2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay o batma dün tam yarım saat sürdü birden geldi kafası ile yolu açıyordu belli eşim cok sevindi gelecek diye ama boş cikti bugün regl olacağım gibi karın etim kasiklarim belim ağrıyor.

K
Kızz valla aynıyız deli etti beni şımarık geveze

Lcwdan kaplı atlet aldım canım tanesi 24.90 dı. Sütyene gerek kalmıyor ama memeyi toparlıyor da. Yazın hem sütyen hem atlet çok sıkar.

Bir de kızlar 2 yıl emzirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim. Sütyen çok önemli. Sıkan sütyen süt üretimini azaltır. Memiş rahat olacakki içi sütle dolabilsin. Ayrıca sütyen sıkar süt düğümlenmesi olur. Yani süt damarları tıkanır ve mastit diye beter bir ateşli hastalığa yakalnırsınız. Doğumun ilk zamanları en dikkat etmeniz gereken konu. Memiş dolar ama damarlar tıkalı olduğu için bebiş ememez. Bebek sürekli açtır ağlar. Üstüne damarlarda biriken süt enfeksiyona neden olur. Çok ağrılı sıtmalı ateşli bir hastalıktır. Antibiyotiksiz geçmez.
Demem o ki memeleri rahat bırakın. :)))

Onu bende düşündüm cnm.yapamiyorum ayağına alıştırmak mi istemiyor diye.sonra kesin kanaat getirdim beceremiyor
Kızlar sancm var serum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Canım hayırlısı olsun diyelim ..endişe etme gelirde de riskli haftayı gećmişsin
Birazdan hastaneye gitcemm dua edin bi problem olmasın yaa.. daha 36. Haftaya yeni gircek minnaktır herhalde bi sıkıntı olmaz dimi?
Canım ben en son kontrole gittiğimde 35+5 tim doktorum artık şimdi doğsa bile hiç bir sıkıntı olmaz demişti..kilosu da 2.500 dü.yanlıs hatırlamıyorsam senin bebişin kilosu da iyiydi

Tatlım.benimkide 38+2 oluyor :) 30 Nisan'da

Keske yapsalar. Yurtta kalirken oda arkadasim cok iyi masaj yapardi cok da severdi yapmayi. Allahim ne guzeldi

Benimkide tam tersi. Sabahtan beri o kadar hareketli ki masallah. Kameraya almak istiyorum. Ama kamera actigimda hissediyor mu napiyor asla hareket etmiyor o konuda da benimki sinir etti.
Ay inanmıyorum ya...bazen o kadar fikir fikir oluyor ki.karnim inip inip kalkıyor tam çekim yapım diyorum kamerayı açar açmaz duruyorçok utangaç olacaklar galiba

kızlar alıntılayamadım herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler. kayınbabamın durumu aynı maalesef, kanamaya müdahale de edilemiyor. buradaki herkes iyidir umarım, mesajları okuyamadım. zaman azaldıkça heyecan ve gerilim artıyor. hepimize güzel günler sağlıklı doğumlar diliyorum

Bana yükleme öncesi son uc ayi mi gösteren test yaptılar bişey çıkmadı.hala risk varmı bu durumda.çok üzülüyorum.bıktım ya.düşsün yakamizdan şu şeker muhabbeti.

Canım banada bakilmisti 3 aylık. Değerlerim normaldi. Hatta yükleme öncesi açlık tokluk baktirmistim bikac kere normal çıkmıştı.
Pazartesi sağlık ocağı kontrol var kan alırlarsa tekrar 3 aylık bakmalarını rica edeyim unutmazsam.
Doğum sonrası düşsün yakamızdan çok zor olduğunu biliyordum ama yaşamak bunalttı.

Hep sola yatıyoruz ya belki kaburga ezilmesi olmuştur. Göğüs olsa göğsün ağrımaz mıydı acaba

Kızlar sancm var serum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Geçmiş olsun canım ikinci bebişler hep aceleci ya. 38 e gireceksin 10 dk da gelen sancın kaç çıkıyor nst de.
Sağol kuzucum bir duş alıcam sonra geçmezse giderim. Bebek hareketlense korkmam da böyle hareketsiz olunca korkuyorum. İnşallah yavrum inşallah

Birazdan hastaneye gitcemm dua edin bi problem olmasın yaa.. daha 36. Haftaya yeni gircek minnaktır herhalde bi sıkıntı olmaz dimi?
36 bitiyor şekerim senin. 35+ larda 36. Haftada oluyorsun zaten. 36+ lara başlayacaksın. Yani 37 ye giriyorsun :) ben şuan 36+3 üm. 37 deyim yani

Pazartesi gidicem.kontrole iki hafta önce 2200 su kilosu en fazla.3 olur napalim iyi olsunlarda doğduktan sonrada alırlar kilo heyecan bastı badana yapılacak.telasim.cok :)
Tabi ki hayırlısıyla doğuralım da büyütürüz de inşallah. Ben de yarın itibari ile temizliğe başlıyorum kazasız belasız haftasonunu ederim inşallah

Hay Allah im ya az önce büyük bir gürültü koptu evden..önce balkona üstten bişey düştü sandık. Sonra bir daha koptu çatır çutur...banyodaki meğersem fayansları ayrılmış..eşim deprem sandı..üstümüzü başımızı giyip evden kaçıyorduk ya..üst komşulara sorduk kimsede bişey yok..deprem olmadığına kanaat verince eve döndük..İlk defa böyle bişey görüyorum durduk yere niye kendi kendine yarıldı anlamadık gitti..Neyseki ev sigortalı..bu milletin nazarı çatlatacak sonunda bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…