2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kiyamam kuzuya ya ne kadar masumm :))

Ayyy harikaymış canım, allah uzun ömürler versin tatlı oğluna, bizim ogluşlar da öyle olsun inşallah

Canım bi krem vardı, proctolog muydu neydi gebeler kullanabiliyor hemoroid için, bi bak istersen nöbetçi eczaneden alıverin

Ben açmayınca eşimi arıyor hemen. Eşin bişi demiyor mu nie annemin telini açmıyorsun die.

Tabiki seniiinnnn ay bir doğursanda şu gelenin gidenin ayağı kesilse senin evsen yaa
O zaman kesin daha cok gelen giden olur. Zaten su cocuga sabahtan sinirliydim iyice ustune tuz biber ekti. Bir kaşık suda boğasım var suan kendisini. Sabah 7 de ise gidecek. Eve getirdigi misafiri de tanimiyorum. Ne halt yiyecek acaba sabah bi insan bu kadar dusuncesiz olamaz.

Biz çok yakınız maalesef.. Sana sık gelemiyorlardır ozaman.

Ana kucagi muhabbetini kacirdim. Neye gore secicez detayli bilgi de yorum da bulamadim. Cok pahali bir sey mantikli degil bence. 300-400 max benim icin. Mothercaree sayfasindan baktim
Takvim nasıl kapanıyor bilemedim çok teşekkür ederim. Normal oldu epidural olmadı kendi sancımla yaptım canım 14 nisanda doğdu kuzuşum

Oy masalllah sana da bebisine de. Saglikli huzur dolu omru olsun.

Direk aklıma sen geldin ya tgb34
Ahahah aynı ben valla bugün çok yürüdüm kendim gibi gebe ile ama bagira bağıra sabah bir doktora gidelim diyoruz esimle sezeryan ise gün konuşalım bari diye. Ay biri bana bele giren bıçak ağrısının doğum için olduğunu söylesin ne olur kızlar.

Vallaaa.. ay cok sevindim hemen deniyim. peki beyaz ama ustune renkli desen varsa koyabilir miyim yoksa dumduz beyazlarda mi kullanmaliyim. Bugun yikadim ama bilemedim o yuzden kullanmadim.

EvBoregi ay kaçırdım neler oldu cuma sezeryan mi oluyor yavrum bebisin boyu kilosu ne olmus, neden sezeryan olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…