2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Korkma canım ilk üç ay bebek çok küçük olduğu için hele de hamilelik fark edilene kadar ilac yediğin ictigin şeyin çok zarari yokmuş Allah tarafından bir ruhsat gibi düşün sonrasında daha etkiliyormus içini ferah tut idrar yolu enfeksiyonu olanlara gebeyken antibiyotik veriliyor çünkü enfeksiyon dusuge sebep olabiliyormus antibiyotik daha zararsız olabiliyor bazı durumlarda

(Amin) Benimde 13 aylık bir oğlum var 31 haftalık doğdu ama küveze alınmadı solunum sıkıntısı yoktu çunkü. Bende çok endişeleniyorum bir yandan oğlumu da emziriyorum. Ins sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza.

Canımm benimde çok belirtim yok. Et, et ürünleri ve kokusuna tiksintim var. Bide bu geceden yana sızı var ara ara. Kanamam olcak diye çok korktum ama olmadı hamdolsun.
Dikkat etme konusunda evet dikkat ediyorum açıkçası. Kıyafetlerim kapalı olduğumdan ötürü genelde hep bi beden büyük, bol yani. :) ama temizlik yaparken kovayı kaldırıken falan dikkat ediyorum ya da kaldırmayıp yürüyüş olsun diye gidip gidip geliyorum :) bugün üç saatlik bi yolculuğa çıktım ve sonrasında epeyce yürüdüm yoruldum senin gibi ve ağrım oldu bugün benimde

Kizlar bulantisi olanlar icin yaziyorum. Doktor vitamine basladi vinalac verdi icinde zencefil varmis bulantimi kesti. Ama devlet odemiyor aklinizda olsun 30 tane var icinde 40 tl. Canina tak etmis olanlara bi secenek. Ama galiba baska zencefil iceren vitaminlerde varmis yine bi arastirin. Ben ozele gidiyorum doktor bunu verdi niye bunu veriyosun diyemedim tabi.

kızlar ya benim tek yumurta ikizi olabilir mi bu bebe
kime desem değerimi direkt ikiz diyo, benim tüp bebek malum ama tek embriyo kondu
değerim de ctesi 671 idi pazartesi 1965 oldu
ikiz mi ki acaba yaa
Can'ım değerle çok ilgisi Yok. Benim de çok artmamıştı ama iki kese göründü. Biri devam etmedi sonra. Ayrıca senin öyle çok da artmamış çoğul gebelikte olduğu gibi. Bir çok kişinin en az ikiye genelde üçe dörde katlıyor Zaten.

Etten tiksinenlere beni de ekleyin

Et aşerme için erkek diyolar. Bizimji tam tersi acaba kız mı ki bebişlerimiz oğlan ya da kız değişmez ama insan tahmin edemeden

Aynen hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da vatana millete hayırlı olsun da kız erkek farketmez bulantı olursa da kız diyorlar ama arkadaşım yenilerde kış evlat sahibi oldu hamileliği yanımda geçti hiç bulantısı olmadi

Teşekkür ederiz canim faydası olursa hayır duası gelecek benden sana insallah

Ona bende inanmıyorum ya arkadasım hastanelik oldu bulantıdan işe gitmek icin ilaclarla durdu oğlu oldu bence o tamamen bünyeyle alakalı bir durum

Bugün kontrolüm vardı ilk gittiğim bebeği göremediğim doktorumda hersey yolunda cok şükür dinledik kalp atışını ultrasona göre 6+4 çıktı daha 1 cm bile değil minnoş son adete göre 7+3 olması lazım normal dedi doktorum gec yumurtlama olmus ama anlayamadıgım gecen persembede gören dr 6+1 demişti ultrasonlar ne kadar farkediyo

Kızlar ya ben çok değişik bi ruh halindeyim. Dün geceden beri agliyorum,durduramiyorum kendimi. Gozlerim resmen balon oldu.Eşim işten biraz geç gelecek. Bu aklıma geldikçe ağlıyorum çünkü özledim. Dün gecede annemi özledim diye ağladım. Halbuki 2 saat önce gorusmustuk. Bunalima girdim resmen.Nasıl sakinlesebilirim öneriniz var mi ?

Etten tiksinenlere beni de ekleyebilirsiniz.

Ise geldim cok uykum var uyanmakta zorlaniyorum. Normalde hergun bir kupa sutlu kahve / cappacino icerdim. Simdi biraktim. Gunde bir kac bardak siyah cay icerdim, onu da biraktim. sadece haftasonu kahvaltida cok acik iciyorum.

Hemoglobin seviyem dusuk, cay cok icmemem lazim ama dayanamiyorum.

Siz cay kahve iciyor musunuz hic?

ultrasyon asiri fark ediyo 6 hafta 1 gunlukken ultrasyonda kesem tamamen bos goruldu ve bos gebelik dedi doktor Allahdan radyoloji hemen gonderdi yarim saat bile gecmeden aradan radyoloji girdim bebek gozuktu kalbi atma baslamis ustelik tam hesabimla ayni cikti 6 hafta 1 gunluk o yuzden cihazda doktorda onemli

bende cok duygusalim bu ara bende anlamadim birden aglama geliyor ama annelik hormonlari iste gececek insallah dusugumdeyken asiriydi bu yine iyi

bende cok duygusalim bu ara bende anlamadim birden aglama geliyor ama annelik hormonlari iste gececek insallah dusugumdeyken asiriydi bu yine iyi
Tamamen hormonlarin etkisi.Bi yandan bebekte etkileniyodur diye korkuyorum. İnşallah bir an önce geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…