- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.381
Hep geri miydi canım gelişimi yanlış ölcmüş olmasın bu haftalarda +-600 grama kadar fark olabiliyormuş ki bu da çok fazla bi fark aslındaKızlar moralim çok bozuldu.simdi dr dan çıktım.36 +2 yız 2 kilo 150 gr. Diyor kızıma.2 hafta da 200 gr almış.38 'de alicam diyo.2500 bile olmaz diyo.oturdum ağlıyorum.bu kocaman karından 2 buçuk bile çıkmicak demekki.ya ben oğluma küçük diyodum 36 da 2800 doğmuştu o bu daha da küçük.ne yediysem yaramadı.3 hafta gerilemiş.ay vallaha ne yapicam bilmiyorum.ama çok uzgunum
Ay Maaşallah, hoşgelmiş minik prenses, sana da geçmiş olsun canım, biz analar doğum acılarını kolay unutur, miniğimizin getirdiği mutluluğu hiç unutamayız, kendine ve minik prensese iyi bakKızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Ay cok pardon yanlış yazmışım.35+5tabiki.:)gebelik hesaplamada 17 mayis çıkıyor burda takvim 18 diyor.nstw ye geçen hafta girdim normaldi.bu hafta sokmadı.haftaya kontrole gidince giricekmisim.kilo için 3.5 altı olur dedi.su an 6 gün önden gidiyo o lcumde.ben bu ölçümlere pek inanamıyorum nedense.hayırlısı bakalım hepimiz için.Masallah canım...1 gün var aramizda 35+5 değil mi o...ben de persembe gidicem kontrole bana da 7 mayıs gibi demişti belki bu sefer randevu verir...NST ye falan da girmedim girerim heralde bu sefer...kac kilo doğar falan bişey soyledi mi...ben en son 33.haftada gitmiştim 2200 gr dı çok merak ediyorum
Bakıyorum canım nettenCanım benim netten aldığım bir deterjan var bugün sipariş versen yarın geliyor istersen dene. Poxy adı bak netten içine yatarsa al. Hiç yormuyor insanı. Eğerki deterjan kullanmam diyorsan sirke ve karbonatta çok iyi temizliyor ben leğene sirkeyi direk koyuyorum içinede bir paket karbonat atıyorum süngeri ıslak bırakacak şekilde ovuyorum. Hangisini istersen dene canım ikisinden de memnun kalırsın.
Canım bu haftalarda kontrole giden çoğu arkadaşın bebişleri az kilo almış buna bende dahil..son haftalarda ölçümler yanılabiliyormuş. Ayrıca son ayda kilo alımı yavaşlıyorlar..lütfen stres yapıp üzme kendini stres bebişlerimizi etkiliyor..sağlıklı olmaları daha önemli..zayıf doğan bebekler çok daha hızlı kilo alıyorlar...şimdi tek yapacağın şey beslenmene biraz daha özen gösterip bol bol sol tarafına uzanmakKızlar moralim çok bozuldu.simdi dr dan çıktım.36 +2 yız 2 kilo 150 gr. Diyor kızıma.2 hafta da 200 gr almış.38 'de alicam diyo.2500 bile olmaz diyo.oturdum ağlıyorum.bu kocaman karından 2 buçuk bile çıkmicak demekki.ya ben oğluma küçük diyodum 36 da 2800 doğmuştu o bu daha da küçük.ne yediysem yaramadı.3 hafta gerilemiş.ay vallaha ne yapicam bilmiyorum.ama çok uzgunum
Evet aynıyız SAT 10ağustos ben de 9 ağustos yaptım tahmini doğum gününü 1 gün geçe attığı için...bizim de önceleri 2-3 hafta öndeydi en son 1 hafta öndeydi diyet yüruyüş tabi ben şekerden dolayı...ama üzülüyorum oğlum 4 kilo dogmuştu ve cok sağlıklıydık bu kuzumda ne yedim ki beslensin anca o kadar olur bizim de heraldeAy cok pardon yanlış yazmışım.35+5tabiki.:)gebelik hesaplamada 17 mayis çıkıyor burda takvim 18 diyor.nstw ye geçen hafta girdim normaldi.bu hafta sokmadı.haftaya kontrole gidince giricekmisim.kilo için 3.5 altı olur dedi.su an 6 gün önden gidiyo o lcumde.ben bu ölçümlere pek inanamıyorum nedense.hayırlısı bakalım hepimiz için.
Belli olmaz canm o.. Enerjik olunca mı geliyormuşYaa ne güzel canım darısı bizim başımıza artık . Bn hiç enerjik değilim valla bnmki daha gelmez anlaşılan
Olsun canım olsun ne zaman hayirliysa ne şekil doğum hayirliysa öyle olsun. Çok şükür minişko iyiymiş ya daha ne olsunKızlar ben geldim :) doğuma almadılar bugün, o kadar da heyecan yapmıştıkcuma günü sabah 9.30 da oğluma kavuşacağım Allah’ın izniyle, suyumuz azcık daha azalmış, kafamız azcık daha büyümüş, kilo 4 e yakın.. normal dogum tehlikeliymiş kesin, o yüzden cuma spinal+epidural sezeryan olacakmış, katater falan bi şeyler anlattılar ama kurbanlık koyun gibi sadece bakıyordum.. iki gece kalacakmışız, üç gecelik yeter mi derdine düştüm gitsem azcık da pijama mı alsam
..Hadi bakalım sonunda kavuşacaksınız kuzunaKızlar ben geldim :) doğuma almadılar bugün, o kadar da heyecan yapmıştıkcuma günü sabah 9.30 da oğluma kavuşacağım Allah’ın izniyle, suyumuz azcık daha azalmış, kafamız azcık daha büyümüş, kilo 4 e yakın.. normal dogum tehlikeliymiş kesin, o yüzden cuma spinal+epidural sezeryan olacakmış, katater falan bi şeyler anlattılar ama kurbanlık koyun gibi sadece bakıyordum.. iki gece kalacakmışız, üç gecelik yeter mi derdine düştüm gitsem azcık da pijama mı alsam
Ooo maşallah gözün aydın hadi en azından kesinleşti ne zaman nasıl olacağı...tam kaç haftalık oluyorsunuz cuma günu? Çok heyecanlı...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben geldim :) doğuma almadılar bugün, o kadar da heyecan yapmıştıkcuma günü sabah 9.30 da oğluma kavuşacağım Allah’ın izniyle, suyumuz azcık daha azalmış, kafamız azcık daha büyümüş, kilo 4 e yakın.. normal dogum tehlikeliymiş kesin, o yüzden cuma spinal+epidural sezeryan olacakmış, katater falan bi şeyler anlattılar ama kurbanlık koyun gibi sadece bakıyordum.. iki gece kalacakmışız, üç gecelik yeter mi derdine düştüm gitsem azcık da pijama mı alsam
Hep geri miydi canım gelişimi yanlış ölcmüş olmasın bu haftalarda +-600 grama kadar fark olabiliyormuş ki bu da çok fazla bi fark aslında
Gece 12 den sonra bi şey yeme dediler evet, ayy ben o saatten sonra daha çok acıkıyorum :)) ayyyy batsın adamlar boşver, az önce diyor ki keşke senin yerine ben doğursaydım masrafım az olurdu..Hadi bakalım sonunda kavuşacaksınız kuzuna
Bugün almıyacaklarını tahmin etmiştim..sonuçta aç gitmek gerekmiyor mu..Al canım al pijama da al batırdık zaten adamlarıbir pijamayla mi kurtulcaklar
Ben de ilgilenmiyorlar bizi sevmiyorlar diye üzülürdüm boyle yapacaklarına en iyisi ilgisizlik galiba...görümcemler pek sosyetedir giyinir süslenir gelir giderler havalıca...kv zaten dünyadan elini eteğini çekmiş yaralı parmağa işemez...aman uzak olsunlar...2 saatlik yerdeydik de bunaldım delirecek gibi oldum şimdi var 1000kmAy kayınvalidem yine aradı doğurdun mu diebu inadı onlar kazanacak gibi en iyisi gel diyim hatta sen doğurt beni açıveriyim aşağısını
Sağlıkla gelsin kuzey utku’muzz heyecan içinde bekliyo olcaz.. ikinizde hayırlısıyla atlatın inşallah.. yeter yeter geceliklerin merak etme.. :)Kızlar ben geldim :) doğuma almadılar bugün, o kadar da heyecan yapmıştıkcuma günü sabah 9.30 da oğluma kavuşacağım Allah’ın izniyle, suyumuz azcık daha azalmış, kafamız azcık daha büyümüş, kilo 4 e yakın.. normal dogum tehlikeliymiş kesin, o yüzden cuma spinal+epidural sezeryan olacakmış, katater falan bi şeyler anlattılar ama kurbanlık koyun gibi sadece bakıyordum.. iki gece kalacakmışız, üç gecelik yeter mi derdine düştüm gitsem azcık da pijama mı alsam
Off bende yedim . 20kilo aldim hala da aliyorum. Dikkat edilmeyen Gebelik diyabeti ile gelen bebekler dogumdan sonra dikkat etmek ac birakmak gerekiyor us. Yani sut gelmezse sutu beklemiyoruz bebege biraz mama veriyoruz ac kalmasin. Alisik degilSelam kızlar Dr haftaya gel gün veririz dedi. Gebelik şekeri kesin var sende karnı 41 haftalık kadar dedizaten belliydi önden gitmesinden bana bir şeker var bir yok denildi bende çikolata ekmek tatlı dayanamam yedim artık yapacak bişey yok bir hafta diyet sonra hayırlısıyla sağlıkla doğum olur inşallah ..
canim muz, ceviz , pekmez bizim grubun favorisi. 3 gun geri diye hesaplayacak kadar iyi ultrason yok diye biliyorum. Cok takma gebeligin tadini cikarmaya calis. Daha iki ayin var bebek buyur. Erken dogum olursa diye de cok uzulme. Bizim grubun bir bucuk kiloluk bebisleri oldu. Hepsi de iyi durumda. Dun 2400luk bir bebegimiz oldu. Sikinti yapma.Doğum yapan tüm annelerin gözü aydın farısı bekleyenlerin başına inş vaktınde benim erken doğm riskim var serklajlıyım rahım ağzı yetmezliği beneğim 3 gün geri c.trsi 2 kilo çıktı kilo alması için ne yapmalıyım hanimlar
evet yaa.. bastan soyleselerdi. Acayip tatlici oldum Ben.Nasıl canım ya bak bende tırstım şimdi şeker yüklemesi yapılmadımı sana şimdi söylenirmiş ya bu dr lar insanı deli ediyo , şeker yüklemesi temiz çıktı diye kiloyuda önemsemedim yedim durdum hep tatlıları nasıl şimdi söylerler ya
2800luk bebeginde buyudu kocaman oldu degil mi? Uzmemeye calis kendini. Hepsi buyuyup kocaman oluyorlar. 2800 luk bebek genlerinde varsa 1.90 lik Adam olur. Cikinca beslersin.Kızlar moralim çok bozuldu.simdi dr dan çıktım.36 +2 yız 2 kilo 150 gr. Diyor kızıma.2 hafta da 200 gr almış.38 'de alicam diyo.2500 bile olmaz diyo.oturdum ağlıyorum.bu kocaman karından 2 buçuk bile çıkmicak demekki.ya ben oğluma küçük diyodum 36 da 2800 doğmuştu o bu daha da küçük.ne yediysem yaramadı.3 hafta gerilemiş.ay vallaha ne yapicam bilmiyorum.ama çok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?