2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Pazartesi boyle yapmayi dusunuyorum. Yapacak birsey yok gozukuyo baska

Kizlar esimin kuzeniyle gorusrum kagitlarin resimlerini attim oda bana dediki ebeye de gostermis kagitlarimi bebegimin basi buyuk oldugu icin rahmime yerlesemiyormus bu bana agri yapiuormus eger suyum gelirse bi saatbicinde ameliyat olmam gerekiyormus yoksa bebegim ölebilirmis. Ben husran badem boyle doktor beni niye risklere sokuyor

Sen bu gece çantanı da at arabaya canım git bence. Kanamam var de

Malesef farkli doktor oluyor ama bilgilerin her doktor gorecek sekilde sistemleri uzak olmasa tmm gideyimde bana uzak kaliyor arabayla gitmem lazim o da her gun uymuyor otobusle iki otobus kizimla olmuyoki

Canım günün de gayet iyi hemen sezaryen olsan olur yani Allah'ın izniyle.

Sen bi özel hastaneden randevu alsan gitsen direkt muayene olup doğum için gün almak istiyorum desen ne olur ki?

Bunu beb sorum bu arastirma hastanesine boyle birsey mumkunse yapalim ama ben burda huc boyle birsey duymamistim.

Sen bu gece çantanı da at arabaya canım git bence. Kanamam var de

Kizlar inanin bi yandan bu gun gideyim diyorum diyer yandan pazartesimi gitsem diyorum yani kafam o kadar karsik yorgun yemek yiyemiyorum kizimla bile ilgilenemiyorum. Daha dun doktora gittim oda cins cikti ama bilemedim esimde istearaba ayarlamasi lazim

Pazartesiye kadar iyice stres olacaksın canım bu gece git iyiyse de dönersin en azından

Canım günün de gayet iyi hemen sezaryen olsan olur yani Allah'ın izniyle.

Sen bi özel hastaneden randevu alsan gitsen direkt muayene olup doğum için gün almak istiyorum desen ne olur ki?

Ozel hastane bebegimin bagirsaklari sorun var dediklerinde gittim dogum icin bi kac hafta once onlarda bebeklerde sorun ciktigibzaman zeynep kamillere kabul ettiremiyolar cok zorlaniyolar bbubyuzden riskli gebe bakmak istemiyolar yoksa ben dun dedim agrim var ameliyatta istiyorum hafta iyi yani

Pazartesiye kadar iyice stres olacaksın canım bu gece git iyiyse de dönersin en azından

Esime deyim sansimiz deneyelim ama kaynanamda hep karisiyorya zaten dua ediyordu bu hafta olmasin diye simdi der illa oda pazartesi cunku kardesi pazartesi devlet gidin dedi oysa o devlet bana tam tesekullu hastanede nap et dogum yap dedi ayni hastane gitmem icin esimide yicek oda anasi lafiyla rahat ya

@Deli mavi prenses ftmkya Hahah kızlar aradım iyiki aramışım, kadın 2 hafta full doluyum diyor ya . Sağolsun hamileyim deyince cumayı boşaltırım dedi haftaya cuma anca gelecek. Kalacak 2 hafta

Benimde hf cuma gelcek temiz temiz duralım ya bişey kalmadı camları gördükce sinirim bozuluyo zaten

Ah yavrum keşke burda olsan seni alır me yapar eder doğumunu yaptirtirdim ya o kadar huzursuzum ki senin için çok merak ediyorum çok tedirginim. Allah yardımcın olsun insanın elinden de birşey gelmiyor ki ya

Hayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar

Dün depend aldım orta boy 60 kiloyum ama sanki dar gibi geldi sezaryen olursan sıkıntı olur mu acaba ?
Hala kızıma isim bulamadığım hastane süsü falan sevmiyorum en azından bebek çikolatası yaptırayım diyorum ama hala isim yok sanırım öyle de doğacak

Normal bi kaç kutu misafir çikolatasi al canım ben öyle yapıcam yani.

60 kiloya orta boy dar mı geldi benim o zaman kesin büyük almam lazım, sağolasın canım bilgi verdiğin için. Sezaryende acımaz bence çünkü orada zaten bandaj olcak ilk zamanlar sonra da pede geçersin canim

Bende öyleyim aynen 2. Hamileliğim kendindem sıkıldım artık bazen ocaktaki yemeği bile tabureye oturup karıştırıyorum karnım gerilip ağrı yapıyor

Kızlar lösemi hastası bir kardeşim var 15 yaşında ismi Muhammet cuma ve kandil hurmetine dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler .
Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda atlatır
weryew sen yazdıkça ben gerildim zaten sezaryen kalmış 18 günün bebekte sıkıntı var plesenta da sıkıntı var diyen kendileri seni hastaneye almayan da kendileri hem tüm riskli gebelerin tabiki devlette yapılsa özelde bu kadar perinatolog olur muydu yerinde olsam hemen birine giderdim yada raporlarını falan al git baş hekimle görüş bazen ortalığı ayağa kaldırmazsan kafaları almıyor maalesef pazartesiyi bekleme günü seninle olan arkadaşlar HERAN normal doğum bekliyorlar bebeğinde ameliyatlık birşey olursa ki inşallah olmaz önceden tedbir alırlar

Canım benimki de iri.ama normal doğum çok istiyorum.40 ı beklerse 4 ü geçer doğuramam diye korkuyorum.bakalım hayırlısı..
Canım bizimki de 38+3 de sezeryan yapalım, yoksa bebek iyice irileşecek dedi ama ben de normal istiyorum aslında.. Burda bi arkadaş neden suni sancı vererek Doğumu başlatmıyorlar diye sordu, o ihtimal hiç aklıma gelmemişti yarın sorayım bakalım ne diyecek doktor

Canım benim aldığım kilonun hepsi göbekte gibi birşey belki de ondan öyledir ama baya alttan yukarı zor çektim göbekte anında inmiyor doğum yapınca ne olur be olmaz diye bir de büyük paket alacam sanırım

Tekmele kuzum öyle zamanlarda, sen onu rahatsız et.. benim kolunu ısırmışlıgım var sonra da uyuyor gibi yaptım ne olduğunu anlayamadı, kalktı salona yattı.. uyku apnesi var benimkinin, şaka gibi uykularımız sorma.. bebek olunca üçümüz aynı odada nasıl yatıcaz bilmiyorum

Ay cok güldüm adamı ısırdın mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…