- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.541
Kiyamam kuzuya ya ne kadar masumm :))Bi de eşim çocuk istemiyordu ama oğlum istiyordu yaklaşık 2-3 yıldir bana annecim ne zaman senin karnında bebek olacak...hamile olanlar ne yiyorsa sen de ondan ye hamile ol bebek kardeşim olsun diyordu minicikken...baban istemiyor dedim bi kere...olsun sen yap arka odada ikimiz bakarız bebeğe babam gormeden orda büyütürüz diyordu kuzum benim sevgi dolu merhametli çocuğum...Allah herkese böylesini nasip etsin...kızımdan korkmaya basladım hamilelik bu kadar farklıysa cocuklar da farklı olursa diye
Tabiki seniiinnnn ay bir doğursanda şu gelenin gidenin ayağı kesilse senin evsen yaaBilin bakalim yine kimin kocasi eve aksamin bu saatinde hem yemekli hem yatili misafir getiriyor.
Ayyy harikaymış canım, allah uzun ömürler versin tatlı oğluna, bizim ogluşlar da öyle olsun inşallahEvBoregi diğerleri kimdi unuttum bak simdi etiketleyemedim...ben de koç erkeklerini pek sevmezdim bitanem yakışıklı oğlum 6 yaşında tam bir koç erkeği...7-8 aylıkken tutunup ayağa kalktı 10-11 aylıkken yürüdü yolda yürümez koşar düz yoldan gitmez tümseklerin taşların üstünden geçer...sürekli bir hareket halinde...o büyürken evimde hiç vazo biblo kalmadı her yeri karıstırdı kırdı döktü kuzum...orta sehpayı bile kaydırak yapıp üzerinden kaymak suretiyle parçaladı...çok karşı olmama ve asla yardım etmememe ragmen kendi kendine okuma yazma öğrendi...bildiğiniz tepeden tırnağa azim ve enerjidir bunlar...ha bi de gazla çalışıyor resmen ve kendileri de çok tatlı dilli olup ikna ediyorlar insanı...hamilelik boyunca eşimden görmediğim ilgi alaka her şeyi oğlumdan gördüm...anneciiim ne kadar güzelsin hayır hiç şişmedin yanakların biraz tombiş olduysa bile sana çok yakıstı...sen harika bir aşçısın annecim...ne kadar düşüncelisin annecim...Alllllaaaah tutmayın uçuyorum
Canım 30 derecede yıkadım,biraz sabun tozu kaldı gibime geldi iki kere durulama yaptımEki Görüntüle 2137976EvBoregi kuzum sana bişey sorcam.ahşap besigin tekstiltakımını nasıl yi kadin.30derecedemi.şimdi attım makineye ama program secenedim.Kizlar sizde yazın lutfen varsa sizinde nasıl yikadiginizi
Sagol kuzum, ederim tabi, hayırlısıyla hepimiz kucaklayalım inşallahBeyazkediiiiii EvBoregi Adınıza çok heyecanlandım :) Bende 23 ünü bekliyorum sabırsızlıkla. Bizlere de dua edin. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler :)
30 yıl mı kaç yıllık evlisiniz canım maşallah
Canım bi krem vardı, proctolog muydu neydi gebeler kullanabiliyor hemoroid için, bi bak istersen nöbetçi eczaneden alıverinKızlar imdaaaatt... Dayanılmaz olan çatı ağrıma birde 2 gündür hemoroid ağrım eklendi..önden arkadan çok fenayim.. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum,uyku desen oda yok..ondan ötürü başımda catliycak gibi agriyo... Ama en fenasi hemoroid... Zeytinyağlı pamuk koydum,pişik kremi koydum başka bir care bilen varmı...Allah beterinden korusun tabi ama bu ağrı kesici kullanamama ne betermis...
Ben açmayınca eşimi arıyor hemen. Eşin bişi demiyor mu nie annemin telini açmıyorsun die.Ben hiç açmadım telefonlarını hamilelik oncesinde de sonra hamilelik basinda bir iki kere esimin yaninda konustum baktim hemen ariyor gene acmadim ustuste.artik aramiyor:)))) aylardir konusmadim o kadar seviyorum.bakalim gelince nolcak bilmiyorum.
O zaman kesin daha cok gelen giden olur. Zaten su cocuga sabahtan sinirliydim iyice ustune tuz biber ekti. Bir kaşık suda boğasım var suan kendisini. Sabah 7 de ise gidecek. Eve getirdigi misafiri de tanimiyorum. Ne halt yiyecek acaba sabah bi insan bu kadar dusuncesiz olamaz.Tabiki seniiinnnn ay bir doğursanda şu gelenin gidenin ayağı kesilse senin evsen yaa
Biz çok yakınız maalesef.. Sana sık gelemiyorlardır ozaman.Ben de ilgilenmiyorlar bizi sevmiyorlar diye üzülürdüm boyle yapacaklarına en iyisi ilgisizlik galiba...görümcemler pek sosyetedir giyinir süslenir gelir giderler havalıca...kv zaten dünyadan elini eteğini çekmiş yaralı parmağa işemez...aman uzak olsunlar...2 saatlik yerdeydik de bunaldım delirecek gibi oldum şimdi var 1000km
Ben 30 da yıkadım bebek için aldığim deterjan ile iki kez duruladim cnm.Eki Görüntüle 2137976EvBoregi kuzum sana bişey sorcam.ahşap besigin tekstiltakımını nasıl yi kadin.30derecedemi.şimdi attım makineye ama program secenedim.Kizlar sizde yazın lutfen varsa sizinde nasıl yikadiginizi
Takvim nasıl kapanıyor bilemedim çok teşekkür ederim. Normal oldu epidural olmadı kendi sancımla yaptım canım 14 nisanda doğdu kuzuşum
Ahahah aynı ben valla bugün çok yürüdüm kendim gibi gebe ile ama bagira bağıra
Ay ben onu denedim.muhtesem bisey.benim eşimin işi çok pis.peyzaj işiyle uğraşıyo.o toprak resmen işlemiş adamın tenine.sinir olurum çamaşırlarım beyaz olmuyo diye ama kabullenmiştim artık.genel temizlikte perdelerim için almıştım ben onu.gecen gün beyazları yıkarken denedim.muhtesem bisey.esim bile farketti.neolmus bu çamaşırlara diye.cok mutlu oldum.bundan sonra eksik etmem evden.
O degil de lohusa serbetine susam dokunce efsane oluyor.Kızlar loğusa serbeti e bebekte filan satılıyor mu hazır halde var mi bilginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?