- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.481
Valla yalan olacak ama napalım ilgilenmiyorlar baksana canım. Sen önceden hep kanamam oldu diye gittin ne güzel ilgilendiler. Gidebiliyorsan bu akşam git kanamam var de. Bebek hiç hareket etmiyor falan de.
Ortak havuzu mu yoktu acaba. Şahini biz de çok beğenmiştik ama ortak bişeyi eksik diye elemiştik canım. Adenya çok pahalı sanırım değil mi
Sen bu gece çantanı da at arabaya canım git bence. Kanamam var deKizlar esimin kuzeniyle gorusrum kagitlarin resimlerini attim oda bana dediki ebeye de gostermis kagitlarimi bebegimin basi buyuk oldugu icin rahmime yerlesemiyormus bu bana agri yapiuormus eger suyum gelirse bi saatbicinde ameliyat olmam gerekiyormus yoksa bebegim ölebilirmis. Ben husran badem boyle doktor beni niye risklere sokuyor
Canım cok sıkıldı dediklerine yani bu kadar sorumsuz dr larla uğraşıyoruz işin ucunda da bebegimiz var ! Canım ya senin yerinde olsam devamlı giderdim artık hastaneye illa gün verecekler senin durumun acil her seferinde seninde farklı Dr mu oluyor kontrol eden
Canım günün de gayet iyi hemen sezaryen olsan olur yani Allah'ın izniyle.Kizlar esimin kuzeniyle gorusrum kagitlarin resimlerini attim oda bana dediki ebeye de gostermis kagitlarimi bebegimin basi buyuk oldugu icin rahmime yerlesemiyormus bu bana agri yapiuormus eger suyum gelirse bi saatbicinde ameliyat olmam gerekiyormus yoksa bebegim ölebilirmis. Ben husran badem boyle doktor beni niye risklere sokuyor
Vallahi kalacaktım ortalarda haklısınız, siz erkenden yaptınız tabi bem şimdi nasıl koltuk sileyim canımYaa biz diyoruz sana hatuunnneyseki ayarladın hadi gözün aydın
evet cnm bizim buradaki araştırma hastanesinde resmi olarak ücret karşılığında doğumuna istediğin doktor girebiliyor ya da başka alanda bir doktora ücretli muayene olabiliyorsun Allah yardımcınız olsun inş ikinizinde sağlıkla atlatın bu süreci.
Sen bu gece çantanı da at arabaya canım git bence. Kanamam var de
Pazartesiye kadar iyice stres olacaksın canım bu gece git iyiyse de dönersin en azındanKizlar inanin bi yandan bu gun gideyim diyorum diyer yandan pazartesimi gitsem diyorum yani kafam o kadar karsik yorgun yemek yiyemiyorum kizimla bile ilgilenemiyorum. Daha dun doktora gittim oda cins cikti ama bilemedim esimde istearaba ayarlamasi lazim
Canım günün de gayet iyi hemen sezaryen olsan olur yani Allah'ın izniyle.
Sen bi özel hastaneden randevu alsan gitsen direkt muayene olup doğum için gün almak istiyorum desen ne olur ki?
Pazartesiye kadar iyice stres olacaksın canım bu gece git iyiyse de dönersin en azından
Hangi tarih düşündünüz siz canım biz okulun açıldığı hafta gidelim ucuz oluyor diye düşündük
Bizde aynı düşündük ama oğlanın okul var seneyede değişcek okulu ondan olmadı canım kurban bayramı haftasına gidicez kısmetse
Kızlar haklısınız haftaya çağırayım bir hafta halılar gelmez aynen veririm kadın da rahat rahat halısız temizlesiz. Bir hafta sonra da sersen kalıyor bir hafta zaten. Tamam haftaya ayarlıyorum ozaman inşallah
@Deli mavi prensesftmkya Hahah kızlar aradım iyiki aramışım, kadın 2 hafta full doluyum diyor ya . Sağolsun hamileyim deyince cumayı boşaltırım dedi haftaya cuma anca gelecek. Kalacak 2 hafta
Ah yavrum keşke burda olsan seni alır me yapar eder doğumunu yaptirtirdim ya o kadar huzursuzum ki senin için çok merak ediyorum çok tedirginim. Allah yardımcın olsun insanın elinden de birşey gelmiyor ki yaEsime deyim sansimiz deneyelim ama kaynanamda hep karisiyorya zaten dua ediyordu bu hafta olmasin diye simdi der illa oda pazartesi cunku kardesi pazartesi devlet gidin dedi oysa o devlet bana tam tesekullu hastanede nap et dogum yap dedi ayni hastane gitmem icin esimide yicek oda anasi lafiyla rahat ya
Normal bi kaç kutu misafir çikolatasi al canım ben öyle yapıcam yani.Hayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar
Dün depend aldım orta boy 60 kiloyum ama sanki dar gibi geldi sezaryen olursan sıkıntı olur mu acaba ?
Hala kızıma isim bulamadığım hastane süsü falan sevmiyorum en azından bebek çikolatası yaptırayım diyorum ama hala isim yok sanırım öyle de doğacak
Bende öyleyim aynen 2. Hamileliğim kendindem sıkıldım artık bazen ocaktaki yemeği bile tabureye oturup karıştırıyorum karnım gerilip ağrı yapıyorKızlar ben 20 dk ayakta durum biseylerle uğraşım ağrım sızım oluyor belim cok fena oluyo oturunca falan ama bu bende 1.5 aydır var sizde de böyle oluyor mu?
Ilk hamilelikte son ayda kardesimin sözünde servis yapıyordum n ağrı n bişey millet otur diyodu ikinci hamilelikler zor geçer diyolar onla mi alakalı bilemedim. Yaşımda 29 ve 71 kg cok da dilim sanki ama
Sizinkiler böyle mi
Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda atlatırKızlar lösemi hastası bir kardeşim var 15 yaşında ismi Muhammet cuma ve kandil hurmetine dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler .
Canım bizimki de 38+3 de sezeryan yapalım, yoksa bebek iyice irileşecek dedi ama ben de normal istiyorum aslında.. Burda bi arkadaş neden suni sancı vererek Doğumu başlatmıyorlar diye sordu, o ihtimal hiç aklıma gelmemişti yarın sorayım bakalım ne diyecek doktorCanım benimki de iri.ama normal doğum çok istiyorum.40 ı beklerse 4 ü geçer doğuramam diye korkuyorum.bakalım hayırlısı..
Normal bi kaç kutu misafir çikolatasi al canım ben öyle yapıcam yani.
60 kiloya orta boy dar mı geldibenim o zaman kesin büyük almam lazım, sağolasın canım bilgi verdiğin için. Sezaryende acımaz bence çünkü orada zaten bandaj olcak ilk zamanlar sonra da pede geçersin canim
Tekmele kuzum öyle zamanlarda, sen onu rahatsız et.. benim kolunu ısırmışlıgım varDenemem minormalde Zaten sağa sola dön derim çeviririm. Ama bu gece o da fayda etmedi. Yan dönse bile horladı. Hem de değişik stiller geliştirmiş bu defa Ben de ha uykuya geçicem ha geçicem diye sabah ettim yatmadım başka yere. Rahat da edemiyorum Zaten tutuluyor her yanım. Artık gün aydınlandığında horlarken nasıl oflayıp pufladıysam uyandı ne oldu diyor elinin körü oldu diyesim geldi de adamın da suçu yok ki ne oldu dedi 2 dk sonra yine hor hor
Ay cok güldüm adamı ısırdın mı yaTekmele kuzum öyle zamanlarda, sen onu rahatsız et.. benim kolunu ısırmışlıgım varsonra da uyuyor gibi yaptım ne olduğunu anlayamadı, kalktı salona yattı.. uyku apnesi var benimkinin, şaka gibi uykularımız sorma.. bebek olunca üçümüz aynı odada nasıl yatıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?