2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
5-1-1 ile gidecegim. Bu 5 dk aralikli, 1 dk suren- 1 saat gecmeyen sanci demekmis. (Sanirim bana onerilen 3-1-1 ama Ben panigim 5-1-1 de giderim) Hastaneye 1 bucuk saatten uzaksan 7-1-1 trafik varsa 9-1-1 oneriyorlar :)

Canım çok güzel anlatmışsın bize de gebelik okulunda 5 dk bir gelen sancıyla yani 5-1-1 bize gelin denildi. Evde daha rahat olur sancıyı çekmeniz diye söylemişti ebe

Sezeryan sonrasi gaz cikartmak tibbi olarak kutlanan bir sey diye biliyorum. Havalar sicakolacak pencereyi actirirsiniz ya da esinize odadan cikmasini soylersiniz.tembelse cikmaz Aman canim Yap der. :)

Biz astik bunlari artik :)

Cidden yapamam . 6 yıllık evliyiz öyle bişey yapmadim . Tamam bu farklı sonuçta sağlık var işin içinde ama. Yine de yapamam canım ya. Ben annemle mi yatsam ki yine

Senin bide cocugun var ya. Valla benim esim boyle konularda ilk evlendigimizde rahat olalim fln demisti. Ben zaten rahat bi insanim. Gulerse fln utandirma beni diyorum hemen susuyo. Oyle cok rahat rahat degilim ama gelirse tutmam. Bence esinle yat. :)

Sezeryan sonrasi gaz cikartmak tibbi olarak kutlanan bir sey diye biliyorum. Havalar sicakolacak pencereyi actirirsiniz ya da esinize odadan cikmasini soylersiniz.

Biz astik bunlari artik :)
Evet kesinlikle çok önemli. Sezeryan sonrası gaz çıkmayınca dr taburcu etmiyor zaten. Aşılması gereken bir durum ama ben 6 yıldır aşamadım:)

loveren Canım o gaz çok önemli hayatı birşey biliyorsun hastanelerde alkışlarla karşılanıyor ve ona gore çıkış veriliyor. Eşin seni anlayışla karşılayacaktır eminim
Tuttuğunda gazını acile soluğu alırsın gaz sancısı çok kötüdür ben bi kaç kere öyle acile gittim ama ne fenayim kalbim sıkışıyor iki büklüm yürüyorum doktora ölüyorum sanırım falan diyorum tahlil röntgen falan çekti. Sonucları alıcaz doktor bana baktı bi osuran birşeyin kalmaz dedi. Eşim o zamanlar sevgilimi bi kahkaha ile hastaneyi inletmisti

Işte biz evlendiğimizden beri birbirimizin yanında hiç yapmadık(uykuda falan olani saymiyorum:) ondan sanırım bu kadar çekinmem. Ay keşke baştan yapsaymışız :) şimdi çok garip geliyor. Bir de o öyle bişey ki normal gaz gibi değil. Resmen içindeki hava çıkıyor ve çıkması da gerekir. Yoksa fena sancı yapar

Ayy çok hoşsun ya valla kahkaha attim resmen doktorun dediğine :)) gerçekten sancısı çok kötü biliyorum . Delimiyim neyim bunu bile düşünüyorum ya

Ayy çok hoşsun ya valla kahkaha attim resmen doktorun dediğine :)) gerçekten sancısı çok kötü biliyorum . Delimiyim neyim bunu bile düşünüyorum ya

Bende doktordan aldığım guce ve sevgili eşimin kahkahasinin ictenligine dayanarak o dakikadan sonra Allah ne verdiyse ay yapmiyim ayıp falan yok o yüzden rahatız o konuda ama sana da ayrı bi saygi duydum 6 sene hiç pirt yok maşallah 2.5 yaşındaki oğlum bile pirtini duymadıysam gelip anne pirt diyip yaptığını söylüyor.

O zaman en güzeli hastaneyle konuşmak genelde bizim buralarda böyle kendine gelince giydîriyolar ilk dogumda oyleydi yengem ve bı arkadasada refakat etmiştm 2side farklı hastane onlarda oyleydi

En güzeli çalışmayacaksın kendi çocuğunada kendin bakacaksın evinide kendin temizleyeceksin... paranla rezil oluyorsun başka bişey değil

yok canim ben kocaelindeyim o istanbulda ben medical park kocaeli hastanesine gidiyorum ve dr cok ilgili zaten ilk doğumumuda ayni dr yaptirmisti ayni hastanede perinatoloji uzmani ve beyin sinir cerrahi ile görüşlerimizi sagladik cok sukur cok ilgilendiler ve 36. haftami doldurur doldurmaz ve bebegi alicaklarki beyindeki su bebege daha fazka zarar vermesin .. son 5 gun insallh 19 nisan gunumuz bugun son kontrole gidecegiz ... rabbime ne kadar sukretsem azdır.. weryew icin cok üzülüyorum ozel hastaneye gidemeyecek insanlar ölümüne mi terk edilir anlamis degilim.. ve haftasi 37 gectigi halde hala ordan oraya atılıyor yazik günah.. esininde bu konuda destek cikmadigi ortada.. rabbim yar ve yardimcin olsun inssllh.. ne bileyim arkadaşların dedigi gibi kanamam var vs diyerek bu hafta at kendini hastaneye kayinvalidenide hic kafana takma .. suan sen ve bebegin onemlisiniz .. sanirim evdekiler durumun ciddiyetinin farkında degiller

En güzeli çalışmayacaksın kendi çocuğunada kendin bakacaksın evinide kendin temizleyeceksin... paranla rezil oluyorsun başka bişey değil
canim ben oyle yaptim 15 sene ucretli ogretmenlik yaptim baktim kppsyi de kazanamıyorum cocugum evim perperisan.. 3 senedir evdeyim.. kafamda rahat etti.. ilerleyen zamanda rabbim firsat verir cocuklatimi buyutursem nasip inslh belki calisirum diyorum... bazrn okulu cok ozluyorum.. ama ailem daha agir basıyor.. haa evet kadtolu olsaydim belki katlanirdimm ama ucretli olunca katlananadim... dedgin gibi paranla rezil oluyorsun...

Bana da yaz sana zahmet birde sorar mısın sezaryen yada normal odaya geçince giyiniyoruz değil mi dün bu arada arkadaşlar konuşmuş bizde ona göre ayrı çanta yapalım
Gayet normal aldığın kilo ne biliyorlarmış kadın doğumcu mu onlar yoksa içinden. Mi çıkmışlar salla gitsin ya
200 ne kadar çokmuş İstanbul mu? , şimdiler de iyi yardımcı bulmak da zor, herkese güvenilmiyor da.. verdiğin paranın hakkını verseler keşke
Sen ne kadara alıyorsun canım bayanı buranında pek farkı yön tüm gün 180 diyorlar

Kızlar biz eve geldik müşahede altındaydım iki kez nstye girdim nstde sancı yfak ufak bazen hafif yüksek çıkıyor ama ben çok hissetmediğim için almadı sezeryana artarsa o zaman gideceğim şarjım bitmişti yazamadım kusura bakmayın bu arada benim kasılma diye hissettiğim çoğu şey bebekmiş ebenin kasılman var şuan dediklerinin çoğunu hissetmedim doğum yakın bizim kızlar haberler böyle

Pazartesi kesin gidecegim. arkadasim inan sadece orada tek bir doktoru cok begendim cok sevdim. gerisi beni hep korkuttu hep akraba evliligi kizdi. Ben bagirip cagirmak istemedim sonucda ben ve bebegim onlara muhtaciz. cocumla ilgileri iyi olsun istiyorum. Bide aileni iceri almiyolar malesef tek herseyini hallediyorsn kac kez aglayarak ciktim oradan. Perinatoloji servisi bak cok guzeldi iyiydi her anlamiyla ama su normal gittimiz polikinlikde sadece tek doktor onada hep gidemiyorsn malesef keske sistem boyle olmasaydida gonlum rahat hep ona gidebilssm ilgisi incelemesi yasi tecrubesi cok iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…