- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.561
Komşumuz da 650 gramken doğum yaptı canım henüz 6 aylikti, maşallah çocuk turp gibi şu an senden benden daha saglam bi çocuk. Kışın çıplak gezer 9 yaşında falanYani düşün 750 gram minnacık annesi görünce şok olmuş tabi kavanoz büyük anne diye ağlamış kız cağız ben 470 gram gördüm bebeğimi gözlerime inanamadım inanki bukadar mı minyatür olurdu bir bebek ve okadar masum Rabbim bütün yavrularımızı bağışlasın İnşallah . Vakitli saatli sağlıklı olsunlar
canim Allah yardimcisi olsun.guc.kuvvet versin.insBuarada kızlar dün yakınım doğum yaptı 6 aylık 750 gram bebeği yoğun bakımda ciğer sıkıntısı malum... Dua edin yavrusunu bağışlasın Rabbim
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inş prenses maşallah. Ay su göreyim diye dua ediyorum ben de bana da dua edin.Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
saglikla gelsin.minik prenses. cakma mayis anneleri olduk.biz :))Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
ins saglikla kavusursunuz canim.evet genel sezeryan.yalnizca acil.durumlarda yapiliyor.spinalle daha.cabuk.toparlaniyorlargunaydin hanimlar 2 gundur felakwt disim agriyor ustelik agiran diste curuk falanda yok cumartesi nts dede hafif sancim cikti insallh kuzu persrmbeyi bekler .. buarada amrliyat saatimde brlli oldu persembe saat 9.00 da insallh.. anestezi dr gorustuk genel istiyorum dedim sezeryani oda cocuga narkoz geciyor spinal yapalim dedi bakalim henuz karar vermedim dr m tuplerini baglayalimmi dedi onuda dusunup persembeye kadar karar vermeliyim.. rabbim yardımcımızolsun
Aman Allah ım suyun mu geldi...daha çalışıyordun canım benim...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahKızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Aramızda 2 gün varmı canım benim bak bidaha bidaha telaş yaptım
Buarada kızlar dün yakınım doğum yaptı 6 aylık 750 gram bebeği yoğun bakımda ciğer sıkıntısı malum... Dua edin yavrusunu bağışlasın Rabbim
Büyüyolar annesi almıştır tabiBiz yalnız kalınca kaçacak delik arıyorum hiç işim olmaz umarım yatırımlar sana yol su elektrik olarak döner)
Maşallah darısı bana en son gittiğim de çok az almıştı bu sefer çok merak ediyorum
Bebişler nasıl canım sezeryan yeri malesef bir süre sıkıntı yaşatıyor ama arttık geçer yavaş yavaş İnşallah merak etme .
kardelen384 canim kaç gün oldu ameliyatin. Burdaki normal doğumdan korkan herkese örnek olsun en güzel doğum şekli normal olan. Mesela benim ilki zorunlu Sezeryan ve hamilelikte dikislerim son ay nasıl ağrıyor bazen korkuyorum . Bı de en az 5 gün çok kötü ağrısı , doğumdan sonra
Hayırlısı ile olsun inşallah cnm. Ben tüpleri bağlama olayında çok üzülüyorum nedense yaa çok büyük risk bana göre zor bir karar hayatın neler getireceği bilinmiyor ki.gunaydin hanimlar 2 gundur felakwt disim agriyor ustelik agiran diste curuk falanda yok cumartesi nts dede hafif sancim cikti insallh kuzu persrmbeyi bekler .. buarada amrliyat saatimde brlli oldu persembe saat 9.00 da insallh.. anestezi dr gorustuk genel istiyorum dedim sezeryani oda cocuga narkoz geciyor spinal yapalim dedi bakalim henuz karar vermedim dr m tuplerini baglayalimmi dedi onuda dusunup persembeye kadar karar vermeliyim.. rabbim yardımcımızolsun
Olabilir hissediyormuyuz ne .Bende açınca artık bakıyorum bildirimlere çoksa bişeyler olmuş diyorum hemen bugun baktım pek bi sessiz dedim herkes doğurmak için fanfinide heralde... Son dk sofiarya nın yazısını okudum ... Hadi hayırlısı inşallah... Yalnız şuna dikkat ettim ben dahil hepimizin huzursuz gece geçirdiği sancıları ağrıları olduğu gün doğumlar oluyo acaba duygusal olarak çokmu bağlandık hissediyoruz birbirimizi
Can'ım hayırlısı hakkında. Doktorun neden böyle bir şey dedi ki anlamadım. Senin daha 2. Çocuğun. Bence böyle bişey için acele karar verme.gunaydin hanimlar 2 gundur felakwt disim agriyor ustelik agiran diste curuk falanda yok cumartesi nts dede hafif sancim cikti insallh kuzu persrmbeyi bekler .. buarada amrliyat saatimde brlli oldu persembe saat 9.00 da insallh.. anestezi dr gorustuk genel istiyorum dedim sezeryani oda cocuga narkoz geciyor spinal yapalim dedi bakalim henuz karar vermedim dr m tuplerini baglayalimmi dedi onuda dusunup persembeye kadar karar vermeliyim.. rabbim yardımcımızolsun
Kızlar günaydın sabah 7de suyum geldi hastanedeyim şuan yatış yapıldı doktoru bekliyorum Doğuma giricem dua edin hepiniz kızım geliyooooor
Öyle oluyor Can'ım. Yataktan kalkmadan ilk baktığımız yer oluyor burası. Aynı şeyleri yaşayan bir grup insan. En iyi biz anlıyoruz birbirimizi. O yüzden bağlanma da oluyor zamanla.Bende açınca artık bakıyorum bildirimlere çoksa bişeyler olmuş diyorum hemen bugun baktım pek bi sessiz dedim herkes doğurmak için fanfinide heralde... Son dk sofiarya nın yazısını okudum ... Hadi hayırlısı inşallah... Yalnız şuna dikkat ettim ben dahil hepimizin huzursuz gece geçirdiği sancıları ağrıları olduğu gün doğumlar oluyo acaba duygusal olarak çokmu bağlandık hissediyoruz birbirimizi
Oy maşallah maşallah bi an evvel gelsinler kendilerine evlerine kuzuların inşallah cnm.Doktor iyiye gittigini söylüyor. Emir in gözü şişmiş capaklanmis, damla ve krem kullaniyor. Selim in sariligi azalmis, daha az fototerapi aliyor. Bekliyoruz bakalim.
Evet canim her şeyin normal olani sagliklidir. Hem ikiz hem kan sulandirici hem stentten dolayi sezaryen zorunlu oldu maalesef.
Rahim iki bebekten dolayi fazla büyüdüğünden agrilarima normal dedi doktor. Çocuklara sütüm olsun da katlanilir bir sekilde
Hastane çantam hazır değil bebek eşyalarını yıkamadım park yatak dürülü bükülü duruyor açıp kurmadık...haftaya falan başlarım diye düşünüyorum...erken olma ihtimalini hiç aklima bile getirmiyordum ama baksana patır kütür geliyor bu bebelerCanım seninle de benim arada 2 gün varmış.Sen yazınca farkettim. Bende bi telaş yaptım. Inatla hiç birşeyi hazırlanıyorum burada okuduklarınmdan da ders almıyorum. Sanırım bilinçaltım geç hazırlarsam geç gelir diye dusunuyor
Allah kimseyi evlat acısıyla sinamasin. Ailesine bagislasin minik kuzuyu. Tez zamanda annesi kokusunu içine çeke çeke emzirir inşallah.
Valla her sabah buda mı gol değil diyorum. Akşam kesin geliyor dedim ben uyumasam gelir belki şu anda da resmen kafasını seyimde hissediyorum ittirip duruyor ama icraat yokBende açınca artık bakıyorum bildirimlere çoksa bişeyler olmuş diyorum hemen bugun baktım pek bi sessiz dedim herkes doğurmak için fanfinide heralde... Son dk sofiarya nın yazısını okudum ... Hadi hayırlısı inşallah... Yalnız şuna dikkat ettim ben dahil hepimizin huzursuz gece geçirdiği sancıları ağrıları olduğu gün doğumlar oluyo acaba duygusal olarak çokmu bağlandık hissediyoruz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?