2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Seni boyle dusundurten sey ne. Hepimiz gerginiz huzursuzuz ama mutlu olmk icin en gecerli sebebimiz bebeklerimoz. Neden bu duygu agir basmiyor sende. Bi yardim faln mi alsan.

Ya bnm 12. Haftadan beri oluyor o dediğin sekilde ama smdi artik tum karnim kasiliyo. Belli biyer sismiyo ama yinede ayaklarinin oldugu yer hep daha bi sis geliyo bana. Eskiden gozle bariz görülürdü tepecik olurdu ama smdi olmuyo oyle karnim buyudungen beri

Ayyy benimki de babası elini koyup seslenince kendine çeki düzen veriyor resmen yoksa günde kaç kere karnım sağa sola şekilden şekile giriyor, annemle ikimiz neler yapıyoruz en az 3 dakikadan önce dağılmıyor yaramaz

Bebekler bizim sesimizden cok babaninkine tepki verirmis. Bizim oglan da babanin sesine tekmeyi cakiyo.

Kasilmalar geldiği an nefesim kesiliyor zaten bi sey dusunecek halde olmuyorum çoğu zaman. Yatma,kalkmak,soğuk su filan hic birini denemedim .Hamileligi yatarakta gecirmedim açıkçası devamli hareket halindeyim ve bolca yuruyorum. Hindistan cevizi yagida kullanıyorum. Bazen catlak kremi bazen yağ. Duruma göre artık. Ama ozel bi masaj yapmiyordum. Dairesel hareketlerle yavas yavas suruyordum. Dedigin masaj teknigini arastiricam.Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için

Rica ederim canim.

Banada sanki bebeğin bi yeriymis gibi geliyor. Daha dogrusu ben öyle saniyordum ama arkadaşlar yalanci kasılma diyorlar. Benim bütün karnim semsert oluyor ama dediğin gibi bebegin mesela poposu yuvarlak bi şekilde çıkıyor. Bildiğin tepecik oluyor. Hatta ayakları hep sağ tarafımda. Ayaklarıda daha belirgin oluyor. Valla bi şeyler oluyor ama sanci mi bebek mi anlamadım... Ama şu gerçek ki çok acıtıyor canımı.

Aramızda 2 gün var canım. Benimde başladı yalancı kasilmalarim gayet normal. Sadece kasılma ağrı yok suanda ama kasilirken canım yanıyor biraz
Canım benim canım baya yanıyor ya. Hatta dayanamadım ağladım bugün o derece. Sanki eli kolu çıkacak gibi oluyor bazen. O kadar bastiriyorki..

Allah allahh o kadar agrimasi ilginc. Gozumden yas gelmediyse aglamiyorsam cok acidi, agridi demem de agri esigiyle alakasi yok yani ben sizden dayanikli degilmisimdir. Ah uh dedirtcek kadar oldu en fazla benim.

3 dk dağılsa iyi ..minnoş babası dokununca sanki sihirli el değmiş gibi hemen düzeliyor anindatek hoşuma giden şey eşim kendi dokununca düzeltiyor ya kendini..acayip mutlu oluyor kociş m
..onun gözlerindeki o ışığı görünce
Bebekler bizim sesimizden cok babaninkine tepki verirmis. Bizim oglan da babanin sesine tekmeyi cakiyo.
kızlar babacı olur diyorlarya acaba ondan mı diyordum..demek ki ondan değilmis..geriye tek bişey kalıyor...bizle çok Haşır neşir olduklarından tınlamıyorlar bence

Benimki hamileligimin en başından beriniyle. Sola yatarim sola toplanir saga yatarim saga toplanir :) hatta karnimin yanuklugu ile ilgili oyke komik resimlerim var ki:) gorseniz bu nasıl hamile dersiniz :)

Canım benim canım baya yanıyor ya. Hatta dayanamadım ağladım bugün o derece. Sanki eli kolu çıkacak gibi oluyor bazen. O kadar bastiriyorki..
Bugün bende ilk defa ağladım ağrıdan sol kasık tarafımda sanki içten etim ezilmiş gibi çok değişik bir ağrı anlatılmıyor da maalesef karın desen o kadar değişik bir şekil alıyor ki deve hörgücü gibi inişli çıkışlı

gunaydin hanimlar 2 gundur felakwt disim agriyor ustelik agiran diste curuk falanda yok cumartesi nts dede hafif sancim cikti insallh kuzu persrmbeyi bekler .. buarada amrliyat saatimde brlli oldu persembe saat 9.00 da insallh.. anestezi dr gorustuk genel istiyorum dedim sezeryani oda cocuga narkoz geciyor spinal yapalim dedi bakalim henuz karar vermedim dr m tuplerini baglayalimmi dedi onuda dusunup persembeye kadar karar vermeliyim.. rabbim yardımcımızolsun

Günaydın canım hayırlı olsun kaçıncı bebek senin tüpleri bağlatmayı düşünmüşsün merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…