2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Komşumuz da 650 gramken doğum yaptı canım henüz 6 aylikti, maşallah çocuk turp gibi şu an senden benden daha saglam bi çocuk. Kışın çıplak gezer 9 yaşında falan Allah bu kuzuyu da annesine babasına bağışlasın inşallah

Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inş prenses maşallah. Ay su göreyim diye dua ediyorum ben de bana da dua edin.

Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor

Ay canım çok kolay bir doğum olur ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Bizler mayıs annesinden çok nisan annesi olduk valla. Hadi minik kızın sağlıcakla gelsin

ins saglikla kavusursunuz canim.evet genel sezeryan.yalnizca acil.durumlarda yapiliyor.spinalle daha.cabuk.toparlaniyorlar

Aman Allah ım suyun mu geldi...daha çalışıyordun canım benim...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah

Aramızda 2 gün varmı canım benim bak bidaha bidaha telaş yaptım

Canım seninle de benim arada 2 gün varmış. Sen yazınca farkettim. Bende bi telaş yaptım. Inatla hiç birşeyi hazırlanıyorum burada okuduklarınmdan da ders almıyorum. Sanırım bilinçaltım geç hazırlarsam geç gelir diye dusunuyor

Buarada kızlar dün yakınım doğum yaptı 6 aylık 750 gram bebeği yoğun bakımda ciğer sıkıntısı malum... Dua edin yavrusunu bağışlasın Rabbim

Allah kimseyi evlat acısıyla sinamasin. Ailesine bagislasin minik kuzuyu. Tez zamanda annesi kokusunu içine çeke çeke emzirir inşallah.

Bebişler nasıl canım sezeryan yeri malesef bir süre sıkıntı yaşatıyor ama arttık geçer yavaş yavaş İnşallah merak etme .

Doktor iyiye gittigini söylüyor. Emir in gözü şişmiş capaklanmis, damla ve krem kullaniyor. Selim in sariligi azalmis, daha az fototerapi aliyor. Bekliyoruz bakalim.

Evet canim her şeyin normal olani sagliklidir. Hem ikiz hem kan sulandirici hem stentten dolayi sezaryen zorunlu oldu maalesef.
Rahim iki bebekten dolayi fazla büyüdüğünden agrilarima normal dedi doktor. Çocuklara sütüm olsun da katlanilir bir sekilde

Hayırlısı ile olsun inşallah cnm. Ben tüpleri bağlama olayında çok üzülüyorum nedense yaa çok büyük risk bana göre zor bir karar hayatın neler getireceği bilinmiyor ki.

Olabilir hissediyormuyuz ne .
Korkmaya basladim ya tek tek dogumlar olunca kendimi adapte etmistim daha var diye

Can'ım hayırlısı hakkında. Doktorun neden böyle bir şey dedi ki anlamadım. Senin daha 2. Çocuğun. Bence böyle bişey için acele karar verme.
Ben de genel anestezi daha iyi diye duymuştum. Demek ki herkes farklı yorumluyor.

Söyleye söyleye erken doğurttun kendini kuzum yA :)) hadi iyi haberlerle dön inş.
Öyle oluyor Can'ım. Yataktan kalkmadan ilk baktığımız yer oluyor burası. Aynı şeyleri yaşayan bir grup insan. En iyi biz anlıyoruz birbirimizi. O yüzden bağlanma da oluyor zamanla.

Oy maşallah maşallah bi an evvel gelsinler kendilerine evlerine kuzuların inşallah cnm.

Hastane çantam hazır değil bebek eşyalarını yıkamadım park yatak dürülü bükülü duruyor açıp kurmadık...haftaya falan başlarım diye düşünüyorum...erken olma ihtimalini hiç aklima bile getirmiyordum ama baksana patır kütür geliyor bu bebeler

Assos genel anestezi pek iyi değil canım bence de spinal ol narkoz ağır geliyor kendine gelmek zor oluyor yarı baygın yatıyorsun...tüpleri bağlatmak da çok büyük karar bakarsın 3-4 yıl sonra bi daha doğurasımız gelir biz kadınların sağı solu belli olmaz...bakarsın istersin zaman geçince

@duygusuuuuu & M Mustu 34 Allah'im anali babali buyutsun gozunuz aydin kizlar darisi bizim basimiza
Bebekler erken dogdukca beni heycan basiyor daha hicbiseyim hazir degil Bakalim ilk Mayis bebegimiz kim olacak masallah cok aceleci bebisler. Insallah kuvezde olan bebislerimizde biran once toparlanip evlerine gelirler

Valla her sabah buda mı gol değil diyorum. Akşam kesin geliyor dedim ben uyumasam gelir belki şu anda da resmen kafasını seyimde hissediyorum ittirip duruyor ama icraat yok ay ben baya sancı çeke çeke sezeryana mi gitcem ne olacak. Aklım almıyor bu kadar ağrı sızı. Her yerime bıçak batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…