- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.101
İnşallah canım yarın yorucu bir gün olucak benim.icinde k.p badana yapicak kaynisle ben temizlik Allah yardımcımız olsun :)Tabi ki hayırlısıyla doğuralım da büyütürüz de inşallah. Ben de yarın itibari ile temizliğe başlıyorum kazasız belasız haftasonunu ederim inşallah
Mesela ben 34+6 yım yarın 35 yani 35 dolucak 36 ya gün alcam 36 yı da görcez İnş Ayyy bak yine heyecan başladıHep sola yatıyoruz ya belki kaburga ezilmesi olmuştur. Göğüs olsa göğsün ağrımaz mıydı acaba
Geçmiş olsun canım ikinci bebişler hep aceleci ya. 38 e gireceksin 10 dk da gelen sancın kaç çıkıyor nst de.
Sağol kuzucum bir duş alıcam sonra geçmezse giderim. Bebek hareketlense korkmam da böyle hareketsiz olunca korkuyorum. İnşallah yavrum inşallah
36 bitiyor şekerim senin. 35+ larda 36. Haftada oluyorsun zaten. 36+ lara başlayacaksın. Yani 37 ye giriyorsun :) ben şuan 36+3 üm. 37 deyim yani
Geçmiş olsunHay Allah im ya az önce büyük bir gürültü koptu evden..önce balkona üstten bişey düştü sandık. Sonra bir daha koptu çatır çutur...banyodaki meğersem fayansları ayrılmış..eşim deprem sandı..üstümüzü başımızı giyip evden kaçıyorduk ya..üst komşulara sorduk kimsede bişey yok..deprem olmadığına kanaat verince eve döndük..İlk defa böyle bişey görüyorum durduk yere niye kendi kendine yarıldı anlamadık gitti..Neyseki ev sigortalı..bu milletin nazarı çatlatacak sonunda bizi
Kolaylıklar canım çabucak bitir güle güle oturİnşallah canım yarın yorucu bir gün olucak benim.icinde k.p badana yapicak kaynisle ben temizlik Allah yardımcımız olsun :)
Resmen oynuyorlar bizimle bunlar benim kızçem de öyle nerdeyse elimi tutup yürüyecek maşallahKarnımda deprem.oluyo küçük dağcık tepecikler oluşuyor çok tatlı elimi ayağımı dirseğimi bilmiyorum tutuyorum geri çekiyor :))
Ne güzel yaa mucize taşıyoruz içimizde Allah'ım evlat diye yanıp tutusanlara da tattirsin bu duyguları inşallahResmen oynuyorlar bizimle bunlar benim kızçem de öyle nerdeyse elimi tutup yürüyecek maşallah
Ay geçmiiş olsun canım ayetel kürsi okumaya çalışın. Rabbim korusun ya nazar çok beter. Benim kendi kızıma okadar nazarım değiyor ki. Milletin nasıl değmesinHay Allah im ya az önce büyük bir gürültü koptu evden..önce balkona üstten bişey düştü sandık. Sonra bir daha koptu çatır çutur...banyodaki meğersem fayansları ayrılmış..eşim deprem sandı..üstümüzü başımızı giyip evden kaçıyorduk ya..üst komşulara sorduk kimsede bişey yok..deprem olmadığına kanaat verince eve döndük..İlk defa böyle bişey görüyorum durduk yere niye kendi kendine yarıldı anlamadık gitti..Neyseki ev sigortalı..bu milletin nazarı çatlatacak sonunda bizi
Sgl cnm ya..aminnGeçmiş olsunkem gözlere şiş diyelim .
Ay evet canım maşallah hepimize topik olarak çok iyi geldik. Erken gelenler de sağlıklı inşallah, ben de 37 deyim diye düşününce ay çok şükür geçti diyorum. Sonra daha 20 gün var diye düşününce of çok var biraz daha dursun diyorum :)))Me
Mesela ben 34+6 yım yarın 35 yani 35 dolucak 36 ya gün alcam 36 yı da görcez İnş Ayyy bak yine heyecan başladı
Ay evet ya okuyum..aklıma gelmedi o anki anda..eşim acayip korktu ben daha sakindim..sanırım durumundan..oAy geçmiiş olsun canım ayetel kürsi okumaya çalışın. Rabbim korusun ya nazar çok beter. Benim kendi kızıma okadar nazarım değiyor ki. Milletin nasıl değmesin
Olur doğrudur Allah korusun. Küçük belalar büyükleri def edermişAy evet ya okuyum..aklıma gelmedi o anki anda..eşim acayip korktu ben daha sakindim..sanırım durumundan..o
Aminnn İnşallah Rabbim her isteyene sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahNe güzel yaa mucize taşıyoruz içimizde Allah'ım evlat diye yanıp tutusanlara da tattirsin bu duyguları inşallah
Canım ben philips avent'in damaksiz olanı yani anne memesiyle uyumlu olanı aldımKızlar yeni doğan bebeklerimiz için nasıl bir emzik almalıyız
Canım ben tavsiye üzerine avent sothie aldım. Herkes onu kullanıyormuş anne memesine benziyor diye. Ama tutmayan çok oluyor diye gittim bir de avent free flow aldım. Kızım bunu çok seviyordu 4 ay kullandıKızlar yeni doğan bebeklerimiz için nasıl bir emzik almalıyız
Anladm canm Allahn izniyle saglikla kavusursun belki basit bi problemdir dogunca halledilir inan dogmadan bilemeyiz inancini kaybetme hakkinida sonuna kdar ara Rabbm yardmcmz olsunAynn vucuduyla ayni orantida gitse iri bebek olucak ama oyle degil basi 41+2 karin cevre 37+2 ayaklari 36+5 cikiyo anlican cok dengesiz sadece basi cok buyuk gibi gorunuyor en son kontrolumde boyle cikti o yuzden problem
canım benimki cuma günü 35+5 ti dr artık her an her şey olabilir dedi. kilosu boyu falan müsait artık hiçbir sıkıntı olmaz doğsa dedi. içini ferah tut sen de.Birazdan hastaneye gitcemm dua edin bi problem olmasın yaa.. daha 36. Haftaya yeni gircek minnaktır herhalde bi sıkıntı olmaz dimi?
Şimdi geldim hastanedeyim doktor doğumdaymış onu bekliyoruz kalbim ağzımda atıyo.. inşallah alttan bişey yapmak istemez kesin stresten doğururum o zamancanım benimki cuma günü 35+5 ti dr artık her an her şey olabilir dedi. kilosu boyu falan müsait artık hiçbir sıkıntı olmaz doğsa dedi. içini ferah tut sen de.
Canım 2 yıl emzireceğiz Allah kısmet ederse eşten saklamanın mümkünü yok bence :))Yani haklı
Ya eşlerinizin yanında bebeği emzirmeyin sizi bi süre sonra anne olarak görür diyorlsr ya o konuda ne düşünüyorsunuz , tutturdu bende kızımla senle beraber yatıcam diye e üçümüz aynı odada olunca ister istemez emerken görecek
Canım inşallah en doğru zaman da sağlıcakla gelir ama haftan erken değil çoğu doktor doğumu durdurmuyor bile bu haftalardaKızlar sancm varserum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Ahh mastit başımın belası ne çektim Allah kimseyi göstermesinLcwdan kaplı atlet aldım canım tanesi 24.90 dı. Sütyene gerek kalmıyor ama memeyi toparlıyor da. Yazın hem sütyen hem atlet çok sıkar.
Bir de kızlar 2 yıl emzirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim. Sütyen çok önemli. Sıkan sütyen süt üretimini azaltır. Memiş rahat olacakki içi sütle dolabilsin. Ayrıca sütyen sıkar süt düğümlenmesi olur. Yani süt damarları tıkanır ve mastit diye beter bir ateşli hastalığa yakalnırsınız. Doğumun ilk zamanları en dikkat etmeniz gereken konu. Memiş dolar ama damarlar tıkalı olduğu için bebiş ememez. Bebek sürekli açtır ağlar. Üstüne damarlarda biriken süt enfeksiyona neden olur. Çok ağrılı sıtmalı ateşli bir hastalıktır. Antibiyotiksiz geçmez.
Demem o ki memeleri rahat bırakın. :)))
Beklerken nst cekselerdi birde onun için beklemezdinŞimdi geldim hastanedeyim doktor doğumdaymış onu bekliyoruz kalbim ağzımda atıyo.. inşallah alttan bişey yapmak istemez kesin stresten doğururum o zamanhayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum ama yine de korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?