- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.081
Bende sürekli var. Bazen açık kalmaktan kramp bile giriyor. Çok pis sinir ediyor insanı. Benim ailemde kadın erkek farketmiyor herkeste var. Şeker hastalığı çok şükür hiç birimizde yok. Ben bayağı arastirdim. B12 vitamini düşükse olabiliyor mus bazı kişilerde bende o da çok normal seviyede. Anlayamadım gitti.Kızlar selamlar. Okullar başladı artık çok yazamıyorum ama okuyorum.
Etten kızımda çok fazla tiksinmiştim aylarca yemek istemedim. Bunda löp löp yiyorum vala :)
Bu arada bulantılarım 8. Hafta itibari ile azaldı maşallah diyin
Ben de ayak yanması var yaşayanınız var mı şekerden şüpheleniyorum :-(
Aynen bende cipro kullandım. Allahım korusun yavrularımızı
İnş canım.
Benim oğlumda tutmuştu. Bu seferki de oğlan çıktı. Ama şaka bir yana kız erkek hiiiç farketmiyormuş. Evlat kokusu bambaşka. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
İnş canım
Ya benim önceki hamileliğimin kabusuydu bel ağrısı. Bir keresinde tam bir gün olduğum yerde kalmıştım. Tuvalete bile gidememiştim. Ağlamaktan bitap düşmüştüm. Dr hamilelik hormonu bel kaslarını gevşetir. Bazıları daha çok etkilenir demişti. Şimdide ağrımaya başladı. Offf tutulup kalıcam diye korkuyorum.
Bir haftadan fazladır oluyor. Normal bişey sanırım.
Sağol canım ben de kız istiyorum kızıma arkadaş olur diyorum ama herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun yavrularımız bıarada herkes erkek doğuyo içime diyor bana bakalım ne çıkacakOhhh maşallah gözünaydın canım 140 üstü kız altı erkek olabilir diyollaaar
Olsun birlikte büyürler. Hoşgeldiniz :)
Haklısın ama vücut ısısını çok arttırdığı için çok zararlı bilgin olsun canım
Bence doğru ya tanıdığım herkesin tutuyor :)
Şeydaaaa benim de yarın randevum. Seninki kaçta :)
Hormonlar diyorum başka biley demiyorum. Ben sadece çok durgunum duygusallık Yok :)
Ben en fazla. Bir bardak çay. Çünkü tiksindimkan değerlerim. Normal çıktı aslınsa ama içemiyorum. İlk hamileliğimde ağzıma sürmezdim ama ozamanda ayılamıyorum. Bütün gün uykulu geziyorum ya
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)
Adet dönemin olabilir mi canım. Ya da fıtık varsa Hamilelikte nüksedebiliyor
Tatlım bizimki 171 bakalım bende merak ettimKalp atışı 140 ve altı ise erkek üzerindeyse kız diyorlar.. burda bir arkadaş 170 demişti kim hatırlamıyorum tutacak mı acaba :))
evet biraz fazla ayakta kalinca oluyo daha cok bi de bi arkadasim senin kizin olcak bende boyleydim diyo ama hayirlisikarin buyuyor ondan olabilir cnm bide cok hareket ediyorsan ondan da olur
adet donemim 2 hafta gecti o donemde 1 hafta kasik agrisi cektim simdi bel bildigim fitigim da yok hamile degilken hic belim agrimaz cunkuOhhh maşallah gözünaydın canım 140 üstü kız altı erkek olabilir diyollaaar
Olsun birlikte büyürler. Hoşgeldiniz :)
Haklısın ama vücut ısısını çok arttırdığı için çok zararlı bilgin olsun canım
Bence doğru ya tanıdığım herkesin tutuyor :)
Şeydaaaa benim de yarın randevum. Seninki kaçta :)
Hormonlar diyorum başka biley demiyorum. Ben sadece çok durgunum duygusallık Yok :)
Ben en fazla. Bir bardak çay. Çünkü tiksindimkan değerlerim. Normal çıktı aslınsa ama içemiyorum. İlk hamileliğimde ağzıma sürmezdim ama ozamanda ayılamıyorum. Bütün gün uykulu geziyorum ya
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)
Adet dönemin olabilir mi canım. Ya da fıtık varsa Hamilelikte nüksedebiliyor
evet biraz fazla ayakta kalinca oluyo daha cok bi de bi arkadasim senin kizin olcak bende boyleydim diyo ama hayirlisi
dikkat et o zaman cnm cok fazla ayakta durma ben ilk hamilelimde cok bel agrisi yasamustim oglum olmustu kisiye gore degisiyor bence bunlar..bide bugun ruyamda kizim oldunu gordum bakalim ne olcak 2 kisi daha vardi yanimda ama hatirlamiyrm onlarda hamileydi
dikkat et o zaman cnm cok fazla ayakta durma ben ilk hamilelimde cok bel agrisi yasamustim oglum olmustu kisiye gore degisiyor bence bunlar..bide bugun ruyamda kizim oldunu gordum bakalim ne olcak 2 kisi daha vardi yanimda ama hatirlamiyrm onlarda hamileydievet biraz fazla ayakta kalinca oluyo daha cok bi de bi arkadasim senin kizin olcak bende boyleydim diyo ama hayirlisi
adet donemim 2 hafta gecti o donemde 1 hafta kasik agrisi cektim simdi bel bildigim fitigim da yok hamile degilken hic belim agrimaz cunku
Merhaba bugum kontrolde karindan kalp atislarini duyduk cok sukur.ama 7+2 olmasi gerekirkwn 6+4 cikti bebek.bu durumu yasayan var mi
aynen bende sizin gibiydim ama bıraktım çayı da sabahları küçük bardakta açık olarak içiyorum.Etten tiksinenlere beni de ekleyebilirsiniz.
Ise geldim cok uykum var uyanmakta zorlaniyorum. Normalde hergun bir kupa sutlu kahve / cappacino icerdim. Simdi biraktim. Gunde bir kac bardak siyah cay icerdim, onu da biraktim. sadece haftasonu kahvaltida cok acik iciyorum.
Hemoglobin seviyem dusuk, cay cok icmemem lazim ama dayanamiyorum.
Siz cay kahve iciyor musunuz hic?
Merhaba bugum kontrolde karindan kalp atislarini duyduk cok sukur.ama 7+2 olmasi gerekirkwn 6+4 cikti bebek.bu durumu yasayan var mi
Canım Dr un eliyle alakalı biraz bendede iki gün geri gösteriyor ama ölçümler hatalı oluyor çoğunluklaMerhaba bugum kontrolde karindan kalp atislarini duyduk cok sukur.ama 7+2 olmasi gerekirkwn 6+4 cikti bebek.bu durumu yasayan var mi
Canım adet döneminde olduğun içindir belki hani normalde hamile olmasak adet olacaktık ya bazen yine o dönemde o his oluyorgunaydin anneler ben yogun adet olacak gibi hissediyorum kendimi aranizda boyle hisseden varmi geldimi diye kontrol bile ediyorum
Gunaydin kizlar
Hamilelikte sac dokulmesi normalmi? Normalden daha fazla saclarim dokulmeye basladi gibi hissediyorum.
Demirine baktır canım.
canım nasılsın? keseyi gördünüz mü? ne zamandır gruba girip yazacağım şimdi seni burda görünce yazayım dedimGünaydın güzel hamişler
Çalıştığım için çok giremiyorumgelişmeleri takip edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?