2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tabi ki hayırlısıyla doğuralım da büyütürüz de inşallah. Ben de yarın itibari ile temizliğe başlıyorum kazasız belasız haftasonunu ederim inşallah
İnşallah canım yarın yorucu bir gün olucak benim.icinde k.p badana yapicak kaynisle ben temizlik Allah yardımcımız olsun :)

Me
Mesela ben 34+6 yım yarın 35 yani 35 dolucak 36 ya gün alcam 36 yı da görcez İnş Ayyy bak yine heyecan başladı

Geçmiş olsun kem gözlere şiş diyelim .

Ay geçmiiş olsun canım ayetel kürsi okumaya çalışın. Rabbim korusun ya nazar çok beter. Benim kendi kızıma okadar nazarım değiyor ki. Milletin nasıl değmesin

Me

Mesela ben 34+6 yım yarın 35 yani 35 dolucak 36 ya gün alcam 36 yı da görcez İnş Ayyy bak yine heyecan başladı
Ay evet canım maşallah hepimize topik olarak çok iyi geldik. Erken gelenler de sağlıklı inşallah, ben de 37 deyim diye düşününce ay çok şükür geçti diyorum. Sonra daha 20 gün var diye düşününce of çok var biraz daha dursun diyorum :)))

Ay geçmiiş olsun canım ayetel kürsi okumaya çalışın. Rabbim korusun ya nazar çok beter. Benim kendi kızıma okadar nazarım değiyor ki. Milletin nasıl değmesin
Ay evet ya okuyum..aklıma gelmedi o anki anda..eşim acayip korktu ben daha sakindim..sanırım durumundan..o

Kızlar yeni doğan bebeklerimiz için nasıl bir emzik almalıyız
Canım ben tavsiye üzerine avent sothie aldım. Herkes onu kullanıyormuş anne memesine benziyor diye. Ama tutmayan çok oluyor diye gittim bir de avent free flow aldım. Kızım bunu çok seviyordu 4 ay kullandı

Aynn vucuduyla ayni orantida gitse iri bebek olucak ama oyle degil basi 41+2 karin cevre 37+2 ayaklari 36+5 cikiyo anlican cok dengesiz sadece basi cok buyuk gibi gorunuyor en son kontrolumde boyle cikti o yuzden problem
Anladm canm Allahn izniyle saglikla kavusursun belki basit bi problemdir dogunca halledilir inan dogmadan bilemeyiz inancini kaybetme hakkinida sonuna kdar ara Rabbm yardmcmz olsun

Birazdan hastaneye gitcemm dua edin bi problem olmasın yaa.. daha 36. Haftaya yeni gircek minnaktır herhalde bi sıkıntı olmaz dimi?
canım benimki cuma günü 35+5 ti dr artık her an her şey olabilir dedi. kilosu boyu falan müsait artık hiçbir sıkıntı olmaz doğsa dedi. içini ferah tut sen de.

canım benimki cuma günü 35+5 ti dr artık her an her şey olabilir dedi. kilosu boyu falan müsait artık hiçbir sıkıntı olmaz doğsa dedi. içini ferah tut sen de.
Şimdi geldim hastanedeyim doktor doğumdaymış onu bekliyoruz kalbim ağzımda atıyo.. inşallah alttan bişey yapmak istemez kesin stresten doğururum o zaman hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum ama yine de korkuyorum yaa

Canım 2 yıl emzireceğiz Allah kısmet ederse eşten saklamanın mümkünü yok bence :))

Kızlar sancm var serum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Canım inşallah en doğru zaman da sağlıcakla gelir ama haftan erken değil çoğu doktor doğumu durdurmuyor bile bu haftalarda
Ahh mastit başımın belası ne çektim Allah kimseyi göstermesin

Beklerken nst cekselerdi birde onun için beklemezdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…