2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin bebegim haksizmiyim noolir disardan bakan biri gibi yaz. Uzulurum falan diye dusunme acaba yanlismi dusunuyorum benim ruh halimmi problemli
Yok hiçbir yanlışın yok ama yapacak.birseyde yok kimseyi değiştiremeyiz çıkar dünyasında yaşıyoruz benim etrafımda da var boyleleri her işlerine koştuğum baktimki sadece ben yapıyorum bıraktım.bosverdim artık saldım gitti

Aman iyi olunda sevindim canım gününü beklesin küçük bey öyle acele etmeye gerek yok.
peki gelen kan nedenmiş enfeksiyon mu nişan mı birşey dedi mi doktor
Pek bişey demedi. Yüksek ihtimal enfeksiyon nst de sancı çıktı ama 40 larda falan. Öyle çok değildi.. geçen gittiğimde fitil antibiyotik vermişti ben korktuğumdan kullanmamıştım bu gece bi tane attım bakalım inşallah işe yarar.. gerçi fitil atmayı bile becerebildim mi bilmiyorum

Zormus . Cok zor bi zamanda yasiyomususuz. Annem öldukten sonra anladimki hayatta annen varsa yasiyosundur annen gittiyse senin hayatin bitmistir. Kimsesiz dimdizlak kalmissindir. Basini dizine koyacak kimseyi bulamamak evde bosluga anne diye bagirip kimseye sesini duyuramamak cok kotu. Ama yinede her seferinde icimden kocaman anne site bagiriyorum ferahliyorum en azindan. Annenizin kiymetini bilin. Bakin kimsem yok candan yana. Beni duaunecek yazik cani yamiyomu diyecek dusunce elimden tutup kaldiricak basimi oksiycak kimsem yok. Anneniz varsa sizde varsiniz yoksa yavas yavas kahroluyosunuzdur. Bu boyle. Hele bide ne esten ne kaynanadan ne babadan sansiniz yoksa ben gibi vay halinize.

Çok dolmussun Allah gönlüne ferahlık versin inşallah evlatlarından yana yuzun gülsün canım

Dusmedi yine 14 oldu hastaneyi arafim gelseniz iyi olur dedilerde sabahi bekleyecegim ins bi sorun cikmaz .
Oglumda uyuyor simdi birakacak yerde yok

Dusmedi yine 14 oldu hastaneyi arafim gelseniz iyi olur dedilerde sabahi bekleyecegim ins bi sorun cikmaz .
Oglumda uyuyor simdi birakacak yerde yok
Canım sakin ol telaş yapınca daha çok. Çıkmasın ayaklarını tavana dik netten tansiyon dusuren biseyler bak inşallah düşer sabahta erkenden git inşallah bir sıkıntı olmaz

Bende salı gününden beri ayak şişmesi var. Normal mi yanı gece ayağımın altına yastık koydum sabaha daha azdı şişlik.şimdi gene şişti.canım sıkılıyor bişey olmaz di mi

.
Canim ben iki aydir sisim. Sikayet etmek istemiyorum dogurunca gececek.

Onemli olan sisligin tek tarafta olmamasi. Bas agrisi, yuksek tansiyon, gorme bulanikligi olmamasi. Tansiyonunu mutlaka olcun. Eger diger semptomplari gosterirsen ve ozellikle tansiyonun kucuk 11 , buyuk 14 u gecerse acile gidiyorsun. Preklampsia olabilir. Yok tansiyon dusukse sadece sismissin. Bu arada sisligi azaltmak icin mutlaka daha cok su icmek gerekiyor. Tuzu da azalttim Ben and.bi is yaramiyor bence.

Ben tansiyon olarak 18 leri goruyorum korkma sakin. Allaha emanetiz biaey olicalsa olur zaten kimse engelleyemez. Gecip gidicek bugunler insalllah
Tansiyonunu duzenli olcuyorlar mi? Tansiyonunu bu arada kol kalp hizasinda yemekten spordan 1 saat uzakta vs olcmek lazim. Doktorun ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…