- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.501
Maşallah ben kahve de içtim çayda vicdan yaptım bak şimdi :)
Bende ekmek teknesinde ki kirli gibi dolaşıyorum çoğu zaman evde göbek açıkta dediğin gibi sonra da rahatsızlık veriyor :/
Bence de kullanilmasin ya facia gibi :)Canım vakum ve forseps artık pek kullanılmıyor.eskiden çok kullanılırmış ama travmalara sebep olduğu için artık kullanılmıyor.korkma yani:) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Kızlar bu kasılma dediğimiz şey nasıl bi şey ? Bebek bi yere toplanıyor orayı şişiriyor ya o değil demi ? 1 saattir falan asagi yukari 5 dakika arayla bi yerde toplanıyor. Niye böyle oldu acaba bi sorun mu var ? Hiç bu kadar sık olmazdı.
Canim biraz sakin ol litfen kendine yuklenme bu kadar cok uzuldum yazdiklarina..Bit insan nekadar sanssiz olabilir se okadar sansizim okadar yani. Daha bebege bugun aliaveris yaptim 3 5 bisey aldim makinenin durmasini bekliyorum asiyimda sabaha canta yapiyim. Yarin bide nst kotu alicam derse hem bebek hem ben ciplak kalicaz . Yaaa sizin ruh haliniz ne guzel ben niye bukadar cikmazda hiasediyorum kendimi anlamiyorum.
Korkulacak bir şey değil heraldeAy ben de ilk oldugunda cok sasirmistim. Oluyor artik her aksam baslar gece devam sabaha kadar. Yabanci bi adi var bu kasilmalarin yazamadim simdi gavurca. Su an uyuyamama sebebim benim de.
Korkulacak bir şey değil heralde
Ben ilk cocuk toplaniyo bi yerde vs diyodum ama kasilmaymis yani. Ama tabii cocugun poposu ayaklari nerdeyse ora daha bi siskin oluyo da semsert karnim mesela su an.Korkulacak bir şey değil heralde
Hayırlı uğurlu olsun minik prenses, Allah analı babalı büyütsün inşallah gülüm, Allah ikinizede sağlık afiyet versinKızlar doğum yaptım ben.
Olamiiyorummm. Sanki butun dunyanin zorlugunu butun hastalarin cilesini aciaini bana yuklemisler daha da fazlasi cekicegim acilar beni mahfediyor. Allah hepimizin yardimcisi olsunCanim biraz sakin ol litfen kendine yuklenme bu kadar cok uzuldum yazdiklarina..
Canim oyle deme derdi veren dermanini da veren yine Allah... Insan neler yasiyor neler geliyor basina sonra hepsi geciyor gidiyor.. Hayat boyle.. Hepimiz neler neler yasadik yasiyoruz yasayacagiz.. Biraz rahat birak.. Olacak olani degistiremiyorsun, olmayacak olani da olduramiyorsun cunku.. Allah yardimcimiz olsun..Olamiiyorummm. Sanki butun dunyanin zorlugunu butun hastalarin cilesini aciaini bana yuklemisler daha da fazlasi cekicegim acilar beni mahfediyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Normalde bu kadar sık olmazdı ondan korktum bende. Ama içim rahatladı sayende. Cok kötü bi his bu. Karnım bildiğin yamuk yumuk oluyor. Allah yardımcımız olsun. Senin yine doguma az kalmış. Benim daha 1 aydan fazla varBen ilk cocuk toplaniyo bi yerde vs diyodum ama kasilmaymis yani. Ama tabii cocugun poposu ayaklari nerdeyse ora daha bi siskin oluyo da semsert karnim mesela su an.
Ay canım hiç korkma sabahtan beri yamuk yumuk oluyor karnım..son 1 aydır öyle..kafasının olduğu yer özellikle bir ittiriyor Görmen lazım bildiğin yuvarlaktaktan çıkıyor karnım..Ve artık göbüşün sağ tarafına dokunamıyorum..öyle acıyorki orası.. ben alıştım artık...Normalde bu kadar sık olmazdı ondan korktum bende. Ama içim rahatladı sayende. Cok kötü bi his bu. Karnım bildiğin yamuk yumuk oluyor. Allah yardımcımız olsun. Senin yine doguma az kalmış. Benim daha 1 aydan fazla var
Normalde bu kadar sık olmazdı ondan korktum bende. Ama içim rahatladı sayende. Cok kötü bi his bu. Karnım bildiğin yamuk yumuk oluyor. Allah yardımcımız olsun. Senin yine doguma az kalmış. Benim daha 1 aydan fazla var
Kiyafetler de dar geliyor ya disarda cok komik yamuk karinli tipler :) ben kasilimca kalkamiyom donemiyom yuruyemiyorum cok fena.Ay canım hiç korkma sabahtan beri yamuk yumuk oluyor karnım..son 1 aydır öyle..kafasının olduğu yer özellikle bir ittiriyor Görmen lazım bildiğin yuvarlaktaktan çıkıyor karnım..Ve artık göbüşün sağ tarafına dokunamıyorum..öyle acıyorki orası.. ben alıştım artık...
Normalde bu kadar sık olmazdı ondan korktum bende. Ama içim rahatladı sayende. Cok kötü bi his bu. Karnım bildiğin yamuk yumuk oluyor. Allah yardımcımız olsun. Senin yine doguma az kalmış. Benim daha 1 aydan fazla var
Canım perşembe akşamı sancı diye nstye gittim ebeye kasılma nasıl oluyor bilmiyorum dedim o da kasılma olduğunda karnın adeta tahta gibi semsett olur seni rahatsız eder dedi tam o sırada bebeğin biyeti karnımı şişirdi ebenin elini oraya koydum bu kasılmamı dedim hayır beneğin vücudunun biyeri dedi halbuki ben onuda kasılma sanıyordum bu arada nstde sancım çıkmıştı o gün o da ayrı konuKızlar bu kasılma dediğimiz şey nasıl bi şey ? Bebek bi yere toplanıyor orayı şişiriyor ya o değil demi ? 1 saattir falan asagi yukari 5 dakika arayla bi yerde toplanıyor. Niye böyle oldu acaba bi sorun mu var ? Hiç bu kadar sık olmazdı.
Ay sorma ya elips gibi oluyor bazen öyle olunca kapatmaya çalışıyorum..malum zaten yeterince hamilelik yorumları alıyoruz..yok aşağıda yok erkek yıldım..yamuk halini görseler ne diyip sinirlerimi zıplatac aklar..Annem gördü geçen gözleri fal taşıKiyafetler de dar geliyor ya disarda cok komik yamuk karinli tipler :) ben kasilimca kalkamiyom donemiyom yuruyemiyorum cok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?