- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.481
Tahmin edebiliyorum kuzum, ama iyi olduklarını düşün ve içini rahatlat. Eve geldiklerinde kafanı kasiyacak vaktin olmayacak inşallah tadını çıkarbi biri emcek bi digeri emcek bi biri altına yapcak bi digeri, işin zor olacak Allah izin verirse çok yakın zamanda
Canım dahada iyiye gidicekler görüldükleri için uzun süreli ememezler henüz oda yoluna girer inşallah
maşallah sağlıklarının iyi olmasına sevindim. Sen de iyisindir İnşallah eve seninle birlikte geldikleri günü de görürsün.
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün doğumunda güzel olmuş Allaha şükürGunaydin guzel annelerim.. Oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun..
Cuma gunu kontrolumuz vardi nst de sanci falan cikmadi ara ara kasilmalarim oluyordu zaten onun disinda hic biseyim yoktu. Cuma gecesi belime inanilmaz bir agri girdi 5 dk sureyle duzenli olarak esim masaj yapti rahatladim uyuyup kaldim hastaneye gitmedim yalanci sancidir diye.. Dün de kasilmalarim vardi normaldir diye hic endiselenmedim. Evimi temizledim camasirlarimi yikadim dinlendim yemegimi yiyip dusa girip uzun uzun rahatlattim kendimi. Bir guzel makyajimi yaptim giyindim kusandim hem yuruyus amacli hem de sikildigim icin kayinvalideme gittimbir guzel caylari borekli goturdum sonra esim geldi alisveris yapip evimize geldik derken apartmanin merdiveninde daha birinci basamaga adimimi atar atmaz pat diye ses duydum kukustan ve butun suyum bosaldi yukari bile cikmadan hemen hastaneye gittik. Dogumhaneye aldilar direkt ebe acilma kontrolu yapti ve sok gecirdi resmen senin acilman tam ve bebegin saclarini goruyorum su an dedi Hemen esyalrimiz geldi 19.30 da dogumhaneye girdik 20.13 de oglusumu kucagima aldim cok sukur. Tek sorun doktorumun telefonlari acmamasi ve dogumumu baska doktorun yaptirmasi oldu ama hayirlisi buymus... Oglusum kucucuk teyzeleri 2.600 gram 49 cm dogdu. Emiştik çok şükür ve şu an yani basimda melek gibi uyuyor... İc dis dikislerim var ama kuzumu goruncee butun acilarim dindi. Allahim hepinizi sag salim kurtarsin Bizim hikayemiz de boyle sanki ruyada gibiyim inanamiyorum hala karnimda tekmeler atan minigim dunyanin en guzel varligiymis meger kokusu mis gibi bin sükür...
Sağ salim alirsin kucağına inş merak etme sorarsın doktora ne yapacağını, sezeryan da olur hiç riske atmayız o noktaya gelirsek.Valla bilmiyorum bebeğime bana bişey olmasında beynim devre dışı stresimde tavan dr hem zor doğurursun dedi hemde bunu yapacak bilmiyorum
Akşam beş altından sonra çok fena canım. Gece de hiç rahat verimli uyuyamıyorum. Yarın nst var bakalım anlaşılır doğum yakın mı. Ama canım çok sıkkın bunalmış vaziyetteyimBelin nasıl oldu canım
Bugün içmeyeyimmagnezyum kasilmalari.onluyor.kasgevsetici.bence kullanmasan daha iyi
Yaşlandık galiba canım. Allah yardımcın olsun senin de. Ben 20 aldım yine sen iyi almışsın bu sefer ne güzeltoist aynen canim ilk gebeligimde tam 25kilo almistim ama son.hftalar hic.bu.kadar zor degildu.bu.sefer toplam 14.5kilo aldim ama cok.agirlastim.yururken.topalliyorum resmen
Allah yardımcın olsun canım benim. İyi yaprsın hem yakın olunca daha rahat hissedersin. İçerdeyken zor dışarıdayken zor. Allahım inşallah zaman çabuk geçer güzel günlere geliriz hemenIns o günler yakinda.
Uyandirmak icin ayağıyla oynuyoruz . Bir iki cekiyor sonra yine ayni
Teşekkür ederim canım benim . Bende daha iyiyim. Duzenli emzirebilmek icin hastaneye yatis yapacagim bu hafta. Bu sefer beraber cikariz ins
Gece ben de en az 5 defa uyanıyorum...bi su bi tuvalet sabah da uyuyup kalıyorum 9a 10a kadar eşimle oğlum atıştırıp gidiyorlar ona da üzülüyorum kahvaltısız gondermem asla...ilk hamileligimde son güne kadar horul horul uyudum gerçekten son gece uyandım ikide birde tuvalete gittim falan zaten sancım doğumum başlamış...bunda da tam sefalet...dönemem kalkamam oram ağrır buram ağrır...Allah hayırlısıyla almayi nasip etsin kucağımıza ama gerçekten son haftalar hiç zaman geçmez olduAkşam beş altından sonra çok fena canım. Gece de hiç rahat verimli uyuyamıyorum. Yarın nst var bakalım anlaşılır doğum yakın mı. Ama canım çok sıkkın bunalmış vaziyetteyim
Şu nst bende stres yapmaya başladı walla inşallah zamanında feraha çıkarız bizdeAkşam beş altından sonra çok fena canım. Gece de hiç rahat verimli uyuyamıyorum. Yarın nst var bakalım anlaşılır doğum yakın mı. Ama canım çok sıkkın bunalmış vaziyetteyim
canım çok geçmiş olsun. nerden çıktı ki bu ağrı şimdi. şu doktorlar da en ihtiyacımız olduğunda ne işe yararlar anlamak mümkün değil. inşallah bir an evvel geçer, kas gevşeticiler işe yarar canımKızlar geceleri üstüne yattığım sol yan kaburgamda 1 haftadır ağrı vardı ya sabah öksürürken ordan bi kütleme sesi geldi ve ben acıdan ağlamaya başladım resmen kaburgam kırılmışta batıyormuş gibi dayanılmaz bi acı var acile gittik röntgen çekemeyiz dedi, ağrı kesici serum verdi kas gevşetici yazdı ama hiç faydası yokçok acı beriyo hiç bişeyi kendim yapamıyorum, kadın doğumcu bebekle ilgisi yok dedi doğumada az kaldı ben bu acıyla doğuma nasıl girerim ne olur benim için şifa duası okuyun çok canım yanıyo
Maşallah ben kahve de içtim çayda vicdan yaptım bak şimdi :)Canim delili gibi findikli 2si bir arada istiyo. Evde de var. Nolur ic bisey olmaz deyin. Simdiye kdr hic kahve surmedim agzima. Cay da oyle. Arada bi damla caya bi bardak suz oyle ictim.
Bende ekmek teknesinde ki kirli gibi dolaşıyorum çoğu zaman evde göbek açıkta dediğin gibi sonra da rahatsızlık veriyor :/Kizlar benim doktor alttan muayene etmedi hic. Gece ben de uyuyamiyorum ustumu aciyorum gobek disarda karnim agriyor.
Maaşallah... Çok güzel bir doğum olmuş, Allah analı babalı uzun bir ömür versin inşallah kuzucuğuna, sana da çok geçmiş olsun canım...Gunaydin guzel annelerim.. Oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun..
Cuma gunu kontrolumuz vardi nst de sanci falan cikmadi ara ara kasilmalarim oluyordu zaten onun disinda hic biseyim yoktu. Cuma gecesi belime inanilmaz bir agri girdi 5 dk sureyle duzenli olarak esim masaj yapti rahatladim uyuyup kaldim hastaneye gitmedim yalanci sancidir diye.. Dün de kasilmalarim vardi normaldir diye hic endiselenmedim. Evimi temizledim camasirlarimi yikadim dinlendim yemegimi yiyip dusa girip uzun uzun rahatlattim kendimi. Bir guzel makyajimi yaptim giyindim kusandim hem yuruyus amacli hem de sikildigim icin kayinvalideme gittimbir guzel caylari borekli goturdum sonra esim geldi alisveris yapip evimize geldik derken apartmanin merdiveninde daha birinci basamaga adimimi atar atmaz pat diye ses duydum kukustan ve butun suyum bosaldi yukari bile cikmadan hemen hastaneye gittik. Dogumhaneye aldilar direkt ebe acilma kontrolu yapti ve sok gecirdi resmen senin acilman tam ve bebegin saclarini goruyorum su an dedi Hemen esyalrimiz geldi 19.30 da dogumhaneye girdik 20.13 de oglusumu kucagima aldim cok sukur. Tek sorun doktorumun telefonlari acmamasi ve dogumumu baska doktorun yaptirmasi oldu ama hayirlisi buymus... Oglusum kucucuk teyzeleri 2.600 gram 49 cm dogdu. Emiştik çok şükür ve şu an yani basimda melek gibi uyuyor... İc dis dikislerim var ama kuzumu goruncee butun acilarim dindi. Allahim hepinizi sag salim kurtarsin Bizim hikayemiz de boyle sanki ruyada gibiyim inanamiyorum hala karnimda tekmeler atan minigim dunyanin en guzel varligiymis meger kokusu mis gibi bin sükür...
Canım bebeğinin kilosu normal maşallah. Ayrıca kasikta olunca neden hemen sezaryen diyor onu anlayamadım ya benimki de kasığımda ama hiç o ihtimalden bahsetmedi doktorum. Yalnızca 4kg geçerse normal zor olur dedi o kadarKızlar yarın kontrolüm var. Geçen hafta 2400 gramdı bebeğim, yarın lütfen sağlıkla kilo almış olsun dua edin. Bir de sağ kasığıma doğru sokmuştu kafasını, umarım normale dönmüştür yoksa sezeryan dedi dr.. hiç istemiyorum. Aylardır özellikle de son 3-4 haftadır zaten doğru düzgün uyuyamıyorum (mesela dün gece sadece 1 saat uyuyabildim) bu gece de artık bı stresten uyuyamam. Desteğinize ihtiyacım var anneler
Canım bebeğinin kilosu normal maşallah. Ayrıca kasikta olunca neden hemen sezaryen diyor onu anlayamadım ya benimki de kasığımda ama hiç o ihtimalden bahsetmedi doktorum. Yalnızca 4kg geçerse normal zor olur dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?