2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bende cok duygusalim bu ara bende anlamadim birden aglama geliyor ama annelik hormonlari iste gececek insallah dusugumdeyken asiriydi bu yine iyi
bende de oluyor ama hemen gelip hemen geciyor. Hungur hungur, karniniz kasilana kadar aglamadikca cok etkisi olmaz diye dusunuyorum.

Duygusal bir dunyaya geliyorlar alissinlar, empati kursunolar, buyuyunce annelerini uzmesinler.

Kızlar selamlar. Okullar başladı artık çok yazamıyorum ama okuyorum.
Etten kızımda çok fazla tiksinmiştim aylarca yemek istemedim. Bunda löp löp yiyorum vala :)
Bu arada bulantılarım 8. Hafta itibari ile azaldı maşallah diyin
Ben de ayak yanması var yaşayanınız var mı şekerden şüpheleniyorum :-(

Bizde çok şükür kalp atışını duyduk 8+5 olmuşuz gayet iyi dedi kalbimiz dakikada 171 atıyormuş
Ohhh maşallah gözünaydın canım 140 üstü kız altı erkek olabilir diyollaaar

Olsun birlikte büyürler. Hoşgeldiniz :)

Haklısın ama vücut ısısını çok arttırdığı için çok zararlı bilgin olsun canım
Çin takvimine gore cinsiyet dogru cikiyormus siz de katiliyomusunuz bu duruma arkadaslar
Bence doğru ya tanıdığım herkesin tutuyor :)

Aynen canım ya. İnsallah. Allah kolaylık versin...

İnsallah benim de azalır ya. Yarın doktor kontrolümüz var sorucam inşallah. Ben central hospital çetin çoma gidiyorum canım. Harika bi adam :)

Şeydaaaa benim de yarın randevum. Seninki kaçta :)

Hormonlar diyorum başka biley demiyorum. Ben sadece çok durgunum duygusallık Yok :)

Ben en fazla. Bir bardak çay. Çünkü tiksindim kan değerlerim. Normal çıktı aslınsa ama içemiyorum. İlk hamileliğimde ağzıma sürmezdim ama ozamanda ayılamıyorum. Bütün gün uykulu geziyorum ya
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.6+6 gunluguz.ikinci bebeğim
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)
kizlar ya benim belim cok agriyor oturamiyorum yatamiyorum bi turlu rahat poziayon bulamiyorum
Adet dönemin olabilir mi canım. Ya da fıtık varsa Hamilelikte nüksedebiliyor

Kalp atışı 140 ve altı ise erkek üzerindeyse kız diyorlar.. burda bir arkadaş 170 demişti kim hatırlamıyorum tutacak mı acaba :))

Bu arada arkadaşlar kutu süt kutu yoğurt hiç tüketmeyin daha iyi. Faydasından çok zararı var. Süt tozundan yapılıyor. Koruyucu maddeler çok zararlı vücudumuza bebişimize. Ben günlük şişe süt alıyorum BİM’den tadı da güzel uygun da :)
En güzeli açık sütü taşım taşım kaynatıp içmek yoğurdunu yapıp yemek :)

hah iyi dedin valla kendin yaptigin yogurt gibi yok

bende de oluyor ama hemen gelip hemen geciyor. Hungur hungur, karniniz kasilana kadar aglamadikca cok etkisi olmaz diye dusunuyorum.

Duygusal bir dunyaya geliyorlar alissinlar, empati kursunolar, buyuyunce annelerini uzmesinler.

aynen ama benin oyle bi oluyoki aniden karnimdan katila katila sonra diyorum kendi kendime noliii saaa

Sütçü olsa ahh çevremizde keşke ben de 3v yoğurdunu daha çok severim bu günlük süt peki kaynayacak mi bir de sütçü sütü gibi yoğurdu oluyor mu

Bende de var benim ailede de şeker var bende suphelensem mi bir de ayaklarımda karıncalanma gibi böyle huzursuzluk gibi birşeyler de var

Aynen bende cipro kullandım. Allahım korusun yavrularımızı
kralice86 tatlım ben gebelik sırasında çok yaşadım enfeksiyonu ve ilaç kullandım bişey olmaz bence kafana takma tatlım
İnş canım.
Çin takvimine gore cinsiyet dogru cikiyormus siz de katiliyomusunuz bu duruma arkadaslar
Benim oğlumda tutmuştu. Bu seferki de oğlan çıktı. Ama şaka bir yana kız erkek hiiiç farketmiyormuş. Evlat kokusu bambaşka. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
İnş canım
kizlar ya benim belim cok agriyor oturamiyorum yatamiyorum bi turlu rahat poziayon bulamiyorum
Ya benim önceki hamileliğimin kabusuydu bel ağrısı. Bir keresinde tam bir gün olduğum yerde kalmıştım. Tuvalete bile gidememiştim. Ağlamaktan bitap düşmüştüm. Dr hamilelik hormonu bel kaslarını gevşetir. Bazıları daha çok etkilenir demişti. Şimdide ağrımaya başladı. Offf tutulup kalıcam diye korkuyorum.
kizlar arada karnima batma seklinde agri oluyor sizdede var mi
Bir haftadan fazladır oluyor. Normal bişey sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…