2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sezeryan mı nırmal mi doğurcan diye soranlara da bebişim nasıl isterse o olsun diyorum .

Aynen bu cevabi veriyordum bende oğlumda canım. Benim istemekle değil oğlum nasıl isterse öyle gelecek diyordum. Tam gününde normal doğumla dünyaya geldi oğlum darısı kızımın başına.

Anlarsin. Benim nstde 30 cikarken bile anladimda gittim doktora. Ama yinede sabirli gordum seni bidaha gelirse diyosun. Belkide gelmicek :).
Yaa şimdiye kadar azcık gaz sıkıştırsa acilde aldım soluğu doktorda eşimde tükendi bu sefer emin olayım diyorum yoksa bana kalsa çoktan gitmiştim :) bi de ben biraz tırsağım doktor konusunda bi kendi doktorum benim huyumu bildiğinden üstüme gelmeden yapıyo ne yapcaksa.. ilk zamanlar burada gittiğim 2 doktor resmen kovdu beni seninle uğraşamayız diye.. şimdi açıklık falan bakmak isteseler ben kesin olay çıkarırım gibi geliyo.. ay ben nasıl doğurcam yaa bağıra bağıra ağlayasım var şuan!

Bende sabah akşam gark gurk geziyorum. Hatta yatarak çıkmıyor o yüzden yatakta oturuyorum bi garrrk ediyorum rahatlatıp yatıyorum. Ev ahalisi alıştı hatta civar ahaliler bile alisti dermişim
Aynen valla çabalaya çabalaya oturuyorum geğirip yatıyorum

Kızlar sezeryanin en kötü yanı gaz sancısı. Şimdiden beni stresi sardı. Doğumda kesilen yerden içeri hava kaçtığı için aşırı gaz oluyor ilk günler . Ilk doğumda annemle yattık biz. Eşim yatak odasındaydı o yüzden rahattım yanımda annem olunca. Fakat şimdi eşim oğlum ben yatak odasında yatıp, annemi tek yatıralım diyoruz. Bu durumda napicam ben. Eşimin yanında öyle bişey yapamam Yapmazsam da sancidan mahfolurum

Bi sakin ol. Yalanci coban olayina dönmüşsün sen :). Bende hep son ana kdr kimseye bisey demeden beklerim. Her gittigimde bisey cikti mutlaka. Madem doktora gitmiyosun yat uyu o zmn. Dogum dedigin bu kdr sakin acisiz sancisiz bisey degil. Uyurlen farkinda olmadan cocuk cikmicak yani. Keske o kdr kolay olsa dimi. Madem doktora gitmicen panik yapip aglamana da gerek yok. Yat uyu ya da bu saatte napcaksan onu yap. Unut kani nisani fln.

Eğer bu nişansa sürekli mi gelir bi sefer mi geliyo? Bu arada giyiniyorum hazır bekliyim de tekrar kan man görürsem hemen gitcem..

Canım bende ara ara gelmişti oğlumda ama nisan geldikten 12 saat sonra gittim hastaneye beni sikistirdilarda öyle gittim. Neyse tam günüydü zaten doktor açıklama bakti 1.5 cm git eve suyun yada agrin çoğalırsa gel dedi. Eve gittim ağrılarım başladı belimden giriyordu ağrılar bende evde hep yürüyordum belimde sıcak havluyla sonra sıcak dus alıp biraz dinlenmek için oturdum suyum geldi. külotlu hasta bezini giydim sancılarımı dinledim siklasmaya başladı Hemen taksi vinn hastane.

Sancım yok ki hiç.. yani hiç olmadı şimdiye kadar olsa anlarım herhalde dimi.. ay beynim yandı resmen..

Benimde sancim çok yoktu ama doğum yaklaştıkça sancini anlıyorsun merak etme. Yukarıda da anlattım. Bana kalsa gitmezdim ilk doktora çünkü ağrım yoktu açıklığa bakicagini falan biokuyordum boşluğuna geldi doktor bakarken ayyy dedim. Bana buradan doğum yapacaksın biliyorsun değil mi dedi evet dedim ama çok bozuldum.
Sende hafta etken alttan muayene etmeyebilirler. Ultrason ile bebeğe durumuna kanala girip girmediğine bakabilirler.

Eğer bu nişansa sürekli mi gelir bi sefer mi geliyo? Bu arada giyiniyorum hazır bekliyim de tekrar kan man görürsem hemen gitcem..
Canim bana hastanemden verilen egitim videolarina gore bebek nisan (sumuksu tikac - mucus plug) geldikten sonra 3-4 gun bile bekleyebiliyor. Eger canli kirmizi akinti varsa her zaman acile gidiyoruz. Yok eger sumuksu daha cok kahverengi, beyaz ip ip bir seyse evde bekleyebiliyoruz diye biliyorum. Ama istersen ve ozellikle kirmizi ise doktorunu ara. Ben acil bir sey olmazsa ve panik yapmazsam hastaneye 15 dakika mesafedeyim. 5-1-1 ile gidecegim. Bu 5 dk aralikli, 1 dk suren- 1 saat gecmeyen sanci demekmis. (Sanirim bana onerilen 3-1-1 ama Ben panigim 5-1-1 de giderim) Hastaneye 1 bucuk saatten uzaksan 7-1-1 trafik varsa 9-1-1 oneriyorlar :)

loveren ne demek yapamam yapicaksin tabiki :). O sanci ne kdr kotu haberi var mi eşinin . Ben cok gazli oldum hamilelikte alisti artik.
Cidden yapamam . 6 yıllık evliyiz öyle bişey yapmadim . Tamam bu farklı sonuçta sağlık var işin içinde ama. Yine de yapamam canım ya. Ben annemle mi yatsam ki yine

Ankara Nesrin nefer Dr instagram da falan da sürekli paylaşıyor 4 kilo çocuk doğuyor ssvd sonra diyor çok fazla o şekilde doğum yaptırmış 2013 doğumlu kızım rahatlıkla deneyebilirsin dedi

Bende cok istiyorum bende 2013 subatta sezeryan oldum cokta iyi gecti kalktım gezdim yürüdüm bazen doguruversem bu sefer diyorum doktorumda yanasmıyo pek eşimde maceraya gerek yok diyo bende bi yandan normaldede dikişim filan olursa karın kesik asagı kesik olcak diye düşünüyorum ama gönlümden gecmiyoda değil

Ben de merak ediyordum bunu canım. Hani benim doktor geç alıyor ya. Korkuyordum ya kanala girerse milletin sezeryanı hep erken. Sevindim olmasına ya demekki boşuna korkutup panikletiyorlar insanı gerçekten.

Canım seninde 39+2 ye mi denk geliyo 8 mayıs olursa benimde öyle olucak o kanala girme meselesini bende cözemedim oglumda 40 ı bitirdim olmadı sezeryan oldum bi sıkıntımda yoktu şükür 39+ larda gec değil bence ramazana cok yaklasmasak ben yine doldurma taraftarıyım da ramazana kdr toparlanayım istiyorum

Tamam bende boyle hazirlarim ama dogumhaneye verilecek olan ney onu merak ediyorum kuzum. Doguma girerken bebek icin verilcek seti hazirladim keseye koydum ben ama kendim icin iceri verilsin diye ne hazirlamaliyim :/

Bende bişey almadılar canım sezeryansa önlükle gidip geliyosun odada giydiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…