2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ins o günler yakinda.

Canım dahada iyiye gidicekler görüldükleri için uzun süreli ememezler henüz oda yoluna girer inşallah

Uyandirmak icin ayağıyla oynuyoruz . Bir iki cekiyor sonra yine ayni

maşallah sağlıklarının iyi olmasına sevindim. Sen de iyisindir İnşallah eve seninle birlikte geldikleri günü de görürsün.

Teşekkür ederim canım benim . Bende daha iyiyim. Duzenli emzirebilmek icin hastaneye yatis yapacagim bu hafta. Bu sefer beraber cikariz ins

Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün doğumunda güzel olmuş Allaha şükür

Valla bilmiyorum bebeğime bana bişey olmasında beynim devre dışı stresimde tavan dr hem zor doğurursun dedi hemde bunu yapacak bilmiyorum
Sağ salim alirsin kucağına inş merak etme sorarsın doktora ne yapacağını, sezeryan da olur hiç riske atmayız o noktaya gelirsek.

Allah yardımcın olsun canım benim. İyi yaprsın hem yakın olunca daha rahat hissedersin. İçerdeyken zor dışarıdayken zor. Allahım inşallah zaman çabuk geçer güzel günlere geliriz hemen

Akşam beş altından sonra çok fena canım. Gece de hiç rahat verimli uyuyamıyorum. Yarın nst var bakalım anlaşılır doğum yakın mı. Ama canım çok sıkkın bunalmış vaziyetteyim
Gece ben de en az 5 defa uyanıyorum...bi su bi tuvalet sabah da uyuyup kalıyorum 9a 10a kadar eşimle oğlum atıştırıp gidiyorlar ona da üzülüyorum kahvaltısız gondermem asla...ilk hamileligimde son güne kadar horul horul uyudum gerçekten son gece uyandım ikide birde tuvalete gittim falan zaten sancım doğumum başlamış...bunda da tam sefalet...dönemem kalkamam oram ağrır buram ağrır...Allah hayırlısıyla almayi nasip etsin kucağımıza ama gerçekten son haftalar hiç zaman geçmez oldu

canım çok geçmiş olsun. nerden çıktı ki bu ağrı şimdi. şu doktorlar da en ihtiyacımız olduğunda ne işe yararlar anlamak mümkün değil. inşallah bir an evvel geçer, kas gevşeticiler işe yarar canım

Ay hepiniz ne tatlisiniz. Herkes ic demis iciyorum iciyorum ictimmmmm :)). Dogum yaklastikca benim beyin hafiften yanmaya basladi. Son 31 im. Bakalm. Kizlar suyu gelenler. Bu su bosalma olayi nasi bisey disari cikarken ilk defa korktum ya gelirse diye. Bi bardak mi iki bardak mi ne kdr geliyo bu su. Illaki herkeste farklidir ama ortalama soruyorum

Kızlar yarın kontrolüm var. Geçen hafta 2400 gramdı bebeğim, yarın lütfen sağlıkla kilo almış olsun dua edin. Bir de sağ kasığıma doğru sokmuştu kafasını, umarım normale dönmüştür yoksa sezeryan dedi dr.. hiç istemiyorum. Aylardır özellikle de son 3-4 haftadır zaten doğru düzgün uyuyamıyorum (mesela dün gece sadece 1 saat uyuyabildim) bu gece de artık bı stresten uyuyamam. Desteğinize ihtiyacım var anneler

Canim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Maşallah ben kahve de içtim çayda vicdan yaptım bak şimdi :)

Kizlar benim doktor alttan muayene etmedi hic. Gece ben de uyuyamiyorum ustumu aciyorum gobek disarda karnim agriyor.
Bende ekmek teknesinde ki kirli gibi dolaşıyorum çoğu zaman evde göbek açıkta dediğin gibi sonra da rahatsızlık veriyor :/

Reactions: tmz
Maaşallah... Çok güzel bir doğum olmuş, Allah analı babalı uzun bir ömür versin inşallah kuzucuğuna, sana da çok geçmiş olsun canım...

Canım bebeğinin kilosu normal maşallah. Ayrıca kasikta olunca neden hemen sezaryen diyor onu anlayamadım ya benimki de kasığımda ama hiç o ihtimalden bahsetmedi doktorum. Yalnızca 4kg geçerse normal zor olur dedi o kadar

Kizlar ben ac karna hurmaya basliyorum yarin sabah artik. Bakalim insallah faydasini gorurum. 37. Haftadan sonra basla demislerdi.
Bebege kilo aldirmak icin ona gore beslenmek lazim. İsteyene nacizane onerilerde bulunabilirim ozelden. Son zamanlar ne kdr faydasi olur bilemem ama ne yapsak kardir bence.

Benimki de yuzu sag kasigima bakiyor normal olarak konustuk simdilik ama 4 kg ustu olursa bana da sezeryan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…