- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.061
bende de oluyor ama hemen gelip hemen geciyor. Hungur hungur, karniniz kasilana kadar aglamadikca cok etkisi olmaz diye dusunuyorum.bende cok duygusalim bu ara bende anlamadim birden aglama geliyor ama annelik hormonlari iste gececek insallah dusugumdeyken asiriydi bu yine iyi
Aynen belimin rahat ettiği pozisyonda da karnım geriliyor acıyor izin vermiyor bir garip hal işte sonra huzursuzluğa bir de duygular ekleniyor bir de buna ağlayasım geliyorkizlar ya benim belim cok agriyor oturamiyorum yatamiyorum bi turlu rahat poziayon bulamiyorum
hafif agrilarimiz oluyor ama oturamayacak kadar agri kulaga hos gelmiyor, umarim bir seyiniz yoktur. ama siz yine de takip edin belirtilerinizi.kizlar ya benim belim cok agriyor oturamiyorum yatamiyorum bi turlu rahat poziayon bulamiyorum
karin buyuyor ondan olabilir cnm bide cok hareket ediyorsan ondan da olurkizlar ya benim belim cok agriyor oturamiyorum yatamiyorum bi turlu rahat poziayon bulamiyorum
Ohhh maşallah gözünaydın canım 140 üstü kız altı erkek olabilir diyollaaarBizde çok şükür kalp atışını duyduk 8+5 olmuşuz gayet iyi dedi kalbimiz dakikada 171 atıyormuş
Olsun birlikte büyürler. Hoşgeldiniz :)Teşekkür ederim canım
Hala şoktayım. Daha 20 aylık bir oğlum var. En az 3-4 sene düşünmüyorduk güya. Ama bekleyemedi miniğim
Son adet tarihim 20.08.2017
Tahmini Doğum tarihi 27.05.2018
Ankara
Yaşım 31
İkinci bebeğim.
Allahım hepimizi sağ Salim yavrularına kavuşmayı nasip etsin.
Haklısın ama vücut ısısını çok arttırdığı için çok zararlı bilgin olsun canımVicks bitkisel bir merhem olduğu için ve ağızdan alınmadığı için ben sakınca görmüyorum, bebeklerin de ayaklarına sürülebiliyor üşüttüklerinde. Antibiyotik veren doktorlar pek önermiyor ama anneanne yöntemi benim için her zaman daha doğru :)
Bence doğru ya tanıdığım herkesin tutuyor :)Çin takvimine gore cinsiyet dogru cikiyormus siz de katiliyomusunuz bu duruma arkadaslar
Aynen canım ya. İnsallah. Allah kolaylık versin...
İnsallah benim de azalır ya. Yarın doktor kontrolümüz var sorucam inşallah. Ben central hospital çetin çoma gidiyorum canım. Harika bi adam :)
Kızlar ya ben çok değişik bi ruh halindeyim. Dün geceden beri agliyorum,durduramiyorum kendimi. Gozlerim resmen balon oldu.Eşim işten biraz geç gelecek. Bu aklıma geldikçe ağlıyorum çünkü özledim. Dün gecede annemi özledim diye ağladım. Halbuki 2 saat önce gorusmustuk. Bunalima girdim resmen.Nasıl sakinlesebilirim öneriniz var mi ?
Etten tiksinenlere beni de ekleyebilirsiniz.
Ise geldim cok uykum var uyanmakta zorlaniyorum. Normalde hergun bir kupa sutlu kahve / cappacino icerdim. Simdi biraktim. Gunde bir kac bardak siyah cay icerdim, onu da biraktim. sadece haftasonu kahvaltida cok acik iciyorum.
Hemoglobin seviyem dusuk, cay cok icmemem lazim ama dayanamiyorum.
Siz cay kahve iciyor musunuz hic?
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.6+6 gunluguz.ikinci bebeğim
Adet dönemin olabilir mi canım. Ya da fıtık varsa Hamilelikte nüksedebiliyorkizlar ya benim belim cok agriyor oturamiyorum yatamiyorum bi turlu rahat poziayon bulamiyorum
Et aşerme için erkek diyolar. Bizimji tam tersi acaba kız mı ki bebişlerimizoğlan ya da kız değişmez ama insan tahmin edemeden
Aynen hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da vatana millete hayırlı olsun da kız erkek farketmez bulantı olursa da kız diyorlar ama arkadaşım yenilerde kış evlat sahibi oldu hamileliği yanımda geçti hiç bulantısı olmadi
hah iyi dedin valla kendin yaptigin yogurt gibi yokBu arada arkadaşlar kutu süt kutu yoğurt hiç tüketmeyin daha iyi. Faydasından çok zararı var. Süt tozundan yapılıyor. Koruyucu maddeler çok zararlı vücudumuza bebişimize. Ben günlük şişe süt alıyorum BİM’den tadı da güzel uygun da :)
En güzeli açık sütü taşım taşım kaynatıp içmek yoğurdunu yapıp yemek :)
Tamamen hormonlarin etkisi.Bi yandan bebekte etkileniyodur diye korkuyorum. İnşallah bir an önce geçer.
bende de oluyor ama hemen gelip hemen geciyor. Hungur hungur, karniniz kasilana kadar aglamadikca cok etkisi olmaz diye dusunuyorum.
Duygusal bir dunyaya geliyorlar alissinlar, empati kursunolar, buyuyunce annelerini uzmesinler.
Bende sordum bugün 120 dedi bakalım tutucak mıKalp atışı 140 ve altı ise erkek üzerindeyse kız diyorlar.. burda bir arkadaş 170 demişti kim hatırlamıyorum tutacak mı acaba :))
Sütçü olsa ahh çevremizde keşke ben de 3v yoğurdunu daha çok severim bu günlük süt peki kaynayacak mi bir de sütçü sütü gibi yoğurdu oluyor muBu arada arkadaşlar kutu süt kutu yoğurt hiç tüketmeyin daha iyi. Faydasından çok zararı var. Süt tozundan yapılıyor. Koruyucu maddeler çok zararlı vücudumuza bebişimize. Ben günlük şişe süt alıyorum BİM’den tadı da güzel uygun da :)
En güzeli açık sütü taşım taşım kaynatıp içmek yoğurdunu yapıp yemek :)
Bende de var benim ailede de şeker var bende suphelensem mi bir de ayaklarımda karıncalanma gibi böyle huzursuzluk gibi birşeyler de varKızlar selamlar. Okullar başladı artık çok yazamıyorum ama okuyorum.
Etten kızımda çok fazla tiksinmiştim aylarca yemek istemedim. Bunda löp löp yiyorum vala :)
Bu arada bulantılarım 8. Hafta itibari ile azaldı maşallah diyin
Ben de ayak yanması var yaşayanınız var mı şekerden şüpheleniyorum :-(
Aynen bende cipro kullandım. Allahım korusun yavrularımızıAynı durumu yakın arkadaşım yaşadı. Idrar yolu iltihabı var dendi cipro diye ağır bir antibiyotik kullandı. Sonra öğrendi hamile olduğunu. Üzülmüştü o zaman ama dr bebek yeni oluştuğu için etkilemez demişti. Şuan kızı 4 yaşında ve gayet sağlıklı. Allah koruyor onları. Sen de içini ferah tut birşey olmaz Allahın izniyle
kralice86 tatlım ben gebelik sırasında çok yaşadım enfeksiyonu ve ilaç kullandım bişey olmaz bence kafana takma tatlım
Benim oğlumda tutmuştu. Bu seferki de oğlan çıktı. Ama şaka bir yana kız erkek hiiiç farketmiyormuş. Evlat kokusu bambaşka. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.Çin takvimine gore cinsiyet dogru cikiyormus siz de katiliyomusunuz bu duruma arkadaslar
İnş canımKorkma canım ilk üç ay bebek çok küçük olduğu için hele de hamilelik fark edilene kadar ilac yediğin ictigin şeyin çok zarari yokmuş Allah tarafından bir ruhsat gibi düşün sonrasında daha etkiliyormus içini ferah tut idrar yolu enfeksiyonu olanlara gebeyken antibiyotik veriliyor çünkü enfeksiyon dusuge sebep olabiliyormus antibiyotik daha zararsız olabiliyor bazı durumlarda
Ya benim önceki hamileliğimin kabusuydu bel ağrısı. Bir keresinde tam bir gün olduğum yerde kalmıştım. Tuvalete bile gidememiştim. Ağlamaktan bitap düşmüştüm. Dr hamilelik hormonu bel kaslarını gevşetir. Bazıları daha çok etkilenir demişti. Şimdide ağrımaya başladı. Offf tutulup kalıcam diye korkuyorum.kizlar ya benim belim cok agriyor oturamiyorum yatamiyorum bi turlu rahat poziayon bulamiyorum
Bir haftadan fazladır oluyor. Normal bişey sanırım.kizlar arada karnima batma seklinde agri oluyor sizdede var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?