- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.421
Bende cuma sabahı sezeryana giriyorum. Lütfen bizler için dua edin arkadaşlar
EvBoregi sendemi cuma sabahı ikimiz aynı anda ameliyat olacağız desene, hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza çok heyecanlıyım
Kuzum benim ilki spinaldi uyuşukluk geçene kadar ne yattıysam o onun dışında gayet iyiydim hep yürüdüm dolaştım azda kanım olsaydı kimse tutamazdı beni şimdi epidural daha konforlu senin için diyor drum epidural olcam galiba sana tek tavsiyem yürütmeye başladıklarında ayy off deme yürü her yürüyüşün bir öncekinden daha kolay olcak kendini daha iyi hissedeceksin zaten epiduralde sana katatwrden ağrı kesici ilaç verecekler ara ara iğnede yaparlar rahat geçirirsin sendenprenses gibi dolaşırsın inşallah nescafe içmeyi ihmal etme başını çok önüne eğmeİki gece dediler ya acaba mı dedim çok terlersem falan, tayt tişört mü alsam biraz da ? Bir de Doğum katına çıkmıştım bakmaya, hep lohusalar prenses gibi geziyorben öyle olmam ki, agrı olmuyor muydu Doğumdan sonra ?
Aaa sende mi kuzum, evet 8 de hastaneye giriş yapacağız 9.30 gibi alırız Doğuma dedi doktor, arkadaşlar dualarını eksik etmezler inşallah.. sorma cuma gününe kadar vakit nasıl geçer bilmem
Allah kolaylık versin yardımcın olaun sağaalim kavuş yavrunaBende cuma sabahı sezeryana giriyorum. Lütfen bizler için dua edin arkadaşlar
EvBoregi sendemi cuma sabahı ikimiz aynı anda ameliyat olacağız desene, hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza çok heyecanlıyım
Aaa sende mi kuzum, evet 8 de hastaneye giriş yapacağız 9.30 gibi alırız Doğuma dedi doktor, arkadaşlar dualarını eksik etmezler inşallah.. sorma cuma gününe kadar vakit nasıl geçer bilmem
İnşallah canım, benim doğumum da seninki gibi güzel geçsin, teşekkür ederim bilgiler içinKuzum benim ilki spinaldi uyuşukluk geçene kadar ne yattıysam o onun dışında gayet iyiydim hep yürüdüm dolaştım azda kanım olsaydı kimse tutamazdı beni şimdi epidural daha konforlu senin için diyor drum epidural olcam galiba sana tek tavsiyem yürütmeye başladıklarında ayy off deme yürü her yürüyüşün bir öncekinden daha kolay olcak kendini daha iyi hissedeceksin zaten epiduralde sana katatwrden ağrı kesici ilaç verecekler ara ara iğnede yaparlar rahat geçirirsin sendenprenses gibi dolaşırsın inşallah nescafe içmeyi ihmal etme başını çok önüne eğme
Hayırlı güzel haberlerle gelin inşallahh..Bende cuma sabahı sezeryana giriyorum. Lütfen bizler için dua edin arkadaşlar
Rica ederim allah seninle ve
İnşallah canım, benim doğumum da seninki gibi güzel geçsin, teşekkür ederim bilgiler için
Kızlar aklımızda dualarımızda sizle olacak merak etmeyin. Sağlıcakla kavuşacaksınız yavrularınıza. Artık biriniz bir foto atar böyle ayak el falanda olur görelim bizde o minnacık ayakları elleriii
Ben ederim Doğuma girerken hepinize bol bol duaEvBoregi Beyazkediiiiii kızlar en guzel dileklerimiz dualarimiz sizinle.sizde dogum öncesi bize dua edin.çok heyecanlandım yaa.
Bosver bazen yalniz olmak cok daha iyi.Hey Allahim ya ne bahtsiz bedevimisim ben ya .
Cok sinirliyim yine burnumdan soluyorum.kv sehir disina cikar belki diye umit ederken .
Annem cikmayi dusunuyormus .
Ben evlatlikmiyim acaba ya .
Esimde kizdi boyle birsey yaparlarsa hic yuzlerine bakmam artik diyor.
Canim eşin cok hakli. Sagliginda problem yoksa dert etmeni gerektirecek bir durum yok. Oglunda zayif dogduysa demek ki genetik bosver takma kafana. Benimki insallah 3 un ustunde dogra. Yoksa esim senin yuzunden bu cocuk zayif kaldi deyip beni suclarKızlar moralim çok bozuldu.simdi dr dan çıktım.36 +2 yız 2 kilo 150 gr. Diyor kızıma.2 hafta da 200 gr almış.38 'de alicam diyo.2500 bile olmaz diyo.oturdum ağlıyorum.bu kocaman karından 2 buçuk bile çıkmicak demekki.ya ben oğluma küçük diyodum 36 da 2800 doğmuştu o bu daha da küçük.ne yediysem yaramadı.3 hafta gerilemiş.ay vallaha ne yapicam bilmiyorum.ama çok uzgunum
Tenimize degen kismi pamuklu mu? Bende bir tane boyle var hep onu giyiniyorum. Ama malesef oamuklu degil geceleri asiri terletiyor :/Eki Görüntüle 2137917 Kizlar pentiden pedli spor atleti aldim 29.95 2 alana 1 bedava bugun geldi gayet rahatmis emzirme sutyeni almadiysaniz tavsiye ederim
Ay haber haber üstüne seninkide hayırlı uğurlu olsun canım, darısı bizlere bakalım doğururken mayıs anneleri biran önce doğursun diye dua etmeyi unutmayın lütfen. O heyecanla belki gelmez aklınıza ama hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Allah kolaylık versin yardımcın olaun sağaalim kavuş yavruna
Hahhha biz de başladık doktorun yanında hangi burç daha iyi muhabbetine eşimle, kadın spinal falan diyor eşim Koç burcu erkek kim vardı diyorBenim tatlı kızım 3700 gr olmuş ama halaaa makat duruşmuş , kafasını sevdiğim babası gibi kafasının dikine duruyo
Ben 24 nisan olsun dedim dr riske atmayalım makat duruş sıkıntı olur dedi kordon dolanması gibi Allah korusun, uleynnn bunca zaman durdum sırf boğa olsun dedim yüzdüm yüzdüm kıl payı babası gibi koç oldu iyimi
EvBoregi Beyazkediiiiii kızlar en guzel dileklerimiz dualarimiz sizinle.sizde dogum öncesi bize dua edin.çok heyecanlandım yaa.
Bizim minnak ta cuma günü alınacak kısmetse.. arkalı önlü doğacaklar ama ayın 20 si boğa burcu olmuyor mu ben öyle biliyorumBenim tatlı kızım 3700 gr olmuş ama halaaa makat duruşmuş , kafasını sevdiğim babası gibi kafasının dikine duruyo
Ben 24 nisan olsun dedim dr riske atmayalım makat duruş sıkıntı olur dedi kordon dolanması gibi Allah korusun, uleynnn bunca zaman durdum sırf boğa olsun dedim yüzdüm yüzdüm kıl payı babası gibi koç oldu iyimi
Canim gidip sira alip girebilirsin ben ayin 26 sina nevsehire randuvu aldigm icin gecen hafta mesai disina sira alip muayene oldum sorun olmuyor yanielifahsen canim sana bir sey soracam. Ben randevumu ayin 25 ine aldim. Ama doktor haftalik nst ye girmek icin gel dedi. Simdi ben yarin sabahtan poliklinige gitmek istiyorum. 25 inde randevum var diye bir problem yasar miyim sence? Randevu tarihin gelmeden yeni randevu vermiyor sistem. Direk sabahtan hastaneye gidip almayi da hic denemedim.
Rica ederim allah seninle veBeyazkediiiiii ile birlikte olsun
Hahhha biz de başladık doktorun yanında hangi burç daha iyi muhabbetine eşimle, kadın spinal falan diyor eşim Koç burcu erkek kim vardı diyorkafalar zehir gibi maşallah sağlıkla olsun boşver kuzum
BEnimki de ben artik dogurmak istiyorum dedikce “oglummm anne seni artik tasimak istemiyor duyuyor musun” diye yavrumu simdiden doldurusa getiriyorÖfff bu benim herifim çok sabırsız hadi ıkın da çıksın yavaş yavaş diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?