2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınızın hepsi kabul olsun Rabbim bu mübarek gecede peygamber efendimiz(sav) sıkıntılarını giderdiği gibi kimin ne derdi varsa derman olsun yüreğini ferahlatsın insallah küvezdeki tüm bebeklerimiz annelerine tez zamanda kavussunlar
weryew canım sende tez zamanda derdine derman bi doktor bul insallah bebeğinde sende saglıkla kavusun

Ay ya kaynanan adam çıldırtacak cinsten. O çocuğa şu 2 günde bişey olsa o mu hesap verecek acaba. Niye karışırlar ki sen taşıyorsun çocuğu senden iyi mi hissedecek. Bin taksiye git kuzum valla ihmal edilecek bir durum değil bence.

Ay kızlar 36+2 yim herkes temizlik halı vs halletti bir tembel ben kaldım ya. Haftaya çağırsam mı diyorum ama kirlenecek 3 hafta var doğumuma

Canım temizlik demişsin. Bende yeni başladım. 23 nisan.doğumum olacak inşallah. Halin yerindeyse başla ufaktan. Bende bugün halıları yolladım. Hafta içide kadın alıcam temizlik için. İki üç gündür de eşim çıkartım asmak şartıyla tek tek odaların perdelerini yıkayıp ütülüyorum. Kirlenmez sanırım üç haftada. En fazla ev tozlanır.

Bir sor bakalım canım ne diyecek.bana henüz öyle bir tarih vermedi ama bi keresinde 4 kiloyu doğuramazsın demişti(kendim minyonum da) benim de pazartesi kontrolüm bakalım az çok belli olur ne olacağı.

Ayyy kv aradım, kp e selam söyledim sen nasılsın demedi ya kadın bana, şurda kalmış kaç günüm, grip olmuş bana onu anlatıyor

Kendimi gördüm şuan. Çok önemli ya onun grip olması şuan için... Umrunda değilim kadının. Dokuz aydır bir kere aramadı nasılsın diye. bende doğurmadan bir gün önce arar derim doğurcam diye ektiğini biçer millet. boşverin en iyisi. Bebişiniz ve siz önemlisiniz her anın tadını çıkarın

Sormasın canım, gelmesin de mümkünse.. zaten sorsa bi ağrımdan bahsetsem olacak o kadar diyor.. bazen eşimin hatırına sevmek istiyorum kadını.. ama yok yok nerden baksam olmuyor yani

Kizlar kandillerde buyukleri aramak iyi hos ama onlara ozel bi kutlama gibi bi durum yokki bu kandiller butun muslumanlar icin mubarek bi gun. Gorevimiz buyukleri tek tek arayip kutlamak degil herkez kendi gorevlerini bilip ona gore bu guzel gunde ibadet ve bol dua ile gecirmek. Biz turkler bu tur gunlerde cok beklentili oluyoruz heralde ya. Bayramlari anliyorum ama kandillerde buyuklerimi ariyorum desem yalan olur kendi anne babami bile ozel kandil icin aramiyorum.

Kızlaaaaar bende geri sayım başladı. 23 NİSANA SESZERYAN GÜNÜ ALDIK.Dün kontrolüm vardı. Bebiş 3600 olmuş ve pozisyon hala aynı. Kafa iki kaburgamın tam ortasında. Kızçemin keyfi yerinde popişi yaymış oturuyo hanım. Kendi kendine doğacağı yok. Doktorum dönsede kendisinin gelmesini bekler ya da gününü beklersek beş kiloya yanaşır ki kalça kemiklerin bunu kaldırmaz dedi. Onu geçtim iki haftaya kadar 4 kiloyu aşacak o bile senin için sıkıntı dedi. yani ne kadar yırtsamda kendimi normal diye sezeryanmış bana hayırolan. artık gün sayıyoruz. Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza nasip etsin hepimize

Cok heycanli bi bekleyiss canim ya hayirlisiyla sag salim kucagina al insallah tombis prensesinii

Bende 60 kiloyum canım bende bugün alıcam düşünüyordum nasıl bilicem diye.. Bedenleri mi oluyor onların numaraları mı

Öyle çok konuşuyorsa eşin varken ara, o bi şey soruyormuş gibi yapsın, ona ver telefonu kaç akşamları öyle yapıyorum ben
sonra tekrar beni ister o telefona kaçış yok. severim çok iyi kadındır sağolsun, ama ben annemle de uzun konusmayı sevmem. ben telefonla konuşmayı sevmem kısacası idare ediyoruz bakalım

Sormasın canım, gelmesin de mümkünse.. zaten sorsa bi ağrımdan bahsetsem olacak o kadar diyor.. bazen eşimin hatırına sevmek istiyorum kadını.. ama yok yok nerden baksam olmuyor yani

Ayy al bendende o kadar. Etrafımda ne kadar yoksa o kadar iyi bence. İnsan bilşyo okadar olacağını ama bir iki destek cümlesi bekliyo. Ne var yalandan yaaa kızım şöyle böyle diye iki laf etseler... bi yerleri eksilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…