2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ay haber haber üstüne seninkide hayırlı uğurlu olsun canım, darısı bizlere bakalım doğururken mayıs anneleri biran önce doğursun diye dua etmeyi unutmayın lütfen. O heyecanla belki gelmez aklınıza ama hayırlı haberlerle gelin inşallah.

Kuzum benim ilki spinaldi uyuşukluk geçene kadar ne yattıysam o onun dışında gayet iyiydim hep yürüdüm dolaştım azda kanım olsaydı kimse tutamazdı beni şimdi epidural daha konforlu senin için diyor drum epidural olcam galiba sana tek tavsiyem yürütmeye başladıklarında ayy off deme yürü her yürüyüşün bir öncekinden daha kolay olcak kendini daha iyi hissedeceksin zaten epiduralde sana katatwrden ağrı kesici ilaç verecekler ara ara iğnede yaparlar rahat geçirirsin sendenprenses gibi dolaşırsın inşallah nescafe içmeyi ihmal etme başını çok önüne eğme

Aaa sende mi kuzum, evet 8 de hastaneye giriş yapacağız 9.30 gibi alırız Doğuma dedi doktor, arkadaşlar dualarını eksik etmezler inşallah.. sorma cuma gününe kadar vakit nasıl geçer bilmem

Kızlar aklımızda dualarımızda sizle olacak merak etmeyin. Sağlıcakla kavuşacaksınız yavrularınıza. Artık biriniz bir foto atar böyle ayak el falanda olur görelim bizde o minnacık ayakları elleriii

Allah kolaylık versin yardımcın olaun sağaalim kavuş yavruna

Aaa sende mi kuzum, evet 8 de hastaneye giriş yapacağız 9.30 gibi alırız Doğuma dedi doktor, arkadaşlar dualarını eksik etmezler inşallah.. sorma cuma gününe kadar vakit nasıl geçer bilmem
EvBoregi Beyazkediiiiii kızlar en guzel dileklerimiz dualarimiz sizinle.sizde dogum öncesi bize dua edin.çok heyecanlandım yaa.

İnşallah canım, benim doğumum da seninki gibi güzel geçsin, teşekkür ederim bilgiler için

Kızlar aklımızda dualarımızda sizle olacak merak etmeyin. Sağlıcakla kavuşacaksınız yavrularınıza. Artık biriniz bir foto atar böyle ayak el falanda olur görelim bizde o minnacık ayakları elleriii

Ben atarım buruşuk ayaklı, bol ağlatma garantili bi foto merak etmeyin :)))

EvBoregi Beyazkediiiiii kızlar en guzel dileklerimiz dualarimiz sizinle.sizde dogum öncesi bize dua edin.çok heyecanlandım yaa.
Ben ederim Doğuma girerken hepinize bol bol dua

Benim tatlı kızım 3700 gr olmuş ama halaaa makat duruşmuş , kafasını sevdiğim babası gibi kafasının dikine duruyo
Ben 24 nisan olsun dedim dr riske atmayalım makat duruş sıkıntı olur dedi kordon dolanması gibi Allah korusun, uleynnn bunca zaman durdum sırf boğa olsun dedim yüzdüm yüzdüm kıl payı babası gibi koç oldu iyimi

Bosver bazen yalniz olmak cok daha iyi.
Canim eşin cok hakli. Sagliginda problem yoksa dert etmeni gerektirecek bir durum yok. Oglunda zayif dogduysa demek ki genetik bosver takma kafana. Benimki insallah 3 un ustunde dogra. Yoksa esim senin yuzunden bu cocuk zayif kaldi deyip beni suclar bak ne guzel esin anlayisli. Bir yemedigim et var tiksindigimden dolayı onun disinda dunyalari yiyorum. Ama cok kilo almadim. Hatta hamileye benzeyeli daha 1-1,5 ay anca oluyor. Esim hep senin yuzunden zayif dogacak bu cocuk diyor. Anlatamiyorum annenin aldigi kilo ile bebegin kilosunun alakasi olmadigini :/
Eki Görüntüle 2137917 Kizlar pentiden pedli spor atleti aldim 29.95 2 alana 1 bedava bugun geldi gayet rahatmis emzirme sutyeni almadiysaniz tavsiye ederim
Tenimize degen kismi pamuklu mu? Bende bir tane boyle var hep onu giyiniyorum. Ama malesef oamuklu degil geceleri asiri terletiyor :/

Ederiz canım uyuşana kadar bol bol dua ederiz inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza zaten mayıs anneleri nisan anneleri oldu

Hahhha biz de başladık doktorun yanında hangi burç daha iyi muhabbetine eşimle, kadın spinal falan diyor eşim Koç burcu erkek kim vardı diyor kafalar zehir gibi maşallah sağlıkla olsun boşver kuzum

Bizim minnak ta cuma günü alınacak kısmetse.. arkalı önlü doğacaklar ama ayın 20 si boğa burcu olmuyor mu ben öyle biliyorum

Canim gidip sira alip girebilirsin ben ayin 26 sina nevsehire randuvu aldigm icin gecen hafta mesai disina sira alip muayene oldum sorun olmuyor yani

Hahhha biz de başladık doktorun yanında hangi burç daha iyi muhabbetine eşimle, kadın spinal falan diyor eşim Koç burcu erkek kim vardı diyor kafalar zehir gibi maşallah sağlıkla olsun boşver kuzum

Koç burcu erkeğin size zararı olmaz kuzum Allah ilerdeki eşine sabır versin sen gelecekteki gelinine şimdiden sağlam bi gol attın

Öfff bu benim herifim çok sabırsız hadi ıkın da çıksın yavaş yavaş diyo
BEnimki de ben artik dogurmak istiyorum dedikce “oglummm anne seni artik tasimak istemiyor duyuyor musun” diye yavrumu simdiden doldurusa getiriyor yavrum dogunca aramizda soguk savas cikmasindan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…