2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Seninki de güzel canım kendini üzme hiç .. Gönderirlerse iyi olur en kötü ihtimalle çıkartır yapıştırırsın... Kaç tane sipariş verdim buarada
70 canim zaten etiketleri yapistrmadim o model sadsce gonderiyorlarmis 10 tl ye degisecek ins

200 ne kadar çokmuş İstanbul mu? , şimdiler de iyi yardımcı bulmak da zor, herkese güvenilmiyor da.. verdiğin paranın hakkını verseler keşke
Aynen alamiyorum tam gun olarak öldum artik evinde masallahi var buyuk .
Kucugune gecicem ins.
Bunlarda bizim cikolatalar bugun geldi. Kirpa kirpa bu hale kadar kuculdu :). Yukleyemedim baska turlu
Tatli.olmuslar canim yiyin afiyetle
Onlara inat kolay dogurursun ins

Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Canm cok gecmis olsun gercektn insallah sagsalim kavusursun yavruna basi giderek hafta olarak one geciyor diyorsun ya vucudu gecmiyo mu peki sadece bas mu buyuyo ? Beyninde bi problem olmadigi surece cok fazla taknti yapmayin diyolar ama cok zor biliyrm cnku bende stres altindayim tesellim basinin karninn flan hep birlikte iri cikmasi insallah vucutlari orantili kendilerinsaglikli hayrli bi sekilde dogarlar

Cok heyecanli yaa canim hayirli haberinide aliriz ins
Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Benimde sisti cok degil ama yinede rahatsz ediyor iste .
Tansiyonumda yukseliuor sanki yada alet bozuk emin dgilim ona takildi kafam

Tesettürlü arkadaşlara bir sorum var Doğumdan sonra hastanede baş örtüsü olarak nasıl birşey kullanacaksınız ?
Ya bende istedgim gb birsry bulamadim henuz
Beyaz yada acikpembe sal istiyorum ama kaymayanindan pamuklu henuz dsari cikip bakamadim.
Ustune toka yaptim zaten kendime sus

D Deli mavi prenses dün geceden beri deli gibi sancım var benim de. Çok kötüyüm belime ağrı vurup yayılıyor. Doktora gitmedim biliyoruö bişey yapmayacak. Magnezyum içtim. Adet ağrım da var. Hem dr aynı anda geliyor ikisi. Yatıyorum dünden beri daha çok erken gelmesin sana da geçmiş olsun canım inşallah biraz daha beklerler

Bende 100 oldum galiba son günler diyede iyice saldım ne yürüyüş yapıyorum nede yediğime dikkat ediyorum , çok özeniyorum nohut yutmuş solucan gibi olanlara Allahım banada irade ver bende onlar gibi olayım çok saldım çok

Hic belli etmez canim .
Son ayda donenlerde var nadirde olsa

çok özeniyorum nohut yutmuş solucan gibi olanlara Allahım banada irade ver bende onlar gibi olayım çok saldım çok

Canim bende biraz o solucanlara benziyorum ama bi kaç gün once modelimi bozdular ne bu böyle çocuk kilomu alır tıp koymuşsun gibi hiç hamileye benzemiyorsun çocuk küçük olur ...vs gibi bi ton laf. 5-6 kilo falan aldım şekerden dolayı diyet yapıyorum ama gel sen bide bana sor. Dün gece katmerdi kunefeydi lafları uçuşdukça topikte mutfağa uğramamak için kendimi zor tuttum.
Hatta kandil diye irmik helvası kavurduk iki kasıktan fazla yedim diye bir garip oldum. Bende sana özeniyorum neyapsakki acep

Kuzum sanada geçmiş olsun acile gidip nstye gir istersen evet dr birşey yapmayacak belki ama en azından sancı görülürse ne boyutta olduğunu bilirsin belirsizlik daha kötü inşallah az daha dururlar lütfen git hastaneye ihmsl etme ben dün drumu nstye gideyimmi diye aradığımda gemen git bana sormana bile gerek yok beklenirmi dedi

Degisir canim. Benim 36 da makat gelisiydi. 38 de bas asagi oldu. Daha dönerse de sasirmam zaten artik :) bence kendileri karar veriyornduruarina. Donmez diye stres yapma. Bana da doktor bu haftada artik donmemesi lazimdi cok zor tekrar dogum pozisyonuna gecmesi dedi. İki hafta sonra gecti kuzucuk.
Ben 38 deyim daha bende de hicbir belirti yok. O hissettigin muhtemelen bebehin sirtidir hickirigi sanirim agzindan degil sirtlarindan hissediyoruz :) bende sol kaburga altimdan hissediyordum hep. Ama bebegimin kafasi asagida :)

Kizimda bende oyleydim 41 hafta doguma hic birsey yok seke seke ziplaya ziplaya geziyordum. Bebegim makat gelisiydi ama dogum vaktinde bas asagi oldu sadece kanala girmedi ve 41 haftayi gectigi icin ameliyat olmak zorunda kaldim. Canim bebekler tam sezeryana hazirlanirken bile pat diye donebiliyo nadirde olsa. Doktorumnsezeryana tam alicaz son kez bakiyoruz bebek donmus oluyo normal dogum icin ugrasiyoruz sonra demisti. Yani korma ben ikinci oldugu icin heralde boyleyim ve gercekden her gebelik farkli oluyor

Aynn vucuduyla ayni orantida gitse iri bebek olucak ama oyle degil basi 41+2 karin cevre 37+2 ayaklari 36+5 cikiyo anlican cok dengesiz sadece basi cok buyuk gibi gorunuyor en son kontrolumde boyle cikti o yuzden problem

Kızlar ya bu cinsel ilişki çok canımı yaktı sonrasında resmen oturamadim baya kasılma oldu sabaha kadar bir de vajinada çok ağrı yaptı ama elleri duvara dayayıp çömelme kalkma kolay oluyor ayaklarım çok agrimadi onda.

Ama sezeryan sonrasi vajinal dogum icin diyo o sekilde normal kabul edermi bide o bana zaten sezeryan olucami soyledi

Evet doğru canım ama anlayışlı doktor diyorsun. Eğer derdini anlatırsan "bana haftaya gel dediler ama normal gebe takip de numara yoktu size aldım o yüzden yarış yapılacağı söylendi "dersen yardımcı olur. Bu numarayi al Pazartesi gidip konuşmanı yap hasta hakları bashekim falan. Işını görebilirsen numarayı iptal edersin. Yok işin olmazsa bu numarayla gidip tekrar gorusursun

Canım ben iki tane oyalı çember koydum gelen olursa takarım diye
Nasıl birşey hazırsa resmini atar mısın ?

Yemeni(yazma) cnm rahat oluyor
Bende öyle düşünüyorum ama pamuklu olsun istiyorum İnstagram da ki sayfalara baktım ilk defa sipariş vereceğim için güvenemedim

O zaman bebeğe de çanta vermeyeceğiz Doğumhaneye teşekkür ederim canım çok sağol

Ya bende istedgim gb birsry bulamadim henuz
Beyaz yada acikpembe sal istiyorum ama kaymayanindan pamuklu henuz dsari cikip bakamadim.
Ustune toka yaptim zaten kendime sus
aynen bende pamuklu istiyorum

Uzun süre olmayınca öyle.oluyo canım daraliyo sanakrkm vajen birkaç defa üst üste olursa alışır heralde :)

Atarim.canim bir bakayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…