- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.721
Dimi ama çok örnek var böyle . İnşallah hayırlısı olur . Ben zaten şartlamadım kendimi normale olurda olur diyorum . Sezeryan mı nırmal mi doğurcan diye soranlara da bebişim nasıl isterse o olsun diyorum .Canım.arkadasim da senin gibi zayıftı 25 kilo falan aldı ama çatır çatır doğurdu. Kuzenim kilosu vardı 42 beden giyordu çünkü bayağı kiloda aldı oda çatır çutur doğurdu
Sen kimsenin lafina bakma canım kendini şartlama da. Bol yürüyüş yap çömelme hareketini yap ben dışarıda hep alaturka tuvalete giriyorum rahat oturup kalkabiliyorum mesela. Bağdaş kurarak oturmaya çalış. Hurma ye ve dua et bebiş ve senin için hangisi kolay olacak ise öyle olsun. Inşallah doğuramazsın diyenlere inat bir avazda doğurursun canım.
Inşallah tüm arkadaşlar bir avazda doğururuz. Ne olduğunu anlamadan kucagimiza alırız bebislerimizi.
Benim kaç gündür pis bi akıntım vardı zaten hatta dün fitil verdi bana gece unutup uyumuşum bugünde fitil atcaktım son bi tuvalete gireyim dedim kanlı akıntıyı görünce bastım çığlığı.. ben dün doktordaydım ama hiç demedi bana kafası rahim ağzında falan diye.. acaba akıntıdan sebep mi oldu?@Aarohi hadi kalk git bize de yaz. Ben doktora gittigimde 26. Haftada goruntusu nisan demisti ama bebegin kafasiyla rahim agzi arasinda baya bi su vardi gosterdi. Bak bebegin kafasi rahim agzinda degil dayanmamis bu goruntu benim icin cok onemli rahat ol demisti. Yani bebegin kafasi dayaninca o sumuksu sivi altılıyo hemen anlasilir. Sonrada hemen kendi doktorunu ararsin gerekirse. Mutlaka yaz ama hepimiz merktayiz bak :)
Bize haber ver bi şey olursa ama merak ederiz. Bizim Robin bebeğe bak sen, aceleci mi çıktı ne :)Yaa annemi aradım şimdi o da panik yapma nişansa bile suyun sancın gelmeden bişey yapmazlar diyo.. tam da yatıcaktım uykumda kaçtı şimdi.. ayrıca antep katmerini de ne boğardım beee! :)
Valla cnm bir arkadaş var benimle bir hamile o da böyle ay benim işim rastgitmez der durur ve gitmez onun dış çekimde yağmur fırtına ne varsa oldu nisan ortası benimkinde güneş hiç gitmedi çünkü. Nasıl bakarsan öyle olur zaten olumsuzu çağırma. Başka birini bulursun geçici sonra yine bulunue merak etme sen. Allah başka dert vermesin.Temizliğe 15 günde bir gelen bayan işe girmiş beni bıraktı, tam doğum öncesi olana bak , ben bu halde yapamam zaten astımım, ben kesin bakıcıda bulamamAllahım millet nasıl hemen ayarlıyo herşeyini ben niye böyle hep yarı yolda kalıyorum moralim çok bozuk...
arkadaşlar annen var o bakar diyo , annem yiğenime bakıyo her gelişinde onu kreşe kabul etmezler küçük deyip duruyo , kaynana desen hayırsız gelse huzurumu bozuyo zaten gelmez zor gelir çocuk bakmak, şuan oturup deli gibi ağlayasım var
Ay çok heyecanlı ya :) bebiş hareketliyse ağrın sızın yoksa bişey olmaz canım. Doktoruna mesaj mail falan at bakalım ne dicek :)Kızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?
Ay bu Nisan işte kesin nişan ne yaptın kız sakın bekleme git hemen enfeksiyon riski oluyoAma o böyle değildi. Belli belirsizdi.. bu resmen akıntının içinde kandı. Tırstım biraz valla
Ayyy canım benim ya ne güzel söylemişsin çok sağol. Sen de aağlıkla bir avazda bebişini doğur inşallah. Rabbim kolaylıkla kavuşmanı sağlasınHay allah ya, olsun bir gece.. inşallah minik kuzun uslu uslu durur, anneannesini utandırır :) dogum yaptığın gece benim uykularım kızının olsun, mışıl mışıl uyusun inşallah
Kizlar ozellikle aksamlari dk basi gegiriyorum artik bikkinlik geldi var mi bole olan neden surekli gık gık anlamadim gitti yoruldum valla
Ay gelin kızlar katmer ismarlarim size benBenim burdan dizlerim titredi heyecandan :) ne duruyon kız, kalk git acileAntep katmeri yemeğe gidelim desem gidersin ama dimi
Kizlar devlet hastanelerinde dogum yapacaklar icin söylüyorum. Bence cantaniza bir pet sisese kucuk bir su alin. Orda sanci odalarinda sanci cekerken su getirenimiz olmaz diye düşünüyorum.
Sen de çok sagol kuzum, Hepimiz için inşallahAyyy canım benim ya ne güzel söylemişsin çok sağol. Sen de aağlıkla bir avazda bebişini doğur inşallah. Rabbim kolaylıkla kavuşmanı sağlasın
Aman bu saatte etme eyleme, yarın kontrolüm var ne derim tartıdan inince doktoraAy gelin kızlar katmer ismarlarim size benben giderim şu saat valla nolcak
Kızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?
Bebisim gel antepteyim gider sıcak sıcak gomeriz kocaman 2 tane katmer yanında da çayAman bu saatte etme eyleme, yarın kontrolüm var ne derim tartıdan inince doktora
Sancım yok ki hiç.. yani hiç olmadı şimdiye kadar olsa anlarım herhalde dimi.. ay beynim yandı resmen..Canım nişan gelmiş olabilir ama panik yapma daha doguma var agrilarin sancilarin baslamadiysa sakin ol. Hastaneye gidersen açıklana bakacaklar ve ona gore yarış yapacaklardır. Ben evde sanci çekme taraftarı olduğum için sancıların çok siklastiginda gitmeni tavsiye ederim
Anlarsin. Benim nstde 30 cikarken bile anladimda gittim doktora. Ama yinede sabirli gordum seni bidaha gelirse diyosun. Belkide gelmicek :).Sancım yok ki hiç.. yani hiç olmadı şimdiye kadar olsa anlarım herhalde dimi.. ay beynim yandı resmen..
Tatlım antep de hangi dr gidiyosunBebisim gel antepteyim gider sıcak sıcak gomeriz kocaman 2 tane katmer yanında da çayay beni de ayarttın gece gece ayarasım vardı benim de neyse
Ayyy Kilis teyken manyak tatlı yerdik biz de katmerler künefeler baklavalar...Bebisim gel antepteyim gider sıcak sıcak gomeriz kocaman 2 tane katmer yanında da çayay beni de ayarttın gece gece ayarasım vardı benim de neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?