- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.741
Ibrahim ozdurak canım sankoda. Sen de mi anteptesin?Tatlım antep de hangi dr gidiyosun
Enfeksiyondan falan da olabilir...ben çok sancı çektim ama nişan su gelmemişti emin olamıyorum ne oldugundanSancım yok ki hiç.. yani hiç olmadı şimdiye kadar olsa anlarım herhalde dimi.. ay beynim yandı resmen..
Ben de gecen aya kadar 2 günde bir künefe aseriyordum canımAyyy Kilis teyken manyak tatlı yerdik biz de katmerler künefeler baklavalar...
Sezeryan mı nırmal mi doğurcan diye soranlara da bebişim nasıl isterse o olsun diyorum .
Yaa şimdiye kadar azcık gaz sıkıştırsa acilde aldım soluğu doktorda eşimde tükendi bu sefer emin olayım diyorum yoksa bana kalsa çoktan gitmiştim :) bi de ben biraz tırsağım doktor konusunda bi kendi doktorum benim huyumu bildiğinden üstüme gelmeden yapıyo ne yapcaksa.. ilk zamanlar burada gittiğim 2 doktor resmen kovdu beni seninle uğraşamayız diye.. şimdi açıklık falan bakmak isteseler ben kesin olay çıkarırım gibi geliyo.. ay ben nasıl doğurcam yaa bağıra bağıra ağlayasım var şuan!Anlarsin. Benim nstde 30 cikarken bile anladimda gittim doktora. Ama yinede sabirli gordum seni bidaha gelirse diyosun. Belkide gelmicek :).
Aynen valla çabalaya çabalaya oturuyorum geğirip yatıyorumBende sabah akşam gark gurk geziyorum. Hatta yatarak çıkmıyor o yüzden yatakta oturuyorum bi garrrk ediyorum rahatlatıp yatıyorum. Ev ahalisi alıştı hatta civar ahaliler bile alisti dermişim
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahŞimdi su içiyorum bol bol tekrar gidince tuvalete kontrol etcem ona göre derhal ambulans kapıya :)
Evet bende şükran hanıma gidiyordum yaşam da annemin yanına doğuma geldim gelince birlikte katmer yiyebiliriz:)Ibrahim ozdurak canım sankoda. Sen de mi anteptesin?
Olur canım valla neden olmasınEvet bende şükran hanıma gidiyordum yaşam da annemin yanına doğuma geldim gelince birlikte katmer yiyebiliriz:)
İnş canımOlur canım valla neden olmasınçok sevindim ya cidden, gelince haberleselim
Bi sakin ol. Yalanci coban olayina dönmüşsün sen :). Bende hep son ana kdr kimseye bisey demeden beklerim. Her gittigimde bisey cikti mutlaka. Madem doktora gitmiyosun yat uyu o zmn. Dogum dedigin bu kdr sakin acisiz sancisiz bisey degil. Uyurlen farkinda olmadan cocuk cikmicak yani. Keske o kdr kolay olsa dimi. Madem doktora gitmicen panik yapip aglamana da gerek yok. Yat uyu ya da bu saatte napcaksan onu yap. Unut kani nisani fln.Yaa şimdiye kadar azcık gaz sıkıştırsa acilde aldım soluğu doktorda eşimde tükendi bu sefer emin olayım diyorum yoksa bana kalsa çoktan gitmiştim :) bi de ben biraz tırsağım doktor konusunda bi kendi doktorum benim huyumu bildiğinden üstüme gelmeden yapıyo ne yapcaksa.. ilk zamanlar burada gittiğim 2 doktor resmen kovdu beni seninle uğraşamayız diye.. şimdi açıklık falan bakmak isteseler ben kesin olay çıkarırım gibi geliyo.. ay ben nasıl doğurcam yaa bağıra bağıra ağlayasım var şuan!
Eğer bu nişansa sürekli mi gelir bi sefer mi geliyo? Bu arada giyiniyorum hazır bekliyim de tekrar kan man görürsem hemen gitcem..
Sancım yok ki hiç.. yani hiç olmadı şimdiye kadar olsa anlarım herhalde dimi.. ay beynim yandı resmen..
Aynen valla çabalaya çabalaya oturuyorum geğirip yatıyorum
Canim bana hastanemden verilen egitim videolarina gore bebek nisan (sumuksu tikac - mucus plug) geldikten sonra 3-4 gun bile bekleyebiliyor. Eger canli kirmizi akinti varsa her zaman acile gidiyoruz. Yok eger sumuksu daha cok kahverengi, beyaz ip ip bir seyse evde bekleyebiliyoruz diye biliyorum. Ama istersen ve ozellikle kirmizi ise doktorunu ara. Ben acil bir sey olmazsa ve panik yapmazsam hastaneye 15 dakika mesafedeyim. 5-1-1 ile gidecegim. Bu 5 dk aralikli, 1 dk suren- 1 saat gecmeyen sanci demekmis. (Sanirim bana onerilen 3-1-1 ama Ben panigim 5-1-1 de giderim) Hastaneye 1 bucuk saatten uzaksan 7-1-1 trafik varsa 9-1-1 oneriyorlar :)Eğer bu nişansa sürekli mi gelir bi sefer mi geliyo? Bu arada giyiniyorum hazır bekliyim de tekrar kan man görürsem hemen gitcem..
Cidden yapamam . 6 yıllık evliyiz öyle bişey yapmadim . Tamam bu farklı sonuçta sağlık var işin içinde ama. Yine de yapamam canım ya. Ben annemle mi yatsam ki yineloveren ne demek yapamam yapicaksin tabiki :). O sanci ne kdr kotu haberi var mi eşinin . Ben cok gazli oldum hamilelikte alisti artik.
Ankara Nesrin nefer Dr instagram da falan da sürekli paylaşıyor 4 kilo çocuk doğuyor ssvd sonra diyor çok fazla o şekilde doğum yaptırmış 2013 doğumlu kızım rahatlıkla deneyebilirsin dedi
Ben de merak ediyordum bunu canım. Hani benim doktor geç alıyor ya. Korkuyordum ya kanala girerse milletin sezeryanı hep erken. Sevindim olmasına ya demekki boşuna korkutup panikletiyorlar insanı gerçekten.
Tamam bende boyle hazirlarim ama dogumhaneye verilecek olan ney onu merak ediyorum kuzum. Doguma girerken bebek icin verilcek seti hazirladim keseye koydum ben ama kendim icin iceri verilsin diye ne hazirlamaliyim :/
Heh super ya sevindim buna kuzumKendin için bir şey vermene gerek yok canım.doğuma girerken hastane önlüğüyle giriliyor.sonra odana geldiğinde çamaşırını geceliğini filan giyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?