2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla çok sağol dr yine sana yapacak mı acaba

toist aynen canim ilk gebeligimde tam 25kilo almistim ama son.hftalar hic.bu.kadar zor degildu.bu.sefer toplam 14.5kilo aldim ama cok.agirlastim.yururken.topalliyorum resmen

Kizlar epidurali belli bir acilmadan sonra yapiyoflar di mi?
Evet canim .

Akşam oldu yine ince ince karın ağrım başladı ve eşim yine görevde ikiye kadar yok ooff oofff
Stres yapma canim .belki gecicidir dikkat et .
Selam guzeller biz bugün kendi capimizda foto çekimi yaptık, ilk oğlumda da aynı kıyafetle tavla çekmiştim :) yine, yeniden
Cok tatli olmus canim masallah

Canim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Canım yüksek tansiyon hastası falan değilsen iç bence. Ben ilk 3 aydan sonra günde 1 türk kahvesi ve 1 çay içiyorum. Şeker zaten kullanan biri değilim. Doktoruma da sordugumda günde 1 tane normal dedi. Bence kendini kısıtlayıp strese girmen daha zararlı bebiş için.

Bazı bebişlerin ilk doğduğunda kafası yamuk oluyor ondan sanırım. Bi de vakum kullanıyorlar. İşte onu hiç istemiyorum yA

Selam guzeller biz bugün kendi capimizda foto çekimi yaptık, ilk oğlumda da aynı kıyafetle taçla çekmiştim :) yine, yeniden
Valla Can'ım çok güzel olmuş. Hiç o kadar para vermeye gerek Yok

Valla çok sağol dr yine sana yapacak mı acaba
bu sefer yaapacagini sanmiyorum .ilk gebeligimde magnezyum kullandim 37haftama kadar yalnis yapmisim rahim agzini sertlesdiriyormus ve kasilmalari kesiyormus.bu sefer 33.34den itibaren kasilmalarim var..magneezyum.kullanan arkadaslar 4.5hafta oncesinden birakirsa iyi bence.bebegim dogumda inmisdi asagiya suni sanci ile.bu sefer 36dan itibaren cok asagida ama henuz gelmeye niyyeti yok gibi

Bazı bebişlerin ilk doğduğunda kafası yamuk oluyor ondan sanırım. Bi de vakum kullanıyorlar. İşte onu hiç istemiyorum yA

Ben ilkinde stüdyoda çektim bu kadar hoşuma gitmedi aynen. Teşekkürler tatlım :)

kizlar bugun deliler gibi temizlik yaptim uzerine bide sicak banyo.banamisin.demedi.kuyruk sokumu agrisindan baska yenilik yok sabrim tukwniyor artik.bebis buyudugu icin hareket ettikcede canimi.acitiyor

Selam guzeller biz bugün kendi capimizda foto çekimi yaptık, ilk oğlumda da aynı kıyafetle taçla çekmiştim :) yine, yeniden
Cok tatlisinizz :))

Vakum beni de cok korkutuyor. Bir de forseps diye bir yontem varmis allahim vakumdan beter duruyor. Ama o yontemleri zor dogumlarda kullaniyorlarnis. İnsallah bizlerinki cok kolay olur :)

Tesekkur ederim canım.. bak bende ilkinde 27 sındi 25 kilo aldım ama ilkinde kuş gibi hafif hissediyorum ne ağrı ne sizi ama şimdiki beni benden aldı zor geçiyor demek ki vücut yipraniyor git gide
aynen yaa.ilk gebeligimde hic bu kadar zorlanmadim.sorunlarim olmasina ragmen.bu sefer son.ayim resmen beni.benden.aldi.oturdugum yerden.kalkamiuorum.gece saatbasi wcdeyim.uykumdan.uyandiriyor sonrada uyuyamiyorum.yatakda donmek.bile iskence

Cok tatlisinizz :))

Vakum beni de cok korkutuyor. Bir de forseps diye bir yontem varmis allahim vakumdan beter duruyor. Ama o yontemleri zor dogumlarda kullaniyorlarnis. İnsallah bizlerinki cok kolay olur :)
Canım vakum ve forseps artık pek kullanılmıyor.eskiden çok kullanılırmış ama travmalara sebep olduğu için artık kullanılmıyor.korkma yani:) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Ben dr a sordum magnezyuma devam et kasılman olursa olur tarzı bişey dedi

Gebeykende pek ala zevk alınabilir de tabii bunun için ağrısız geçen sağlıklı bir gebelik,seni hala isteyen bir koca,yüksek bir libido vs lazım. Spermler içeriği sebebiyle sadece rahim ağzını yumuşatır ve silinme dediğimiz o açılmadan hemen önceki safhayı kolaylaştırır, ama açılma için sık kasılma lazım kasılma için hormon lazım hormon için de uyarılma lazım, Sunni sancı dediğiniz de 2 tane hormon karışımı zaten açılmayı hızlandırmak için takıyorlar yaa hani. Ayrıca bazı kadınlarda gebelikte libido çok yüksek olur ve herzamankinden daha fazla istek duyduklarını tariflerler böyle kadınlar için de Doğum çok rahat geçer. Yani aslında bunları şunun için söyledim canınız acıyorsa zorla birliktelik yaşamayın yaptığınız şeyin normal Doğuma olsa olsa %5lik bir katkısı olur bol bol dinlenin onun yerine çömelme egzersizi yapın daha faydalı hurmayı da tabii bilimsel gerçekliği kanıtlanmış nadide bir kasılmayı artırıcı besin olarak başınızın ucundan ayırmayın. Ay böyle anlatıyorken hep heyecanlanıyorum normal mi doğursam acaba ?? Hala seks yapabiliyorum orgazm da oluyorum hurma yemiyorum sadece nasılsa normal doğurmayacam diye. Ama ilkim sezaryen doktoruma desem hadi len ordan diye enseme bi şaplak yerim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…