2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay kızlar bnde bugün şu çömelme hareketine başlayayım dedim anammm ne zormuş ya eğer bu işe yarıyorsa alaturka tuvaleti olanlar kesin kolaylıkla normal doğurur bi de bu sancı nasıl bişey ya mesela bnde bazen tam kasık ve bel bölgesinde ağrı oluyor ama öyle gelip giden cinsten değil . Evde sürekli bi iş peşinde oluyorum can sıkıntısından eh haliyle ağrır diyorum yorgunluktan

Bende 60 kiloyum canım bende bugün alıcam düşünüyordum nasıl bilicem diye.. Bedenleri mi oluyor onların numaraları mı
Ya kilonuz bana nazaran neredeyse yarı yarıya. Size ırta boy dar gelecekse bana büyük boy bile olmaz heralde. Yani beden ölçüleri yazıyor üstünde ama hiç belimi ölçmedim. Ölçsemde bi işe yaramaz heralde doğumdan sonra ne kadar olur bilemedim. En iyisi bi medikalciye mi sormak acaba ki.

Canım ben 72 kiloyum orta boy aldım rahat duruyor

O nasıl hareketmiş canım, ben hiç bişey yapmıyorum. Alaturkaya otursam kalkamam düşer kalırım zaten klozetten bile zor kalkıyorum böyle karnım çok sert oluyor sanırım o sancı, komple ama tüm rahim kaskatı kesiliyor

Aynı alaturka tuvalete çömelir gibi çömeliyosun sırtın dik olcak bnde ilk denemede nasıl kalkcam şimdi diye kara kara düşündüm bi otuz saniye duruyosun (ben on saniye anca durabildim ) dizler anında ağrıyor ama her gün yapsak kolay olur bnce . Doğum sancısı gelince de anlarz heralde yaa boşuna sevinmeyeyim ben bi yerlerim ağrıyor diye

Sanki olur gibi canım ben 79 kiloyum L oldu sana m hayli hayli olur gibi

Haklısın canım. Zatem konuştum kadınla Cuma ya zar zor ayarladık. O gelsin geldiği gün perdeleri de yıkarım da onların ütülenmesi var işte halıları da perşembe akşam gelip alacaklar halıları bir hafta sermem evler sıcak artık zaten. Senin doğumuna çok az kalmış normal olmayacak mı ki 23 nisana erken olmuyor mu canım

İnternette yorumları vardır belki hiç bakmadım aslında ama dar olursa acıtır bol olursa sızıntı yapabilir hiç kullanmayınca bilemiyo insan

Ayy hadi hayırlı olsun kızçen deemk böyle mutlu annesi. Hakkında hayırlısı demekki sezeryanmış. Maşallah kilosuna da. Sağlıkla kucaklayalım ama anammm 23 nisana 10 gün bile yok

Tekim sanıyordum ya kendimi garip hissediyorum hayırlısı ile doğuralım da ins

Kızlar bugün doğum eğitimine katıldım. Ebeler çok güzel bilgiler verdi nefes egzersizlerini kesinlikle yapılmasını söylediler 5 dakika göğüsten 5 dakika diyaframdan günde 1 kez 10 dakika yapın doğumda faydasına siz bile inanamazsınız dedi. Ve doğum sancısı çok utangaçtır o anda birinden çekinirseniz ya da rahatsız olursanız aniden kesilir yanınızda sadece eşiniz ya da anneniz olmalıymış. Birde sancı sırasında ayaktayken yatağa eğilip ellerimizi koyup popomuzu çok yavaşça sağa sola sallamamız lazımmış

Bende depent mi başka markamız ona karar veremedim..başka markalarda daha büyük boylar var gibi amaaarastiramadim daha..malum 114 kiloluk bünye..

İsme gelince,ben kız isimlerinden asya, yaren ve zeynep isimlerini çok severim,kizim olsaydı aklımdaki isimler buydu..yeni çıkan kimsenin duymadığı,yabancı ismi gibi olan isimleri sevmiyorum ben,özenti geliyo..

Ayni haftadayiz ve durumumuz sanirim ayni bende bugun gidcektm gtmedm henuz tam kesin sezeryan demesede benmde oyle olcaktir cnku muhtemelen kilosu sennkiyle ayni normal dogumu o kdar istyodum ki yine bebisler icin herseye katlanilir senn geri sayim baslamis hayrlisi olur insallah

Bende istedim evet ama dediğim gibi.leğen kemiklerin kaldırmaz dedi muayenesini yaprı ayrıntılı. Herşeyin hayırlısı canım. Umarım dilediğin gibi normal doğum olur senin

Ayy hadi hayırlı olsun kızçen deemk böyle mutlu annesi. Hakkında hayırlısı demekki sezeryanmış. Maşallah kilosuna da. Sağlıkla kucaklayalım ama anammm 23 nisana 10 gün bile yok

Ayyy deme deme heyecandan bayılabilirimevetttt on gün bile yok harıl gürül temizliğe giriştik eşimle. Bi heyecanla gün sayıyoz hayırlısıyla inşallah

Normal olmayacak canım maalesef. Bebişim hala ters ve kilosu 3600. Beşki haftaya döner diye beklicez bir hafta daha ama ihtimal vermiyor doktorum. Çatı kontrolümü yaptı ama normal doğum olsa bile daha zamanı olduğu için kilosundan ötürü kaldıramaz vücudun dedi. Yani her türlü sezeryan daha büyük ihtimal. Vaktin erken olma konusunda da 39 a girince alırız beklemek için sebep yok çocuk iyi maşallah dedi bizde güvendik bakalım.

Ayyy deme deme heyecandan bayılabilirimevetttt on gün bile yok harıl gürül temizliğe giriştik eşimle. Bi heyecanla gün sayıyoz hayırlısıyla inşallah
Ne güzel ne güzel canım valla 9 gün kalmış yerinde olmak isterdim benim daha 20 gün var :)))

Sonradan okudum yazdığını canım olsun doktorlar daha iyi biliyor ya doğuramaz diyorsa zOrlamanın manası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…