- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.142
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.761
Supermis cok sevindim :)Birsey almıyorlar canım odana gelip giyiniyosun hatta bi süre sonra gyiniyosun
5-1-1 ile gidecegim. Bu 5 dk aralikli, 1 dk suren- 1 saat gecmeyen sanci demekmis. (Sanirim bana onerilen 3-1-1 ama Ben panigim 5-1-1 de giderim) Hastaneye 1 bucuk saatten uzaksan 7-1-1 trafik varsa 9-1-1 oneriyorlar :)
Sezeryan sonrasi gaz cikartmak tibbi olarak kutlanan bir sey diye biliyorum. Havalar sicakolacak pencereyi actirirsiniz ya da esinize odadan cikmasini soylersiniz.tembelse cikmaz Aman canim Yap der. :)Kızlar sezeryanin en kötü yanı gaz sancısı. Şimdiden beni stresi sardı. Doğumda kesilen yerden içeri hava kaçtığı için aşırı gaz oluyor ilk günler . Ilk doğumda annemle yattık biz. Eşim yatak odasındaydı o yüzden rahattım yanımda annem olunca. Fakat şimdi eşim oğlum ben yatak odasında yatıp, annemi tek yatıralım diyoruz. Bu durumda napicam ben. Eşimin yanında öyle bişey yapamam Yapmazsam da sancidan mahfolurum
Cidden yapamam . 6 yıllık evliyiz öyle bişey yapmadim . Tamam bu farklı sonuçta sağlık var işin içinde ama. Yine de yapamam canım ya. Ben annemle mi yatsam ki yine
Evet kesinlikle çok önemli. Sezeryan sonrası gaz çıkmayınca dr taburcu etmiyor zaten. Aşılması gereken bir durum ama ben 6 yıldır aşamadım:)Sezeryan sonrasi gaz cikartmak tibbi olarak kutlanan bir sey diye biliyorum. Havalar sicakolacak pencereyi actirirsiniz ya da esinize odadan cikmasini soylersiniz.
Biz astik bunlari artik :)
Oğlum var 3,5 yaşına girecek canım.
Işte biz evlendiğimizden beri birbirimizin yanında hiç yapmadık(uykuda falan olani saymiyorum:) ondan sanırım bu kadar çekinmem. Ay keşke baştan yapsaymışız :) şimdi çok garip geliyor. Bir de o öyle bişey ki normal gaz gibi değil. Resmen içindeki hava çıkıyor ve çıkması da gerekir. Yoksa fena sancı yaparSenin bide cocugun var ya. Valla benim esim boyle konularda ilk evlendigimizde rahat olalim fln demisti. Ben zaten rahat bi insanim. Gulerse fln utandirma beni diyorum hemen susuyo. Oyle cok rahat rahat degilim ama gelirse tutmam. Bence esinle yat. :)
Ayy çok hoşsun ya valla kahkaha attim resmen doktorun dediğine :)) gerçekten sancısı çok kötü biliyorum . Delimiyim neyim bunu bile düşünüyorum yaloveren Canım o gaz çok önemli hayatı birşey biliyorsun hastanelerde alkışlarla karşılanıyor ve ona gore çıkış veriliyor. Eşin seni anlayışla karşılayacaktır eminim
Tuttuğunda gazını acile soluğu alırsın gaz sancısı çok kötüdür ben bi kaç kere öyle acile gittim ama ne fenayim kalbim sıkışıyor iki büklüm yürüyorum doktora ölüyorum sanırım falan diyorum tahlil röntgen falan çekti. Sonucları alıcaz doktor bana baktı bi osuran birşeyin kalmaz dedi. Eşim o zamanlar sevgilimi bi kahkaha ile hastaneyi inletmisti
Ayy çok hoşsun ya valla kahkaha attim resmen doktorun dediğine :)) gerçekten sancısı çok kötü biliyorum . Delimiyim neyim bunu bile düşünüyorum ya
O zaman en güzeli hastaneyle konuşmak genelde bizim buralarda böyle kendine gelince giydîriyolar ilk dogumda oyleydi yengem ve bı arkadasada refakat etmiştm 2side farklı hastane onlarda oyleydiO ha
O hastaneden hastaneye degisiyor. Bizim burda dogum cantanla beraber giriyormussun dogumhaneye. En son bebek de sen de giyinip cikiyorsun. O yuzden ben iki canta yaptim. Biri benimle dogumhaneye gelecek. İcinde bebek hastane cikisi ve kendim icin gecelik pijama ic camasirlari ve ped koydum. Diger malzemeler diger cantada olacak.
Valla cnm bir arkadaş var benimle bir hamile o da böyle ay benim işim rastgitmez der durur ve gitmez onun dış çekimde yağmur fırtına ne varsa oldu nisan ortası benimkinde güneş hiç gitmedi çünkü. Nasıl bakarsan öyle olur zaten olumsuzu çağırma. Başka birini bulursun geçici sonra yine bulunue merak etme sen. Allah başka dert vermesin.
yok canim ben kocaelindeyim o istanbulda ben medical park kocaeli hastanesine gidiyorum ve dr cok ilgili zaten ilk doğumumuda ayni dr yaptirmisti ayni hastanede perinatoloji uzmani ve beyin sinir cerrahi ile görüşlerimizi sagladik cok sukur cok ilgilendiler ve 36. haftami doldurur doldurmaz ve bebegi alicaklarki beyindeki su bebege daha fazka zarar vermesin .. son 5 gun insallh 19 nisan gunumuz bugun son kontrole gidecegiz ... rabbime ne kadar sukretsem azdır..Randevusuz gidemiyor musun...hastaların bir kısmı randevulu bir kısmı sıra alıp giren oluyor sabah erkenden gidip sıra alsan bence girebilirsin...hani taa kaç hafta önce alıyorlardı senin bebegi ameliyat falan olacaktıAssos la aynı yere gitmiyor musunuz onun günü falan belli galiba...bir yerlerde yanlışlık var canım bu şekilde olmaz
canim ben oyle yaptim 15 sene ucretli ogretmenlik yaptim baktim kppsyi de kazanamıyorum cocugum evim perperisan.. 3 senedir evdeyim.. kafamda rahat etti.. ilerleyen zamanda rabbim firsat verir cocuklatimi buyutursem nasip inslh belki calisirum diyorum... bazrn okulu cok ozluyorum.. ama ailem daha agir basıyor.. haa evet kadtolu olsaydim belki katlanirdimm ama ucretli olunca katlananadim... dedgin gibi paranla rezil oluyorsun...En güzeli çalışmayacaksın kendi çocuğunada kendin bakacaksın evinide kendin temizleyeceksin... paranla rezil oluyorsun başka bişey değil
Bana da yaz sana zahmet birde sorar mısın sezaryen yada normal odaya geçince giyiniyoruz değil mi dün bu arada arkadaşlar konuşmuş bizde ona göre ayrı çanta yapalımAyy evet ya ben bakmamışım senin Doğum zamanına, bence de inşallah olmasınHayırlısı olsun hepimiz için, normal ya da sezeryan.. allah sağlık versin.. ben yarın gidicem, bunalmazsam bakarım odalara inşallah
Gayet normal aldığın kilo ne biliyorlarmış kadın doğumcu mu onlar yoksa içinden. Mi çıkmışlar salla gitsin yaKızlar şu normal doğuramazsın diyenlere gıcık olmaya başladım yaaöncelikle annem sürekli bn doğuramadım nırmal sende doğuramazsın dyor . Bugün ablamla konuştuk hoparlörde annemde yanımda konuşuyoruz falan . Ablamda diyor ben araştırdım sen fazla kilo almışsın normal doğurman zor bnce sezeryan olursun diyor . Hayır normal diye şartlamıyorum zaten ama insan destek bekliyor yani . Tamam 19 kilo aldım ama zaten zayıftım bn 48 kiloyla hamile kaldım.resmen bunlar yüzünden inadına normal doğurmaya çalışcam
Sen ne kadara alıyorsun canım bayanı buranında pek farkı yön tüm gün 180 diyorlar200 ne kadar çokmuş İstanbul mu? , şimdiler de iyi yardımcı bulmak da zor, herkese güvenilmiyor da.. verdiğin paranın hakkını verseler keşke
weryew cim neden hasta haklarına şikayet etmiyorsun yada başhekim e git sana yol göstersinler zaten ne kadar dolu olduklarından kendilerinin de bilgileri var. Ben artuk her gittiğimde farklı doktora numara alıyorum mecbur diyabet gebe takibe gidiyorum ama hiç böyle ilgisiz davranmadılar şaşırıyorum hatta son gittiğim asistan doktorla biraz muhabbet ettik inşallah doğuma geldiğinde bende dogumhanede olurum falan dedi. Bi önceki doktora ancak bu güne numara buldum dedim. Mecbur size geldim aslında gelmek istemezdim mı demek istiyorsun dedi gulustuk son söylediğim kayıtlardan çıkarılsın dedim. Yanı hem ilgililer hemde gerginligimi almışlardı. O yüzden çok şaşkınım bu şekilde davrandıkları için. Mutlaka ters doktorlar var inşallah bir daha karşılaşmazsın. Numara alamayacağına göre pazartesi gunu hasta haklarına git dosyanla derdini anlat sana bilgi yada yol gösterirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?