlar da yazsinlar lütfen
günlük süt şişesinin üzerinde pastörize ibaresi varsa kaynatmana gerek yok canım ki genelde hepsi pastorizasyona tabii oluyorKızlar günaydın :) size bişey danışmak istiyorun günlük süt kaynatılıyor mu? Ben daha önce kullanmadım günlük süt, kutu süt içmek istemedim açık sütüde kaynatamazmışım gibi geliyor günlük süt alayım dedim
biz planli yaptık cok zor olacak ama kardesi olsun birlikte büyüsünler istedik bakalım neler yasıcaz:) cok kucak istiyor işte onu napıcazIsteyerek mi oldu canım benimde 13 aylık oğlum var kazayla oldu benim. Uç gundur yurumeye basladı. Pesınde koşturmaktan cok yoruluyorum ve belim cok ağrıyor çok zor olacak gibi geliyor bana sen ne hissediyorsun?
günlük pastörize süt içiyorum benArkadaşım günlük süt değil pastörize süt iç pastörize olmayanlar riskli diye okumuştum bi araştır. Günlük sütler kaynamadan geliyor iyice kaynatıp içmen gerekiyor ama o dengeyi nasıl ayarlarsın bilemiyorum. Bence garanti pastorize
Benim oğlum da öyle sürekli kucağımda belim çok ağrıyor o yüzden birde ben emziriyorum nasıl keseceğim bilmiyorum kafam allak bullak oldu.biz planli yaptık cok zor olacak ama kardesi olsun birlikte büyüsünler istedik bakalım neler yasıcaz:) cok kucak istiyor işte onu napıcaz
Çok duygusal geldi yasadiklarin Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ınsaallah..sevgilerimle..Merhaba hanımlar.
Uzuuunnn yıllardır forumu takip ederim. Hatta oğluma hamileyken hep burada geçirdim hamileliğimi. Oğlum 10 yaşında. 4 yaşındayken ikinciyi istemeye başladık. 1 yıl hiç acele etmedim. Oğluma 9 ay sonra hamile kalmıştım buda olur nasılsa dedim. 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok sevindik. Ama hcg ler düzgün artmadı. Keseyi hiç göremedik. Bozulmuş gebelik dediler kurtar oldum. Kurtaran bir hafta sonra iç kanamaya ameliyata alındım.bir tutumu kaybettim. Ardından 4 kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filminde var olan tüp te hasarlı çıktı. Tüp bebek yaptır dedi gittiğim 3 doktorda. Çok ağladım çok acı çektim. Ve geçen hafta 6 yıldan sonra hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalık olmuş bile ben farkedene kadar. Suan 7 haftalığız. Keseyi gördük cuma da kalp atışı için gidicez doktora. İnşallah herşey yolunda giderde bu sefer nasip olur kucağımıza almak. Çok uzun yazdım. Kusura bakmayın. Yani uzun lafın kısası artık bizde buradayız.
Hepsi pastörize oluyor zaten. Farklı olan uzun ömürlü süt ve günlük sütler. Bildiğim kadarı ile uzun ömürlü sütlerin besleyici değeri pek yokgünlük süt şişesinin üzerinde pastörize ibaresi varsa kaynatmana gerek yok canım ki genelde hepsi pastorizasyona tabii oluyor
Aynı durumu yakın arkadaşım yaşadı. Idrar yolu iltihabı var dendi cipro diye ağır bir antibiyotik kullandı. Sonra öğrendi hamile olduğunu. Üzülmüştü o zaman ama dr bebek yeni oluştuğu için etkilemez demişti. Şuan kızı 4 yaşında ve gayet sağlıklı. Allah koruyor onları. Sen de içini ferah tut birşey olmaz Allahın izniyleGünaydın kızlar
Benim 14-15 gün önce kasıklarımda feci ağrı olmuştu. Tabi adetime daha vardı o zaman. Sağlık ocağına gitmiştim. İdrar yolu enfeksiyonudur deyip antibiyotik tedavisi vermişti. Şimdi çok endişeleniyorum acaba bebeğe etki etmişmidir diye. Dr kontolune daha gitmedim. Haftaya gitmek istiyorum. İşlerim çok yoğun bu hafta. Ama içim içimi de yiyor yani
Aynı durum ben de var. Herşey kokuyor sanki. Buzdolabı kokusu bile midemi bulandırıyor. Eşim koku yok diyor ama bana öyle gelmiyor. Benim de oğlum 34 aylık onunla ilgilenemiyorum doğru düzgün. Oğluma kahvaltı bile hazırlarken burnumu kapatıyorumKızlar selam nasılsınız. Aşırı midem bulanıyor. Resmen oğlum telef oldu yemek yedirirken çok kötü oluyorum. Balkonda yaşıyorum 3 gündür.insallah çabuk geçer
Canım bende böyleydim şuan 8+6 yim iki gündür azaldı bulantı kusma daha iyi hissediyorum dr zofer diye ilaç vermişti çok zor durumda kalınca alıyordum süper di kendi dr danışarak alabilirsin canım bu arada hangi hastane hangi dr gidiyorsun canım?Kızlar selam nasılsınız. Aşırı midem bulanıyor. Resmen oğlum telef oldu yemek yedirirken çok kötü oluyorum. Balkonda yaşıyorum 3 gündür.insallah çabuk geçer
Ya benimki de ayakta sallanmadan uyumuyor. 45 dk ya yakın sallıyorum ve artık hal kalmıyor bende. Karnımda sallanıyor insallah bebise bir zararı olmuyordur. Çocuğumu kendi kendine uyumaya alıştırmam lazım yoksa ilerleyen zamanlarda karnım büyüdükçe nasil olacakBenim oğlum da öyle sürekli kucağımda belim çok ağrıyor o yüzden birde ben emziriyorum nasıl keseceğim bilmiyorum kafam allak bullak oldu.
Ahhh benimde öyle. Berbat bi durum. Hiçbir koku güzel gelmiyor anında lavaboya koşuyorumölümüne bir koku hassasiyetim var öyle böyle değil,herşey kokuyor bana HERŞEEEYYYsuyun içindeki klor kokusunu bile buram buram hissediyorum.. miidem genelde bulanmıyor ama böyle kokuları duyunca anlık bir tiksinmeyle birlikte bulantı geliyor.çalışamıyorum yaa çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?