2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dimi ama çok örnek var böyle . İnşallah hayırlısı olur . Ben zaten şartlamadım kendimi normale olurda olur diyorum . Sezeryan mı nırmal mi doğurcan diye soranlara da bebişim nasıl isterse o olsun diyorum .

Benim kaç gündür pis bi akıntım vardı zaten hatta dün fitil verdi bana gece unutup uyumuşum bugünde fitil atcaktım son bi tuvalete gireyim dedim kanlı akıntıyı görünce bastım çığlığı.. ben dün doktordaydım ama hiç demedi bana kafası rahim ağzında falan diye.. acaba akıntıdan sebep mi oldu?

Yaa annemi aradım şimdi o da panik yapma nişansa bile suyun sancın gelmeden bişey yapmazlar diyo.. tam da yatıcaktım uykumda kaçtı şimdi.. ayrıca antep katmerini de ne boğardım beee! :)
Bize haber ver bi şey olursa ama merak ederiz. Bizim Robin bebeğe bak sen, aceleci mi çıktı ne :)

Valla cnm bir arkadaş var benimle bir hamile o da böyle ay benim işim rastgitmez der durur ve gitmez onun dış çekimde yağmur fırtına ne varsa oldu nisan ortası benimkinde güneş hiç gitmedi çünkü. Nasıl bakarsan öyle olur zaten olumsuzu çağırma. Başka birini bulursun geçici sonra yine bulunue merak etme sen. Allah başka dert vermesin.

Kızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?
Ay çok heyecanlı ya :) bebiş hareketliyse ağrın sızın yoksa bişey olmaz canım. Doktoruna mesaj mail falan at bakalım ne dicek :)

Hay allah ya, olsun bir gece.. inşallah minik kuzun uslu uslu durur, anneannesini utandırır :) dogum yaptığın gece benim uykularım kızının olsun, mışıl mışıl uyusun inşallah
Ayyy canım benim ya ne güzel söylemişsin çok sağol. Sen de aağlıkla bir avazda bebişini doğur inşallah. Rabbim kolaylıkla kavuşmanı sağlasın

Eğer bu nişansa sürekli mi gelir bi sefer mi geliyo? Bu arada giyiniyorum hazır bekliyim de tekrar kan man görürsem hemen gitcem..

Kizlar ozellikle aksamlari dk basi gegiriyorum artik bikkinlik geldi var mi bole olan neden surekli gık gık anlamadim gitti yoruldum valla

Bende sabah akşam gark gurk geziyorum. Hatta yatarak çıkmıyor o yüzden yatakta oturuyorum bi garrrk ediyorum rahatlatıp yatıyorum. Ev ahalisi alıştı hatta civar ahaliler bile alisti dermişim

Kizlar devlet hastanelerinde dogum yapacaklar icin söylüyorum. Bence cantaniza bir pet sisese kucuk bir su alin. Orda sanci odalarinda sanci cekerken su getirenimiz olmaz diye düşünüyorum.

Canım ben doğum için yatış yaptigimda hiç birşey yedirip içermediler. Çok susadım derin derin nefes almaktan dudagim dilim damağın kurudu o zaman ebe gelip pamukla dudaklarımı islatti sadece

Kızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?

Canım nişan gelmiş olabilir ama panik yapma daha doguma var agrilarin sancilarin baslamadiysa sakin ol. Hastaneye gidersen açıklana bakacaklar ve ona gore yarış yapacaklardır. Ben evde sanci çekme taraftarı olduğum için sancıların çok siklastiginda gitmeni tavsiye ederim

Sancım yok ki hiç.. yani hiç olmadı şimdiye kadar olsa anlarım herhalde dimi.. ay beynim yandı resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…