2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Senin fit halini kıskanıyorlardır onlar

Uzun süre olmayınca öyle.oluyo canım daraliyo sanakrkm vajen birkaç defa üst üste olursa alışır heralde :)
evet cnm ya benim 7 aydan beri kuruluk acı oldu hep ama böyle etin acıması kasılma gelmesi acaba işe yarıyor mu dedim yok. Karın etlerim acıyor şimdi iyice büyüyoruz biz tık yok

Kizlar ben daha agda yapmadim. 20 sinden sonra yapmayi düşünüyorum. Hicbir belirtim vs yok. Hatta gelenim gidenim olmazsa 25 i gibi yapacam Agdayi. Kendim yapacam insallah sekilden sekile girerken dogurmam
Ayy bende dusunuyorum kara kara yaa...
Bide alerji olurum ben simdi .
Cinsel iliski bendede sorun yaa
Selam kizlar bu da benim Ezgicigin cikolatasi nasil olmus Eki Görüntüle 2136719
Cok tatli olmus canim .afiyet olsun

evet cnm ya benim 7 aydan beri kuruluk acı oldu hep ama böyle etin acıması kasılma gelmesi acaba işe yarıyor mu dedim yok. Karın etlerim acıyor şimdi iyice büyüyoruz biz tık yok
Az kaldı az sen doğsun diye baktıkça doğmuyor şal gitsin kız :))

Kızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diye sogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu

Hiç moralini bozma herşeyden bir hayır vardır öyle düşün belki normal.dogum.senin ve bebeğin için çok tehlikeli bir hal alcakti bilemezsin hayırlısı olsun. Salı günü çantanida al yani lna ne olur ne olmaz

Bozma moralini canim, hangimizin garantisi var ki normal doguma baslanip sezeryana cevrilen bile cok var son anda. En azindan bosuna saatlerce sanci cekmemis olacaksin 've iyi tarafindan bak yavruna kavusmana cok az kaldi cok heyecanli ya buyuk bulusma resmen. Hayirlisiyla saglikla kucakla ,insallah hemen toparlar iki uc gunde ayaga kalkarsin.

Kizlar selam. Bugun asiri kotuyum. Sabah sanciyla uyandim karnim duvardan farksizdi. Sonra kahvalti falan esimle disari ciktik avm otoparkinda bi sanci aman allahim agladim resmen. Kasik ve karin bolgemdeki gecti ama belimdeki sabit kaldi. Bu saat oldu hala belimdeki sanci gecmedi hafifliyo artiyo artinca karin ve kasik bolgemde cosuyo. Biraz daha bekleyip olmadi hastaneye gidip nst cektirecegim cok fenayimmm

Alayım dimi canım, ayy daha perdeler yıkanmadı storları yıkamaya verdik Çarşamba gelicek, elim ayağıma karıştı, nasıl düşünsem bilemiyorum canım. Ben önceki bebeğimi suyu bittiği için kaybettim, aklım gidiyor çok korkuyorum.. doktor aynı şey değil dedi ama ödüm kopuyor buna da bi şey olursa diye

Ay seninle ben ne yapacağız böyle haftaya ben de gideyim ama doktorum konferans da olacakmış ne yapacağım. Korktum şimdi suyumuz azalırsa diye. Salıya kadar elinden geleni yap cnm doğum başlamışken yapılan sezeryanin çocuğa zararı olmuyormus ama başlamadan olunca yazık neye uğradığını şaşıriryomus bebisler. Yani her ihtimali düşünmemiz hazır olmamiz lazim biz elimizden geleni yaptık diyelim yeter.

İnşalllah canım teşekkür ederim, allah hayırlısını versin hepimiz için, sağlık içinde olsun inşallah

EvBoregi canını sıkma artık bu haftalarda sen ve bebek sağlıklımısın önemli olan o gerisini düşünme. Bende bugün çikolata siparişimi verdim hacı şeriften eşimde sağolsun demir ilacımı alırken humana steel ve rezene almış nescafelerimide hazırladım çantama koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…