2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende sürekli var. Bazen açık kalmaktan kramp bile giriyor. Çok pis sinir ediyor insanı. Benim ailemde kadın erkek farketmiyor herkeste var. Şeker hastalığı çok şükür hiç birimizde yok. Ben bayağı arastirdim. B12 vitamini düşükse olabiliyor mus bazı kişilerde bende o da çok normal seviyede. Anlayamadım gitti.

Hamile kalmadan evvel fizik tedavi gördüm belimden ama çektiğim ağrının tarifi yok. Çünkü 2 kere daha önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Ve emar çekildi. Tekrar fıtık çıkmış. Ameliyat yerinde kireçlenme var ve omurilikte hafifçe eğrilik başlamış vs vs. Sabahları iki büklüm dogrulamayan ben. Mucize gibi bir şey. Önceki kadar agrimiyor belim su an. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder yandım yoksa

Sağol canım ben de kız istiyorum kızıma arkadaş olur diyorum ama herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun yavrularımız bıarada herkes erkek doğuyo içime diyor bana bakalım ne çıkacak

karin buyuyor ondan olabilir cnm bide cok hareket ediyorsan ondan da olur
evet biraz fazla ayakta kalinca oluyo daha cok bi de bi arkadasim senin kizin olcak bende boyleydim diyo ama hayirlisi

adet donemim 2 hafta gecti o donemde 1 hafta kasik agrisi cektim simdi bel bildigim fitigim da yok hamile degilken hic belim agrimaz cunku

dikkat et o zaman cnm cok fazla ayakta durma ben ilk hamilelimde cok bel agrisi yasamustim oglum olmustu kisiye gore degisiyor bence bunlar..bide bugun ruyamda kizim oldunu gordum bakalim ne olcak 2 kisi daha vardi yanimda ama hatirlamiyrm onlarda hamileydi

aynen bende sizin gibiydim ama bıraktım çayı da sabahları küçük bardakta açık olarak içiyorum.

gunaydin anneler ben yogun adet olacak gibi hissediyorum kendimi aranizda boyle hisseden varmi geldimi diye kontrol bile ediyorum

Merhaba bugum kontrolde karindan kalp atislarini duyduk cok sukur.ama 7+2 olmasi gerekirkwn 6+4 cikti bebek.bu durumu yasayan var mi

belki gec dollenmedir onemli olan kalp atisini duyman ve bundan sonrasinin duzenli olmasi canim Allah kucana sag salim nasip etsn

gunaydin anneler ben yogun adet olacak gibi hissediyorum kendimi aranizda boyle hisseden varmi geldimi diye kontrol bile ediyorum
Canım adet döneminde olduğun içindir belki hani normalde hamile olmasak adet olacaktık ya bazen yine o dönemde o his oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…