2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Korkma canım sen eve gelene kadar biter işler bugünden yıkamaya başlayın perdeleri annen yanindaydi dimi sen pek iş yapma.bol.su iç yat Allah'ın izniyle.az.kaldi kavusmana

Plesanta da Doğum yaklaştıkça yaşlanırmış, benimki biraz fazla yaşlanmış.. Ayy dedim doktor hanım teker teker söyle, gözlerim doldu ayrılmasın bu plesenta şimdi durduk yere dedim, yok öyle şey mi olur dedi. Valla ödüm koptu bugün, sağ salim oğlumu alsaydım kucağıma

Gece heyecan yaşamış arkadaşlar okuyunca heyecan yaptım bende durumlar nasıl @aor
Canım şükür haftan çok iyi stres yapma .. Sezeryan olucaksada hayırlısı olsun yavrum iyi olsun takılma.... Suyu seni idare eder demekki salıya kadar bunada şükür biranda da alabilirdi canım sakin ol hazırlıklarını bitirttir... Dua edip bekleyelim

Canım çok şükür bebek iyiymiş bak. Moralini bozma lutfen. Bebek kendi seçiyor nasıl geleceğini, çok şükür ki imkanimiz var onlar için hangisi saglikliysa onu yapabiliyoruz Allah'a çok şükür. Ayrıca normal olsa alttan kesigin çok olurdu bak bu daha iyi. Canını sıkma lutfen

İlk başta o kadar dert ettim ki normal doğum yapamayacağım diye, sonradan da amaaan dedim neden kendimi üzüyorum, her şeyim hayırlısı, dönmezse de dönmesin sonuçta istediği gibi gelmekte özgür, yeter ki sağlıklı olsun :) buna alıştığım günden beri de sezaryenin olumlu yönlerini telkin ediyorum kendime, yani sanırım o kadar benimsedim ki durumu, döneceğine dair küçücük bir umut bile yok içimde :))

canım nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun..canını sıkma..bu durumda bebeği tehlikeye atmazlar..ben en başından beri çok istedim normal doğum..ama kızım ters duruyor..kısmet olmayınca olmuyor demekki...bebişlerimizi sağlıkla alalım canım bu önemli...Bu salı gideceksin dimi tekrar

bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum cnm...Al benden de o kadar ...demekki böylesi daha hayırlı olacak bizim için...

bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum cnm...Al benden de o kadar ...demekki böylesi daha hayırlı olacak bizim için...
Yalnız değilim yani, sevindim :) Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda, ve eeen önemlisi sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi :) gerisi boş.

Benimde ilki tersti dönmedi ve kilosu fazlaydı Dr Sezeryan sırasında böyle bile zor çıkardım dedi bebişleri riske atmaya değmez tatlım hayirlisi olsun

Canim benim bozma moralini .hakkimizda hayirlisi olsun .belki boylesi hayirli nerden bilebiliriz .
Suyu iyiki farketmisler enazindan cozumu var .
Icini ferah tut.guzel dusun guzel olsun .duamdasin ins

Kızlar ben hiç iyi değilim yaa korkuyorum biraz eğilip kalktım çamaşırlarla uğraştım dikişlerim koptu sanki korkuyorum ağrım devam ederse acile gidicem heralde

Git canim cok sancin olmus yoruluyomusun acaba

Kızlar ben hiç iyi değilim yaa korkuyorum biraz eğilip kalktım çamaşırlarla uğraştım dikişlerim koptu sanki korkuyorum ağrım devam ederse acile gidicem heralde
Canım 1 buçuk.ay önce benim arkadaşımın dikisleri patladı acil.sezeryana alındı ilk.dogumunun üstünden 6 yıl geçmişti halbuki ama öyle ağrıyla.anlamadi sarıl sarıl kanama başlamış acil gitti ve anında aldılar bebeği korkma bence bişey olmamıştır dikislerine ama içim.rahat etsin diyorsan tabiki git doktora

Allah korusun cnm sağlıkla al inş boşver sen normal doğumu falan sezeryan olsun varsın. Bir an önce karar verin en iyisi ama plesanta yaşlandığında sanırım beslenmesi yavaşlıyor kilo alimi yani çok mühim olsa hemen doğuma alırdı telaslanmamaya özen göster cnm.

Kızlar ben bu sefer still tea filan almayacagim pekmezli su içince (1br suya1-2 YK pekmezl) nasıl şarıl şarıl süt oldu digerleri bana fayda etmedi günde 3 kez en az geçen arkadaşım doğum yaptı sutu azdı tavsiye istedi söyledim şimdi bana dua ediyor sizle paylasayim dedim

Yalnız değilim yani, sevindim :) Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda, ve eeen önemlisi sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi :) gerisi boş.
Aminnnn

Ay canım kopmamıştır ya..biraz eğilip doğruluyum sanki karnımın altı kesilmişte ağrıyor gibi oluyor..sonuçta hiç doğum yapmadım...sen kendini bilirsin tabi ağrının durumuna göre gidersin olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…