- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.081
Ay o batma dün tam yarım saat sürdü birden geldi kafası ile yolu açıyordu belli eşim cok sevindi gelecek diye ama boş cikti bugün regl olacağım gibi karın etim kasiklarim belim ağrıyor.Kasıkların inceden inceye çekiştiriyor mu? Yoksa sürekli bir ağrı mı? Beniaç saat önce kasıklarıma bıçak batması gibi olmaya başladı.. Ayy evdekiler de trene bakar gAibi yüzüme bakıyorlar, sinir geldi çok fena
Kızz valla aynıyız deli etti beni şımarık gevezeKızlar çok alakasız ama atvde kim beş yüz bin ister var ve bi kiz var yarışmacı. Resmen kizin konusmasina davranislarina deli oldum sinirden kasilmalarım arttı ya delircem delirceeeeeeeemmm Allah'ım ağzına kürekle vurasim var
Lcwdan kaplı atlet aldım canım tanesi 24.90 dı. Sütyene gerek kalmıyor ama memeyi toparlıyor da. Yazın hem sütyen hem atlet çok sıkar.Emzirme atleti sartmi normal atlet olmaz mi peki?ben almadimda lcw da ıki tanesi 90 tl idi.h&m de olabilir .bende almadım daha uygun fiyatlı bi marka biliyorsanız cok sevinirim.dependle o kaldı eksiğim.birde bebek bezi.prima premium care ali cam.kaç numara alayım. Bir mi iki mi sizce
Onu bende düşündüm cnm.yapamiyorum ayağına alıştırmak mi istemiyor diye.sonra kesin kanaat getirdim beceremiyorBenimki de tam masaj yapma özürlüsü. bir insan bu kadar mı masaj yapamaz. Eskiden yapamazdi. Acaba beni alistirmak mi istemiyor diye düşünürdüm. Hamileligimde kiyamaz yapar dedim. Yine yapamiyor. Yapmaya calisiyor ama yok. Resmen en son sinirlenip ya birak degip cekiyorum kendimi
Canım hayırlısı olsun diyelim ..endişe etme gelirde de riskli haftayı gećmişsinKızlar sancm varserum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Canım ben en son kontrole gittiğimde 35+5 tim doktorum artık şimdi doğsa bile hiç bir sıkıntı olmaz demişti..kilosu da 2.500 dü.yanlıs hatırlamıyorsam senin bebişin kilosu da iyiydiBirazdan hastaneye gitcemm dua edin bi problem olmasın yaa.. daha 36. Haftaya yeni gircek minnaktır herhalde bi sıkıntı olmaz dimi?
Tatlım.benimkide 38+2 oluyor :) 30 Nisan'daKızlaaar dün randevum vardı bu yaramaz çok beklemeyecek gibi dedi doktorum. 22 nisana gün verdi bi aksilik olmazsa sezaryen günüm belli oldu . Korkuyoruuuuuum. Tam olarak 38+2 oluyorum o gün. Erken mi diye şüphe duymadım değil. Sizlere gün kaçıncı hafta gününüze verdiler ??
Ayyy heyecan oldu sende de var mı?Tatlım.benimkide 38+2 oluyor :) 30 Nisan'da
Keske yapsalar. Yurtta kalirken oda arkadasim cok iyi masaj yapardi cok da severdi yapmayi. Allahim ne guzeldiOnu bende düşündüm cnm.yapamiyorum ayağına alıştırmak mi istemiyor diye.sonra kesin kanaat getirdim beceremiyor
Canım hayırlısı olsun diyelim ..endişe etme gelirde de riskli haftayı gećmişsin Canım ben en son kontrole gittiğimde 35+5 tim doktorum artık şimdi doğsa bile hiç bir sıkıntı olmaz demişti..kilosu da 2.500 dü.yanlıs hatırlamıyorsam senin bebişin kilosu da iyiydi
Ohhh 125i alamadı icimin yağları eridiK
Kızz valla aynıyız deli etti beni şımarık geveze
Ay inanmıyorum ya...Benimkide tam tersi. Sabahtan beri o kadar hareketli ki masallah. Kameraya almak istiyorum. Ama kamera actigimda hissediyor mu napiyor asla hareket etmiyoro konuda da benimki sinir etti.
Sen güzel yapar mısın? Eğer öyleyse anlaşma yapabiliriz...çok güzel yaparım ben....birbirimize yapalım bariKeske yapsalar. Yurtta kalirken oda arkadasim cok iyi masaj yapardi cok da severdi yapmayi. Allahim ne guzeldi
Pazartesi gidicem.kontrole iki hafta önce 2200 su kilosu en fazla.3 olur napalim iyi olsunlarda doğduktan sonrada alırlar kilo heyecan bastı badana yapılacak.telasim.cok :)Ayyy heyecan oldu sende de var mı?İnşallah tontiş olurlar zayıf kalmazlar canım
Bana yükleme öncesi son uc ayi mi gösteren test yaptılar bişey çıkmadı.hala risk varmı bu durumda.çok üzülüyorum.bıktım ya.düşsün yakamizdan şu şeker muhabbeti.
Hep sola yatıyoruz ya belki kaburga ezilmesi olmuştur. Göğüs olsa göğsün ağrımaz mıydı acabaKızlar benim sol koltuk altımdan aşağıya indiğinizde ordaki kaburga kemiğim hala acıyo sanki orda çatlak var ya da kırık var gibi acıyo soğuktan olmuştur dedim ama hiç azalma yok bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü hem alakasız yerde yani ön kaburgada ya da arka kaburgada değil sol yan kaburgada ve de sağa da yatsam acıyo solada yatsam acıyo bu ne olabilir kafayı yicem dahiliyeci hiç tahlil yapmadan göğüs dr na gönderdi o da röntgen çekelim dedi ben kabul etmedim, kas gevşetici yazdı ondada hamileliğin son 3 ayında kullanmayın yazıyodu kullanmadım salı tekrar gidicem ama röntgen çektirmek istemiyorum , off kafayı yicem
Geçmiş olsun canım ikinci bebişler hep aceleci ya. 38 e gireceksin 10 dk da gelen sancın kaç çıkıyor nst de.Kızlar sancm varserum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Sağol kuzucum bir duş alıcam sonra geçmezse giderim. Bebek hareketlense korkmam da böyle hareketsiz olunca korkuyorum. İnşallah yavrum inşallahYaa gidin bence canım nst ye, içiniz rahat olur en azından.. sen vücudunu tanıyorsun, deneyimlisin de.. ılık duş falan alsan da iyi gelir belki ama çok rahatsız ediyorsa gidin bence hastaneye..
ahh teyzesi benim kuzum, senin kuzun, hepimizin kuzusu sağlık içinde olsun da bizim çektiklerimizin önemi yok.. zamanı geldiyse buyursun paşa ama ayaklarını çok gıdıklayıp öcümü alıcam ondan
36 bitiyor şekerim senin. 35+ larda 36. Haftada oluyorsun zaten. 36+ lara başlayacaksın. Yani 37 ye giriyorsun :) ben şuan 36+3 üm. 37 deyim yaniBirazdan hastaneye gitcemm dua edin bi problem olmasın yaa.. daha 36. Haftaya yeni gircek minnaktır herhalde bi sıkıntı olmaz dimi?
Tabi ki hayırlısıyla doğuralım da büyütürüz de inşallah. Ben de yarın itibari ile temizliğe başlıyorum kazasız belasız haftasonunu ederim inşallahPazartesi gidicem.kontrole iki hafta önce 2200 su kilosu en fazla.3 olur napalim iyi olsunlarda doğduktan sonrada alırlar kilo heyecan bastı badana yapılacak.telasim.cok :)
Canım aynı değsinnn çok iyi oldu (nolcak ki deyip durdu salak ) al sana nolcakOhhh 125i alamadı icimin yağları eridi
Ben 77yim aama kilomun cogu neredeyse tamami bacak ve kalcadaB Berenimo877 kaç kilosun canım sen bende orta aldım dar gibi hissettim sonra acaba Doğumdan sonra olur mu diye tereddütte kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?