2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hep geri miydi canım gelişimi yanlış ölcmüş olmasın bu haftalarda +-600 grama kadar fark olabiliyormuş ki bu da çok fazla bi fark aslında

Ay Maaşallah, hoşgelmiş minik prenses, sana da geçmiş olsun canım, biz analar doğum acılarını kolay unutur, miniğimizin getirdiği mutluluğu hiç unutamayız, kendine ve minik prensese iyi bak

Ay cok pardon yanlış yazmışım.35+5tabiki.:)gebelik hesaplamada 17 mayis çıkıyor burda takvim 18 diyor.nstw ye geçen hafta girdim normaldi.bu hafta sokmadı.haftaya kontrole gidince giricekmisim.kilo için 3.5 altı olur dedi.su an 6 gün önden gidiyo o lcumde.ben bu ölçümlere pek inanamıyorum nedense.hayırlısı bakalım hepimiz için.

Bakıyorum canım netten

Canım bu haftalarda kontrole giden çoğu arkadaşın bebişleri az kilo almış buna bende dahil..son haftalarda ölçümler yanılabiliyormuş. Ayrıca son ayda kilo alımı yavaşlıyorlar..lütfen stres yapıp üzme kendini stres bebişlerimizi etkiliyor..sağlıklı olmaları daha önemli..zayıf doğan bebekler çok daha hızlı kilo alıyorlar...şimdi tek yapacağın şey beslenmene biraz daha özen gösterip bol bol sol tarafına uzanmak

Kızlar ben geldim :) doğuma almadılar bugün, o kadar da heyecan yapmıştık cuma günü sabah 9.30 da oğluma kavuşacağım Allah’ın izniyle, suyumuz azcık daha azalmış, kafamız azcık daha büyümüş, kilo 4 e yakın.. normal dogum tehlikeliymiş kesin, o yüzden cuma spinal+epidural sezeryan olacakmış, katater falan bi şeyler anlattılar ama kurbanlık koyun gibi sadece bakıyordum.. iki gece kalacakmışız, üç gecelik yeter mi derdine düştüm gitsem azcık da pijama mı alsam

Evet aynıyız SAT 10ağustos ben de 9 ağustos yaptım tahmini doğum gününü 1 gün geçe attığı için...bizim de önceleri 2-3 hafta öndeydi en son 1 hafta öndeydi diyet yüruyüş tabi ben şekerden dolayı...ama üzülüyorum oğlum 4 kilo dogmuştu ve cok sağlıklıydık bu kuzumda ne yedim ki beslensin anca o kadar olur bizim de heralde

Olsun canım olsun ne zaman hayirliysa ne şekil doğum hayirliysa öyle olsun. Çok şükür minişko iyiymiş ya daha ne olsun saglicakla cikacaksiniz inşallah doğumdan ikiniz de. Darısı da başımıza ayyt

..Hadi bakalım sonunda kavuşacaksınız kuzuna
Bugün almıyacaklarını tahmin etmiştim..sonuçta aç gitmek gerekmiyor mu..Al canım al pijama da al batırdık zaten adamlarıbir pijamayla mi kurtulcaklar

Ooo maşallah gözün aydın hadi en azından kesinleşti ne zaman nasıl olacağı...tam kaç haftalık oluyorsunuz cuma günu? Çok heyecanlı...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

W wisne83 canım az öncede yazdım bu olcumlere güvenmiyorum ben iri diyorlar daha zayıf doğuyor +- değişkenlik var sen takılma bence de biraz zayıf doğan bebekler çoook çabuk toparlıyor.sen sakin ol sutlerin gelsin güzel güzel nasıl kilo alır o.önemli olan sağlıklı olması .sen muz ye sola yat.ceviz ye.bildiğim bunlar var kilo yapan.birde kaşar peyniri .

Hep geri miydi canım gelişimi yanlış ölcmüş olmasın bu haftalarda +-600 grama kadar fark olabiliyormuş ki bu da çok fazla bi fark aslında

Ya baştan beri 1 hafta gerilik vardı.ama bugün 3 hafta görünüyo.bide karnımı görsen kocaman.vallaha notu kit öğretmenler gibi adam.kan alışında da problem yok plesenta iyi niye bu kadar küçük anlamadım.baska bi dra görünsemmi acaba dedim.esimde kafamızı bulandirmayalim sağlık sorunu yok nasılsa diyo.ne yapıcağımi bilemedim.

..Hadi bakalım sonunda kavuşacaksınız kuzuna
Bugün almıyacaklarını tahmin etmiştim..sonuçta aç gitmek gerekmiyor mu..Al canım al pijama da al batırdık zaten adamlarıbir pijamayla mi kurtulcaklar
Gece 12 den sonra bi şey yeme dediler evet, ayy ben o saatten sonra daha çok acıkıyorum :)) ayyyy batsın adamlar boşver, az önce diyor ki keşke senin yerine ben doğursaydım masrafım az olurdu bu adam doğumu ne sanıyor acaba

Ay kayınvalidem yine aradı doğurdun mu die bu inadı onlar kazanacak gibi en iyisi gel diyim hatta sen doğurt beniaçıveriyim aşağısını
Ben de ilgilenmiyorlar bizi sevmiyorlar diye üzülürdüm boyle yapacaklarına en iyisi ilgisizlik galiba...görümcemler pek sosyetedir giyinir süslenir gelir giderler havalıca...kv zaten dünyadan elini eteğini çekmiş yaralı parmağa işemez...aman uzak olsunlar...2 saatlik yerdeydik de bunaldım delirecek gibi oldum şimdi var 1000km

Sağlıkla gelsin kuzey utku’muzz heyecan içinde bekliyo olcaz.. ikinizde hayırlısıyla atlatın inşallah.. yeter yeter geceliklerin merak etme.. :)

Off bende yedim . 20kilo aldim hala da aliyorum. Dikkat edilmeyen Gebelik diyabeti ile gelen bebekler dogumdan sonra dikkat etmek ac birakmak gerekiyor us. Yani sut gelmezse sutu beklemiyoruz bebege biraz mama veriyoruz ac kalmasin. Alisik degil

canim muz, ceviz , pekmez bizim grubun favorisi. 3 gun geri diye hesaplayacak kadar iyi ultrason yok diye biliyorum. Cok takma gebeligin tadini cikarmaya calis. Daha iki ayin var bebek buyur. Erken dogum olursa diye de cok uzulme. Bizim grubun bir bucuk kiloluk bebisleri oldu. Hepsi de iyi durumda. Dun 2400luk bir bebegimiz oldu. Sikinti yapma.

evet yaa.. bastan soyleselerdi. Acayip tatlici oldum Ben.

2800luk bebeginde buyudu kocaman oldu degil mi? Uzmemeye calis kendini. Hepsi buyuyup kocaman oluyorlar. 2800 luk bebek genlerinde varsa 1.90 lik Adam olur. Cikinca beslersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…