- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.841
70 canim zaten etiketleri yapistrmadim o model sadsce gonderiyorlarmis 10 tl ye degisecek insSeninki de güzel canım kendini üzme hiç .. Gönderirlerse iyi olur en kötü ihtimalle çıkartır yapıştırırsın... Kaç tane sipariş verdim buarada
Aynen alamiyorum tam gun olarak öldum artik evinde masallahi var buyuk .200 ne kadar çokmuş İstanbul mu? , şimdiler de iyi yardımcı bulmak da zor, herkese güvenilmiyor da.. verdiğin paranın hakkını verseler keşke
Tatli.olmuslar canim yiyin afiyetleBunlarda bizim cikolatalar bugun geldi. Kirpa kirpa bu hale kadar kuculdu :). Yukleyemedim baska turlu
Onlara inat kolay dogurursun insBanada uyku yok iri bebek dr bile zor doğurursun dedi biri diyo başı kanalda kalır diğeri bebek boğulur diğeri sen çok yırtılırsın uyuyamıyorum ya can korkusu çok betermiş kabus gibi bekliyorum canım çok sıtkın yapacak bişeyde yok
Canm cok gecmis olsun gercektn insallah sagsalim kavusursun yavruna basi giderek hafta olarak one geciyor diyorsun ya vucudu gecmiyo mu peki sadece bas mu buyuyo ? Beyninde bi problem olmadigi surece cok fazla taknti yapmayin diyolar ama cok zor biliyrm cnku bende stres altindayim tesellim basinin karninn flan hep birlikte iri cikmasi insallah vucutlari orantili kendilerinsaglikli hayrli bi sekilde dogarlarKizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Cok heyecanli yaa canim hayirli haberinide aliriz insKızlar biz eve geldik müşahede altındaydım iki kez nstye girdim nstde sancı yfak ufak bazen hafif yüksek çıkıyor ama ben çok hissetmediğim için almadı sezeryana artarsa o zaman gideceğim şarjım bitmişti yazamadım kusura bakmayın bu arada benim kasılma diye hissettiğim çoğu şey bebekmiş ebenin kasılman var şuan dediklerinin çoğunu hissetmedim doğum yakın bizim kızlar haberler böyle
Benimde sisti cok degil ama yinede rahatsz ediyor iste .Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Ya bende istedgim gb birsry bulamadim henuzTesettürlü arkadaşlara bir sorum var Doğumdan sonra hastanede baş örtüsü olarak nasıl birşey kullanacaksınız ?
Size kendimden bahsedeyim o vakit. 114 ile hamile kaldım ve şuan kilom 133Benim doktorum BENİ BİLE normal doğurayım diye çabaladıysa -ki gebelik sürecimde ne kadar kilo aldığımı bile sormadı- sen hayli hayli doğurabilirsin canım. Ha eğer kalça kemiklerin, vücut yapın uygunsa... Doktorunu dinle. Yoksa her kafadan bir değil yeri geliyor onbeş ses çıkıyor. Hiç moralini bozma.
Hic belli etmez canim .Ay ne hareketli bi gece olmuş.valla film izler gibi okudumbizde 35 bitiriyoruz ama hic birşey yok daha gerçi böyle olması daha iyi sanki benim için işi bırakmama daha 2 hafta var.daha temizlik var of offf bu arada geçen hafta benim oğlan döndü diye seviniyordum.hıçkırıkları sol kasık üstünden geliyordu dün akşam sağ kaburgamin altında başladı hıçkırmaya benim oğlan ne zaman dönecek yaaa okadar anlatıyorum oğlum dönmen lazim diye ama nerde ne zamana kadar dönebiliyor ki
çok özeniyorum nohut yutmuş solucan gibi olanlara Allahım banada irade ver bende onlar gibi olayım çok saldım çok
Kuzum sanada geçmiş olsun acile gidip nstye gir istersen evet dr birşey yapmayacak belki ama en azından sancı görülürse ne boyutta olduğunu bilirsin belirsizlik daha kötü inşallah az daha dururlar lütfen git hastaneye ihmsl etme ben dün drumu nstye gideyimmi diye aradığımda gemen git bana sormana bile gerek yok beklenirmi dediD Deli mavi prenses dün geceden beri deli gibi sancım var benim de. Çok kötüyüm belime ağrı vurup yayılıyor. Doktora gitmedim biliyoruö bişey yapmayacak. Magnezyum içtim. Adet ağrım da var. Hem dr aynı anda geliyor ikisi. Yatıyorum dünden beri daha çok erken gelmesinsana da geçmiş olsun canım inşallah biraz daha beklerler
Degisir canim. Benim 36 da makat gelisiydi. 38 de bas asagi oldu. Daha dönerse de sasirmam zaten artik :) bence kendileri karar veriyornduruarina. Donmez diye stres yapma. Bana da doktor bu haftada artik donmemesi lazimdi cok zor tekrar dogum pozisyonuna gecmesi dedi. İki hafta sonra gecti kuzucuk.Bende hiç ağrı sızı yok, bebek ittirmesi de yok. Ama suyun gelirse veya kanaman olursa mutlaka beni arıyorsun dedi. Neden öyle dedi acaba?
Benim bebek hala ters, makat gelişte, doktor artık değişmez sezaryenle almamız gerekebilir dedi. Belki de pozisyonundan dolayı zorlamıyor bilemiyorum. Kilosu da 2700 filan ve daha 35 bitti. Yani bir şey hissetmemem iyi mi kötü mü bilemedim bu yazdıklarınızı okuyunca.
Ben 38 deyim daha bende de hicbir belirti yok. O hissettigin muhtemelen bebehin sirtidir hickirigi sanirim agzindan degil sirtlarindan hissediyoruz :) bende sol kaburga altimdan hissediyordum hep. Ama bebegimin kafasi asagida :)Ay ne hareketli bi gece olmuş.valla film izler gibi okudumbizde 35 bitiriyoruz ama hic birşey yok daha gerçi böyle olması daha iyi sanki benim için işi bırakmama daha 2 hafta var.daha temizlik var of offf bu arada geçen hafta benim oğlan döndü diye seviniyordum.hıçkırıkları sol kasık üstünden geliyordu dün akşam sağ kaburgamin altında başladı hıçkırmaya benim oğlan ne zaman dönecek yaaa okadar anlatıyorum oğlum dönmen lazim diye ama nerde ne zamana kadar dönebiliyor ki
Bende hiç ağrı sızı yok, bebek ittirmesi de yok. Ama suyun gelirse veya kanaman olursa mutlaka beni arıyorsun dedi. Neden öyle dedi acaba?
Benim bebek hala ters, makat gelişte, doktor artık değişmez sezaryenle almamız gerekebilir dedi. Belki de pozisyonundan dolayı zorlamıyor bilemiyorum. Kilosu da 2700 filan ve daha 35 bitti. Yani bir şey hissetmemem iyi mi kötü mü bilemedim bu yazdıklarınızı okuyunca.
Canım şimdi mhrs den baktım da gülay hanım 18 inde çarşamba gebe takip 5 de gözüküyor istersen al Eki Görüntüle 2136686
Canm cok gecmis olsun gercektn insallah sagsalim kavusursun yavruna basi giderek hafta olarak one geciyor diyorsun ya vucudu gecmiyo mu peki sadece bas mu buyuyo ? Beyninde bi problem olmadigi surece cok fazla taknti yapmayin diyolar ama cok zor biliyrm cnku bende stres altindayim tesellim basinin karninn flan hep birlikte iri cikmasi insallah vucutlari orantili kendilerinsaglikli hayrli bi sekilde dogarlar
Ama sezeryan sonrasi vajinal dogum icin diyo o sekilde normal kabul edermi bide o bana zaten sezeryan olucami soyledi
Nasıl birşey hazırsa resmini atar mısın ?Canım ben iki tane oyalı çember koydum gelen olursa takarım diye
Bende öyle düşünüyorum ama pamuklu olsun istiyorum İnstagram da ki sayfalara baktım ilk defa sipariş vereceğim için güvenemedimYemeni(yazma) cnm rahat oluyor
O zaman bebeğe de çanta vermeyeceğiz Doğumhaneye teşekkür ederim canım çok sağolCanım ben cıkmadım eşim çıktı baktı da, bazı oda kapılarında çengel var bazılarında yokmuş, genelde inçe bir tül ile bağlıyorlarmış, biz tül ya da kurdela alalım ne olur ne olmaz dedik.. bebeğe yıkanıp ütülenmiş hastane çıkışı giydiriyorlarmış dogumhanede, anne de odasına gelince giyiniyormuş
aynen bende pamuklu istiyorumYa bende istedgim gb birsry bulamadim henuz
Beyaz yada acikpembe sal istiyorum ama kaymayanindan pamuklu henuz dsari cikip bakamadim.
Ustune toka yaptim zaten kendime sus
Uzun süre olmayınca öyle.oluyo canım daraliyo sanakrkm vajen birkaç defa üst üste olursa alışır heralde :)Kızlar ya bu cinsel ilişki çok canımı yaktı sonrasında resmen oturamadim baya kasılma oldu sabaha kadar bir de vajinada çok ağrı yaptıama elleri duvara dayayıp çömelme kalkma kolay oluyor ayaklarım çok agrimadi onda.
Atarim.canim bir bakayım daNasıl birşey hazırsa resmini atar mısın ?
Bende öyle düşünüyorum ama pamuklu olsun istiyorum İnstagram da ki sayfalara baktım ilk defa sipariş vereceğim için güvenemedim
O zaman bebeğe de çanta vermeyeceğiz Doğumhaneye teşekkür ederim canım çok sağol
aynen bende pamuklu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?