- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.521
Ya kilonuz bana nazaran neredeyse yarı yarıya. Size ırta boy dar gelecekse bana büyük boy bile olmaz heralde. Yani beden ölçüleri yazıyor üstünde ama hiç belimi ölçmedim. Ölçsemde bi işe yaramaz heralde doğumdan sonra ne kadar olur bilemedim. En iyisi bi medikalciye mi sormak acaba ki.Bende 60 kiloyum canım bende bugün alıcam düşünüyordum nasıl bilicem diye.. Bedenleri mi oluyor onların numaraları mı
Öok teşekkür ederim. Evet çok heyecanlı zaman geçmiyor artık.Cok heycanli bi bekleyiss canim ya hayirlisiyla sag salim kucagina al insallah tombis prensesinii
Bende hepsi engelli asla aramam ama kocamı gönderdim sayılmaz mı :)Kızlar kandil için kv ve kp aradınız mı hadi bakemben kp aramadım daha hiç içimden gelmiyo uffff
Canım ben 72 kiloyum orta boy aldım rahat duruyorYa kilonuz bana nazaran neredeyse yarı yarıya. Size ırta boy dar gelecekse bana büyük boy bile olmaz heralde. Yani beden ölçüleri yazıyor üstünde ama hiç belimi ölçmedim. Ölçsemde bi işe yaramaz heralde doğumdan sonra ne kadar olur bilemedim. En iyisi bi medikalciye mi sormak acaba ki.
ohhh valla hayat sana güzel bebişimBende hepsi engelli asla aramam ama kocamı gönderdim sayılmaz mı :)
O nasıl hareketmiş canım, ben hiç bişey yapmıyorum. Alaturkaya otursam kalkamam düşer kalırım zatenAy kızlar bnde bugün şu çömelme hareketine başlayayım dedim anammm ne zormuş yaeğer bu işe yarıyorsa alaturka tuvaleti olanlar kesin kolaylıkla normal doğurur bi de bu sancı nasıl bişey ya mesela bnde bazen tam kasık ve bel bölgesinde ağrı oluyor ama öyle gelip giden cinsten değil . Evde sürekli bi iş peşinde oluyorum can sıkıntısından eh haliyle ağrır diyorum yorgunluktan
Aynı alaturka tuvalete çömelir gibi çömeliyosun sırtın dik olcak bnde ilk denemede nasıl kalkcam şimdi diye kara kara düşündümO nasıl hareketmiş canım, ben hiç bişey yapmıyorum. Alaturkaya otursam kalkamam düşer kalırım zatenklozetten bile zor kalkıyorum böyle karnım çok sert oluyor sanırım o sancı, komple ama tüm rahim kaskatı kesiliyor
Sanki olur gibi canım ben 79 kiloyum L oldu sana m hayli hayli olur gibiHayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar
Dün depend aldım orta boy 60 kiloyum ama sanki dar gibi geldi sezaryen olursan sıkıntı olur mu acaba ?
Hala kızıma isim bulamadığım hastane süsü falan sevmiyorum en azından bebek çikolatası yaptırayım diyorum ama hala isim yok sanırım öyle de doğacak
Haklısın canım. Zatem konuştum kadınla Cuma ya zar zor ayarladık. O gelsin geldiği gün perdeleri de yıkarım da onların ütülenmesi var işteCanım temizlik demişsin. Bende yeni başladım. 23 nisan.doğumum olacak inşallah. Halin yerindeyse başla ufaktan. Bende bugün halıları yolladım. Hafta içide kadın alıcam temizlik için. İki üç gündür de eşim çıkartım asmak şartıyla tek tek odaların perdelerini yıkayıp ütülüyorum. Kirlenmez sanırım üç haftada. En fazla ev tozlanır.
İnternette yorumları vardır belki hiç bakmadım aslında ama dar olursa acıtır bol olursa sızıntı yapabilir hiç kullanmayınca bilemiyo insanYa kilonuz bana nazaran neredeyse yarı yarıya. Size ırta boy dar gelecekse bana büyük boy bile olmaz heralde. Yani beden ölçüleri yazıyor üstünde ama hiç belimi ölçmedim. Ölçsemde bi işe yaramaz heralde doğumdan sonra ne kadar olur bilemedim. En iyisi bi medikalciye mi sormak acaba ki.
Ayy hadi hayırlı olsun kızçen deemk böyle mutlu annesi. Hakkında hayırlısı demekki sezeryanmış. Maşallah kilosuna da. Sağlıkla kucaklayalım ama anammm 23 nisana 10 gün bile yokKızlaaaaar bende geri sayım başladı.23 NİSANA SESZERYAN GÜNÜ ALDIK. Dün kontrolüm vardı. Bebiş 3600 olmuş ve pozisyon hala aynı. Kafa iki kaburgamın tam ortasında . Kızçemin keyfi yerinde popişi yaymış oturuyo hanım. Kendi kendine doğacağı yok. Doktorum dönsede kendisinin gelmesini bekler ya da gününü beklersek beş kiloya yanaşır ki kalça kemiklerin bunu kaldırmaz dedi. Onu geçtim iki haftaya kadar 4 kiloyu aşacak o bile senin için sıkıntı dedi. yani ne kadar yırtsamda kendimi normal diye sezeryanmış bana hayırolan. artık gün sayıyoruz. Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza nasip etsin hepimize
Rabbim şifa versin inşallah ikinizde sagsaglim döneceksiniz evinize hep güzeli düşün canımInsallah hepimiz bi sekilde kurtaririz..insallah kucamda bebegimle eve geliriz insallah ameliyata gerek kalmaz ama basi felan cok yuksek ameliyat olmasida
Bende öyleyim aynen 2. Hamileliğim kendindem sıkıldım artık bazen ocaktaki yemeği bile tabureye oturup karıştırıyorum karnım gerilip ağrı yapıyor
Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda atlatır
@weryew sen yazdıkça ben gerildim zaten sezaryen kalmış 18 günün bebekte sıkıntı var plesenta da sıkıntı var diyen kendileri seni hastaneye almayan da kendileri hem tüm riskli gebelerin tabiki devlette yapılsa özelde bu kadar perinatolog olur muydu yerinde olsam hemen birine giderdim yada raporlarını falan al git baş hekimle görüş bazen ortalığı ayağa kaldırmazsan kafaları almıyor maalesef pazartesiyi bekleme günü seninle olan arkadaşlar HERAN normal doğum bekliyorlar bebeğinde ameliyatlık birşey olursa ki inşallah olmaz önceden tedbir alırlar
Bende depent mi başka markamız ona karar veremedim..başka markalarda daha büyük boylar var gibi amaaarastiramadim daha..malum 114 kiloluk bünye..Hayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar
Dün depend aldım orta boy 60 kiloyum ama sanki dar gibi geldi sezaryen olursan sıkıntı olur mu acaba ?
Hala kızıma isim bulamadığım hastane süsü falan sevmiyorum en azından bebek çikolatası yaptırayım diyorum ama hala isim yok sanırım öyle de doğacak
Ayni haftadayiz ve durumumuz sanirim ayni bende bugun gidcektm gtmedm henuz tam kesin sezeryan demesede benmde oyle olcaktir cnku muhtemelen kilosu sennkiyle ayni normal dogumu o kdar istyodum kiKızlaaaaar bende geri sayım başladı.23 NİSANA SESZERYAN GÜNÜ ALDIK. Dün kontrolüm vardı. Bebiş 3600 olmuş ve pozisyon hala aynı. Kafa iki kaburgamın tam ortasında . Kızçemin keyfi yerinde popişi yaymış oturuyo hanım. Kendi kendine doğacağı yok. Doktorum dönsede kendisinin gelmesini bekler ya da gününü beklersek beş kiloya yanaşır ki kalça kemiklerin bunu kaldırmaz dedi. Onu geçtim iki haftaya kadar 4 kiloyu aşacak o bile senin için sıkıntı dedi. yani ne kadar yırtsamda kendimi normal diye sezeryanmış bana hayırolan. artık gün sayıyoruz. Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza nasip etsin hepimize
Bende istedim evet ama dediğim gibi.leğen kemiklerin kaldırmaz dedi muayenesini yaprı ayrıntılı. Herşeyin hayırlısı canım. Umarım dilediğin gibi normal doğum olur seninAyni haftadayiz ve durumumuz sanirim ayni bende bugun gidcektm gtmedm henuz tam kesin sezeryan demesede benmde oyle olcaktir cnku muhtemelen kilosu sennkiyle ayni normal dogumu o kdar istyodum kiyine bebisler icin herseye katlanilir senn geri sayim baslamis hayrlisi olur insallah
Ayy hadi hayırlı olsun kızçen deemk böyle mutlu annesi. Hakkında hayırlısı demekki sezeryanmış. Maşallah kilosuna da. Sağlıkla kucaklayalım ama anammm 23 nisana 10 gün bile yok
Sanki olur gibi canım ben 79 kiloyum L oldu sana m hayli hayli olur gibi
Haklısın canım. Zatem konuştum kadınla Cuma ya zar zor ayarladık. O gelsin geldiği gün perdeleri de yıkarım da onların ütülenmesi var iştehalıları da perşembe akşam gelip alacaklar halıları bir hafta sermem evler sıcak artık zaten. Senin doğumuna çok az kalmış normal olmayacak mı ki 23 nisana erken olmuyor mu canım
Ne güzel ne güzel canım valla 9 gün kalmış yerinde olmak isterdim benim daha 20 gün var :)))Ayyy deme deme heyecandan bayılabilirimevetttt on gün bile yok harıl gürül temizliğe giriştik eşimle. Bi heyecanla gün sayıyoz hayırlısıyla inşallah
Sonradan okudum yazdığını canım olsun doktorlar daha iyi biliyor ya doğuramaz diyorsa zOrlamanın manası yokNormal olmayacak canım maalesef.Bebişim hala ters ve kilosu 3600. Beşki haftaya döner diye beklicez bir hafta daha ama ihtimal vermiyor doktorum. Çatı kontrolümü yaptı ama normal doğum olsa bile daha zamanı olduğu için kilosundan ötürü kaldıramaz vücudun dedi. Yani her türlü sezeryan daha büyük ihtimal. Vaktin erken olma konusunda da 39 a girince alırız beklemek için sebep yok çocuk iyi maşallah dedi bizde güvendik bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?