- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.521
Bit insan nekadar sanssiz olabilir se okadar sansizim okadar yani. Daha bebege bugun aliaveris yaptim 3 5 bisey aldim makinenin durmasini bekliyorum asiyimda sabaha canta yapiyim. Yarin bide nst kotu alicam derse hem bebek hem ben ciplak kalicaz . Yaaa sizin ruh haliniz ne guzel ben niye bukadar cikmazda hiasediyorum kendimi anlamiyorum.
Kızlar bu kasılma dediğimiz şey nasıl bi şey ? Bebek bi yere toplanıyor orayı şişiriyor ya o değil demi ? 1 saattir falan asagi yukari 5 dakika arayla bi yerde toplanıyor. Niye böyle oldu acaba bi sorun mu var ? Hiç bu kadar sık olmazdı.
Ayyy benimki de babası elini koyup seslenince kendine çeki düzen veriyor resmenAy sorma ya elips gibi oluyor bazen öyle olunca kapatmaya çalışıyorum..malum zaten yeterince hamilelik yorumları alıyoruz..yok aşağıda yok erkek yıldım..yamuk halini görseler ne diyip sinirlerimi zıplatac aklar..Annem gördü geçen gözleri fal taşıgibi oldu..kesinlikle o anda tüm hareketin kısıtlanıyor...enteresan bir şekilde eşim elini karnıma koyup konuşunca normale dönüyor...babacı olacak benim kız galiba
Ay sorma ya elips gibi oluyor bazen öyle olunca kapatmaya çalışıyorum..malum zaten yeterince hamilelik yorumları alıyoruz..yok aşağıda yok erkek yıldım..yamuk halini görseler ne diyip sinirlerimi zıplatac aklar..Annem gördü geçen gözleri fal taşıgibi oldu..kesinlikle o anda tüm hareketin kısıtlanıyor...enteresan bir şekilde eşim elini karnıma koyup konuşunca normale dönüyor...babacı olacak benim kız galiba
Kasilmalar geldiği an nefesim kesiliyor zaten bi sey dusunecek halde olmuyorum çoğu zaman. Yatma,kalkmak,soğuk su filan hic birini denemedim .Hamileligi yatarakta gecirmedim açıkçası devamli hareket halindeyim ve bolca yuruyorum. Hindistan cevizi yagida kullanıyorum. Bazen catlak kremi bazen yağ. Duruma göre artık. Ama ozel bi masaj yapmiyordum. Dairesel hareketlerle yavas yavas suruyordum. Dedigin masaj teknigini arastiricam.Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin içinKasilmalar ne sicak su nr soguk su ne yagla masajla yurumeyle yatmayla hicbir sekilde de gecmiyor. Kasiklara da baski yapmaya basliyo doguruyorum saniyosun. Kafasi iniyo ya asagiya bi de buyuyo kafa. Benim iki gun sancim olmustu ay nasil telaslandim. Daha uc hafta var gecmek bilmiyor valla. Uyku da yok. Gunlerim uzun, bitmiyor. Gunde parcali da olsa toplam 6000 adim yuru, perine masaji yap hindistan cevizi yagiyla artik. Nacizane tavsiyem:)
Kasilmalar geldiği an nefesim kesiliyor zaten bi sey dusunecek halde olmuyorum çoğu zaman. Yatma,kalkmak,soğuk su filan hic birini denemedim .Hamileligi yatarakta gecirmedim açıkçası devamli hareket halindeyim ve bolca yuruyorum. Hindistan cevizi yagida kullanıyorum. Bazen catlak kremi bazen yağ. Duruma göre artık. Ama ozel bi masaj yapmiyordum. Dairesel hareketlerle yavas yavas suruyordum. Dedigin masaj teknigini arastiricam.Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için
Banada sanki bebeğin bi yeriymis gibi geliyor. Daha dogrusu ben öyle saniyordum ama arkadaşlar yalanci kasılma diyorlar. Benim bütün karnim semsert oluyor ama dediğin gibi bebegin mesela poposu yuvarlak bi şekilde çıkıyor. Bildiğin tepecik oluyor. Hatta ayakları hep sağ tarafımda. Ayaklarıda daha belirgin oluyor. Valla bi şeyler oluyor ama sanci mi bebek mi anlamadım... Ama şu gerçek ki çok acıtıyor canımı.Canım perşembe akşamı sancı diye nstye gittim ebeye kasılma nasıl oluyor bilmiyorum dedim o da kasılma olduğunda karnın adeta tahta gibi semsett olur seni rahatsız eder dedi tam o sırada bebeğin biyeti karnımı şişirdi ebenin elini oraya koydum bu kasılmamı dedim hayır beneğin vücudunun biyeri dedi halbuki ben onuda kasılma sanıyordum bu arada nstde sancım çıkmıştı o gün o da ayrı konu
Canım benim canım baya yanıyor ya. Hatta dayanamadım ağladım bugün o derece. Sanki eli kolu çıkacak gibi oluyor bazen. O kadar bastiriyorki..Aramızda 2 gün var canım. Benimde başladı yalancı kasilmalarim gayet normal. Sadece kasılma ağrı yok suanda ama kasilirken canım yanıyor biraz
3 dk dağılsa iyi ..minnoş babası dokununca sanki sihirli el değmiş gibi hemen düzeliyor anindaAyyy benimki de babası elini koyup seslenince kendine çeki düzen veriyor resmenyoksa günde kaç kere karnım sağa sola şekilden şekile giriyor, annemle ikimiz neler yapıyoruz en az 3 dakikadan önce dağılmıyor yaramaz
kızlar babacı olur diyorlarya acaba ondan mı diyordum..demek ki ondan değilmis..geriye tek bişey kalıyor...bizle çok Haşır neşir olduklarından tınlamıyorlarBebekler bizim sesimizden cok babaninkine tepki verirmis. Bizim oglan da babanin sesine tekmeyi cakiyo.
Normalde bu kadar sık olmazdı ondan korktum bende. Ama içim rahatladı sayende. Cok kötü bi his bu. Karnım bildiğin yamuk yumuk oluyor. Allah yardımcımız olsun. Senin yine doguma az kalmış. Benim daha 1 aydan fazla var
Ay canım hiç korkma sabahtan beri yamuk yumuk oluyor karnım..son 1 aydır öyle..kafasının olduğu yer özellikle bir ittiriyor Görmen lazım bildiğin yuvarlaktaktan çıkıyor karnım..Ve artık göbüşün sağ tarafına dokunamıyorum..öyle acıyorki orası.. ben alıştım artık...
Bugün bende ilk defa ağladım ağrıdan sol kasık tarafımda sanki içten etim ezilmiş gibi çok değişik bir ağrı anlatılmıyor da maalesef karın desen o kadar değişik bir şekil alıyor ki deve hörgücü gibi inişli çıkışlıCanım benim canım baya yanıyor ya. Hatta dayanamadım ağladım bugün o derece. Sanki eli kolu çıkacak gibi oluyor bazen. O kadar bastiriyorki..
Aa dun bende oldu o sanki is yapmia givi di ni avuclarim agridiEl ve ayak kemiklerim sızlıyor. Dogum belirtisi sayilir mi?
kardelen384 canım sarılık oldukları içindir o iki çekip hem uykuya dalma olayı inşallah sarılık geçtikçe daha da çok emerler ve hemen toparlarlar sen nasılsın ağrıların azaldı mı?
Günaydın canım hayırlı olsun kaçıncı bebek senin tüpleri bağlatmayı düşünmüşsün merak ettimgunaydin hanimlar 2 gundur felakwt disim agriyor ustelik agiran diste curuk falanda yok cumartesi nts dede hafif sancim cikti insallh kuzu persrmbeyi bekler .. buarada amrliyat saatimde brlli oldu persembe saat 9.00 da insallh.. anestezi dr gorustuk genel istiyorum dedim sezeryani oda cocuga narkoz geciyor spinal yapalim dedi bakalim henuz karar vermedim dr m tuplerini baglayalimmi dedi onuda dusunup persembeye kadar karar vermeliyim.. rabbim yardımcımızolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?