- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.881
Korkma canım sen eve gelene kadar biter işler bugünden yıkamaya başlayın perdeleri annen yanindaydi dimi sen pek iş yapma.bol.su iç yat Allah'ın izniyle.az.kaldi kavusmanaAlayım dimi canım, ayy daha perdeler yıkanmadıstorları yıkamaya verdik Çarşamba gelicek, elim ayağıma karıştı, nasıl düşünsem bilemiyorum canım. Ben önceki bebeğimi suyu bittiği için kaybettim, aklım gidiyor çok korkuyorum.. doktor aynı şey değil dedi ama ödüm kopuyor buna da bi şey olursa diye
Plesanta da Doğum yaklaştıkça yaşlanırmış, benimki biraz fazla yaşlanmış.. Ayy dedim doktor hanım teker teker söyle, gözlerim dolduAy seninle ben ne yapacağız böyle haftaya ben de gideyim ama doktorum konferans da olacakmış ne yapacağım. Korktum şimdi suyumuz azalırsa diye. Salıya kadar elinden geleni yap cnm doğum başlamışken yapılan sezeryanin çocuğa zararı olmuyormus ama başlamadan olunca yazık neye uğradığını şaşıriryomus bebisler. Yani her ihtimali düşünmemiz hazır olmamiz lazim biz elimizden geleni yaptık diyelim yeter.
Evet kuzum bugun 39. Haftaya girdik. Allahim hayirlisiyla hepimize bi kurtulmayi nasip etsin insallahDodine senin doğumda az kaldı anlaşılan dediğin gibi gidip.bi nst çektir bakalım bizede haber ver ayy dökülüyordu resmen yavaş yavaş
Kız dikkat et malum görünmüyor göbüsten..koparmaKizlar ben daha agda yapmadim. 20 sinden sonra yapmayi düşünüyorum. Hicbir belirtim vs yok. Hatta gelenim gidenim olmazsa 25 i gibi yapacam Agdayi. Kendim yapacam insallah sekilden sekile girerken dogurmam
Canım şükür haftan çok iyi stres yapma .. Sezeryan olucaksada hayırlısı olsun yavrum iyi olsun takılma.... Suyu seni idare eder demekki salıya kadar bunada şükür biranda da alabilirdi canım sakin ol hazırlıklarını bitirttir... Dua edip bekleyelimKızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Canım çok şükür bebek iyiymiş bak. Moralini bozma lutfen. Bebek kendi seçiyor nasıl geleceğini, çok şükür ki imkanimiz var onlar için hangisi saglikliysa onu yapabiliyoruz Allah'a çok şükür. Ayrıca normal olsa alttan kesigin çok olurdu bak bu daha iyi. Canını sıkma lutfenKızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
İlk başta o kadar dert ettim ki normal doğum yapamayacağım diye, sonradan da amaaan dedim neden kendimi üzüyorum, her şeyim hayırlısı, dönmezse de dönmesin sonuçta istediği gibi gelmekte özgür, yeter ki sağlıklı olsun :) buna alıştığım günden beri de sezaryenin olumlu yönlerini telkin ediyorum kendime, yani sanırım o kadar benimsedim ki durumu, döneceğine dair küçücük bir umut bile yok içimde :))Degisir canim. Benim 36 da makat gelisiydi. 38 de bas asagi oldu. Daha dönerse de sasirmam zaten artik :) bence kendileri karar veriyornduruarina. Donmez diye stres yapma. Bana da doktor bu haftada artik donmemesi lazimdi cok zor tekrar dogum pozisyonuna gecmesi dedi. İki hafta sonra gecti kuzucuk
Bilmiyorum hiç yaşamadım canım 40 haftam.doldugunda bile.yoktu sancim inşallah kolay doğum olur hepimizinEvet kuzum bugun 39. Haftaya girdik. Allahim hayirlisiyla hepimize bi kurtulmayi nasip etsin insallahsu sanci baya kotu biseymis
canım nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun..canını sıkma..bu durumda bebeği tehlikeye atmazlar..ben en başından beri çok istedim normal doğum..ama kızım ters duruyor..kısmet olmayınca olmuyor demekki...bebişlerimizi sağlıkla alalım canım bu önemli...Bu salı gideceksin dimi tekrarKızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum cnm...Al benden de o kadar ...demekki böylesi daha hayırlı olacak bizim için...İlk başta o kadar dert ettim ki normal doğum yapamayacağım diye, sonradan da amaaan dedim neden kendimi üzüyorum, her şeyim hayırlısı, dönmezse de dönmesin sonuçta istediği gibi gelmekte özgür, yeter ki sağlıklı olsun :) buna alıştığım günden beri de sezaryenin olumlu yönlerini telkin ediyorum kendime, yani sanırım o kadar benimsedim ki durumu, döneceğine dair küçücük bir umut bile yok içimde :))
Yalnız değilim yani, sevindim :) Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda, ve eeen önemlisi sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi :) gerisi boş.bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum cnm...Al benden de o kadar ...demekki böylesi daha hayırlı olacak bizim için...
Benimde ilki tersti dönmedi ve kilosu fazlaydı Dr Sezeryan sırasında böyle bile zor çıkardım dedi bebişleri riske atmaya değmez tatlım hayirlisi olsunİlk başta o kadar dert ettim ki normal doğum yapamayacağım diye, sonradan da amaaan dedim neden kendimi üzüyorum, her şeyim hayırlısı, dönmezse de dönmesin sonuçta istediği gibi gelmekte özgür, yeter ki sağlıklı olsun :) buna alıştığım günden beri de sezaryenin olumlu yönlerini telkin ediyorum kendime, yani sanırım o kadar benimsedim ki durumu, döneceğine dair küçücük bir umut bile yok içimde :))
Canim benim bozma moralini .hakkimizda hayirlisi olsun .belki boylesi hayirli nerden bilebiliriz .Kızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diyesogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Git canim cok sancin olmus yoruluyomusun acabaKizlar selam. Bugun asiri kotuyum. Sabah sanciyla uyandim karnim duvardan farksizdi. Sonra kahvalti falan esimle disari ciktik avm otoparkinda bi sanci aman allahim agladim resmen. Kasik ve karin bolgemdeki gecti ama belimdeki sabit kaldi. Bu saat oldu hala belimdeki sanci gecmedi hafifliyo artiyo artinca karin ve kasik bolgemde cosuyo. Biraz daha bekleyip olmadi hastaneye gidip nst cektirecegim cok fenayimmm
Canım 1 buçuk.ay önce benim arkadaşımın dikisleri patladı acil.sezeryana alındı ilk.dogumunun üstünden 6 yıl geçmişti halbuki ama öyle ağrıyla.anlamadi sarıl sarıl kanama başlamış acil gitti ve anında aldılar bebeği korkma bence bişey olmamıştır dikislerine ama içim.rahat etsin diyorsan tabiki git doktoraKızlar ben hiç iyi değilim yaa korkuyorum biraz eğilip kalktım çamaşırlarla uğraştım dikişlerim koptu sanki korkuyorum ağrım devam ederse acile gidicem heralde
Allah korusun cnm sağlıkla al inş boşver sen normal doğumu falan sezeryan olsun varsın. Bir an önce karar verin en iyisi ama plesanta yaşlandığında sanırım beslenmesi yavaşlıyor kilo alimi yani çok mühim olsa hemen doğuma alırdı telaslanmamaya özen göster cnm.Plesanta da Doğum yaklaştıkça yaşlanırmış, benimki biraz fazla yaşlanmış.. Ayy dedim doktor hanım teker teker söyle, gözlerim dolduayrılmasın bu plesenta şimdi durduk yere dedim, yok öyle şey mi olur dedi. Valla ödüm koptu bugün, sağ salim oğlumu alsaydım kucağıma
AminnnnYalnız değilim yani, sevindim :) Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda, ve eeen önemlisi sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi :) gerisi boş.
Ay canım kopmamıştır ya..biraz eğilip doğruluyum sanki karnımın altı kesilmişte ağrıyor gibi oluyor..sonuçta hiç doğum yapmadım...sen kendini bilirsin tabi ağrının durumuna göre gidersin olmazsaKızlar ben hiç iyi değilim yaa korkuyorum biraz eğilip kalktım çamaşırlarla uğraştım dikişlerim koptu sanki korkuyorum ağrım devam ederse acile gidicem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?