- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.461
Valla çok sağol dr yine sana yapacak mı acabacanim arkadasin.dedigigibi dogumda bebegin kafasi kanaldan gececek kadar esniyor.bu kadar korkmana gerek yokki.Allah korusun ise yaramazsada aninda mudahele ediyorlar zaten.benim gunum gecmisti dusun bide kordon.dolanmasi.vatdi ve cati kemiyim biraz basikmis doktorun soyledigine gore.ama gayet saglikli.dogdu kizim.kafanda felaket senaryolari kurma lutfen :) hersey cok.guzel olacak.zaten.ultrason olcumleri pek dogru cikmiyor son.aylarda bebek buyudugu icin.dogru olcemiyorlaar
Çok hoş olmuşsun canım elbisenin renginide ayrıca beğendimSelam guzeller biz bugün kendi capimizda foto çekimi yaptık, ilk oğlumda da aynı kıyafetle taçla çekmiştim :) yine, yeniden
Evet canim .Kizlar epidurali belli bir acilmadan sonra yapiyoflar di mi?
Stres yapma canim .belki gecicidir dikkat et .Akşam oldu yine ince ince karın ağrım başladı ve eşim yine görevde ikiye kadar yok ooff oofff
Cok tatli olmus canim masallahSelam guzeller biz bugün kendi capimizda foto çekimi yaptık, ilk oğlumda da aynı kıyafetle tavla çekmiştim :) yine, yeniden
Canım yüksek tansiyon hastası falan değilsen iç bence. Ben ilk 3 aydan sonra günde 1 türk kahvesi ve 1 çay içiyorum. Şeker zaten kullanan biri değilim. Doktoruma da sordugumda günde 1 tane normal dedi. Bence kendini kısıtlayıp strese girmen daha zararlı bebiş için.Canim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Bazı bebişlerin ilk doğduğunda kafası yamuk oluyor ondan sanırım. Bi de vakum kullanıyorlar. İşte onu hiç istemiyorum yABanu ciftci nin bir videosu var. Orda bebegin kafatasinin dogumaninda esnedigini soyluyor. Hatta animasyonu var. Boyle kafatasi ic ice geciyor gibi olup annenin catisina uyum sagliyor dogduktan sonra duzeliyor ve sertlesiyor. Yani aslinda her bebek annesinin kanalina catisina uygun.
Valla Can'ım çok güzel olmuş. Hiç o kadar para vermeye gerek YokSelam guzeller biz bugün kendi capimizda foto çekimi yaptık, ilk oğlumda da aynı kıyafetle taçla çekmiştim :) yine, yeniden
Tesekkurler canm :) aliexpres ürünüÇok hoş olmuşsun canım elbisenin renginide ayrıca beğendim
Teşekkür ederim tatlım :)Evet canim .
Stres yapma canim .belki gecicidir dikkat et .
Cok tatli olmus canim masallah
bu sefer yaapacagini sanmiyorum .ilk gebeligimde magnezyum kullandim 37haftama kadar yalnis yapmisim rahim agzini sertlesdiriyormus ve kasilmalari kesiyormus.bu sefer 33.34den itibaren kasilmalarim var..magneezyum.kullanan arkadaslar 4.5hafta oncesinden birakirsa iyi bence.bebegim dogumda inmisdi asagiya suni sanci ile.bu sefer 36dan itibaren cok asagida ama henuz gelmeye niyyeti yok gibiValla çok sağol dr yine sana yapacak mı acaba
Ben ilkinde stüdyoda çektim bu kadar hoşuma gitmedi aynen. Teşekkürler tatlım :)Bazı bebişlerin ilk doğduğunda kafası yamuk oluyor ondan sanırım. Bi de vakum kullanıyorlar. İşte onu hiç istemiyorum yA
Valla Can'ım çok güzel olmuş. Hiç o kadar para vermeye gerek Yok
cok guzel olmussunuz masallah ❤Tesekkurler canm :) aliexpres ürünü
Tesekkur ederim canım.. bak bende ilkinde 27 sındi 25 kilo aldım ama ilkinde kuş gibi hafif hissediyorum ne ağrı ne sizi ama şimdiki beni benden aldı zor geçiyor demek ki vücut yipraniyor git gidecok guzel olmussunuz masallah ❤
Cok tatlisinizz :))Selam guzeller biz bugün kendi capimizda foto çekimi yaptık, ilk oğlumda da aynı kıyafetle taçla çekmiştim :) yine, yeniden
Vakum beni de cok korkutuyor. Bir de forseps diye bir yontem varmis allahim vakumdan beter duruyor. Ama o yontemleri zor dogumlarda kullaniyorlarnis. İnsallah bizlerinki cok kolay olur :)Bazı bebişlerin ilk doğduğunda kafası yamuk oluyor ondan sanırım. Bi de vakum kullanıyorlar. İşte onu hiç istemiyorum yA
Valla Can'ım çok güzel olmuş. Hiç o kadar para vermeye gerek Yok
Teşekkür ederim tatlım :)Cok tatlisinizz :))
Vakum beni de cok korkutuyor. Bir de forseps diye bir yontem varmis allahim vakumdan beter duruyor. Ama o yontemleri zor dogumlarda kullaniyorlarnis. İnsallah bizlerinki cok kolay olur :)
aynen yaa.ilk gebeligimde hic bu kadar zorlanmadim.sorunlarim olmasina ragmen.bu sefer son.ayim resmen beni.benden.aldi.oturdugum yerden.kalkamiuorum.gece saatbasi wcdeyim.uykumdan.uyandiriyor sonrada uyuyamiyorum.yatakda donmek.bile iskenceTesekkur ederim canım.. bak bende ilkinde 27 sındi 25 kilo aldım ama ilkinde kuş gibi hafif hissediyorum ne ağrı ne sizi ama şimdiki beni benden aldı zor geçiyor demek ki vücut yipraniyor git gide
Canım vakum ve forseps artık pek kullanılmıyor.eskiden çok kullanılırmış ama travmalara sebep olduğu için artık kullanılmıyor.korkma yani:) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsinCok tatlisinizz :))
Vakum beni de cok korkutuyor. Bir de forseps diye bir yontem varmis allahim vakumdan beter duruyor. Ama o yontemleri zor dogumlarda kullaniyorlarnis. İnsallah bizlerinki cok kolay olur :)
Ben dr a sordum magnezyuma devam et kasılman olursa olur tarzı bişey dedibu sefer yaapacagini sanmiyorum .ilk gebeligimde magnezyum kullandim 37haftama kadar yalnis yapmisim rahim agzini sertlesdiriyormus ve kasilmalari kesiyormus.bu sefer 33.34den itibaren kasilmalarim var..magneezyum.kullanan arkadaslar 4.5hafta oncesinden birakirsa iyi bence.bebegim dogumda inmisdi asagiya suni sanci ile.bu sefer 36dan itibaren cok asagida ama henuz gelmeye niyyeti yok gibi
Gebeykende pek ala zevk alınabilir de tabii bunun için ağrısız geçen sağlıklı bir gebelik,seni hala isteyen bir koca,yüksek bir libido vs lazım.
Aynen canım. İnsanın canının acımasının faydası olmaz. Ama yanlış biliyorsam düzelt lütfen sadece zevk ile değil de spermler de içeriği nedeniyle rahim içi kasılmalara sebep olup hızlandırırmış. Doktorum söylemişti. Bu durumda zevk alıp hele ki orgazm olmak pek mümkün değildir herhalde
magnezyum kasilmalari.onluyor.kasgevsetici.bence kullanmasan daha iyiBen dr a sordum magnezyuma devam et kasılman olursa olur tarzı bişey dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?