2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ooo maşallah gözün aydın hadi en azından kesinleşti ne zaman nasıl olacağı...tam kaç haftalık oluyorsunuz cuma günu? Çok heyecanlı...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin hepimize inşallah, 38+3 oluyoruz canım ama tam kapıdan çıkarken Cuma’ya kadar kendisi gelmek istemezse diye ekledi doktor sagolsun :)) şöyle hepimiz sağlıklı dogumlar yapsak, haziran ayı gelmiş olsa falan ne güzel olur :))

Ay kayınvalidem yine aradı doğurdun mu die bu inadı onlar kazanacak gibi en iyisi gel diyim hatta sen doğurt beniaçıveriyim aşağısını
Ben hiç açmadım telefonlarını hamilelik oncesinde de sonra hamilelik basinda bir iki kere esimin yaninda konustum baktim hemen ariyor gene acmadim ustuste.artik aramiyor:)))) aylardir konusmadim o kadar seviyorum.bakalim gelince nolcak bilmiyorum.

Hadi gözün aydın canım sağlıkla kavuş yavruna inşallah benimde sezeryan olcak iki pijama bir gecelik aldım yeter herhalde ilk doğumumda yetmişti

Sağlıkla gelsin kuzey utku’muzz heyecan içinde bekliyo olcaz.. ikinizde hayırlısıyla atlatın inşallah.. yeter yeter geceliklerin merak etme.. :)
Sagol kuzum, hayırlısıyla hepimiz atlatacağız inşallah :) yetmezse napiim adamı göndereyim gitsin alsın hemşire tartıya çıkalım dedi, ayy cıkmıcam tartıya falan yeter dedim direk ultrason sedyesine çıktım oturdum, kızcağız şok Hala kilomu öğrenmek istediklerine inanamıyorum, üç gün özgürce yemek niyetindeyim

Hadi gözünaydın belirsizlik bitmiş ben tahmin ettim canım cok cok riskli değilse almazlar diye sezeryan icin bi açlık lazım cünkü cuma büyük gün desene sağlıkla kavusun iki gecelik yeter bence ayagı kalkınca pijamada iyi oluyo ilk bi yatarken gecelik sonra pijamada giyersin

Ay canım hadi hayırlı uğurlu olsun en azından günün belli oldu bebişine kavuşacaksın. Garanti olsun diye bir tane daha al canım ben 3 gecelik koydum biri uzun gecelik biri lohusa biride normal alt üst takım kan falan çok olur diyorlar çok değişiyormuş. Sen kendini garanti al ne olur ne olmaz. Ay çok heyecan yaptım ben bile doğuran doğurana hadi bakalım hepimiz güzel haberlerle kapatırız nisan mayıs aylarını

Gozun aydin guzel arkadaşım.büyük gün cuma demek.hadi hayırlısı artık baya rahatlamissindir

elifahsen canim sana bir sey soracam. Ben randevumu ayin 25 ine aldim. Ama doktor haftalik nst ye girmek icin gel dedi. Simdi ben yarin sabahtan poliklinige gitmek istiyorum. 25 inde randevum var diye bir problem yasar miyim sence? Randevu tarihin gelmeden yeni randevu vermiyor sistem. Direk sabahtan hastaneye gidip almayi da hic denemedim.

Ay canım erkeklerin geneli öyle..ince şeyleri Düşünemiyor lar..o yüzdende gereksiz gibi geliyor bazı şeyler onlara..o öyle sanmaya devam etsin..

Hadi gözün aydın canım sağlıkla kavuş yavruna inşallah benimde sezeryan olcak iki pijama bir gecelik aldım yeter herhalde ilk doğumumda yetmişti
İki gece dediler ya acaba mı dedim çok terlersem falan, tayt tişört mü alsam biraz da ? Bir de Doğum katına çıkmıştım bakmaya, hep lohusalar prenses gibi geziyor ben öyle olmam ki, agrı olmuyor muydu Doğumdan sonra ?

Bende , inşallah sıkıntı olmaz doğumdan sonra yemeyelim bari tatlıyı

Inşallah canım ya.inan afedersin danalar gibi yiyorum zaten.adam eve erzak taşımaktan marketlerde kaldı.cok kotu tecrübelerden sonra geldi bu bebiş.bisey olcak diye aklım cikiyo şimdi.ememiycek sarılık olacak diye en büyük korkum.oglumda 3 ay uğraştık.amaannn ne biliyim ben ya.bi taraftan sağlıkla bu haftaya kadar geldik diyorum.bi taraftanda çok üzüldüm Allah biliyor ya.ne diyim hakkımızda hayırlısı artık...

Ye istediğin kadar senin sekerim yok.. doğumdan sonra biraz gözümüz açılsın çılgıncasına diyet yapıcaz merak etme :) benim malesef tartıdan kaçışım yok mecbur çıkcam ama kilo almıyorum çok şükür kendi tartımda 89 dr tartısında 92 çıkıyorum.. ama cocukta alıyo bu sıralar inşallah benden alıyodur canım yavrum :)

Gozun aydin guzel arkadaşım.büyük gün cuma demek.hadi hayırlısı artık baya rahatlamissindir

Çok sagolun kızlar, baya rahatladım çok şükür

Aaa sende mi kuzum, evet 8 de hastaneye giriş yapacağız 9.30 gibi alırız Doğuma dedi doktor, arkadaşlar dualarını eksik etmezler inşallah.. sorma cuma gününe kadar vakit nasıl geçer bilmem

iyi fikirmis ben niye dusunemedim dur degisitirim:)biraz gec oldu ama.evet sekerden dolayi pek beslenemedik bizde.Ay su şeker eziyeti bitsinde.bak magnezyum verdi suya atılan o bile ağır geldi.suya atılan gazoz gibi.midem şişti.o kadar kuculmuski.yoğurt yedim oluyorum şimdi.bu arada dr bana pek yürüme artık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…