- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.541
Canim depresyonda gibisin.dogumdan sonra rahatlatmaya calis kendini.Bit insan nekadar sanssiz olabilir se okadar sansizim okadar yani. Daha bebege bugun aliaveris yaptim 3 5 bisey aldim makinenin durmasini bekliyorum asiyimda sabaha canta yapiyim. Yarin bide nst kotu alicam derse hem bebek hem ben ciplak kalicaz . Yaaa sizin ruh haliniz ne guzel ben niye bukadar cikmazda hiasediyorum kendimi anlamiyorum.
Hakkinda hayirlisi olsun canim .gunaydin hanimlar 2 gundur felakwt disim agriyor ustelik agiran diste curuk falanda yok cumartesi nts dede hafif sancim cikti insallh kuzu persrmbeyi bekler .. buarada amrliyat saatimde brlli oldu persembe saat 9.00 da insallh.. anestezi dr gorustuk genel istiyorum dedim sezeryani oda cocuga narkoz geciyor spinal yapalim dedi bakalim henuz karar vermedim dr m tuplerini baglayalimmi dedi onuda dusunup persembeye kadar karar vermeliyim.. rabbim yardımcımızolsun
Hadi hayırlısı canım dualarımdasınız İnş hayırlısıyla yavrunu sağlıklı sıhhatli al kucağınagunaydin hanimlar 2 gundur felakwt disim agriyor ustelik agiran diste curuk falanda yok cumartesi nts dede hafif sancim cikti insallh kuzu persrmbeyi bekler .. buarada amrliyat saatimde brlli oldu persembe saat 9.00 da insallh.. anestezi dr gorustuk genel istiyorum dedim sezeryani oda cocuga narkoz geciyor spinal yapalim dedi bakalim henuz karar vermedim dr m tuplerini baglayalimmi dedi onuda dusunup persembeye kadar karar vermeliyim.. rabbim yardımcımızolsun
Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Allah yardım etsin canım bir nefeste doğur İnş yavrunu sağlıklı sıhhatli al bizide merakta bırakma Allaha emanet ol ... Heyecanla bekliyorumKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Aramızda 2 gün varmı canım benim bak bidaha bidaha telaş yaptımKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Allah sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip etsin.duamizdasin.haber ver lütfen doğumdan sonra....Allah yardimcin olsun.Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Bende açınca artık bakıyorum bildirimlere çoksa bişeyler olmuş diyorum hemen bugun baktım pek bi sessiz dedim herkes doğurmak için fanfinide heralde... Son dk sofiarya nın yazısını okudum ... Hadi hayırlısı inşallah... Yalnız şuna dikkat ettim ben dahil hepimizin huzursuz gece geçirdiği sancıları ağrıları olduğu gün doğumlar oluyo acaba duygusal olarak çokmu bağlandık hissediyoruz birbirimiziCanim cok sasrdim tam gece kimseden ses yok derken...
Duamdasin ins .saglikla al bebisini.
Guzel haberlerle gel
Nisanın sonunda bu iş biter bence bizim grupta bildiğin sahte mayıs grubu olarak kalır .. Bizi okuyan haziran anneleri eyvah eyvah der artıksofiarya hadi sağlıkla gelsin insallah yavrun.. ne aceleci mayis bebekleri bunlar böyle :)
Bebişler nasıl canım sezeryan yeri malesef bir süre sıkıntı yaşatıyor ama arttık geçer yavaş yavaş İnşallah merak etme .Ins canim. Ben desteksiz kalkamiyorum hala. Biraz yavas iyilesiyorum galiba
İlkinde de Mayıs annesi olacaktım 28 Nisan'da doğdu :) oyleolacak galiba herkes kemerleri baglasinNisanın sonunda bu iş biter bence bizim grupta bildiğin sahte mayıs grubu olarak kalır .. Bizi okuyan haziran anneleri eyvah eyvah der artık
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah meleğinKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Aaa şok şok görüyo musun bak senin kız bekleyemedi canım sağlıkla kavusun habersiz bırakma biziKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Amaninnn bi aceleci kuş dahaKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Oy kiyamam daha minicik kuzuuuBuarada kızlar dün yakınım doğum yaptı 6 aylık 750 gram bebeği yoğun bakımda ciğer sıkıntısı malum... Dua edin yavrusunu bağışlasın Rabbim
Yani düşün 750 gram minnacık annesi görünce şok olmuş tabi kavanoz büyük anne diye ağlamış kız cağız ben 470 gram gördüm bebeğimi gözlerime inanamadım inanki bukadar mı minyatür olurdu bir bebek ve okadar masum Rabbim bütün yavrularımızı bağışlasın İnşallah . Vakitli saatli sağlıklı olsunlarAmaninnn bi aceleci kuş dahaAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım haberdar et bizi
Oy kiyamam daha minicik kuzuuuAllah'ım şifa versin hayata tutunsun inşallah ya nasıl küçüktür şimdi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?