2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah ben kahve de içtim çayda vicdan yaptım bak şimdi :)

Bende ekmek teknesinde ki kirli gibi dolaşıyorum çoğu zaman evde göbek açıkta dediğin gibi sonra da rahatsızlık veriyor :/

Ben de iciyorum cay kahve 6. Aydan beri.
6. Aya kadar cok az cay icmisimdir.
Ama gunde cay max 3 bardak, kahve 1.
Bunyeyle de alakasi var.
İcmemek cok buyuk basari ama benim canim istiyor. Canimin istedigi her seyi yedim ben valla. Ama yemem gereken seyleri de mutlaka yedim. Bir tek kuru uzum yiyemiyorum.

Selamlar... yine camasir astim katladim ev oyumcak topladim. Insanlardan bikere daha nefret ettim esim bacim herkesten. Simdide kendime patates koydum haslansin yiycem aciktik naaapimmmm. Yarin sabah kontrol var almaz insallah doktor cunku bence 15 gun daha var zira 36 olduk. Acayip korkuyorum tirsiyorum okadar sansizimki gityigim poliklinik kapandi bu hafta . Yoksa yine gitmeyip kacicaktim simdi yaron gitmezsem kendi doktorumu bulamam.182 yi aradim randevusu yok dedi. Allahtan doktor beni israr kiyamet yarin icin cagirdi. Allahim cidden cok bunaldim.coooook .

Bit insan nekadar sanssiz olabilir se okadar sansizim okadar yani. Daha bebege bugun aliaveris yaptim 3 5 bisey aldim makinenin durmasini bekliyorum asiyimda sabaha canta yapiyim. Yarin bide nst kotu alicam derse hem bebek hem ben ciplak kalicaz . Yaaa sizin ruh haliniz ne guzel ben niye bukadar cikmazda hiasediyorum kendimi anlamiyorum.

Kızlar bu kasılma dediğimiz şey nasıl bi şey ? Bebek bi yere toplanıyor orayı şişiriyor ya o değil demi ? 1 saattir falan asagi yukari 5 dakika arayla bi yerde toplanıyor. Niye böyle oldu acaba bi sorun mu var ? Hiç bu kadar sık olmazdı.

Ay ben de ilk oldugunda cok sasirmistim. Oluyor artik her aksam baslar gece devam sabaha kadar. Yabanci bi adi var bu kasilmalarin yazamadim simdi gavurca. Su an uyuyamama sebebim benim de.

Canim biraz sakin ol litfen kendine yuklenme bu kadar cok uzuldum yazdiklarina..

Olamiiyorummm. Sanki butun dunyanin zorlugunu butun hastalarin cilesini aciaini bana yuklemisler daha da fazlasi cekicegim acilar beni mahfediyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim oyle deme derdi veren dermanini da veren yine Allah... Insan neler yasiyor neler geliyor basina sonra hepsi geciyor gidiyor.. Hayat boyle.. Hepimiz neler neler yasadik yasiyoruz yasayacagiz.. Biraz rahat birak.. Olacak olani degistiremiyorsun, olmayacak olani da olduramiyorsun cunku.. Allah yardimcimiz olsun..

Ben ilk cocuk toplaniyo bi yerde vs diyodum ama kasilmaymis yani. Ama tabii cocugun poposu ayaklari nerdeyse ora daha bi siskin oluyo da semsert karnim mesela su an.
Normalde bu kadar sık olmazdı ondan korktum bende. Ama içim rahatladı sayende. Cok kötü bi his bu. Karnım bildiğin yamuk yumuk oluyor. Allah yardımcımız olsun. Senin yine doguma az kalmış. Benim daha 1 aydan fazla var

Ay canım hiç korkma sabahtan beri yamuk yumuk oluyor karnım..son 1 aydır öyle..kafasının olduğu yer özellikle bir ittiriyor Görmen lazım bildiğin yuvarlaktaktan çıkıyor karnım..Ve artık göbüşün sağ tarafına dokunamıyorum..öyle acıyorki orası.. ben alıştım artık...

Kasilmalar ne sicak su nr soguk su ne yagla masajla yurumeyle yatmayla hicbir sekilde de gecmiyor. Kasiklara da baski yapmaya basliyo doguruyorum saniyosun. Kafasi iniyo ya asagiya bi de buyuyo kafa. Benim iki gun sancim olmustu ay nasil telaslandim. Daha uc hafta var gecmek bilmiyor valla. Uyku da yok. Gunlerim uzun, bitmiyor. Gunde parcali da olsa toplam 6000 adim yuru, perine masaji yap hindistan cevizi yagiyla artik. Nacizane tavsiyem:)

Kiyafetler de dar geliyor ya disarda cok komik yamuk karinli tipler :) ben kasilimca kalkamiyom donemiyom yuruyemiyorum cok fena.

Aramızda 2 gün var canım. Benimde başladı yalancı kasilmalarim gayet normal. Sadece kasılma ağrı yok suanda ama kasilirken canım yanıyor biraz

Canım perşembe akşamı sancı diye nstye gittim ebeye kasılma nasıl oluyor bilmiyorum dedim o da kasılma olduğunda karnın adeta tahta gibi semsett olur seni rahatsız eder dedi tam o sırada bebeğin biyeti karnımı şişirdi ebenin elini oraya koydum bu kasılmamı dedim hayır beneğin vücudunun biyeri dedi halbuki ben onuda kasılma sanıyordum bu arada nstde sancım çıkmıştı o gün o da ayrı konu

Kiyafetler de dar geliyor ya disarda cok komik yamuk karinli tipler :) ben kasilimca kalkamiyom donemiyom yuruyemiyorum cok fena.
Ay sorma ya elips gibi oluyor bazen öyle olunca kapatmaya çalışıyorum..malum zaten yeterince hamilelik yorumları alıyoruz..yok aşağıda yok erkek yıldım..yamuk halini görseler ne diyip sinirlerimi zıplatac aklar..Annem gördü geçen gözleri fal taşı gibi oldu..kesinlikle o anda tüm hareketin kısıtlanıyor...enteresan bir şekilde eşim elini karnıma koyup konuşunca normale dönüyor...babacı olacak benim kız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…