2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim depresyonda gibisin.dogumdan sonra rahatlatmaya calis kendini.
Lohusalik vs isimiz zor cunku .
Benimde ilk hamilelgim cok sikintili gecmisti.
En cok zarari ben ve cocugum aldik.

Hakkinda hayirlisi olsun canim .
Narkozun cocuga gectigini bilmiyordum.mantikli tabi

Hadi hayırlısı canım dualarımdasınız İnş hayırlısıyla yavrunu sağlıklı sıhhatli al kucağına

Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor

Canım sağlıkla sihhatle kızını kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Allah'ın izniyle bir terslik olmadan kavuş yavruna. Dualarım seninle.

Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Allah yardım etsin canım bir nefeste doğur İnş yavrunu sağlıklı sıhhatli al bizide merakta bırakma Allaha emanet ol ... Heyecanla bekliyorum

Allah sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip etsin.duamizdasin.haber ver lütfen doğumdan sonra....Allah yardimcin olsun.

Canim cok sasrdim tam gece kimseden ses yok derken...
Duamdasin ins .saglikla al bebisini.
Guzel haberlerle gel
Bende açınca artık bakıyorum bildirimlere çoksa bişeyler olmuş diyorum hemen bugun baktım pek bi sessiz dedim herkes doğurmak için fanfinide heralde... Son dk sofiarya nın yazısını okudum ... Hadi hayırlısı inşallah... Yalnız şuna dikkat ettim ben dahil hepimizin huzursuz gece geçirdiği sancıları ağrıları olduğu gün doğumlar oluyo acaba duygusal olarak çokmu bağlandık hissediyoruz birbirimizi

Nisanın sonunda bu iş biter bence bizim grupta bildiğin sahte mayıs grubu olarak kalır .. Bizi okuyan haziran anneleri eyvah eyvah der artık
İlkinde de Mayıs annesi olacaktım 28 Nisan'da doğdu :) oyleolacak galiba herkes kemerleri baglasin bebekler geliyor

kardelen384 canim kaç gün oldu ameliyatin. Burdaki normal doğumdan korkan herkese örnek olsun en güzel doğum şekli normal olan. Mesela benim ilki zorunlu Sezeryan ve hamilelikte dikislerim son ay nasıl ağrıyor bazen korkuyorum . Bı de en az 5 gün çok kötü ağrısı , doğumdan sonra

Amaninnn bi aceleci kuş daha Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım haberdar et bizi

Buarada kızlar dün yakınım doğum yaptı 6 aylık 750 gram bebeği yoğun bakımda ciğer sıkıntısı malum... Dua edin yavrusunu bağışlasın Rabbim
Oy kiyamam daha minicik kuzuuu Allah'ım şifa versin hayata tutunsun inşallah ya nasıl küçüktür şimdi o

Amaninnn bi aceleci kuş daha Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım haberdar et bizi

Oy kiyamam daha minicik kuzuuu Allah'ım şifa versin hayata tutunsun inşallah ya nasıl küçüktür şimdi o
Yani düşün 750 gram minnacık annesi görünce şok olmuş tabi kavanoz büyük anne diye ağlamış kız cağız ben 470 gram gördüm bebeğimi gözlerime inanamadım inanki bukadar mı minyatür olurdu bir bebek ve okadar masum Rabbim bütün yavrularımızı bağışlasın İnşallah . Vakitli saatli sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…