- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.501
Ay ya kaynanan adam çıldırtacak cinsten. O çocuğa şu 2 günde bişey olsa o mu hesap verecek acaba. Niye karışırlar ki sen taşıyorsun çocuğu senden iyi mi hissedecek. Bin taksiye git kuzum valla ihmal edilecek bir durum değil bence.Esime deyim sansimiz deneyelim ama kaynanamda hep karisiyorya zaten dua ediyordu bu hafta olmasin diye simdi der illa oda pazartesi cunku kardesi pazartesi devlet gidin dedi oysa o devlet bana tam tesekullu hastanede nap et dogum yap dedi ayni hastane gitmem icin esimide yicek oda anasi lafiyla rahat ya
Aynen camlarım berbat benim de kuzum. Kadın şok olacak gelince. Ama camlar yine kirlenecek 2 haftada. Ayyy ne zor iş yaBenimde hf cuma gelcek temiz temiz duralım ya bişey kalmadı camları gördükce sinirim bozuluyo zaten
Isırdım bacım valla, kendinden geçiyordu uyurken, bi eli yüzümde bi bacağı üstümde, iki kere ısırdım akıllandıAy cok güldüm adamı ısırdın mı ya
Ay kızlar 36+2 yim herkes temizlik halı vs halletti bir tembel ben kaldım ya. Haftaya çağırsam mı diyorum ama kirlenecek 3 hafta var doğumuma
Bir sor bakalım canım ne diyecek.bana henüz öyle bir tarih vermedi ama bi keresinde 4 kiloyu doğuramazsın demişti(kendim minyonum da) benim de pazartesi kontrolüm bakalım az çok belli olur ne olacağı.Canım bizimki de 38+3 de sezeryan yapalım, yoksa bebek iyice irileşecek dedi ama ben de normal istiyorum aslında.. Burda bi arkadaş neden suni sancı vererek Doğumu başlatmıyorlar diye sordu, o ihtimal hiç aklıma gelmemişti yarın sorayım bakalım ne diyecek doktor
Ahahaha. Güldürdünüz beniKızlar kandil için kv ve kp aradınız mı hadi bakemben kp aramadım daha hiç içimden gelmiyo uffff
Ayyy kv aradım, kp e selam söyledimAhahaha. Güldürdünüz benibende aramadım ve evet benimde hiç arayasım yok
nefesini tut ara gitsin canımAhahaha. Güldürdünüz benibende aramadım ve evet benimde hiç arayasım yok
ay benimki soruyor yarım saat konuşuyoruz, üstüne bir de onun hastalıklarını konuşuyoruz al sana 1 saat. sormasın canım daha iyiAyyy kv aradım, kp e selam söyledimsen nasılsın demedi ya kadın bana, şurda kalmış kaç günüm, grip olmuş bana onu anlatıyor
Ayyy kv aradım, kp e selam söyledimsen nasılsın demedi ya kadın bana, şurda kalmış kaç günüm, grip olmuş bana onu anlatıyor
Öyle çok konuşuyorsa eşin varken ara, o bi şey soruyormuş gibi yapsın, ona ver telefonu kaçay benimki soruyor yarım saat konuşuyoruz, üstüne bir de onun hastalıklarını konuşuyoruz al sana 1 saat. sormasın canım daha iyi
Evet bak o da bi ihtimal.nefesini tut ara gitsin canımben akşam eşim gelince arıcam kp i belki o da daha aramamıştır 10 saniye konuşmayla yırtarım
Sormasın canım, gelmesin de mümkünse.. zaten sorsa bi ağrımdan bahsetsem olacak o kadar diyor.. bazen eşimin hatırına sevmek istiyorum kadını.. ama yok yok nerden baksam olmuyor yaniKendimi gördüm şuan. Çok önemli ya onun grip olması şuan için... Umrunda değilim kadının. Dokuz aydır bir kere aramadı nasılsın diye.bende doğurmadan bir gün önce arar derim doğurcam diye ektiğini biçer millet. boşverin en iyisi. Bebişiniz ve siz önemlisiniz her anın tadını çıkarın
Kızlaaaaar bende geri sayım başladı.23 NİSANA SESZERYAN GÜNÜ ALDIK. Dün kontrolüm vardı. Bebiş 3600 olmuş ve pozisyon hala aynı. Kafa iki kaburgamın tam ortasında . Kızçemin keyfi yerinde popişi yaymış oturuyo hanım. Kendi kendine doğacağı yok. Doktorum dönsede kendisinin gelmesini bekler ya da gününü beklersek beş kiloya yanaşır ki kalça kemiklerin bunu kaldırmaz dedi. Onu geçtim iki haftaya kadar 4 kiloyu aşacak o bile senin için sıkıntı dedi. yani ne kadar yırtsamda kendimi normal diye sezeryanmış bana hayırolan. artık gün sayıyoruz. Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza nasip etsin hepimize
Bende 60 kiloyum canım bende bugün alıcam düşünüyordum nasıl bilicem diye.. Bedenleri mi oluyor onların numaraları mıHayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar
Dün depend aldım orta boy 60 kiloyum ama sanki dar gibi geldi sezaryen olursan sıkıntı olur mu acaba ?
Hala kızıma isim bulamadığım hastane süsü falan sevmiyorum en azından bebek çikolatası yaptırayım diyorum ama hala isim yok sanırım öyle de doğacak
sonra tekrar beni ister o telefonaÖyle çok konuşuyorsa eşin varken ara, o bi şey soruyormuş gibi yapsın, ona ver telefonu kaçakşamları öyle yapıyorum ben
Sormasın canım, gelmesin de mümkünse.. zaten sorsa bi ağrımdan bahsetsem olacak o kadar diyor.. bazen eşimin hatırına sevmek istiyorum kadını.. ama yok yok nerden baksam olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?